רוצה לחזור לאקס

Dr Naive

New member
תשובה

כמובן שקטונתי וייתכן שאני טועה. פשוט ההתנהגות שלו לא נראית של אחד שמעוניין יותר מדי. את כרגע בגדר Nice to have.
בכל מקרה, משאירים על אש קטנה ברירות מחדל: הוא לא רוצה להיות איתך עכשיו, אבל אם לא יבוא משהו טוב יותר, הוא מעוניין להחזיק אותך כדי להעביר את הזמן עד שכן יהיה. החיים הם העברת זמן אחת גדולה.

למה את צריכה להיות עדיפות שנייה של מישהו??? מי הוא בכלל?
את יכולה לחוות אהבה הדדית בעוצמות נפלאות, ולקבל יחס טוב יותר. זה כואב שאחרי 4 שנים הכל נגמר,
אבל קראתי הודעות שלך - את אומרת שאלייך הוא מתנהג "סבבה יחסית" לעומת נשים אחרות שהיה איתן פעם.

אל תשווי את ההתנהגות שלו אלייך אחרי פרידה להתנהגות אל אחרות ומשם תסיקי מה הרגשות שלו אלייך!
זו השוואה לא נכונה, אין חוקיות בדברים האלה!

יש רק חוק פשוט אחד - אם מישהו רוצה משהו, הוא ילחם עליו!
ברגע שאת מרגישה שאת נלחמת לבד זה הזמן לחפש משהו אחר. מגיע לך טוב יותר מתוקה, זה לא דבר רע אלא טוב.
אין מה לבזבז את הזמן על אנשים ש"לא בטוחים". אני יודעת שזה כואב ולא קל אבל את באמת רוצה להיות עם מישהו שלא בטוח ברגשותיו אלייך?
מה זה "הוא יחשוב ויחזיר לך תשובה"?
גם זה לא סימן טוב.
אין מה לחשוב יותר מדי בדברים האלה.

עברי הלאה, תצאי, תהני. והפעם - אל תתפשרי על אהבה ועל יחס מכבד כלפייך.
חג שמח

sani48

New member

freakyelfgirl

New member
תודה על התגובה אבל

לא אמרתי שום דבר על היחס שלו כלפיי לאומת נשים אחרות..
בכלל לא הזכרתי דבר כזה

Dr Naive

New member
ב-24.3 בשעה 23:00

כתבת "אגב היום הוא הגיב לי להודעות ודווקא היה בסדר כלפיי לעומת המצב שהיה במערכת יחסים עם אחרת שניפרד ממה"

זו ההשוואה שהתכוונתי אליה
את כאילו אומרת "אליי הוא מתייחס לעומת מישהי אחרת" (לכן מצבי לכאורה טוב יותר)
על זה הגבתי.

freakyelfgirl

New member
תודה רבה על התגובה

הריבים לםני הפרידה היו בערך במהלך כמה חודשים אחרונים לפני הפרידה
גרנו היחד עם ההורים שלו ,ולדעתי אמא שלו לא כל כך תרמה לקשר כי כל פעם הייתה לה אערה אחרת לגביי
כעת אנע פשוט מפחדת שהוא יפגוש ביורה אחרת ויתאהב בה וירצה להיות איתה ולא איתי
לכן אני רוצה לדעת איך עלי לפעול חוץ מלא לדבר איתו על היחסים בינינו ולתת לונזמן,אני מבינה שאין הרבה מה לעשות
מה לדעתי קורה ,שהוא מבין שהוא פגע בי מאוד וקשה חו להודות בכך והוא לא מצליח לראות איך אפשר לתקן את הכל
אבל הוא ביקש ממני חודש לחכות אז עם כל הסקרנות ודחף לדעת,אני מתאפקת בסבלנות
זה באמת מבלבל אותי ההתנהגות שלו עכשיו
חוץ מזה הוא לא יוצר איתי קשר בנתיים חוץ מבשיעור ,בשיעור לפני זה גם ביקש ממני שאקנה לו משהו ויחזיר לי כסף
מה גם שאני לא יודעת מה לענות לו כשהוא שואל אם אני יוצאת עם מישהו ואם יש לי דייטים כי אני לא רוצה להגיד שאני לגמריי פנויה כדי לא להיראות נואשת

sani48

New member
לפי התיאורים שלך

ירד לו ממך,והוא כבר מיצה את הקשר,לא הגיוני שבן אדם שבאמת אהב אותך,ימצא מישהי אחרת אחרי יומיים(אלה אם כן ירד לו ממך הרבה לפני הפרידה),ועוד דברגע שאת פנית אליו והיתחננת שתחזרו,הוא נותן לך להרגיש שאת ניטפלת אליו,במקום לענות לך ברגישות שפשוט כדאי להמשיך הלאה,אני במקומך לא הייתי חוזר אליו גם אם הוא היה רוצה,כי זה רק עיניין של זמן עד שהוא יזרוק אותך עוד פעם בשביל מישהי אחרת,הוא כבר שחוק מהקשר,ואין לך על מה להילחם יותר,זה לפחות דעתי,לשיקולך,שיהיה בהצלחה

sani48

New member
תיקון

ועוד דברגע שאת פנית אליו =ועוד ברגע שאת פנית אליו

freakyelfgirl

New member
לפי ההתנהגות שלו כעת

לא הייתי אומרת שהוא לא מעוניין בכלל לחזור
אם לא היה רוצה,לא היה מלווה אותי ואומר לי שאין לו חברה ומציע לי להביא לי כל מיני דברים
כך שמי שלא יודע,לא יכול להרגיש את מה שקורה,עדיף שלא יגיב פה בכלל

sani48

New member
סליחה באמת שהגבתי

ורשמתי לך דברים שלא מצאו חן בעינך,אבל לפי התיאורים שלך השפלת את עצמך(שהוא אחרי יומיים הלך למישהי אחרת,והיתחננת שיחזור אליך),ואת עדיין חיה בסרטים ורודים שיש לך עתיד איתו,על כל מיקרה זה חיים שלך,ושיקולים שלך,מציע לך אבל ללמוד להבדיל בין טוב לרע,כי גם אם התשובה שרשמתי לך לא מצא בעינך,את יכולה להגיד תודה על התשובה ולהישאר בשלך (סתם בשביל להיות מנומסת קצת,אבל כניראה זה לא הצד החזק שלך כי את עוד באה בתלונות בנוסף לכל
) על כל מיקרה,שיהיה בהצלחה,חג שמח

freakyelfgirl

New member
אני מאחלת לך יום אחד באמת

לדעת מה זאת אהבה ,כשלא מסתכלים על כבוד וכל מיני דעות של אנשים אלא פשוט באים עם הלב וממשיכים הלאה ביחד

sani48

New member
תודה,אני יודע מה זאת אהבה

אני נשוי(עם 3 ילדים),ואוהב מאוד את אישתי,אהבה זה הרבה מעבר למה שאמרת,והיא כוללת גם הרבה כבוד(ואני לא מדבר על אגו),זה יפה מאוד שאת הולכת אחרי הלב שלך ויהי מה,השאלה אם את לא הולכת בצורה עיורת אחרי מישהו שכבר לא מרגיש כמוך, את זה רק הזמן יגיד,אני מאחל לך רק טוב והמון הצלחה בהמשך

2461

New member
מצטערת להגיד לך את זה אבל...

אני יודעת מזה אהבה....מה שיש ביניכם זאת ממש אבל ממש לא אהבה.
אולי את אוהבת אותו אבל הוא לא אוהב אותך וגם אם הוא אמר זאת הוא כנראה לא יודע מזה לאהוב.
וברגע שיהיה לך חבר שאוהב אותך אז את תביני מה זאת אהבה...

אני יכולה להגיד לך את זה כי אני חיה בזוגיות שיש בה אהבה ולא קרה מקרה אחד שבו הרגשתי דחויה על ידי משפחתו וגם אם הם היו מנסים להגיד משהו אני בטוחה שהוא היה סותם להם את הפה כהוגן.

אגב שאלה לי אלייך, כזאת משפחה היית רוצה בעתיד שיהיה לבעלך?

תחשבי על זה טוב

freakyelfgirl

New member
כל אחד שונה

ולכל אחד יש התנהגות שונה גם כלפי ההורים וגן הבנה על אהבה
יש אנשים שמחכים אחת לשניה שנים ואז נפגשים שוב והופכים שוב למאושרים למרות שהתנסו במערכות אחרות
יש הרבה מקרים ואי אפשר לשפוט רק על תפיסות שלך

2461

New member
״תפיסות שלי״?? מה שיכבדו אותי זה תפיסות שלי?

חבל מאוד שלך אין תפיסות כאלה...תמשיכי לתת למשפחה שלו להתנהג אלייך מגעיל ובהצלחה שיהיה

Dr Naive

New member
אבל למה את מתנהגת אלייה ככה

היא במצב רגיש. באהבה אין רציונל.

2461

New member
אני לא אגיד לה מה שהיא רוצה לשמוע

היא מבקשת עצות בשביל לדעת מה הכי נכון לעשות לא מה שהיא רוצה לעשות. אחרת למה להיכנס לפורום? פשוט שתעשה מה שהיא חושבת שצריך לעשות לבד.
מה קשה להבין פה?

למעלה