עונה.../images/Emo13.gif
ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. התקבלתי לתלמה ילין ויצאתי עם אחד שרציתי.
האם טסת לאנשהו? לאן? לאוסטרליה, דרך רומא וסינגפור. היה כל כך טוב
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? simple plan. יאי.
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? אבא קנה לי MP3, מצלמה דיגיטלית שעכשיו מנסים להציל את חייה וזהו, נראה לי.
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? triangle! (נדמה לי שככה כותבים את זה) איזה משהו אוסטרלי, משולשים עם תפוחי אדמה בפנים. יאמי יאמי.
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? כן, עם שלושה. מי שרמוטההה, מי???
היה לך איזה חיבוק טוב? כן, עם ההוא שיצאתי איתו. ועם בנדוד.
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? וואה. אמ היה לי קראש על.. 5-6 אנשים. התאהבתי באחד.
נשבר לך הלב? כע:\
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? כן, ורבם ניהיו חברים נורא טובים שלי וזה כייף ממש.
יצרת קשרים חדשים? פרט! כן, עם מישהי מהנוע"ל, עם בנות מהחוג דרמה שלי, עם יצורות מפורום בנות. עם נוע"ליסטים חביבים. לא רע, לא רע בכלל.
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? יצאתי לטיול אחד במסגרת דודים שלי ולטיול סוכות של הנוע"ל ולשלושה כנסים, אם זה נחשב.
השתתפת בחוגים? אילו? חוג דרמה רולז.
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) כע, כתבתי המון השנה.. אני בטוח אשכח כמה, אבל מה שאני זוכרת זה: ילדה בקצה הרחוב, האיש עם המטריה, מכונית קטנה ונטושה, קירות, קופסת צבעים, ילדה קטנה... מממ.. עוד משהו?
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? כן, אפילו בכמה. ת"א עם בץ, ת"א עם חברה אחת ונטע וחבר של נטע ובץ... ועוד יומיים באוסטרליה.
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? טסתי! והמטוס יכל להתרסק! זה מסוכן!
רצית למות? כן. בימים רעים במיוחד, תקופות רעות במיוחד.
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? כן, אבל לא באמת הלכתי לאחד או משו. נעזרתי בחברים בד"כ.
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? אמממ.. שאני לוקחת דברים בצורה הרבה יותר קשה ועמוקה מאנשים אחרים. ועדיין לא הבנתי אם זה טוב. נראה לי שלא כל כך.
היית גאה במשהו שעשית? כן, שהתקבלתי לתלמה ילין ושיצאתי לכל הכנסי ט' של הנוע"ל שהיו! הא הא!
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? אמ. היו לי כמה פאדיחות, הכי רצינית נראה לי זה שאלביס, הכלב של בני דודים שלי לקח את התחתונים שלי והסתובב איתם ברחבי הבית של הדודים שלי באוסטרליה
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? ממ שהייתי בקשר עם אחד שחשבתי שאני רוצה אבל בסוף זה לא באמת היה ככה.
קראת ספר שהשפיע עליך? לרחם על סיליה. אבל אני לא יודעת איך הוא השפיע, אני רק יודעת שהוא השפיע.
ראית סרט שהשפיע עליך? כן, שמש נצחית בראש צלול.
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. התעצבנתי ממתמטיקה, כי זה פשוט מקצוע שמעצבן ומדכא אותי בצורה מטורפת, והתעצבנתי די הרבה מהמורה שלי להסטוריה ש"מורה" זה כינוי חיבה בשבילה. היא ממש גרועה ומטומטמת ולא יודעת ללמד.
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי?עם חברה אחת, ועם אורן ועם גלבץ ועם אמא שלי. זה מה שאני זוכרת.
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? הייתה, בערך מדצמבר עד תחילת מרץ... אני חושבת שיצאתי מזה בזכות כמה אנשים שבאמת היו סופר נחמדים אלי מתי שהייתי צריכה ובעקבות כמה ארועים טובים (כמו כנס ט' שני) שהיו לי אז.
היית באירוע משפחתי? איזה? החתונה של דוד שלי.
צחקת עד שכאבה לך הבטן? כן, באחד הכנסים אני חושבת. לא זוכרת בדיוק מתי ואת הסיטואציה, אבל זה אכן קרה.
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? צעדתי בתחילת השנה ולפני אוסטרליה, כדי לרזות. עכשיו חם מידי:\
היית חולה במשהו? במה? הייתה לי שפעת.
נפצעת? איפה ואיך? ממממ לא שזכור לי. זאת אומרת, לא שום דבר רציני.
התמכרת למשהו? מה? למשנזר!
היית ממש יפה? מתי ואיך נראית? אני חושבת שבחתונה של דוד שלי הייתי די יפה. לבשתי את השמלה המקסימה של ענבל, הורודה הזאת עם הכפלים למטה והייתה לי תסרוקת כזאת יפה ופרח בשיער ותכשיטים יפים שנטע נתנה לי ונעליים יפות וזה היה די יפה
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: symapthy של הגו גו דולז.
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? טיסה לאוסטרליה, המתנה מאילאיל, חברה שלי (מלא מתנות "קטנות".. זה היה מקסים.)
מרגיש שהתבגרת? מבחינה מנטלית, כן.
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? חולצת קשירה ורדרדה מאוסטרליה, חצאית שחורה, ג'ינס עד הברך.
עלית או ירדת במשקל? עליתי, ירדתי, עליתי, ירדתי באוסטרליה שלושה קילו, ואז העליתי שניים בחזרה
התחפשת למשהו מגניב? למה? פיה מוכה
שינית משהו בחדר שלך? הוספתי בעיקר.. פוסטר, ואת "הכתום" (לוח כזה כתום שתליתי עליו מלא תמונות ושטויות) ועוד פוסטר של הנוע"ל, ומפת אוסטרליה, ומפת עולם, ופינה ערבית... |
|
היית ממש בלחץ? למה? הייתי בגלל שהיה המון מה לעשות בבית ספר (מלא מבחנים מסכמים וכאלה). ולפני זה גם הייתי בגלל שהיה לי מלא דברים לעשות לכבוד הטיסה לאוסטרליה, וגם הייתי צריכה להכין איזה עבודה וזה לא היה נחמד.
דיברת במגהפון? לא שזכור לי.
עבדת במשהו? עשיתי בייביסיטר פעם אחת.
פחדת ממש? ממה? ממ אני מעדיפה לא לפרט פה.
הרגשת חכמה במיוחד? מתי ומדוע? כשקיבלתי 90 בבוחן בגיאומטריה ו98 בעבודה בהסטוריה, בגלל שזה ציונים שאני לא מקבלת הרבה. במיוחד 90 בגיאומטריה, אז זה כייף.
חגגת יומולדת? איך היה? היה ממש נחמד.
באו מלא חברים וזה. ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? מוזרה. (כאילו, לא כל כך טובה, אבל גם לא תמיד גרועה)