ריכוז שאלות נפוצות

gindis

New member
ריכוז שאלות נפוצות

שלום רב, אתם שואלים ואנחנו נענה לכם. בברכה, ערן שאלה: למה אני יכול לקנות רק חיילים ? תשובה: אם בחרת משטר פשיסטי או כהני דת אז תוכל לרכוש כלי נשק בינלאומיים, כלי נשק מהשוק שחור או תוכל לייצר כלי נשק בעצמך בלבד. שאלה: אני רוצה לבנות מפעלים כדי שתהיה לי תעשייה..אני לא יכול לבנות כי כתוב לי "אתה לא יכול לבנות עוד מפעלים בגלל שהאדמה דרושה למחייה של האזרחים שלך!" עכשיו אני רוצה להמשיך לבנות מפעלים כי אני רוצה תעשייה ובלי תעשייה אני לא יכול לפתח את עצמי!!אז אשמח אם תסבירו לי מה הקטע פה? תשובה: האזרחים שלך צריכים אדמה פנויה למחייה אחרת הם לא יוכלו לגדול ואם תיקח להם את האדמה הפנויה עליה הם יושבים אז הם יעזבו את המדינה שלך. לכן המערכת לא מאפשרת לך לבנות מפעלים, כי כמות האדמה הדרושה תפגע בגדילה של האזרחים שלך. * אתה יכול לראות כמה אדמה פנויה האזרחים שלך צריכים מהכפתור "מידע על המדינה" שנמצא בדף הראשי. שאלה: היכן נמצאים הוראות המשחק ? תשובה: בכל דף נמצא סימן שאלה וכאשר תלחצו עליו תקבלו הסבר על אותו דף במשחק. שאלות: למה אני לא יכול לקנות כלי נשק ? \ היכן אפשר לגייס אזרחים ? תשובות: אתה לא יכול לקנות כלי נשק כנראה בגלל הסיבות הבאות: אין לך מספיק כסף, תורים או שאינך יכול לגייס מספיק אזרחים כדי שיאיישו את הכלי נשק הללו. הכמות אזרחים שאתה יכול לגייס תלויה בסוג ממשל שבחרת. לדוגמא: ממשל דמוקרטיה+ יאפשר לך לגייס רק 5% מסך האוכלוסייה שלך. המערכת מגייסת את האזרחים באופן אוטומטי כאשר אתה רוצה לקנות כלי נשק מסוים ויש לך מספיק כסף, תורים ואזרחים על מנת לקנות.

abooya

New member
שאלה..

מזה מפקדה

DoronPr

New member
ערן, קבל חיזוק חיובי ענק.

זה ממש יפה מצידך, באמת. חשוב להסביר והכול, אבל תודה על הקדשת הזמן. אני מריח פה הצלחה.

abooya

New member
אתה מריח הצלחה?

האוטו שלי אתמול דרך על חרא הוא מסריח רצח.. אבל זה לא קשור

DoronPr

New member
מהזהקשורP:

זה משפט... לא באמת): חוץ מזה, שלי זה מאוד עזר. אבל ערן, מה עם מתקפת לקיחת אדמה עם ההגבעות וכל זהP:? עדיף לעשות את זה כמה שיותר מהר, ככה זה יהפוך את הבטא השלישי ליותר אפקטיבי.

mongol100

New member
שאלה

אם אני לא יכול לקנות נשק (לא חסר כסף או תורים) מה אני עושה כדי שתהיה לי אפשרות ?

DoronPr

New member
נסה לשחרר את החיילים שלך.

סטטוס צבא- ושם תיגש לחיילים, תלחץ על פרק. ונסה לקנות.

mongol100

New member
שוב...

אחרי שקניתי תקפתי ועכשיו אני שוב לא יכול לקנות.. אז לעשות את אותו דבר? מה זה בכלל עושה?

werds

New member
שאלה../images/Emo35.gif

איך אנשים כבר הגיעו לכוחות של 800 מליון וכאלה..

freesoul21

New member
כמה אנשים פותחים 3-4 מדינות

וכל המדינות שולחות סיועים למדינה אחת

cohenman

New member
אלכס

צריך לארגן אשכול משלנו כמו שערן עשה לכל השאלות שחוזרות על עצמם מיליון פעם:) חזרנו חודש אחורה =]

למעלה