להלהלה../images/Emo85.gif
ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. הספקתי לעשת הרבה דברים, זו הייתה שנה פעילה. אבל אני מניחה שאני הכי שמחה שהצלחתי לצאת ממצב לא טוב שהייתי בו.
האם טסת לאנשהו? לאן? המ, לא.
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? וואו, אם מדובר על ה-שנה- האחרונה (כ12 חודשים), אז המון. את רונה קינן, אהובתי, הכרתי לפני קצת יותר משנה, ובאופן כללי את רוב זמרות הרוק הנשי הישראלי (שהוא בד"כ אינדי) שאני שומעת כיום הכרתי השנה, כי השנה מאוד התחברתי לסיגנון הזה. שילה פרבר, ליידי די, המכשפות (שכמובן הכרתי קודם, אבל התחברתי רק בשנה האחרונה), בתי, רונית רולנד, רות דולורס וויס, ירונה כספי, הדרה לוין ארדי ועוד.. באנגלית לא היו יותר מדי שינויים, אבל הכרתי עוד דברים טובים. ^^
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? הממ, קיבלתי דיסקמן חדש, וגם VDVD (זה וידיאו ודיוידי משולב, לא באמת קוראים לזה ככה אבל זה שם מגניב
). האא, והחלפתי פלאפון למכשיר המזעזע והאיטי ביותר שראיתי אי פעם. ;;
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? המ, לא.
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? כן. אה, לא יודעת, עשרה? משהו כזה.
היה לך איזה חיבוק טוב? כן.
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? המ, לא יודעת. והיה לי קראש.
נשבר לך הלב? כן, קצת.
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? כן, בהחלט. חלק הכרתי דרך אנשים, חלק צצו להם במירק (פישר
) ואפילו כמה אנשים איכותיים דרך ישראבלוג.
יצרת קשרים חדשים? פרט! אוי, כן. מבחינת קשרים קרובים, הכרתי כמה אנשים חדשים וחיזקתי קשר עם אחרים שכבר הכרתי, ובאופן כללי הכרתי המון אנשים חדשים בשנה האחרונה. זה כיף. ^^
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? אה, לא. :X הטיול השנתי בבצפר לא נשמע מספיק מעניין בשביל לסבול את השיכבה שלי בו במשך כמה ימים כשהם מעצבנים ופיכחים ביום, ומעצבנים ושיכורים בלילה.
השתתפת בחוגים? אילו? לא.
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) פה ושם. לעומת פעם, זו לא הייתה שנה פוריה במיוחד בנושא הזה. ניסיתי את כוחי בשירה לראשונה, אבל זה לא אני.
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? אמ, לא במכוון. אבל הלכתי פה ושם למקומות רק במטרה של קניות/סידורים, אם לזו הכוונה.
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? המ. פה ושם, כן. כמה פעמים הבאתי את עצמי למצב של אפיסת כוחות והתמוטטות טוטאלית (פיזית) אחרי ימים שלמים בלי שינה ובלי אוכל (זה לא היה מכוון, פשוט לא היה לי זמן @@), ומתישהו לפני המתכונת/בגרות במתמט' הקודמת קיבלתי הרעלת קפיאין/אספרטיים (אני לא יודעת מה זה היה, הקפה, הסוכרזית או השילוב של שניהם), וכשחזרתי מהבחינה התמוטטתי בבית עם סחרחורות וחום גבוה. :X
רצית למות? לא לעתים קרובות מדי, אבל כן, פה ושם.
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? לפעמים. אבל אני מאוד נגד פסיכולוגים/פסיכיאטרים, אז לא.
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? זה נושא להודעה שלמה.. :X אבל בגדול, כן.
היית גאה במשהו שעשית? ניתוק קשרים שעשו לי רע, חיזוק אחרים שעושים לי טוב, שינויים כאלה ואחרים שעברתי, יציאה ממצב שנמשך הרבה זמן בכוחות עצמי, ויציאה הדרגתית מהארון בפני [כמעט] כל החברים שלי שהסתיימה לפני בערך שבוע.
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? אה, היו לי הרבה. זה מה שקורה כשמשתכרים לפעמים. :X
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? כמו שיש הרבה דברים שהתגאיתי בהם השנה, יש עוד יותר דברים טיפשיים שעשיתי ושאני לא גאה בהם במיוחד. בעיקרון, היה לי שלב שבו כל מה שעשיתי היה דברים טיפשיים שפגעו בי באותו הרגע או בהמשך.
קראת ספר שהשפיע עליך? קראתי הרבה השנה, אז קשה לי להצביע על משהו ספציפי. "דברים שצריך לעבור" של ורד מוסינזון השפיע קצת, "אהבה, פרוזק, סקרנות וספקות" נגע, "ורוניקה מחליטה למות", למרות שהיה צפוי, עורר מחשבה וגם "יש אלוהים" של קרין ארד.
ראית סרט שהשפיע עליך? כנפיים שבורות, אבודות והוזות.
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. התעצבנתי מהמון מקצועות ועל -המון- מורים. קצת קשה לבחור אחד מכל השנה הזו. :X
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? אוהא, בהחלט. אני זוכרת בעיקר שיחות עם עומרי, עם נטלי, עם דור, ועם יערה. (אבל זה לא חוכמה, כי זה היה אתמול
)
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? היתה לי תקופה לא קלה מסוף 2003-תחילת 2004. לעתים תפקדתי, לעתים לא כ"כ (מה שהוביל לכך שלא הייתי בערך 70% מהשנה בבי"ס). השנה האחרונה ספציפית הייתה קיצונית בהכל אז לצד רגעים מדהימים היא גם הייתה מאוד קשה, אבל בחודשים האחרונים התחלתי לצאת מזה ולקחת את עצמי בידיים.
היית באירוע משפחתי? איזה? המ, נדמה לי שכן. אני לא זוכרת מה זה היה, though, אני רק זוכרת שהציקו לי הרבה כשראו אותי בפעם הראשונה אחרי שכמה שנים לא הגעתי לאירועים כאלה.
צחקת עד שכאבה לך הבטן? בהחלט
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? לא.
היית חולה במשהו? במה? עגעגעג. הייתי חולה די הרבה, שפעות למיניהן ודלקת ריאות פעם אחת.
נפצעת? איפה ואיך? נקעתי את הקרסול, ננשכתי ע"י פרחה.
התמכרת למשהו? מה? אר, התחלתי לעשן אבל אני לא מגדירה את זה כהתמכרות. בכל אופן, הפסקתי לאחרונה. (אני לוקחת סיגריה פה ושם, אבל בעיקרון כבר לא קבוע)
היית ממש יפה? מתי ואיך נראית? לא, לא נראה לי.
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: לא אחד. לחיות נכון/רונה קינן, פרנויה זמנית/המכשפות, אמן/היהודים אני רוצה להאמין שגם הנצח הוא רק חלק אני רוצה להאמין שיש לי דרך לעצור אני רוצה להאמין שלא אלחץ עד קצה ההדק אני רוצה להאמין שגם המוות יעבור א מ ן אני רוצה להאמין שיש גן אי שם בעדן אני רוצה להאמין שאתה תאהב אותי לעד אני רוצה להאמין שת'צרות אזרוק כמו אבן אני רוצה להאמין שיש שם אלוהים אחד א מ ן אני רוצה להאמין בעצמי כי אין אחרת אני רוצה להאמין שגם האבא שלי יחזור אני רוצה להאמין שהוא יפתח לי את הדלת אני רוצה להאמין שלא שכח אותי לזכור א מ ן אני רוצה להאמין שיש אור ויש צדק אני רוצה להאמין שאת הכל אוכל לפתור...