רוצה לחזור לאקס

freakyelfgirl

New member
2461 מבקשת ממך

לא להציא את הרוע שלך עלי
תמצאי לך קורבן פורום אחר
תודה

sani48

New member
איך היא מיתנהגת?

אומרת לה שזה חשוב שתשמור על הכבוד שלה?ושמגיע לה יותר?את לא חושבת שזה הכול מדאגה?הרי 3 דקות לפני שרשמת את ההודעה הזו,כתבת שאת מסכימה איתה,ציטוט-נשמע שהוא ממש משחק בך ושומר אותך על אש קטנה. כמו ש-2461 אמרה כאן, מי הוא בכלל שיתנהג אלייך ככה? מי הוא שיגרום לך ללכת על קצות האצבעות?
מוזר לא?
,חג שמח

Dr Naive

New member
כי נדמה כאילו

היא "כועסת" עליה שהיא לא מתנהגת בצורה שמכבדת אותה. קצת יומרני. וכשהיא לא מוכנה להקשיב לה, היא אומרת לה "תמשיכי שיתייחסו אלייך מגעיל, בהצלחה".
כאילו היא נותנת לה "עונש".
זה לא משהו שיגרום לבנאדם להקשיב לך.

אנחנו לא יכולים ליישר אחרים לפי התפיסות שלנו. ולא לכעוס עליהם אח"כ שהתנהגו בדרך אחרת.. אפשר רק להגיד ואם ייכנס ייכנס ואם לא, ייכנס בדרך הקשה.

sani48

New member
היא לא כועסת עליה

אלה דואגת לה ומנסה לעורר אותה(שזה ראוי להערכה לא?),היה נחמד אם היא היתה מראה קצת יותר הערכה לאנשים שמנסים לעזור לה,במקום להיות בעמדת היתגוננות כל הזמן,כי אנשים רושמים לה תגובות מהלב,ומקבלים ממנה הרגשה שהיא כועסת עלהם,אז זה מרגיז או לא מרגיז?חח,כניראה בגלל זה גם היא רשמה לה מה שהיא רשמה לה בסוף,וזה היה גם אולי נסיון אחרון לעורר אותה

Dr Naive

New member
מקבלת

אבל עדיין חושבת שאי אפשר להאשים אדם שנמצא בעמדת התגוננות רק כי יש לו צורך להאמין שמה שהוא חושב זה מה שנכון.
בכל זאת זה קשה אחרי 4 שנים לקבל את הרעיון שמה שהיה נגמר ולא יחזור, פשוט כי ככה.
זה שהיא לא מראה את ההערכה כרגע לא אומר שהיא לא תראה אותה בהמשך. היא פשוט לא פנויה רגשית לחשוב בצורה רציונלית, כי אהבה ורציונל לרוב לא הולך ביחד. רק הזמן יעשה את הסוויץ', ולכן לא צריך להתרגז עליה. הבנאדם מבלבל אותה והוא לא הכי ברור, והיא מזינה בראש את המחשבה שיש תקווה - למרות שכנראה אין. אדם לא יתעורר בגלל שצועקים עליו, אלא בגלל שהוא מרגיש שמבינים אותו.. ולא כי מגנים את ההתנהגות שלו אלא בגלל שמגלים אמפטיה כלפיו.

אבל זו דעתי, שכל אחד יגיב איך שהוא מבין...

sani48

New member
לא הבנת אותי כניראה,היא לא צריכה

לקבל שום דבר מהעצות שנתנו לה,ואף אחד לא מאשים אותה בזה, אבל היא יכולה להגיד לפחות תודה על הדאגה והנסיון לעזור(גם אם היא לא מסכימה עם אף מילה),במקום זה היא מפגינה כעס ועוד מיתלוננת,זה מה שמרגיז בכל הסיפור(לפחות אותי)כל טוב

sani48

New member
עוד משהו

בשביל שתביני יותר על מה אני מדבר,תקראי את התגובה שלה אלי

freakyelfgirl

New member
אנשים קטנים כמו 2641

מוציאים תתסכול שלהם בפורומים במקום לעודד אנשים ועוד אני אמורה להגיד תודה?!!!

sani48

New member
מה נסגר איתך?

מה היא רשמה לך שהיה כל כך נורא?הכול בא ממקום טוב,מתוך דאגה ורצון לעזור לך,לא מבין איך את לא רואה את זה,ועוד כועסת

2461

New member
מי אמר שאני כועסת עליה? אל תגזימי...

זאת הייתה עצה זה הכל, בלי כעס מיותר חח
קחי את זה קל

freakyelfgirl

New member
כל אחד שונה

ולכל אחד יש התנהגות שונה גם כלפי ההורים וגן הבנה על אהבה
יש אנשים שמחכים אחת לשניה שנים ואז נפגשים שוב והופכים שוב למאושרים למרות שהתנסו במערכות אחרות
יש הרבה מקרים ואי אפשר לשפוט רק על תפיסות שלך

freakyelfgirl

New member
לפי ההתנהגות שלו כעת

לא הייתי אומרת שהוא לא מעוניין בכלל לחזור
אם לא היה רוצה,לא היה מלווה אותי ואומר לי שאין לו חברה ומציע לי להביא לי כל מיני דברים
כך שמי שלא יודע,לא יכול להרגיש את מה שקורה,עדיף שלא יגיב פה בכלל

כוכב Venus

New member
היי

היי

בטעות עשיתי reply לתגובה מלפני כן. חפשי את תגובתי מהשעה 00:50 היום (הלילה
)...

מחזקת אותך!!! ושמרי על עצמך :0)

ונוס

קיימת תשובה אבל את לא מעוניינת בה כי היא לא

משרתת את הרצון שלך להיות איתו ואת גם לא תקבלי תשובות אחרות ולכן את במצב של ״אובדת עצות״, לכאורה.
הבחור הזה לא מתאים לך ובטח שהבין לפנייך שלקשר הזה אין עתיד. אתם נפרדים וחוזרים כך כבר כמה זמן ולדעתי כבר נמאס לו למשוך את המסטיק הזה. הוא רוצה להמשיך הלאה ואת לא נותנת לו, את רק מפנה את השטח בכאילו כדי להראות לו שאת ילדה טובה שעושה מה שהוא רוצה שתעשי, רק שאת לא מבינה שהמניפולציה הזו מצדך לא באמת עוברת טוב.
אין לי מה להגיד לך מלבד ניתוח מצב שנשמע לי חולה. אם את רוצה גבר שלא מתאים לך, בכח- אין לנו מה להגיד לך מלבד העובדה שיום אחד תתבגרי ותביני את מה שאת עושה כי את עומדת ליפול חזק ולא תוכלי להאשים אף אחד מלבד עצמך.
הגבר הזה רצה זמן כי את נדבקת אליו, ואם הוא יבחר בלחזור אלייך סימן שהוא לא נאמן לדעות וההחלטות של עצמו.
הוא יודע את התשובה, רק שכל פעם ישנא אותך יותר.
בא לך כזה קשר?! בבקשה.

היי..:)

דבר ראשון אישית מבינה תהרגשה שלך.
מבינה שיש לך עוד רגשת כלפי וקשה לך להמשיך הלאה ואת נאחזת אפילו בדבר הכי קטן.
שמעי לדעתי הוא לא באמת אוהב אותך.
מישהו שמצא מישהי ממש מהר, מישהו שמהתחלה לא רצה אותך ונפרד מימך.
שמעי אם באמת הוא ירצה תני לו את הזמן, אם ירצה יודע אייך להגיד ולהשיג .
בנתיים תמשיכי הלאה , כמו שהוא המשי בזמנו.
מגיע לך יותר בכלל מגיע לנו יותר מיחס כזה.
כבוד ולא זלזול, ומישהו שבאמת רוצה אותך ואוהב.
בהצלחה:)

אריה 88

New member
שלום לך

אני אכתוב את דעתי בצורה ישירה, אם את רוצה אותו בחזרה, פשוט תשאלי אותו לדעתו, את עלולה להיפגע אם אכן הוא המשיך אלה, אבל את יכולה גם להרוויח...
כמו שכתבתי פה אל תשחקי את המשחקים של מה הוא יחשוב, מכיוון שאת מעולם לא תוכלי לדעת ולכן התוצאה תיהיה לא צפויה.

כמו סאני אני מאחל לכם בהצלחה

אריה 88

New member
אולי זה יעזור

אני אכתוב את דעתי בצורה ישירה, אם את רוצה אותו בחזרה, פשוט תשאלי אותו לדעתו, את עלולה להיפגע אם אכן הוא המשיך אלה, אבל את יכולה גם להרוויח...
כמו שכתבתי פה אל תשחקי את המשחקים של מה הוא יחשוב, מכיוון שאת מעולם לא תוכלי לדעת ולכן התוצאה תיהיה לא צפויה.

כמו סאני אני מאחל לכם בהצלחה, ורוצה להוסיף שבאמת חבל שלא הגבת עליו יותר בנימוס, פתחת את הלב בפורום וטבעי שתקבלי תגובות שונות :]

למעלה