היה כיףץץ ראיתי את שירלי שם..מרחוק.. וגם את דפנה.. יוני היה חמוד ביותר דין כרמל גם כן חמודים אבל רק השישר הראשון היה יפה.. אינפקציה-מצוין רק שלא הכרתי הרבה מהשירים
מוניקה סקס טובים אבל פחות מהמצופה.. עברי-אין מילים.. נתן אחלה הופעה מטרופולין נשמעו בכל השירים אותו דבר בדיוק אביב העיר אותי כי כמעט נרדמתי על המקום.. שייגעצ-סביר , די חיכיתי שילכו בית הבובות-לא הגזמנו עם סיגפו? הם היו חמודים ביותר אבל גם אצלם חוץ מסיגפו כל השירים אותו דבר... חוצמזה היה נחמד עמדתי לאורך כל ההופעה באותו מקום בגדר השמאלית על הצד אמנם כאב לעמוד 9 שעות על הרגליים אבל לא קיטרתי כי היינו מתוחזקים יפה יחסית לכל המעוכים באמצע.... חזרתי מסריחה מסיגריות אבל ממש! זהו חביב..
קוראים לי אורטל האמת שאת רוב האמנים - חוץ מאביב גפן ומשינה שאני אוהבת ומטרופולין שאני מכירה את השירים - אני לא ממש אוהבת בעקרון באתי לרוקע"צ בגלל עיברי. הגעתי לדעתי בסביבות השעה 12 וחצי וכעבור 5 דקות המנחה המוזר הזה צעק "עברי לידרררררררררררררררר" - בדיוק הייתי עם חבהר וניסינו למצוא את החמולה, ואז אמרתי לה "טוב אתם לא מעניינים ביי" ורצתי הכי קדימה שאפשר - הגעתי לשורה שנייה בסופו של עניין. עברי מלך ואין מה לעשות - הוא היה פשוט הכי טוב. הסאונד גם היה מדהים בניגוד לשנים הקודמות. הזיעו עלי הרבה וגם פתחו לי את התיק ומכל הדברים בעלי הערך שהיו שם גנבו דיאודורנט
בוא - שזה סוג של השיר שלי - היה פשוט מדהים, לדעתי לא היה אחד באמפי שלא שר... אחד תמהוני התחיל לשיר לי ובא לנשק אותי
די עצבן אותי שכשהוא ירד מהבמה הלכתי אחורה ואז הוא חזר וכבר לא היתה אפשרות לבוא קדימה יותר, אבל כמה שיותר עברי יותר טוב בסופו של עניין הוא עשה לי את הלילה והוא היה מלך.
היה סוףףףףףףףףףףףףףףףףףף דין כרמל- הוא עוד יהיה גדול נהנתי ממנו יוני בלוך- חמוד בטירוף אינפקציה-
משעמםם מוניקה סקס- יפההה עברי לידר- מושלםםםםםםםםםםםםםםם איןןןןןןןןןן ההופעה הכי טובה שהייתה שם... מלךךךךךךךך מטרופולין-נחמד + משינה- הופעה יפה אבל ציפיתי ליותר אבל הם היו ממש אחלהה אביב גפן- הופעה חבל על הזמן שייגעצ-נחמדים- בית הבובות- לא ראיתי את כל ההופעה 6 בבוקר עייפים.... אבל מה שראיתי היה סבבה... וזהווו באוטובוס כולם נרדמו והיה ממש כיףףףף מחכה לשנה הבאה...
את השם של עברי בשלב כל כך מוקדם של ההופעה? ציפיתי לשייגעצ או למטרופולין ואיך שהמנחה (זה באמת היה עומרי רונן?! כי עומרי רונן בדרך כלל שנון וחמוד והמנחה היה די דביל
מצטער, עם כל האהבה והערכה שלי לעברי, היה גרוע. פשוט לא נהנתי בהופעה של עברי. בכל ההופעות האחרות נהנתי מאוד, אבל בעברי...לא יודע. משהו במרי לנצח שהשתנה, כל הערסים באיזור, לא יודע. אכזבה מאוד גדולה.
כזה חמוד. מוניקה היה נחמד, שייגעצ לא היה לי כוח, בית הבובת כבר היה מאוס אז יצאנו החוצה, אינפקציה שנואים ביותר, מטרופולין חמודים++, משינה היה משעמם, עברי ממשממשממשממשמשמשמשמ נההנתי, באביב גם. הלהקת חימום הייתה מצויינתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!
הופעה שלישית של עברי שאני זוכה לראות וכל פעם אני נהנת מחדש!! הביצועים היו מדהימים אין לי מילים וגם עברי! רואים שהקהל ממש אהב אותו ונסחף עם השירים..בקיצור אין עליו!!שימשיך רק להצליח!! משינה היו טובים גם מטרופולין ואביב גפן כל השאר היו משעממים. בהופעה של אינפקציה היה "פוגו" וזה היה מפחיד בטרוף כי כמעט "עפתי" שם... אבל אין מילים רוק העצמאות 2006 היה פשוט מעולה!