רוני&גוני מציגות:

• פותח הנושא GoOni
  • פורסם בתאריך

PopPy

New member
להלהלה../images/Emo85.gif

ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. הספקתי לעשת הרבה דברים, זו הייתה שנה פעילה. אבל אני מניחה שאני הכי שמחה שהצלחתי לצאת ממצב לא טוב שהייתי בו.
האם טסת לאנשהו? לאן? המ, לא.
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? וואו, אם מדובר על ה-שנה- האחרונה (כ12 חודשים), אז המון. את רונה קינן, אהובתי, הכרתי לפני קצת יותר משנה, ובאופן כללי את רוב זמרות הרוק הנשי הישראלי (שהוא בד"כ אינדי) שאני שומעת כיום הכרתי השנה, כי השנה מאוד התחברתי לסיגנון הזה. שילה פרבר, ליידי די, המכשפות (שכמובן הכרתי קודם, אבל התחברתי רק בשנה האחרונה), בתי, רונית רולנד, רות דולורס וויס, ירונה כספי, הדרה לוין ארדי ועוד.. באנגלית לא היו יותר מדי שינויים, אבל הכרתי עוד דברים טובים. ^^
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? הממ, קיבלתי דיסקמן חדש, וגם VDVD (זה וידיאו ודיוידי משולב, לא באמת קוראים לזה ככה אבל זה שם מגניב
). האא, והחלפתי פלאפון למכשיר המזעזע והאיטי ביותר שראיתי אי פעם. ;;
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? המ, לא.
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? כן. אה, לא יודעת, עשרה? משהו כזה.
היה לך איזה חיבוק טוב? כן.
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? המ, לא יודעת. והיה לי קראש.
נשבר לך הלב? כן, קצת.
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? כן, בהחלט. חלק הכרתי דרך אנשים, חלק צצו להם במירק (פישר
) ואפילו כמה אנשים איכותיים דרך ישראבלוג.
יצרת קשרים חדשים? פרט! אוי, כן. מבחינת קשרים קרובים, הכרתי כמה אנשים חדשים וחיזקתי קשר עם אחרים שכבר הכרתי, ובאופן כללי הכרתי המון אנשים חדשים בשנה האחרונה. זה כיף. ^^
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? אה, לא. :X הטיול השנתי בבצפר לא נשמע מספיק מעניין בשביל לסבול את השיכבה שלי בו במשך כמה ימים כשהם מעצבנים ופיכחים ביום, ומעצבנים ושיכורים בלילה.
השתתפת בחוגים? אילו? לא.
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) פה ושם. לעומת פעם, זו לא הייתה שנה פוריה במיוחד בנושא הזה. ניסיתי את כוחי בשירה לראשונה, אבל זה לא אני.
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? אמ, לא במכוון. אבל הלכתי פה ושם למקומות רק במטרה של קניות/סידורים, אם לזו הכוונה.
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? המ. פה ושם, כן. כמה פעמים הבאתי את עצמי למצב של אפיסת כוחות והתמוטטות טוטאלית (פיזית) אחרי ימים שלמים בלי שינה ובלי אוכל (זה לא היה מכוון, פשוט לא היה לי זמן @@), ומתישהו לפני המתכונת/בגרות במתמט' הקודמת קיבלתי הרעלת קפיאין/אספרטיים (אני לא יודעת מה זה היה, הקפה, הסוכרזית או השילוב של שניהם), וכשחזרתי מהבחינה התמוטטתי בבית עם סחרחורות וחום גבוה. :X
רצית למות? לא לעתים קרובות מדי, אבל כן, פה ושם.
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? לפעמים. אבל אני מאוד נגד פסיכולוגים/פסיכיאטרים, אז לא.
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? זה נושא להודעה שלמה.. :X אבל בגדול, כן.
היית גאה במשהו שעשית? ניתוק קשרים שעשו לי רע, חיזוק אחרים שעושים לי טוב, שינויים כאלה ואחרים שעברתי, יציאה ממצב שנמשך הרבה זמן בכוחות עצמי, ויציאה הדרגתית מהארון בפני [כמעט] כל החברים שלי שהסתיימה לפני בערך שבוע.
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? אה, היו לי הרבה. זה מה שקורה כשמשתכרים לפעמים. :X
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? כמו שיש הרבה דברים שהתגאיתי בהם השנה, יש עוד יותר דברים טיפשיים שעשיתי ושאני לא גאה בהם במיוחד. בעיקרון, היה לי שלב שבו כל מה שעשיתי היה דברים טיפשיים שפגעו בי באותו הרגע או בהמשך.
קראת ספר שהשפיע עליך? קראתי הרבה השנה, אז קשה לי להצביע על משהו ספציפי. "דברים שצריך לעבור" של ורד מוסינזון השפיע קצת, "אהבה, פרוזק, סקרנות וספקות" נגע, "ורוניקה מחליטה למות", למרות שהיה צפוי, עורר מחשבה וגם "יש אלוהים" של קרין ארד.
ראית סרט שהשפיע עליך? כנפיים שבורות, אבודות והוזות.
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. התעצבנתי מהמון מקצועות ועל -המון- מורים. קצת קשה לבחור אחד מכל השנה הזו. :X
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? אוהא, בהחלט. אני זוכרת בעיקר שיחות עם עומרי, עם נטלי, עם דור, ועם יערה. (אבל זה לא חוכמה, כי זה היה אתמול :p)
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? היתה לי תקופה לא קלה מסוף 2003-תחילת 2004. לעתים תפקדתי, לעתים לא כ"כ (מה שהוביל לכך שלא הייתי בערך 70% מהשנה בבי"ס). השנה האחרונה ספציפית הייתה קיצונית בהכל אז לצד רגעים מדהימים היא גם הייתה מאוד קשה, אבל בחודשים האחרונים התחלתי לצאת מזה ולקחת את עצמי בידיים.
היית באירוע משפחתי? איזה? המ, נדמה לי שכן. אני לא זוכרת מה זה היה, though, אני רק זוכרת שהציקו לי הרבה כשראו אותי בפעם הראשונה אחרי שכמה שנים לא הגעתי לאירועים כאלה.
צחקת עד שכאבה לך הבטן? בהחלט
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? לא.
היית חולה במשהו? במה? עגעגעג. הייתי חולה די הרבה, שפעות למיניהן ודלקת ריאות פעם אחת.
נפצעת? איפה ואיך? נקעתי את הקרסול, ננשכתי ע"י פרחה.
התמכרת למשהו? מה? אר, התחלתי לעשן אבל אני לא מגדירה את זה כהתמכרות. בכל אופן, הפסקתי לאחרונה. (אני לוקחת סיגריה פה ושם, אבל בעיקרון כבר לא קבוע)
היית ממש יפה? מתי ואיך נראית?
לא, לא נראה לי.
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: לא אחד. לחיות נכון/רונה קינן, פרנויה זמנית/המכשפות, אמן/היהודים אני רוצה להאמין שגם הנצח הוא רק חלק אני רוצה להאמין שיש לי דרך לעצור אני רוצה להאמין שלא אלחץ עד קצה ההדק אני רוצה להאמין שגם המוות יעבור א מ ן אני רוצה להאמין שיש גן אי שם בעדן אני רוצה להאמין שאתה תאהב אותי לעד אני רוצה להאמין שת'צרות אזרוק כמו אבן אני רוצה להאמין שיש שם אלוהים אחד א מ ן אני רוצה להאמין בעצמי כי אין אחרת אני רוצה להאמין שגם האבא שלי יחזור אני רוצה להאמין שהוא יפתח לי את הדלת אני רוצה להאמין שלא שכח אותי לזכור א מ ן אני רוצה להאמין שיש אור ויש צדק אני רוצה להאמין שאת הכל אוכל לפתור...

PopPy

New member
המשך../images/Emo85.gif

קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? אמ, לא, לא חושבת.
מרגיש שהתבגרת? כן.
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? המ, יש לי מחוך מגניב כזה שאני מחבבת, וחצאית יפה שאני אוהבת.
עלית או ירדת במשקל? לא.
התחפשת למשהו מגניב? למה? המ, אני לא יודעת אם זה מגניב במיוחד, אבל הסתובבתי בפורים ורודה מכף רגל ועד ראש ודיברתי כמו פקצה. קצת לצחוק על פקצות, וקצת הומור עצמי.
שינית משהו בחדר שלך? המ, החלפתי פוסטר שנמאס לי ממנו, קיבלתי מיטה וחצי במקום המיטה הקודמת שנשברה (כשנזרקה עליה טלוויזיה. >.>). וקיבלתי ליומולדת שידה + מראה שאמורים להגיע ממש בקרוב. |
|היית ממש בלחץ? למה? פחחח. 90% מהחיים שלי אני "ממש בלחץ", אני בנאדם נורא לחוץ והיסטרי. אני הכי לחוצה כשאני נאבדת במקום לא מוכר/מפחיד וזה קרה כמה פעמים השנה, זה לא היה נחמד.
דיברת במגהפון? לא o_O
עבדת במשהו? אההההה!!! הפלאיירים הכתומים הולכים אחרי לכל מקום, לאאאאאאאאא!!!
פחדת ממש? ממה? כן. אישימדי.
הרגשת חכמה במיוחד? מתי ומדוע? המ, לא. הרגשתי די טיפשה רוב השנה, למעשה.
חגגת יומולדת? איך היה? המ, לא ממש חגגתי. סתם יצאתי עם כמה חברים ערב לפני, וזהו. היתה יומולדת די מאכזבת, למען האמת, וכמה אנשים פגעו בי כשהם שכחו את היומולדת שלי. ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? הזויה/שונה/מבגרת.

HuGo Hell

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo1.gif

הזויה. קבלת מתנה מאוד שווה! קבלת חצי עונה 2 של באפי

coolit

New member
הממפ.../images/Emo42.gif

שאלון סיכום שנה!
ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. חופש פסח. כל שנייה היתה פשוט הדבר הכי מהנה בעולם; הספקתי לעבור את תקופת אף-אחד-לא-אוהב-אותי. [בערך..]
האם טסת לאנשהו? לאן? לא.
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? מארון פייב! ואביב.. לא הכרתי אותו ממש טוב עד השנה..
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? אממ.. לא.
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? מרק פטריות עם לחם!
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? לא.
היה לך איזה חיבוק טוב? מניחה שכן.. לא זוכרת ספציפי.
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? אחד לבטח, אחרים לא יודעת.
נשבר לך הלב? נראה לי שבטח כן.
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? לא.
יצרת קשרים חדשים? פרט! אממ כן התחברתי אל החברה הכי טובה שלי
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? מסע פסח, בני עקיבא, היה לגמרי שולט
השתתפת בחוגים? אילו? נופ.
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) כע..
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? חח כע.. שנקין, נחלת בנימין, אופרה, בלה בלה. כיף חיים.
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? הסברתי לו שאני אוהבתותו.. מסוכן?
רצית למות? בטח כן.
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? לא פסיכולוג, למה פסיכולוג?! שונאת פסיכולוגים. בתחילת השנה נראה לי שעוד הייתי אצל אחת.
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? שאוהבים אותי
היית גאה במשהו שעשית? לא זכור לי. עקרונית אני גאה בעצמי הרבה, כי אני ממש מתאמצת להיות חמודה וגם מצליחה.
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? לא זכור לי.
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? לא זכור לי.
קראת ספר שהשפיע עליך? לא ממש השפיע..
ראית סרט שהשפיע עליך? לא.. לא השפיע, אבל שווה!
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. השנה אין לי מורים מעצבנים! קראתי לפני כמה זמן יומן משנה שעברה ונזכרתי במורים ששנאתי, שלא מלמדים אותי עכשיו.. איזה אושר! התעצבנתי אבל מהמחנכת בתחילת השנה, היא היתה זונה.
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? איתו.
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? כן.. יצאתי כי נמאס לי והפסקתי לרחם על עצמי. הבנתי שדי.
היית באירוע משפחתי? איזה? הברית של האחיין שלי. נולדו לי שני אחיינים השנה.
צחקת עד שכאבה לך הבטן? הרבה
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? לא ממש חח.
היית חולה במשהו? במה? בסוף שנה שעברה, בחופש, התפתח לי איזה זיהום כנראה, וזה היה כתוצאה מנשיכה של חתול חולה. [אני טיפשה. אני יודעת לזהות חתולים חולים, אבל מרוב שריחמתי עליו התקרבתי אליו והוא נשך.] אז זה היה משהו די קשה.
נפצעת? איפה ואיך? ביד.
התמכרת למשהו? מה? כריותתת
[החטיף יענו.] ולחברים שלי. אבל תמיד הייתי מכורה
חח כע.. בכמה הזדמנויות, סתם כי יצא לי.
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: לאדעת..
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? שחנ"שים איתו. מי צריך יותר
מרגיש שהתבגרת? מאוד!
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? כל מיני חצאיות.. גם תפרתי לעצמי..
עלית או ירדת במשקל? לא. אני אותו משקל כבר כמה שנים
התחפשת למשהו מגניב? למה? אממ.. התחפשתי ל, "מזה? חייזר רוצה לחצות את הכביש? אההה, זה בכלל ילד.. החורף קורא לך.. לנהוג אחרת!!!" וזה היה מגניב ביותר, כמו בכל שנה.
שינית משהו בחדר שלך? טלויזיה התווספה.
|
|היית ממש בלחץ? למה? לימודים.. כשפתאום הבנתי שאני כשלון נורא..
דיברת במגהפון? חח כןןןןן! בחודש ארגון! איזה סוטול, תמיד חלמתם, תודו!
עבדת במשהו? בייביסיטינג, והרבה.
פחדת ממש? ממה? לא זוכרת.. אני זוכרת מאיזה ג'וק..
הרגשת חכמה במיוחד? מתי ומדוע?לאדעת..
86 באנגלית נגיד.
חגגת יומולדת? איך היה? עשו לי מסיבת הפתעה. כיף.
ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? סבבה אחותי. ואני לא רוצה כיתה י'. רוצה כיתה ט' לנצח.

I Love Paige

New member
באיחור של שישה ימים, אבל בכלזאת.

ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. איזו שאלה הזויה. בכלמקרה, התחלתי ללמוד לנגן על הגיטרה שקנו לי ליומולדת וחידשתי את הקשר עם כמה אנשים.
האם טסת לאנשהו? לאן? לא טסתי לשומקום.
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? גוגודולז, בזכות ג'ון.
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? צורב DVD מדהים ביופיו.
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? גילתי שנאגטס זה דבר טעים ביותר.
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים?
היה לך איזה חיבוק טוב? לא היה לי חיבוק שבא באמת כשהייתי צריך אחד, אז אני מאמין שלא.
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? כן. שלושה קראשים.
נשבר לך הלב? כן. פעם אחת.
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? כן.
יצרת קשרים חדשים? פרט! אכן. עופר, עידן ושרון [AndreaCorr, או מה שהניק שלה לא יהיה
].
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? טיו"ש.
השתתפת בחוגים? אילו? גיטרה נחשב?
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) שום דבר.
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? לא.
למה שאני אעשה את זה?
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? אממ, שומדבר באמת מסוכן.
רצית למות? כן.
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? כן.
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? הו, בהחלט. "בסוף יהיה טוב. ואם לא טוב - סימן שזה לא הסוף". ועוד כמה דברים, אבל זה לא בפורום הזה [וכבר שנים שאני רוצה להשתמש בביטוי הזה בפורום
].
היית גאה במשהו שעשית? כן- ציור/רישום/איךשלאקוראיםלזה. יצא לי ממש טוב.
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? אמממ, באתי לקפוץ מעל איזושהי גדר בדרך להסעות ונפלו לי המכנסיים [עד למטה].
למזלי, אפחד לא ראה.
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? כל כך כל כך הרבה. אחד מהם אפילו הבנתי רק עכשיו, לפני שקראתי את השאלון. ועל המה... אני מעדיף שלא לענות.
קראת ספר שהשפיע עליך? השפיע? לא.
ראית סרט שהשפיע עליך? שוב, לא.
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. המורה ללשון נותנת לי 90 כשממוצע המבחנים שלי אצלה הוא 100. זונה.
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? הייתה לי שיחה משמעותית מאוד, ב-27/2, עם ניצן. ועוד כמה, אבל לא היו כלכך משמעותיות.
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? נוראית. מנובמבר ועד לפני בערך חודש-חודשיים. ויצאתי מזה... אין לי מושג. עכשיו לא בדיוק נהדר, אבל אז היה שפל רציני.
היית באירוע משפחתי? איזה? בריתה של בת דודתי החדשה, כפרעלייה.
צחקת עד שכאבה לך הבטן?|סדגש הו, כן. אבל מזמן. אני מתגעגע לזה.
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי?
היית חולה במשהו? במה? הייתי חולה כמה ימים [ומשכתי את זה שבוע וחצי, מבחינת ביצפר]. אני מניח ששפעת או משהו.
נפצעת? איפה ואיך? שום דבר רציני, כמה שריטות וחתכים.
התמכרת למשהו? מה? דיאט קולה, אבל זו די התמכרות ישנה.
לא.
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: וואו, אמממ... אין לי מושג. התקופה הראשונה היא בסה"כ די Everywhere [מישל בראנץ'], כי הוא תמיד ייצג בשבילי משהו טוב. השנייה היא יותר בכיוון Hopelessly Devoted [אוליביה ניוטון-ג'ון. וכן, אני יודע שזה עצוב.
]. השלישית - One of these days / Goodbye to you.
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? גיטרה קלאסית ב-1500 שקל.
מרגיש שהתבגרת? אכן. הרבה, אפילו.
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? אממ, ג'ינס מגניב.
עלית או ירדת במשקל? ירדתי, ירדתי.
התחפשת למשהו מגניב? למה? לא התחפשתי. X:
שינית משהו בחדר שלך? הכנסתי אליו גיטרה. וארנב לשלושה שבועות. |
|היית ממש בלחץ? למה? מבחן מחצית בבר אילן, מניח שזה יבוא גם במבחן סופשנה. עוד 23 יום. ;;
דיברת במגהפון? לא.
עבדת במשהו? לא.
פחדת ממש? ממה? דחייה.
הרגשת חכמה במיוחד? מתי ומדוע? מבחינה לימודית- כשגיליתי שהצלחתי להוציא 95. מבחינת חיים, אחרי שעזרתי למישהו/י במשהו. כמובן שיש דברים ספציפיים, אבל זה קצת לא שלי לספר.
חגגת יומולדת? איך היה? לא.
ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? מסתבר שלא משהו. היה שאלון טוב. מעניין אם מישהו בכלל ייראה את זה.. לא מפתח ציפיות.

למעלה