יאהההההה ../images/Emo42.gif../images/Emo15.gif ../images/Emo4.gif
שאלון סיכום שנה!
ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. אהה לטוס לאוקספורד ואה...להפסיק להיות ידידה של אורן
האם טסת לאנשהו? לאן? לאנגליה
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? כןןןן. J אה. ג'וי דיוייזן, הפיקסיז, רוסקי מיוזיק, J שלושתן מדהימותתת ומעולות ויש לסוג להן יומם ולייל. אה, וגם הסקס פיסטולז (אההה) וגם עוד מלא אבל אני לא זוכרת אז אולי זה לא נחשב J אבל היה כייף
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? מאז שנה שעברה? לא, לא קניתי כלום נראה לי. אה, בעצם כן, יש לי פלאפון חדש אבל הוא עתיק ויש בו מלא באגים אבל בגלל זה הוא מגניב כי הוא דפוק ומוזר
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? כןןן. אה. אבוקדו!!!
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? עם L 3 אנשים אבל זאת הייתה שנה ממש דפוקה מהבחינה הזאת. רוב הנשיקות היו דפוקות, בעצם, הייתה לי כי השנה רק נשיקה אחת טובה אבל היא נבעה מהטירוף הכי מטורף ששקעתי בו מזמן
היה לך איזה חיבוק טוב? לא. אה. כאילו. לא, לא היה לי חיבוק טוב מאז סוכות מסיבות בריאותיות שאין לפרט וזה מתסכל מאוד :
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? וואו, מלא בטח. אהה אוקי השנה גיליתי שאני מאוהבת במישהו כבר שנים ולא הבנתי את זה ממש. אבל מלבד זאת היו לי....אה...5 קראשים שאני זוכרת אבל רק אחד מהם רציני
נשבר לך הלב? קצת
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? דיברתי עם איש אחד מאנגליה פעם אחת והיה ממש כייף אבל אח"כ כבר לא דיברנו כי נהייתי ממש עסוקה אבל זה היה ממש מעניין והוא אמר לי שהוא ישלח לי שירים שהוא הלחין וכו' ולא הספקנו לדבר. אה ואיזה 2 מעריצים של סוויד אבל לא יצא לדבר הרבה כי אחת משעמם למרות שהיא נחמדה ומתוקה כ"כ ואחד שהוא אדיוט לצערו ואני כבר לא אדבר איתו כי זה נוראי
יצרת קשרים חדשים? פרט! אאה, כן, אני מקווה ילד אחד חדש בכיתה שלי בשם אביה שהוא חולה נפש וממש גבר שבגברים, לפעמים J ו...אני חברה יותר טובה של ג'סי, שחר, מרים ובקי לא נחשב אבל :! שנה דפוקה הא? אני באמת צריכה ליצור חברים חדשים אני כ"כ אוהבת אנשים (לפעמים) וחולה עליהם ורוצה כל כך נואשות להיות חברה שלהם עד כדי כך שאני מפחדת מהם למוות. נגיד יש ילד אחד בשיכבה שלי שאני מממששש אהבתי וממש רציתי להיות חברה שלו והוא אמר לי "היי מה נשמע" כל הזמן כדי לפתח איתי שיחה אבל בכל פעם כל כך פחדתי ממנו שבהיתי בו ומלמלתי היי עד שהוא איבד בי עניין
.חרא.. אבל זאת הייתה הנקודה הכי גרועה שלי הייתי בסדר. התיידתתי עם עוד אנשים.
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת?
השתתפת בחוגים? אילו?
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...)
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? נראה לי אבל לא קניתי כמעט בגדים בשנה האחרונה. ממש ממש קצת, לפחות יחסית לשנים קודמות. אני שונאת שונאת שונאת בגדים ולקנו ת אותם ולבחור, בעיקר
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה?
רצית למות? לא
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? כן והלכתי לפיסכולוגית פעם בשבוע
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? מלא דברים. נגיד, שאני ממש טיפשה. ושהכל אפשרי, ולמה אני חברה כזאת דפוקה ומחורבנת, ואיך לגרום לעצמי לעשות דברים, ואיך ללמוד, ואיך להסתדר עם אמא שלי ואיך להיות עם יותר ביטחון עצמי ואיך אההה אהההה כאלה.
היית גאה במשהו שעשית? כן. שהפסקתי להיות ידידה של אורן. וש, אה, הפסקתי להרגיש שאני גרועה ודפוקה ושהפסקתי לריב עם אמא שלי וש...אההה...הפסקתי להרגיש מכוערת ומגעילה ולהרגיש רע בקשר לאוכל
הייתה לך פאדיחה רצינית?
אני בטוחה שהייתה לי מהי? נגיד שהתחלתי לצעוק באמצע שיעור פילוספויה ויצאתי החוצה ונפלתי על הריצפה מרוב אימה כי השיעור הפחיד אותי
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מאוד מה? מלא דברים שהתנהגתי בהם באוקספורד, המערכת יחסים שלי עם אורן, זה שלא למדתי ולא עשיתי שיעורי בית במקצועות חשובים וכאלה ולא למדתי והציונים שלי ממש ממש נדפקו וזה מתסכל, זה ששיחקתי בטטריס שעות ממש בצורה חולנית, אכלתי מלא אוכל שלא רציתי לאכול, הייתי טבעונית מחורבנת, התביישתי מאנשים שלא צריך להתבייש מהם בעיקר כשהם רוציייםםם בקירבתך ואתה עדייןןןן מפחד מהם חרא, ומעצמך, כמה אני יכולה לחשוש מעצמי זה כל כך טיפשי. כל כך טיפשי. כל כך לא "מיציתי את הפוטנציאל שלי" השנה, נקלעתי כ"כ הרבה למצבים שבהם לא עשיתי |כלום| כשיכולתי לעשות מלא בעצם---- עצלנות---עצלנות נוראית וטיפשית----. לפחות עכשיו אני יודעת איך לגרום לדברים לפעול ולקרות יותר טוב, כי השנה כמעט לא הצלחתי לבצע שום דבר, כי...אחחח.
קראת ספר שהשפיע עליך? לא קראתי כלום
זה עצוב. בעצם, אולי סיימתי את מבוא לפסיכואנאליזה וזה השפיע עליי כי זה מעניין פרויד באמת משפיע
ראית סרט שהשפיע עליך? J אמ, ראיתי כמה סרטים מאוד משפיעים. דוני דארקו
וודסמן, סרט מעולה על פדופיל ואהה אני כל כךךךך שמחה ראיתי אותו ואה, החומה היה ממש חזק לא נראה לי שראיתי עוד הרבה סרטים, נגיד קיל ביל 2 לא ממש עשה לי משהו.
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. כן המחנך שלי שממש אוהב אותי עשה לי שיחה מעצבנת שבה הוא ניתח לי את האישיות ואת החיים וחיי המשפחה וכל מיני משפטים שאני אומרת וגרם לי לרגשי אשמה נוראיים ולזה שאני חרא של בן אדם וגרם לי לבכות ולהרגיש נורא כי לא באתי לסיור של הבית ספר למוזאון הפלמ"ח.
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? אה. עם אורה. עם אורן. עם מעיין. עם שחר, אולי, לפחות רציתי שתהיה. אה, עם הזה באינטרנט, עם מרקוס (בעצם זאת שיחת השנה.), עם אמא שלי (דיברתי איתה שנה יותר משעה בנינוחות מדיי פעם, איך החיים מתקדמים)
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? לא יודעת כן . היו לי כמה שבועות שבהם כל הזמן הלכתי לישון מקודם או סתם לא הייתי מסוגלת לעשות שוםפ דבר איך יצאת מזה? בלית ברירה, עם אה, בעזרת הפסיכולוגתי ולא יודעת כוח רצון. בסוף מבינים שזה גרוע, המוח מתבהר
היית באירוע משפחתי? לא נראה לי איזה?
צחקת עד שכאבה לך הבטן? מלא! J בשיעורי מחשבים קודם כל, היה מצחיק עד טירוף בצורה שיכול להיות רק בשיעורים האלה והיה פשוט איום, כל כך מצחיק שאתה רוצה למות כי זה מצחיק מעבר למהנה, זה מצחיק שמשתלט על כל דבר אחר ומרגישים נורא ואיום ורוצים להפסיק ולא מסוגלים כי הכל כל כך מצחיק. צחוקים לא נגמרים ומוזרים ומשונים. וגם עוד כמה פעמים לא זוכרת מתי. מלא עם יעל אבל. איתה גם שיעור מחשבים. שיעור אחד נראה לי התחבאתי מתחת לשולחן חצי מהשיעור ואכלתי ניירות. הומור גבוה ^^
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? J התאמנתי למרוץ הגליל אבל לא הוציאו אותי כי אני גרועה. שחיתי כמה פעמים. רצתי מסביב לשכונה כמה פעמים. אני אוהבת מאוד לרוץ אבל זה גורם לי לכאב אקזיסטינטאלי איך שכותבים קצת.
היית חולה במשהו? במה? צינון.