שלום לי וחג שמח
קראתי מה שכתבת וקראתי גם חלק ניכר מהתגובות שלך.
תשמעי, מצב לא פשוט, אבל משום מה אף אחד לא התייחס לדבר החשוב ביותר.
את מתייחסת לכל מיני דברים "קטנים" או ברמת המיקרו ולא לדברים הגדולים ברמת המאקרו. את שואלת מה אני צריכה עשות בשביל להחזיר אותו (מעבר לעובדה שאת רוצה מישהו שלא רוצה אותך אבל את זה נשאיר ל"פסיכולוגים" כאן). האם את צריכה להתקשר אליו או לא, או לא לדבר איתו יום או יומיים או שבוע או שבועיים ואלי זה יעזור. או אולי לסמס לו רק פעם בשבוע ולא פעמיים והכל במטרה לגרום לו לחזור אלייך.
אבל הלו, את לא בקשר של חודשים ספורים. אתם הייתם פאקינג 4 שנים ביחד! מה זה המשחקים האלו? ובואי נניח שאת מצליחה להחזיר אותו אלייך "בכח" או במניפולציה כזאת או אחרת ולא מתוך שכנוע עצמי אמיתי שלו ורצון אמיתי שלו. אני הרי מניח שאת לא רוצה לחזור ואז "לבזבז" עוד שנה/שנתיים/שלוש ולהיפרד? מתישהו בסביבות גיל 30 פלוס מינוס, את בטח תרצי להתחתן ולהביא ילדים, לא?
וזאת השאלה. לא אם הוא יחזור או לא אלא האם את רוצה שהוא יהיה בעלך לעתיד? האם את רוצה שהוא יהיה אב ילדייך (עם כל החבילה (המשפחה) שהוא מביא איתו? והאם הוא רוצה שתהיי אם ילדיו. על זה צריך להיות נסובה החזרה שלכם ולא משהו אחר.
יכול להיות שנגמרה לו האהבה (מכל מיני סיבות) אבל יכול להיות שהוא לא רואה אותך כאם ילדיו. לכן מה שצריכה לבוא פה זה שיחה אמיתית ביניכם (או שתכתבי לו מכתב אם קשה לך לדבר איתו, או לו קשה לדבר איתך על זה - שזה גם אומר משהו אגב)
לאחר שהוא יחשוב וייקח את הזמן. כי לחזור סתם רק בשביל החזרה זה לא לעניין במצב שלכם ובגיל שלכם.
אולי הוא לקח זמן גם בשביל לחשוב על זה. או שהוא מפחד קצת מהקשר הרציני הזה. אולי גם הוא מבין שכשחוזרים זה לא רק לחזור.
ועוד משהו בהיבט הריגשי. אמנם את לא רוצה לוותר על האהבה הזאת שלך אליו, אבל אגלה לך משהו שאני יודע שקל יותר לכתוב אותו מליישם או לחשוב עליו כרגע באופן רציונלי מבחינתך. תתפלאי אבל את יכולה הרגיש את אותה התחושה (גם אם זה נראה לך עכשיו הזוי) של אהבה בלתי נגמרת וקשר עז עם בחור/גבר אחר. זהו הקסם של האהבה. היא תמיד יכולה לבוא ועם אנשים שונים. זה לא קורה אולי מהר או מייד (לעיתים כן, אגב) וזה בטח נראה רחוק עכשיו, אבל חשוב שתדעי גם את זה.
חג שמח.