רוק עצמאות 2006-חוויות!!!

dabnir15

New member
וואי וואי וואי

טוב הייתי ברוק"צ בראשון כמובן. היה פשוט מדהים, מהרגע הראשון עד הרגע האחרון. הגעתי, קבלתי את הכרטיס ממש ממש מהר, יחסית לאורך התורים שהיו שם. נכנסתי, התחילה ההופעה של דין כרמל ששר 3 שירים - הראשון היה ממש נחמד ואחר כך 2 שירים פחות טובים. יוני בלוך- היה משעמם ברמות מטורפות- איפה ניצנים, איפה? בלי קשר לסדר- משינה היו פשוט מדהימים! הכי טובים לפי דעתי. עברי- עלה קצת צרוד לפי דעתי, התחיל עם ניסים והמשיך עם עוד כמה שירים שאני לא זוכר- פתאום מהר מאוד היה בוא, והייתי בשוק שההופעה נגמרת כל כך מהר- אבל אז הוא חזר לאדוני ועוד משהו (הזיכרון שלי לא מתפקד). היה פשוט מדהים -מדהים- מדהים:) אני נהנתי המון המון המון!

tal afula

New member
היה כל כך מ=ד=ה=י=ם!!!

פעם ראשונה שלי ברוק עצמאות... ונהנתי כל כךךךךךך.....
ההופעה של עברי הייתה מדהימהההה... משינה היו מעוליייים ואביב היה מטורףףףףף....חחחחח
הדבר המבאס לדעתי הוא שההופעה של עברי הייתה קצרה מידי....=/ לא נורא אבל בכל זאת נהנתי... אז חג עצמאות שמיייייח לכולם
טל.. נ.ב- הרבה מתכוונים להגיע ליום הסטודנט בעמק יזרעאל?

irashady

New member
אני באה בטוח

אני גם בשלבים של איך להשיג כרטיס ליום הסטודנט ברופין (משינה ובית הבובות)

irashady

New member
אופס...

כן עברי חחחח יש לי מחלה ממשינה כבר וואי הרבה זמן לא הייתי בהופעה שלהם

ירדנושה

New member
רוק"צ

יוני בלוך-סתם מעפן אינפקציה-היו נחמדים+ מוניקה סקס-טובים מאד עברי לידר- אין עליו מלך..היה ענק מטרופולין- לא כלכך שמעתי אבל דנה ברגר מעולה משינה-אין עליהם הם ענקים פשוט.. אביב גפן-היה מעולה אבל הוא ביאס הוא לא עשה עכשיו מעונן..:( שייגעצ- לא הייתי אז אין תגובה... בית הבובות- כנ"ל... -אופק-

shahar1989

New member
ואווה היה רוקצ מצויין!!

אני אנסה לעשות את זה קצר
יוני בלוך- היה מצויין אינפקציה - עשו עליי פוגו מטורף.. חוץ מזה היה טובב מאוד!! מוניקה סקס- כל כך טוביםםם!! עברי לידר- "הוא גאון, הוא גאון הוא גאון.." כ"כ נכון שצעקנו את זה! הוא פשוט מדהים!! מטרופולין- קצת פחות טובים מהשאר (לדעתי) זמן טוב לנוח..(אבל עדיין לשיר את השירים..חח..) משינה - לא צריך לפרט...
אביב גפן- מ-צ-ו-י-ן-! שייגעצ- היו שיכורים בצורה מפחידה... יובל הצחיק אותי מאוד!! ממש נהנתי! בית הבובות- מצויין לסיום!!

shahar1989

New member
אההה ושחכתי

די כרמל.. שכמה שהם לא מוכרים... אני חייבת לציין שהם פתחו את הערב כמו שצריך.. הרכב מצויין!!

heaven is here

New member
היה צפוף ../images/Emo178.gif

היה חם בטירוף, כל ההומואים מסביבי צעקו לו שיעשה להם ילד
אריאלה
היה כל מה שרציתי שיהיה. התגעגעתי לביצוע של מרי בהופעה ...

crazystav

New member
דווקא....

תלוי איפה היית נגיד, באמצע היה הכי צפוף בעולם ועשו עלי פוגואים
(טראומות) אבל בצד ימין של הבמה, ליד המסך, דווקא לא היה כ"כ צפוף..

ofir1988

New member
שכולם..

מתחילים לקפוץ ולזוז מצד לצד כמו בהמות.. ואז זה נראה כמו גוש מטורף שדוחף אחד את השני

היה מ-ט-ו-ר-ףףףףףףףףף../images/Emo13.gif

אוקיי אז ככה.. דבר ראשון היה פשוט ב-א-נ-ז-ו-נ-הההה יוני בלוך-חביב אינפקציה-מציקים!!! עברי לידר-המלך הבלתי מעורער
אחת ההופעות הטובותת
מטרופולין-לא טרחתי לקום מהסמיכה חח כאבו הרגליים אחרי עבר'וש משינה-היה ע-נ-קקקקקק
אביב גפן-אחת ההופעות הכי יפות שראיתי בחיים שלייייייי, חח היה שם שיגעון אחד גדולללללל
שייגעצ- אני אסתפק בציטוט "אתם אוהבים אותנו?!.. אתם תקנו את הדיסק החדש שלנו?.." חחחח
קרועיםםםם בית הבובות- היה נחמד ביותר, אבל היה אור כבר אז זה היה קצת חרא
ובקיצוררר היה שווה כל אגורהה!!! חג עצמאות שמייח!!

Roy191

New member
אז.. גם אני הייתי!!

וזה היה רוק העצמאות הראשון שלי! והיה כיף בצורות מטורפות!!! עברי נתן הופעה טובה לדעתי (אין לי הרבה מקום להשוואה, אבל אני נהנתי וזה מה שחשוב
) משינה
!! כל כך טובים!!!!!! ואביב גפן גם היה נחמד, למרות שלא את כל השירים הכרתי, אבל היה מי שיעזור לי

dabnir15

New member
יותר טוב לא להכיר מאשר להמציא מילים

כמוני :) סתם היה ממש נחמד:)

למעלה