רוני&גוני מציגות:

• פותח הנושא GoOni
  • פורסם בתאריך

AGENT SHESH

New member
ישמצב,

בהתחלה לא אהבתי אותו כל כך, אבל אחרי ששמעתי כמה פעמים - התאהבתי. זה שיר שקשה לאהוב בהתחלה, אבל אחרי ששומעים - אוהבים. בכלמקרה - אני מקווה שהדיסק יהיה יותר טוב מהשיר הזה..

AGENT SHESH

New member
הא! יש לי X&Y! ../images/Emo9.gif

יש ברשת. הורדתי. *רץ לשמוע* אם אוהב אני אקנה אותו, כי אני ממש אוהב אותם.

AGENT SHESH

New member
וואו.

האלבום הזה נוטה לאיכותיות ממשית, אהבתי במיוחד את White Shadows.

ketty the sheep

New member
למישהו מהרשימה שלי בSLSK יש אותו

כבר איזה שבוע ואני מתעצלת להוריד.

thebaby

New member
יש לי את האלבום כבר מלאזמן../images/Emo6.gif../images/Emo101.gif

AGENT SHESH

New member
צחק עליי.. ../images/Emo7.gif

חיפשתי אותו רק אתמול... מסתבר שהיה אפשר להוריד אותו בשבועות האחרונים, אבל פשוט לא חיפשתי. חשבתי שלא יהיה אותו..

sarah

New member
יאהההההה ../images/Emo42.gif../images/Emo15.gif ../images/Emo4.gif

שאלון סיכום שנה!
ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. אהה לטוס לאוקספורד ואה...להפסיק להיות ידידה של אורן
האם טסת לאנשהו? לאן? לאנגליה
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? כןןןן. J אה. ג'וי דיוייזן, הפיקסיז, רוסקי מיוזיק, J שלושתן מדהימותתת ומעולות ויש לסוג להן יומם ולייל. אה, וגם הסקס פיסטולז (אההה) וגם עוד מלא אבל אני לא זוכרת אז אולי זה לא נחשב J אבל היה כייף
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? מאז שנה שעברה? לא, לא קניתי כלום נראה לי. אה, בעצם כן, יש לי פלאפון חדש אבל הוא עתיק ויש בו מלא באגים אבל בגלל זה הוא מגניב כי הוא דפוק ומוזר
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? כןןן. אה. אבוקדו!!!
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? עם L 3 אנשים אבל זאת הייתה שנה ממש דפוקה מהבחינה הזאת. רוב הנשיקות היו דפוקות, בעצם, הייתה לי כי השנה רק נשיקה אחת טובה אבל היא נבעה מהטירוף הכי מטורף ששקעתי בו מזמן
היה לך איזה חיבוק טוב? לא. אה. כאילו. לא, לא היה לי חיבוק טוב מאז סוכות מסיבות בריאותיות שאין לפרט וזה מתסכל מאוד :
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? וואו, מלא בטח. אהה אוקי השנה גיליתי שאני מאוהבת במישהו כבר שנים ולא הבנתי את זה ממש. אבל מלבד זאת היו לי....אה...5 קראשים שאני זוכרת אבל רק אחד מהם רציני
נשבר לך הלב? קצת
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? דיברתי עם איש אחד מאנגליה פעם אחת והיה ממש כייף אבל אח"כ כבר לא דיברנו כי נהייתי ממש עסוקה אבל זה היה ממש מעניין והוא אמר לי שהוא ישלח לי שירים שהוא הלחין וכו' ולא הספקנו לדבר. אה ואיזה 2 מעריצים של סוויד אבל לא יצא לדבר הרבה כי אחת משעמם למרות שהיא נחמדה ומתוקה כ"כ ואחד שהוא אדיוט לצערו ואני כבר לא אדבר איתו כי זה נוראי
יצרת קשרים חדשים? פרט! אאה, כן, אני מקווה ילד אחד חדש בכיתה שלי בשם אביה שהוא חולה נפש וממש גבר שבגברים, לפעמים J ו...אני חברה יותר טובה של ג'סי, שחר, מרים ובקי לא נחשב אבל :! שנה דפוקה הא? אני באמת צריכה ליצור חברים חדשים אני כ"כ אוהבת אנשים (לפעמים) וחולה עליהם ורוצה כל כך נואשות להיות חברה שלהם עד כדי כך שאני מפחדת מהם למוות. נגיד יש ילד אחד בשיכבה שלי שאני מממששש אהבתי וממש רציתי להיות חברה שלו והוא אמר לי "היי מה נשמע" כל הזמן כדי לפתח איתי שיחה אבל בכל פעם כל כך פחדתי ממנו שבהיתי בו ומלמלתי היי עד שהוא איבד בי עניין
.חרא.. אבל זאת הייתה הנקודה הכי גרועה שלי הייתי בסדר. התיידתתי עם עוד אנשים.
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת?
השתתפת בחוגים? אילו?
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...)
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? נראה לי אבל לא קניתי כמעט בגדים בשנה האחרונה. ממש ממש קצת, לפחות יחסית לשנים קודמות. אני שונאת שונאת שונאת בגדים ולקנו ת אותם ולבחור, בעיקר
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה?
רצית למות? לא
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? כן והלכתי לפיסכולוגית פעם בשבוע
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? מלא דברים. נגיד, שאני ממש טיפשה. ושהכל אפשרי, ולמה אני חברה כזאת דפוקה ומחורבנת, ואיך לגרום לעצמי לעשות דברים, ואיך ללמוד, ואיך להסתדר עם אמא שלי ואיך להיות עם יותר ביטחון עצמי ואיך אההה אהההה כאלה.
היית גאה במשהו שעשית? כן. שהפסקתי להיות ידידה של אורן. וש, אה, הפסקתי להרגיש שאני גרועה ודפוקה ושהפסקתי לריב עם אמא שלי וש...אההה...הפסקתי להרגיש מכוערת ומגעילה ולהרגיש רע בקשר לאוכל
הייתה לך פאדיחה רצינית?
אני בטוחה שהייתה לי מהי?
נגיד שהתחלתי לצעוק באמצע שיעור פילוספויה ויצאתי החוצה ונפלתי על הריצפה מרוב אימה כי השיעור הפחיד אותי
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מאוד מה? מלא דברים שהתנהגתי בהם באוקספורד, המערכת יחסים שלי עם אורן, זה שלא למדתי ולא עשיתי שיעורי בית במקצועות חשובים וכאלה ולא למדתי והציונים שלי ממש ממש נדפקו וזה מתסכל, זה ששיחקתי בטטריס שעות ממש בצורה חולנית, אכלתי מלא אוכל שלא רציתי לאכול, הייתי טבעונית מחורבנת, התביישתי מאנשים שלא צריך להתבייש מהם בעיקר כשהם רוציייםםם בקירבתך ואתה עדייןןןן מפחד מהם חרא, ומעצמך, כמה אני יכולה לחשוש מעצמי זה כל כך טיפשי. כל כך טיפשי. כל כך לא "מיציתי את הפוטנציאל שלי" השנה, נקלעתי כ"כ הרבה למצבים שבהם לא עשיתי |כלום| כשיכולתי לעשות מלא בעצם---- עצלנות---עצלנות נוראית וטיפשית----. לפחות עכשיו אני יודעת איך לגרום לדברים לפעול ולקרות יותר טוב, כי השנה כמעט לא הצלחתי לבצע שום דבר, כי...אחחח.
קראת ספר שהשפיע עליך? לא קראתי כלום
זה עצוב. בעצם, אולי סיימתי את מבוא לפסיכואנאליזה וזה השפיע עליי כי זה מעניין פרויד באמת משפיע
ראית סרט שהשפיע עליך? J אמ, ראיתי כמה סרטים מאוד משפיעים. דוני דארקו
וודסמן, סרט מעולה על פדופיל ואהה אני כל כךךךך שמחה ראיתי אותו ואה, החומה היה ממש חזק לא נראה לי שראיתי עוד הרבה סרטים, נגיד קיל ביל 2 לא ממש עשה לי משהו.
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. כן המחנך שלי שממש אוהב אותי עשה לי שיחה מעצבנת שבה הוא ניתח לי את האישיות ואת החיים וחיי המשפחה וכל מיני משפטים שאני אומרת וגרם לי לרגשי אשמה נוראיים ולזה שאני חרא של בן אדם וגרם לי לבכות ולהרגיש נורא כי לא באתי לסיור של הבית ספר למוזאון הפלמ"ח.
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? אה. עם אורה. עם אורן. עם מעיין. עם שחר, אולי, לפחות רציתי שתהיה. אה, עם הזה באינטרנט, עם מרקוס (בעצם זאת שיחת השנה.), עם אמא שלי (דיברתי איתה שנה יותר משעה בנינוחות מדיי פעם, איך החיים מתקדמים)
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? לא יודעת כן . היו לי כמה שבועות שבהם כל הזמן הלכתי לישון מקודם או סתם לא הייתי מסוגלת לעשות שוםפ דבר איך יצאת מזה? בלית ברירה, עם אה, בעזרת הפסיכולוגתי ולא יודעת כוח רצון. בסוף מבינים שזה גרוע, המוח מתבהר
היית באירוע משפחתי? לא נראה לי איזה?
צחקת עד שכאבה לך הבטן? מלא! J בשיעורי מחשבים קודם כל, היה מצחיק עד טירוף בצורה שיכול להיות רק בשיעורים האלה והיה פשוט איום, כל כך מצחיק שאתה רוצה למות כי זה מצחיק מעבר למהנה, זה מצחיק שמשתלט על כל דבר אחר ומרגישים נורא ואיום ורוצים להפסיק ולא מסוגלים כי הכל כל כך מצחיק. צחוקים לא נגמרים ומוזרים ומשונים. וגם עוד כמה פעמים לא זוכרת מתי. מלא עם יעל אבל. איתה גם שיעור מחשבים. שיעור אחד נראה לי התחבאתי מתחת לשולחן חצי מהשיעור ואכלתי ניירות. הומור גבוה ^^
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? J התאמנתי למרוץ הגליל אבל לא הוציאו אותי כי אני גרועה. שחיתי כמה פעמים. רצתי מסביב לשכונה כמה פעמים. אני אוהבת מאוד לרוץ אבל זה גורם לי לכאב אקזיסטינטאלי איך שכותבים קצת.
היית חולה במשהו? במה? צינון.

sarah

New member
המשכיות

נפצעת?כון כן כן איפה ואיך? היו לי 2 כיוות שניהם מתנורים ובידיים, אל מזיק אני אוהבת צלקות אני ממש שמחה שיש לי אותן . זה כל כך יפה וסקסי (אני מגזימה אולי)
התמכרת למשהו? מה? לטטריס, בפלאפון שלי. יכולתי לשבת שעתיים שלמות. זה נורא. לא נהנתי מזה. וגם, חזרה לי ההתמכרות לאינטנרט לכמה שבועות זה היה דיי זוועתי, פשוט לא מסוגלים להתנתק מהאינטרנט. בעצם, נראה לי שמאז ומתמיד אני מכורה ואם אין לי כואב לי. באמת. בשבועות האחרונים לא היה לי אינטרנט למרות שחיי היו כהרגלם וכאב לי המוח מזה ורק עכשיו נגלמתי. השנה אני רוצה להתמכר לדברים מועילים יותר.
היית ממש יפה?כן מתי ואיך נראית?
היו לי כמה רגעים טובים J אבל לא יותר מדיי. יכול להיות שהרבה מהזמן אבל נראית יפה ולא ידעתי אבל כי אני לא בטוחה אם אני כל הזמן יפה או לא. שנה דיי מכוערת ולא מושקעת וכו', אז לא נראתי |באמת| מדהים וחוץ מזה זה מגעיל אותי להיראות ממש טוב יותר מהרגיל בעעע
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: לא יודעת. Animal nitrate של סוויד
קיבלת מתנה מאגניבה ממש?קצתמה? קיבלתי מצפן מאבא שלי ליום הולדת וזה היה נחמד.
מרגיש שהתבגרת?כן
קנית בגד יפה במיוחד? לא יודעתאיזה? שניה אני אחשוב על זה...לא, אבל קניתי בגד מכוער במיוחד- קניתי חולצת גולף ירוקה חזקה מבד ניילוני כזאת. מדהייםםם
עלית או ירדת במשקל?כן נראה לי שתמישהו עליתי במשקל בערך ק"ג ואז ירדתי קצת בחזרה
התחפשת למשהו מגניב?אההה אההה אני לא זוכרת מה הייתי בפורים למה? שיט בעצם כן, התחפשתי למפלצת בפורים וזה היה מדהייםםם
שינית משהו בחדר שלך? הזזתי דברים ותליתי סוף סוף דברים על הקירות |
|היית ממש בלחץ? למה?
דיברת במגהפון?
עבדת במשהו?
פחדת ממש? ממה?
הרגשת חכמה במיוחד? מתי ומדוע?
חגגת יומולדת? איך היה? לא זוכרת
. בסדר. לא זוכרת. חח
אה כן. לא משנה. משעמם. אבל היה ממש נחמד, בערך... ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? מפלצת

אני רוצה לראות תמונה של התחפושת!

יחד עם התמונה של ציבאל-נסיכה. נו נו נו נו נו :|

As I Am

New member
פררמ. ../images/Emo103.gif

ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. הממ, יש כמה ניתוקי קשרים שאני מאוד גאה בהם. ו... ארמ, עברתי דירה, לגור לבד. :>
האם טסת לאנשהו? לאן? אכןכן, לסין. לאבא. ווהו~
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? כן, ליידי די. |אהבה|
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? כןכןכן, נגן mp3~
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? הממ, לא ממש, אבל הלכתי ל'טעם העיר' פעמיים השבוע, והייתה להם פסטה איכותית + בירה, והיה כיף.
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? ... אני אמורה לזכור את כולם?
היה לך איזה חיבוק טוב? כלהזמן.
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? הממ, קראשים היו, אהבה לא.
נשבר לך הלב? כנראה.
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? כן. וזה אפילו מוביל למקומות מעניינים עדמאוד.
יצרת קשרים חדשים? פרט! לא מגלה ולא מגלה~! :>
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? יצאתי לצפון עם ארבעה ידידים שלי לשלושה ימים, והיה הכי נפלא בעולם.
השתתפת בחוגים? אילו? ... לא. אבל~! חן התחילה לנסות ללמד אותי גיטרה. נחשב? :x
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) תמיד.
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? למי יש כסף לקניות, נו... :<
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? יש מצב. הממ. נכנסתי שיכורה למיי הכנרת! D: אבל הייתי עם מישהי ששמרה עליי, אז אולי זה בסדר. ו, ארמ... למדתי נהיגה. כן. אין דבר מסוכן יותר מאשר אני מאחורי ההגה, מבטיחה לכם. :X
רצית למות? כן. עבר.
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? כן. קיבלתי.
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? המון... אבל אני לא חולקת דברים כאלו בפורום ציבורי. p:
היית גאה במשהו שעשית? כן. :)
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? יש מצב. לא זוכרת. זאת אני, כולי פאדיחות רציניות ברצף.
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? סביר להניח שכן. לא זוכרת.
קראת ספר שהשפיע עליך? 'הנה אני מתחילה', מאת יהודית קציר. נורא, נורא השפיע.
ראית סרט שהשפיע עליך? אבודות והוזות? כן, שוב. ושוב, ושוב, ושוב.
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. פסיכולוגיה-סוציולוגיה. כמה איטית יכולה הכיתה שלי להיות, כמהה? >_<
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? תמיד. עם האנשים הכי יקרים לי.
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? הייתה. נמשכה... חודשיים-שלושה, ככה. התרחקתי ממי שגרם לה.
היית באירוע משפחתי? איזה? חגים, אנשים, חגים. :<
צחקת עד שכאבה לך הבטן? המוני פעמים. :)
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? אופניים, נחשב?
היית חולה במשהו? במה? מחזור חודשי. >.<
נפצעת? איפה ואיך? הממ, לפני שבוע, ביום ההולדת שלי, נסגרה לי דלת על האצבע, ורק עכשיו חזרתי להקליד איתה כראוי. ^^;
התמכרת למשהו? מה? סיגריות, בעיקר. ויש נטייה כבדה לאלכוהול, אבל זו אינה התמכרות.
היית ממש יפה? מתי ואיך נראית?
בכלמיני רגעים. :>
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: Oasis - Cigarettes & Alcohol? =D
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? כלמיני מתנות יומולדת מקסימות למדיי. הממ, המקסימה שביניהן - לוכד חלומות שחן הכינה לי בעצמה, בצבעיי שחור-סגול. :>
מרגיש שהתבגרת? מסתבר שכן.
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? חזיה אדומה. ^-^
עלית או ירדת במשקל? ירדתי, שמונה קילו. :x
התחפשת למשהו מגניב? למה? חתול~
שינית משהו בחדר שלך? שיניתי *את* החדר שלי. לגור לבד זה שאווה.
|
|היית ממש בלחץ? למה? לא. כי אני לא לחוצה. מ... המ, כלום?
דיברת במגהפון? לא. חוויה זו תשתמר לה לשנה הבאה.
עבדת במשהו? כן. בייביסיטר. גמכן. >_>
פחדת ממש? ממה? חרדת נטישה נחשבת?
הרגשת חכמה במיוחד? מתי ומדוע? כשהייתי עם אנשים טיפשים. p:
חגגת יומולדת? איך היה? הכי כיף שבעולם~ :) אם כי מישהי ספציפית חסרה לי שם, אבל כבר פיצו אותי על זה. p: ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? מבגרת.

As I Am

New member
אני רוצה רק לחזור על שאלה: ../images/Emo103.gif

בקשר למתנה הממש מאגניבה - יש לציין את החולצה שפישר[
] קנתה לי ליום-ההולדת. תמונה מצורפת~

תשובות../images/Emo13.gif

שאלון סיכום שנה!
ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. הספקתי
לטוס לניו זילנד, לעשות בגרות במתמטיקה. לא הספקתי לעבוד, לא הספקתי למצוא חיים.
האם טסת לאנשהו? לאן? כההה
ניו זילנד^^.
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? אירווזיון לא נחשב, נכון
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? דיסק און קי (ועוד כמה דברים, אבל זה היה אבא: DVD וכאלה)
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? גלידה פסיפלורה...
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? לא ><
היה לך איזה חיבוק טוב? כההההה...
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? כן
מספר
נשבר לך הלב? לא
.
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? בהחלט
, מאוד נחמדים.
יצרת קשרים חדשים? פרט! המממ, כן בוולקני בקיץ... כשהייתי במחנה קיץ של הפרויקטים לביולוגיה. פגשתי המון אנשים חדשים מכל רחבי הארץ, מסורתיים, דתיים, ערבים, חילונים. היה מאוד כיף לדבר עם אנשים חדשים, וכל החוויה הייתה כיפית לחלוטין!
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? מסגרת ביצפר, משפחתית וח"ל.
השתתפת בחוגים? אילו? לא, פרט ל2 שיעורים פרטיים לפני הבגרות במתמטיקה.
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) שירים ליומולדת לידידות
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? הממ כן.
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? ראיתי קיל ביל וכמעט מתתי, תוך ניפוץ שולחן זכוכית
רצית למות? ממש לא.
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? לא...
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? שאני בקרבי - לא מומלץ (אחרי קיל ביל...), ושנמאס לי לגור בחדר עם עוד מישהו..
היית גאה במשהו שעשית? המממ, לימודים בעיקר, פרט לזה
לא ממש..
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? הממ ראיית קיל ביל, קמתי ללכת להקיא. ברגע שעזבתי את הספא הכל היה שחור. התעלפתי. התעוררתי על שטיח (נחחתי על שולחן זכוכית שלא התנפץ והורידו אותי משם - כמה לא חכם, הייתי יכול לשבור מפרקת), שומע שמזמינים לי אמבולנס, אמרתי שלא צריך... אח"כ הקאתי, ואז הלכתי למוקד... זה רפואי
וואגוס מכירים
לא
חבל
(מי שרוצה הסבר, שיבקש
)
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? כמו לראות קיל ביל
הממ בעיקר שפגעתי באנשים קצת.
קראת ספר שהשפיע עליך? לא.
ראית סרט שהשפיע עליך? חחח לא (פרט לקיל ביל - מתחיל לעצבן אותי כמה שזה חוזר). סטאר וורס זה סרט הזויייי
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. חקלאות, והמורה המעצבן עמוס
הוא כל הזמן אמר "שקד שקד
", כשלא עשיתי כלום, וזה ממש הרתיח אותי אז מידי פעם צרחתי עליו בחזרה (יום אחד לטענתו, הוא עוד יהפוך אותי לתלמיד של מאה
, ואז הוא גילה שאני כבר כזה... אז הוא אמר שהוא היה רוצה שכל המופרעים יהיו כמוני או משו כזה).
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? חברים קרובים.
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? כן, יומיים.. עבר.
היית באירוע משפחתי? איזה? הממממ בריתה של בת של בת דודה של אמא.
צחקת עד שכאבה לך הבטן?|סדגש הרבה פעמים מבדיחות מחברים... חברים זה כיף.
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? שחיתי תחילת שנה, עד שביצפר נהיה עמוס מידי, ולא היה זמן לקום ב6 ללכת לבריכה.
היית חולה במשהו? במה? לא שזכור לי.
נפצעת? איפה ואיך? המממממממממממממממ, לא... אולי חבלות קטנות לא משו מיוחד.
התמכרת למשהו? מה? לא...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, לא:X.
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: הממממממממממ, ממש לוידע...
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? קבלתי בוקסרס עם "מזל טוב שקד" ליומולדת, וקבלתי הממ מחשב
מרגיש שהתבגרת? קצת, כן
.
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? חחחח קניתי ג'ינסים ודגמחים - מספיק טוב
עלית או ירדת במשקל? כן, בניו זילנד ירדתי במשקל...
התחפשת למשהו מגניב? למה? לא
.
שינית משהו בחדר שלך? לא, פרט למחשב, לא. |
|היית ממש בלחץ? למה? לא.
דיברת במגהפון? חח טיול שנתי קצת.
עבדת במשהו? לא
פחדת ממש? ממה? לא שזכור לי... אה שבוע ומשהו אחרי שהתעלפתי פחדתי להתעלף שוב...
הרגשת חכם במיוחד? מתי ומדוע? ב06 אתמול
.
חגגת יומולדת? איך היה? היה ענק
הזמנתי המון (17...) חברים אליי וממש ראינו את כל הסרט ונהנתי מאוד. ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? מ-ע-ו-ל-ה
.

Thestral

New member
חס וחלילה שאלמד למגן בהסטוריה../images/Emo108.gif

שאלון סיכום שנה
[ווהו!~]
ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. אחד אני לא אומר[
] השני... פתחתי חשבון בנק:)!
האם טסת לאנשהו? לאן? במחשב נחשב
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? רובים וושנים/אריה לבן... או או או! הדיקסי צ'יקס!
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? לא ממש:/
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? סושי
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? עם מספיק. את האמת שאני לא זוכר את הרוב
היה לך איזה חיבוק טוב? כל חיבוק בשבילי הוא חיבוק טוב.
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? היה קראש. עבר קראש. הולכים לאנוס את קטי
D:
נשבר לך הלב? כלימור חבטה בי עם אגרופיה על צלעותיי
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? כן, ודאי. למרות שלא עם הרבה...
יצרת קשרים חדשים? פרט! יצרתי קשרים חדשים עם קבוצה של אנשים מקסימים.
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? במסגרת בה"ס לטיולים ממש שווים והקיץ דוד מקנדה בא ויהיו הרבה טיולים! וכמובן טיולים לצפון לבקתתה של הליפאיסטית^_^
השתתפת בחוגים? אילו? כת השטן
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) אני כותב אותם כל הזמן. אבל התחלתי לכתוב סיפור שממש מוצא-חן בעיני:>
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? כה. יש לי הרבה כאלו
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? ניסיתי לרדת את הברקן בדרך המהירה. לא מומלץ
רצית למות? לההה....
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? יש לי את קטי. בשביל מה צריך פסיכולוג? לפחות היא לא לוקחת כסף
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? בוודאי. שהעולם הוא חרא כל-עוד אני חושב שהוא חרא.^-^|טיפה|
היית גאה במשהו שעשית? לא יותר מדי... פתחתי חשבון בנק ועשיתי מהפכה קטנה בדואר.. זה הכל בערך
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? יש לי אותן כל הזמן כל יום כל היום.
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? לא בטוח אם זה היה טיפשי אבל אני מעט מצטער.
קראת ספר שהשפיע עליך? לא ממש.
ראית סרט שהשפיע עליך? חומות של תקוה.
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. אנגלית עם לסלי הםריק. אין י מספיק מקום כדי לכתוב על מעלליו. נאצי! לפחות לא צריך ללמוד איתו יותר
D:
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? לודס אוף פיפול.
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? של חודש או משהו כזה.
היית באירוע משפחתי? איזה? הייתי ביותר מדי כאלו. אלו שגרמו הכי הרבה נזק היו בוים העצמאות ובפסח
צחקת עד שכאבה לך הבטן? בוודאי
D:
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי?
היית חולה במשהו? במה? אני חולה כל הזמן
נפצעת? איפה ואיך? כשניסיתי לרדת את הברקן בדרך המהירה וזה לא הלך
התמכרת למשהו? מה? אינטרנט. וזה לא טוב
>_<
אני תמיד כוסון, מה!:>
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: Long time gone של הדיקסי צ'יקס!
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? לא. אנשים לא אוהבים אותי ולכן לא מביאים לי מתנות.
מרגיש שהתבגרת? כההה
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? קניתי הרבה הרבה בגדים
עלית או ירדת במשקל? עליתי וירדתי ועליתי.
התחפשת למשהו מגניב? למה? פנטום האופרה. זה באמת היה מאגניב
שינית משהו בחדר שלך? לא ממש. הוצאתי ממנו את קסם
|
|היית ממש בלחץ? למה? בגרויות. עדין בלחץ
דיברת במגהפון? כן. הרבה פעמים למען האמת.
עבדת במשהו? ב"מ של אבא^-^|טיפה|
פחדת ממש? ממה? מזה שיגמר לי הכסף;_; והוא באמת נגמר;_;
הרגשת חכמה במיוחד? מתי ומדוע? אני תמיד חכם:>
חגגת יומולדת? איך היה? עוד מעט. ובטח יהיה חרא. כל יומולדת שלי היא חרא. ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? סבבה^_^

gp53

New member
מיעו?

ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. התחלתי ללמוד נהיגה, ובקרוב גם יהיה לי רישיון
, והמפ חזרתי לרכב על סוסים, לא כמו שעשיתי פעם אבל בהדרגה.
האם טסת לאנשהו? לאן? נטוס בחופש הגדול לפולין וכנראה גם ללונדון.
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? אכן, ואפילו כמה. לאש זה קשוח
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? נגן MP3 נראה לי
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? מלאבי? אבל זה לא ממש מהשנה
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? לא זוכרת כמה ><
היה לך איזה חיבוק טוב? היו הרבה
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? קראש ישן שכנראה יהפוך לקשר
נשבר לך הלב? לא
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? ברור ^^
יצרת קשרים חדשים? פרט! כע, קשר מוט ומרובע, וגם כמה רגילים
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? חנוכה דרום וכל מיני טיולים ברחבי הארץ בתחבורה ציבורית
השתתפת בחוגים? אילו? חוג צילום, למרות שזה לא ממש חוג אלא חבורה של מסניפי כימיקלים פסיכיים שאני נפגשת איתם כל יום רביעי
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) עבודת ביודע! נגיד שכתבתי אחת כזאת
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? יום שלם? המ לא נראה לי
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? ישבתי באוטו שרן נהג והוא עלה על כיכר ודרס פרה
רצית למות? לא
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? לא נראה לי
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? אכן
היית גאה במשהו שעשית? לפעמים
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? לא זוכרת ><
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? יש מצב
קראת ספר שהשפיע עליך? לא יצא לי ממש לקרוא ספרים בזמן האחרון, אבל עץ השטן של יז'י קושינסקי חביב
ראית סרט שהשפיע עליך? בעיקר השלמתי חלק מהפערים שלי עם סרטים שלא ראיתי
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. תעבורה, מהסיבות הברורות. המורה לא עיצבן במיוחד כי לא ראיתי אותו חוץ מפעמיים במשך כל השנה
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? עם קובי וניצן, יש אפשרות שגם עם רן ותמרי
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? הייתה תקופה קצרה, אבל לא יותר מזה
היית באירוע משפחתי? איזה? חגים וימי הולדת וכאלה
צחקת עד שכאבה לך הבטן? הרבה פעמים, ואפילו היה קשה לנשום לכמה דקות
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? לדרוס דוסים באשדוד והיה איזה טורניר טניס שהשתתפתי בו
היית חולה במשהו? במה? הו, תקופת השיעולי מוות שלי. לא נראה לי שיכולתי אפילו להשלים משפט בלי להחנק באמצע.
נפצעת? איפה ואיך? כל שבוע, אוריה בד"כ בא ומרביץ לי בטענה שהוא עושה לארפ, או שאורה באה ואונסת לי את הכרס, דברים כאלה.
התמכרת למשהו? מה? פופאייס *-*
בשביל אחרים, ובתקופה שהפסקתי ללכת כל הזמן עם קוקו, זה היה שונה לא יודעת אם בהכרח יפה. הקרחת גם בסדר אבל נו
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: אין שיר אחד
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? בתחילת השנה קיבלתי מזוהר את בעל זבוב שלא יצא לי לקרוא עדיין עד הסוף, ליומולדת הזאת נראה כבר
מרגיש שהתבגרת? במובנים מסוימים יכול להיות, רק חידדתי נקודות שכבר ידעתי
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? סיגל קנתה לי את חצאית :>
עלית או ירדת במשקל? עליתי, אבל בזמן האחרון במגמת ירידה.
התחפשת למשהו מגניב? למה? ד"ר מ. קספר, למי שמכיר.
שינית משהו בחדר שלך? תליתי את הלוח מודעות וסידרתי כל מיני דברים, בקרוב גם יהיה ציור על הקיר והעליית גג תעבוד
היית ממש בלחץ? למה? ממש בלחץ? לא, חוץ מאולי שבאמצע השיעור נהיגה הופיעה מאחורי משאית צהובה ענקית וכמעט נכנסה בנו.
דיברת במגהפון? לא השנה
עבדת במשהו? בקייטנה, באורווה, קטע ממש קצר בבורגר ראנץ', חלוקת עיתונים
פחדת ממש? ממה? לא סתם פוביה מתמשכת...
הרגשת חכמה במיוחד? מתי ומדוע? בהרצאה על תרבות הצריכה שהבאתי טיעוני נגד לכל מה שהמרצה העלה והוא נשאר עם פה פתוח
חגגת יומולדת? איך היה? ממש בתחילת השנה, היה בסדר, בקרוב עוד אחד עם האומו ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? בסדר, לא טובה מידיי ולא רעה מידיי, אבל מצד שני היא עדיין לא נגמרה.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

שאלון סיכום שנה!
ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. להשמין, להתחבר עם טוקר.
האם טסת לאנשהו? לאן? לא~.
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? לא משהו שאני זוכרת כ"כ.
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? חייב להיות משהו, לא? נמנמ.
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? תרד~!
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? השנה? 28.
היה לך איזה חיבוק טוב? כל חיבוק הוא חיבוק טוב. כמעט.
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? אכן
נשבר לך הלב? כן (המממ.)
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? שניים שלושה/יותר
יצרת קשרים חדשים? פרט! הכרתי אנשים מגניבים; צליל, למשל. לנה, שימי, רן (הוא נכנס בקטגוריה של "השנה", לא?), דינור, רמי, תום ועוד רבים וטובים. ממ.
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? יצאתי לטיול תנועה בפסח. אולי לעודכמה דברים, טיול שנתי וכל זה.
השתתפת בחוגים? אילו? בתנועה, נחשב?
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) כמובן. המון.
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? לא.
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? לא לכאן. נמנמ.
רצית למות? כן.
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? כמו פסיכיאטר*
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? כן
היית גאה במשהו שעשית? כמובן. בהמון דברים שאני עושה.
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? הממ,. לא כשהייתי פיכחת.
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? כן. אמרתי לכמה אנשים דברים מטופשים, לא שמרתי על קשר עם אנשים חשובים, לא למדתי כלהשנה מתמטיקה.
קראת ספר שהשפיע עליך? "המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה", או שזה היה עוד בחופשגדול?.
ראית סרט שהשפיע עליך? אני מניחה- -
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. כן~. שרה, מורה להסטוריה. נוראית. נוראיתנוראיתנוראית. יש ביננו יחסי שנאה מהסוג הנוראי. היא גורמת לי בחילה, היא גם מורה גרועה- בכלל. איכ.
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? עם יותרמדי אנשים.
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? משהו כמו חמישה חודשים של דכאון, לא קליני, רוב הזמן תפקדתי. אני מניחה שיצאתי מזה עם הזמן והכל.
היית באירוע משפחתי? איזה? לא הייתי באירוע משפחתי
צחקת עד שכאבה לך הבטן? כן
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? זה לא.
היית חולה במשהו? במה? כאב גרון, חום.
נפצעת? איפה ואיך? אולי קצת. הממ. שימי חתך אותי.
התמכרת למשהו? מה? לסגריות. לאכוהול קצת. ממ. לשפמו פסיפלורה.
אני כל הזמן ממש יפה
. טוב, לרוב. כשמשעמם לי, או סתם ביום טוב.
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: להתעורר בבוקר ולשונא את עצמך/ במכשפות לקום וללכת, לא לראות, ובטח לא לבכות לרוץ, להתעייף, אסור לחשוב, אף פעם לא לטעות לשתות ולעשן, לשתוק הרבה או סתם לומר שטויות. להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך. לשבור ולנפץ בלי לתרץ, ובלי לתת תשובות לטעום את הכאב בלי לפחד, אפילו להנות לרצוח את הרגש, לכבות את כל האהבות. לברוח ולשכוח להעלם להרדם להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך. וגם: הכל או כלום (/אמונה עיוורת)/ ברי סחורוף באמונה עיוורת אני צועד על פי תהום כמו אבן מתגלגלת שעומדת במקום אחכה לך עד החיוך האחרון אולי אנחנו שנינו אנשים שמדברים בשפה של סימנים אני קורא לך לגרש את השדים הכל או כלום כבר אין לי כוח הכל או כלום אני דועך מחבק את הלילה בזרועותי האוהבות הכל או כלום כבר אין בי רוח הכל או כלום אני זועק מחבק את הלילה בזרועותי האוהבות הבדידות חדה כמו תער היא חותכת מבפנים מאהבה סוערת נשארו רק רסיסים אני קורא לך לגרש את השדים באמונה עיוורת אני צועד על פי תהום כמו אבן מתגלגלת שעומדת במקום אחכה לך עד החיוך האחרון הכל או כלום... או: אין לי מה לומר לך/ איגי וקסמן כותבת לך מכתב המרחק ניכר קר לך שם וגם פה קר שמעתי שטוב לך אבל אתה חי בשביל שום דבר בא מישהו עם שיער כמו שלך דומה אבל לא דומה לך אין לי מה לומר לך אהובי רוצחי אני סולחת לך מתגעגעת אליך תניח לי לנפשי אני מתרחקת ואתה מאחל לי אושר לרוב לא מתכוון באמת שיהיה לי טוב שמעתי שטוב לך אבל אתה חי בשביל שום דבר שטפנו את עצמנו בזיעה משותפת הרגשתי איך אני נסחפת אין לי מה לומר לך אהובי רוצחי...
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? טוקר הביאה לי כפפות מיד אחרי שאיבדתי את שלי. זה נחמד. אורה הביאה לי חולצה מגניבה, יובל הביא לי גמכן חולצה שווה. נמ.מ זהו, בערך. יש מלא דברים קטנים שווים שאני בקושי זוכרת.
מרגיש שהתבגרת? קצת :-\
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? קניתי... ממ.. קניתי מלא בגדים חמודים והכל. אבל את ההכי טובים קיבלתי, מחוך.
עלית או ירדת במשקל? עליתי. שניים-שלושה קילו.
התחפשת למשהו מגניב? למה? התחפשתי לברכה, נראתי כמו שמואלה, ודינה דובבה אותי כי יש לה קול עמוק ומגניב.
שינית משהו בחדר שלך? את כולו. לגמרי לגמרי. החלפתי את כל הרהיטים, צבעתי מחדש. |
|היית ממש בלחץ? למה? לא זוכרת, אבל בטח הייתי. אוה, כי הנהג לא עצר לי בתחנה המניאק, וחשבתי שלא אגיע למגן.
דיברת במגהפון? לא
עבדת במשהו? בגן ילדים. פעם אחת.
פחדת ממש? ממה? מההזיות שלי.
הרגשת חכמה במיוחד? מתי ומדוע? לאזוכרת מתי, ליד אנשים טיפשים בדר"כ.
חגגת יומולדת? איך היה? לא חגגתי. עודמעט, נו. ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? שונה.

Time & Death

New member
...

שאלון סיכום שנה!
ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. משלחת לארה"ב. לארח את האמריקאחם שהגיעו לעומר.
האם טסת לאנשהו? לאן? ארה"ב
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? אממ... נגיד ש... עם כל הדיסקים ששלי הכינה לאוטו כדי שתהיה מוזיקה נורמלית.
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? לא שזכור לי.
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? מממ... איזה משהו שאכלתי ביום האחרון בארה"ב, היה ממש טוב, אל תשאלו אותי מה השם של זה. אבל זה היה עם חזיר וגבינה והיה ממש טעים כן.
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? כן. אין לי מושג. שלושה-ארבעה ככה. משהו בסגנון.
היה לך איזה חיבוק טוב? כן. כמה למען האמת. 
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? לא. אולי. קראש זאת אומרת. למרות שגם בזה אני לא בטוחה.
נשבר לך הלב? כן. מניאק. 
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? המממ לא ממש.
יצרת קשרים חדשים? פרט! דיוויד, ארה"ב. ותודה למשלחת. אגם, שי. שי בעיקר, אני נהנת להסיע אותו (מי אמר סיבובי נרגילה ולא קיבל
)
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? יאפ. משלחת לארה"ב מטעם בצפר. וטיול למכתש עם ארז שהיה מאד משעשע.
השתתפת בחוגים? אילו? אירובי, כמו כל שנה במשך השלוש שנים האחרונות.
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) פעם אחת, בשיעור תנ"ך או ספרות משעמם במיוחד.
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? יאפ. אם כי לא קניתי יותר מדי. בדרך כלל זה מסתכם בכמה קומיקסים וזהו. (maus ו1602
גיימן זה גאוני)
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? המממ אם לנהוג שכאני על סף עילפון מאשדוד לעומר נחשב, אז כן.
רצית למות? קצת.
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? לא ממש.
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? כן.
היית גאה במשהו שעשית? כן.
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? אממ דפנטלי לא לפה. ממש ממש לא.
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? כן, ושוב לא לפה.
קראת ספר שהשפיע עליך? קומיקס. Maus אחד מהדברים היותר טובים שקראתי על השואה אי פעם. מומלץ בחום.
ראית סרט שהשפיע עליך? יאפ. סין סיטי. יחי האלימות.
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. כן. מאסתי. האשימה אותי שאיבדתי את כל מה שהיה לכיתה שלנו על הספר מחזור כשהכל היה באשמת המרכזת שלי שזורקת הכל מהחדר שלה.
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? עם עידו. לפני יומיים. הוא חרא מגעיל ואני לא מפרטת.
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? כן. דיי עכשיו. אין לי מושג מתי אני אצא מזה.
היית באירוע משפחתי? איזה? החתונה של דודה שלי.
צחקת עד שכאבה לך הבטן? כן.
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? חרבות נחשב...? אבל מעבר לזה, אירובי. חוג וכו'.
היית חולה במשהו? במה? כן, אין לי מושג במה.
נפצעת? איפה ואיך? חרבות, ביד. מכה חזקה מדיי.
התמכרת למשהו? מה? לא ממש. לא.
לא. לא לדעתי.
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: Iris
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? מחוך, מהחברות. וההרחבה של סטלרס מארז.
מרגיש שהתבגרת? כן.
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? החזיה הבז' עם התחרה השחורה עליה. והגרביים הצבועניים עד הברך.
עלית או ירדת במשקל? שניהם. אבל בכלליות, עליתי. 2 קילו.
התחפשת למשהו מגניב? למה? לא ממש.
שינית משהו בחדר שלך? הוספתי שני פוסטרים, סליפי הולו (ג'וני דפ, יאמי) וטרינספוטינג שזה בערך הפוסטר הכי גאוני שנוצר. |
|היית ממש בלחץ? למה? בגרויות אתם יודעים. וגם לפני ל"ג בעומר כשאירגנו הכל ברגע האחרון (מי אמר ללכת לאסוף קרשים ב8 בערב ביום של ל"ג בעומר, מי...?)
דיברת במגהפון? נופ.
עבדת במשהו? רציתי, אין עבודה בב"ש למישהו לפני גיוס. חראות.
פחדת ממש? ממה? לא ממש. לא שזכור לי.
הרגשת חכמה במיוחד? מתי ומדוע? כשקיבלתי חזרה את המתכונת בספרות. אני הבנאדם היחיד בשכבה שענה על מחזה. קיבלתי 100 על החלק הזה כשלא היה לי שמץ של מושג מה לעזאזל הם רצו ממני. זה מחמם קצת את הלב, כן.
חגגת יומולדת? איך היה? חביב ביותר. ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? מוזרה.

למעלה