רוק עצמאות 2006-חוויות!!!

זוהרים

New member
../images/Emo6.gif

ניסה להחזיר לו על ה"אחרי שההומו ירד אפשר לעשות פה מוזיקה" ?

אמממ..

היה איזה קטע שהוא התחיל להגיד שנהנה אחר כך במטרופולין, שייגעצ, בית הבובות וזה שעשה דואט עם נינט..

dabnir15

New member
אפילו אני שמעתי

זה היה מצחיק ברמות! ובלי קשר- זה היה עומרי רונן? לא זיהתי בגרוש!

טוב ככה..

יוני בלוך היה תותח אני ממ שאוהב אותו מוניקה סקס נתנו ממ שהטםעה טובה הם מעולים... עברי אני חייב לציין היה לו את אחת ההופעות הטובות שם למרות שהוא מעצבן אותי שהוא שר את אותו שירים כל פעם זה נמאס אבל נו שיהיה מטרופולין היה ממ שקצר שייגעץ אני ממש לא אוהב להקה לא טובה אביב גפן לא השקיע בכלל לא ממש נהנית\ ובית הבובות היה נחמד הם לא בחרו פשוט שירים נכונים (ככה לדעתי)

M o r r r 3

New member
היה ממש כיףף!!

ננהנתי רבות בהכול .. גם בלהקות שאני פחות שומעת,או לא שומעת בכלל ... עברי לידר נתן הופעה רגילה .. לא ציפיתי ממנו למשהו מעבר... אבל היה ממש כיף בהופעה שלו אפילו שמחצו אותי ודחפו אותי כשניסיתי להכנס לשורות הראשונות ... אהבתי כשהוא סיים את ההופעה שלו הודיעו שהאמן שאחריו לא הגיע ואז הוא חזר לעשות עוד איזה שתי שירים .. היה "יותר טוב כלו םמכמעט"... שזה השיר שאני הכי אוהבת.. וקפצתי לשמיים ... בקיצור היה ממש כיף.. להתראות בשנה הבאה... נקווה שהוא יהייה שם ...

ענלבי

New member
אני ממש נהנתי...

עבריי כפרהה עליוו איזה חתיךך הואאא... ההופעות היו ממש טובותת...

הו, היה ממש כיף:)

יוני בלוך ואינפקציה- יוני פסדר, אינפקציה היו מצוייניים!!! מוניקה סקס-נחמדים..:) עברי לידר- דוגרי, הוא מה שהציל תערב. הערב היה די צולע ברובו, ועם ההופעה הארוכה[יחסית] והטובה שהוא הביא..[לפחות לדעתי] זה היה מושלם!!!
מטרופולין-לא מתה עליהם.. הלכתי לשבת קצת.. משינה- בסדר גמור:) אביב גפן-מצחיק!! כיף!! אני וחברה שלי התפרקנו וכולם חשבו שאנחנו קצת.. מטומטמות? טוב נוP: שייגעצ-חחח מפגרים, "עכשיו כולם לעשות עם הראש ככה(להזיז קדימה ואחורה) ולחייך חיוך דבילי!" בית הבובות- לא מתה עליהם.. סה"כ היה די נחמד, שנה שעברה היה יותר טוב.. עיצבן אותי שכל כך קיצצו את המקום, הוא היה כל כך עמוס אבל היה משובח לחלוטין:)

היה לי מדהים!

למרות שלא ראיתי שום הופעה... רק שמעתי. היו שם אנשים כאלה גבוהים!!!!!!!!! אימאלה. מממממ יוני בלוך היה נחמד, גם אינפקציה. מוניקה סקס- היה גדול! הם כאלה טובים! עברי, היה מצוין. פשוט השתוללתי בטירוף. מטרופולין- הלכנו לשבת. סתם הופעה. משינה- אעאעאע כל כך כיף!!! [: אביב גפן- אה... לא משו. הייתי בהופעות יותר טובות שלו. שייגעצ- הם היו שיכורים מהתחת ויבל מנדלסון הזה פשוט מלא באהבה עצמית. כל ההופעה שלהם ישבתי. בית הבובות- הם כאלה טובים!! כל כך היפרים וקופצניים. היה לי כיף. קיצר, היה מדהים. הייתה התחלה חלשה, אבל בסופו של דבר נהנתי וגם שרפתי הרבה הרבה קלוריות!!! והעלתי אותם עם הקרפ שדפקתי אח"כ

היה נדיררררר

למרות שבכללל הייתה אמורה להיות לנו הסעה מאש/קלון ולמרות שעד שהשגנו אוטובוס החברה שהייתה איתנו נעלבה וכעסה.. ולמרות שהגענו כבר בשעה טובה לראשון היה 11וחצי ולמרות שחיכינו חצי שעה בתחנה לכיוון הפוך ואז תפסנו מונית שהנהג צעק עלינו ולקח לנו 30 שקל היה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף הגענו בדיוק להופעה של אינפקציה בעעע ואז מוניקה עלו היה כזה כיףףף אני נורא נהנתי בהופעה של עברי.... ושל משינה יובלי..... הסולן משייגעצ כזה צומי כאילו מה חסר לך צומי בבית הוא דפוק רצח... ולעזעזל מה בית הבובות לקחו לפני שהם עלו "תמחאו כפיים לשמש"... ושהם התחילו לרקוד כמו משוגעים על הבמה תמונות יותר מאוחר..

ofir1988

New member
גם ברעננה..

בית הבובות קצת השתגעו.. הסולן שלהם התחיל לרקוד שם על הבמה ולהשתגע..בהחלט מפחיד

irashady

New member
וגם בקריית אתא

אבל אני רוצה לתת לכם נקודה למחשבה (לאלה שהיו ברוק עצמאות) בית הבובות אצלכם הופיעו בסוף... כשלכולם כבר אין כוח... ותחשבו שגם הם הופיעו במשהו כמו 4 מקומות לפני שהם הגיעו לרוק עצמאות ואני חייבת להגיד שהם פשוט הקפיצו את האנשים.. הם נתנו הופעה מטורפת בקריית אתא... זאת ההופעה הראשונה שלהם שהייתי בה והם לגמרי השאירו טעם של עוד הם פשוט טובים והם יודעים לתת הופעות טובות אני ממש ממליצה לכם ללכת להופעה שלהם כשאתם לא אחרי 6 שעות של הופעות וגם היהודים היו... היו גדולים מהחיים!!

alwayschen

New member
זה היה הרוקצ הראשון שלי...

ופשוט כל כך נהנתי!!!! היה פשוט מושלם!!! ההופעה של עברי הייתה מדהימה!!! פלייליסט מושלם! חחח הכי כייף היה שהוא עלה לשיר עוד שני שירים...כל כך שמחתי!!! =] עברי, תודה על הופעה מדהימה ופשוט מושלמת! =]

מעיייין

New member
../images/Emo99.gif זה היה כ"כ כ"כ כיף!!!

יוני בלוך ואינפקציה-אממ... יוני בלוך דווקא היה טוב! הוא העיר את כולם. אני ממש אהבתי. אינפקציה??... לא זוכרת. אבל נדמה לי שאהבתי. מוניקה סקס-הם היו טובים. לא יותר מידי. אבל ממש ממש נהנתי... עברי-
הוא היה מעולה... אבל... זה היה מוזר... אבל ממש ממש טוב!
מטרופולין-לא ממש נהנתי במטרופולין. גם הייתי מתה. משינה- אם לא היו דורסים אותי וכל זה, אולי הייתי מצליחה לראות יותר. אבל הם היו מעולים! אביב גפן-מעולה. באמת מעולה! נהנתי ממש ממש! שייגעצ-איזה חמוד הוא!! הוא מזבל לנו ת'שכל. ממש ממש ממש אהבתי אותם. בית הבובות- לא משו.. אבל הם הקימו את כולם.

B bas

New member
רוק"צ מושלם../images/Emo166.gif

טוב למזלי,זה רק 20 דקות הליכה מהבית שלי.
הגענו ישר להופעה של מוניקה סקס והיה שם כל כך מצחיק.הם היו כאלה מקפיצים.היה ממש מצחיק שם. אחריהם עלה עברי,נתן (כרגיל) הופעה מעולה ולדעתי גם הכי ארוכה.נדחקתי קדימה,היה שווה.הרגשתי גרופית בטירוף (אני לא רוצה להשמע שטחית אבל הוא באמת היה נראה טוב אתמול)
אני לא יסכם על כל הופעה אבל ההופעות היו טובות ברובם.בעיקר של משינה(איך כולם עשו אצבעות רוח עם היידים...זה היה יפה).
חזרתי הביתה מלאת אדרנלין ועם ציפייה לשנה הבאה. נ.ב הקהל היה מדהים.בלי בלאגן,דחיפות,פרחות,ערסים. כמו שצריך.

היה פשוט ענק :p../images/Emo221.gif

אינפקציה- מעפנים רצח מוניקה סקס-היה מדהים, במיוחד ב"מכה אפורה"... עברי לידר-ההופעה הכייי יפה שהייתה שםםם!!! חחח עמית ואני עמדנו שורה ראשונה[כאב גב עצום] ובגלל עברי בעיקר אין לי קול כרגע הוא אשכרה חיית במה... אם הייתם רואים מה הוא לבששש אלוהים ישמורר חחחח ובשיר "מרי לנצח" , יש ת'קטע של ה"ובדרך כבר שולחת ידיים למכנסיים שלו, וממששת עולה ויורדת וחם לי בגוף"- אז הוא הכניס ת'יד למכנססססס, כל הבנות שם התחילו לצרוח יותר מאי פעםםם [אחמ, ובצדק P: ] מטרופולין-מעפנים רצח... אפרת גוש שרה עם פלייבק, והם בכללי היו דיי מעפנים- עד שדנה ברגר קצת הצילה את המצב כשהיא נכנסה איתם... משינה-היו מעולים ביותר...אין לי הרבה מה לאמר עליהם בעיקרון [ חוץ מזה שהזמר קצת חש ילד במהלך ההופעה... ] ואזזז.... הי הי טרליליליליללייי אביב גפןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!! חשבתי שהוא יופיע רק מוקדם בבוקר והיה רק 4 בערך... הוא מקום שני בלתת הופעה בעיניי... הוא פתח את ההופעה שלו בצרחההה שהוציאה לי את כל האוזניים D: כשהוא התחיל לשיר זה היה הזמן להשתמש במצית שלי, אך כמובן שהיא נגמרה תוך שלוש שניות כי היא מעפנה:\ הוא נשכב על הרצפה, צרח, קפץ, נתן לנו לשיר שירים שלמים[כנראה התעייף או משהו], הוריד ת'חולצה וזרק אותה לקהל[לא לצד שלנו ]בקיצור...שוס שייגעצ-בשלב זה עמית ואני התעייפנו בטירוף... החלטנו לצאת לאיזור הדשא [מה שלקח לנו שעה, כי המקום כ"כ "קטן"] הם היו נחמדים ביותרר... מרלין מונרווווווווווווווווווווו האםםם תרציי להיותתתתתתת אישתיייייייייייייייייייייייייי?! בית הבובות-אלופים , כמובן במהלך ההופעה שלהם כבר קצת נמנמתי כי היה בוקר... הם סגרו את האירוע וחזרנו הביתה

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifת'אמת קצת התאכזבתי...

אולי כי הבנתי מכאן שזו תהיה הופעה מלאה, לפחות של שעה...
תכל'ס הוא שר את כל הלהיטים [ליאונרדו
], אבל ציפיתי שבהדרן [שגם לא נראה לי בכלל היה מתוכנן, רק כי שייגעצ בוששו להגיע ורצו למשוך זמן] הוא יסיים עם "זכיתי לאהוב"... מישהו שהיה בהוד השרון יכול להגיד אם זו הייתה אותה הופעה? [מבחינת שירים]

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifלא חשוב, ראיתי את השרשור למטה

לפחות אצלינו לא היו בעיות סאונד

למעלה