רוק עצמאות 2006-חוויות!!!

רוק עצמאות 2006-חוויות!!!

איך היה לכם? נהניתם? ספרו חוויות... לפי סדר הופעתם- יוני בלוך ואינפקציה- היו משעממים בטירוף מוניקה סקס-נחמדים עברי לידר- היה ענק מטרופולין-מעפאנים משינה- פשוט גדולים מהחיים... אביב גפן-מטורף... אבל היה חסר משהו... שייגעצ-דפוקים על כל הראש...(חיכיתי לרגע שירדו מהבמה) בית הבובות- התחלה יפה... הם עוד יצליחו בקיצור היה ממש כיף ןאם יש לכם תמונות -צרפו...!!!!

crazystav

New member
../images/Emo23.gif היה מושלם :]

יוני בלוך ואינפקציה- אע, הם הופיעו? הגענו בסוף יוני בלוך כי חברה שלי הסתכבה עם הכרטיסים, ושם אגב, ראיתי את סוזי
!!! מוניקה סקס - כי יש, גשם חזק אז קשה לי לראות!
היה כה שווה עברי לידר-
אע. לא יודעת. הוא היה נורא מסחרי, כמו: "אני פה כי משלמים לי הרבה" שר את "השירים" המוכרים במקום את השירים היפים ולמרות ההשתוללות שלי בו, זה לא היה אותו הדבר מטרופולין- לשבתתתתת לשבתתתתתת בואו נשבבבבבב (טוב, בואו לא.) משינה-
וכל מילה אחרת מיותרת אביב גפן-
למרות שמבחינת השירים זה גם היה ככה, היה ממש מצחיק בעם הזמן, הבית הראשון הוא נתן לקהל לשיר וחוץ מ" כי עם הזמן הכל חולף" לא ידענו כלום
אז הוא אמר: "טוב, שוב". שייגעצ- כי יש לי אבא עורך דין, יש לי אמא מורה
טלוויזיה בחדר, מס הכנסה! בית הבובות- טוב, שש וחצי בבוקר, אני רעבה, עייפה, הבייתה!!!
אחרי כמה שירים שלהם עפנו באמת שהיה כיף

crazystav

New member
בסדר אבל עדיין....

הוא לא עשה 'הופעה מהלב' כמו שהוא בדרך כלל נותן...

crazystav

New member
למה לא....?

בניצנים למשל, ההופעה שלו הייתה מדהימה. וגם ביום העצמאות של שנה שעברה, שאגב, הייתה ההופעה הראשונה שלי, הייתה בין הכי המרגשות שהייתי בה.

ofir1988

New member
נכון..

ההופעה שנה שעברה בעצמאות באמת היתה טובה, ולפי דעתי גם יותר ארוכה.. בכל מקרה, יכול להיות שבאמת ההופעה לא היתה משהו..אני לא ראיתי אותה, אבל לפי מה שאנשים אמרו, דווקא היא היתה טובה.. אבל את יודעת..כל אחד והרגשתו

ברוקצ בחיפה זה לא היה ככה...

שייגעצ למשל שרו שלוש שירים מאלבום הבא שלהם.. ואצל היהודים חוץ מאיזה 4 שירים, כל שאר השירים לא היו כאלה מוכרים..

דעתי על רוק"צ בראשון

אני אכתוב על 3 ההופעות הכי שוות שהיו!!!!!!!!!!!!! 1-בית הבובות (מה לעשות זה בכל זאת הפורום שלהם...)-וואו!!!!!!!!! איזו דרך מעולה לסיים את הערב הזה, זה לא היה אביב גפן אז זה לא היה רועש מידי ולא מטרופולין-חלש מידי, היה פשוט מושלם!!!!!!!!!! וגם זה היה בדיוק בזריחה וזה גם עשה השפעה ממש טובה..... 2-עברי לידר-האמת,לא חשבתי שאני יכולה כל כך להנות בהופעה שלו. אני שומעת אותו מידי פעם אבל לא חשבתי שיהיה כל כך טוב, הוא היה פשוט מדהים!!!!!!!!! 3-ההופעה שללא ספק היתה הכי טובה אתמול ועשתה לחלוטין את הערב...... משינה!!!!!!!!!!!!!!-אין עליהם!!!!!!!!!!פשוט גדולים!!!!!!!! אני אהבתי אותם עוד מלפני רוק-עצמאות והייתי בהופעה שלהם בקיסריה אבל הם היו פשוט מדהימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יובל בנאי, תעשה לי כבר ילד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בשלושת ההופעות הלהקות/זמר שרו את השירים הכי אהובים עלי והיה פשוט מעולה!!!!!!! בקשר לשאר ההופעות.....יכול להיות שחלקן היו מיותרות למרות שלכל אמן היה לפחות שיר אחד שצעקתי את המילים ואהבתי (חוץ מהראשון, דין כרמל קוראים לו?) קיצר, היה ענק!!!!!!!!!!!!

FCHS GIRL

New member
מסכימה עם הכל אבל..../images/Emo176.gif../images/Emo177.gif

ההופעה של עברי הייתה מדהימהההה..
הקהל היה שם בטירוף..!! זה היה פשוט מדהים.. אני יודעת שכל מי שדיברתי איתו אמר שעברי נתן את המופע הכי טוב שם וזה ממש נכון, לפי מה שאני הרגשתי הוא נתן את כל ה
ואת כל הנשמה וראו את זה.. היה מטריף..

נועמופ

New member
היה כל כך כייף. ../images/Emo6.gif

עומרי רונן הוא הדבר הכי נסגד בעולם הזה
"עכשיו, אני רוצה להזמין מישהו שהרבה בנות פה רוצות לעשות לו ילד, אבל לי יש יותר סיכוי!" P: יוני בלוך היה חביב, אינפקציה היו חביבים, מוניקה היו חמודים, עברי היה מדהים מתמיד
, מטרופלין היו מעפנים, משינה היו מדהימים
, אביב
, שייגעצ, יותר נכון יובל, היה ממש דפוק $: אבל היה כייף ובית הבובות היו חמודים :) "אנחנו עכשיו עושים נישואים בשידור חי, מי רוצות להיות הנשים של הלהקה?" היה ממש כייף :)

היה מעפן לחלוטין.

ויש לו מזל שהוא עלה להדרן של "אדוני" אחרת הייתי שונאת אותו לעד
. "תהנו עם ההוא שעשה דואט עם נינט"

למעלה