רוני&גוני מציגות:

• פותח הנושא GoOni
  • פורסם בתאריך

GoOni

New member
רוני&גוני מציגות:

(כן, אנחנו יודעות שהשמות שלנו מתחרזים)
שאלון סיכום שנה!
השאלון מתייחס לשנת הלימודים. בכל השאלות שאפשר לפרט בהן את התשובה ולא רק לכתוב "כן" ו"לא, יש לפרט את התשובה ולא רק לכתוב "כן ו"לא". ותענו עליו, כי השקענו! אפילו עשינו קובץ עם הדגשים וסדגשים ואייקונים מיוחדים לכל שאלה!

De-Panther

New member
טוב הנה התשובות שלי|זבנג|../images/Emo23.gif|שוקו|

ואני צריך לעבוד על תיקון לשאלון כי הוא כתוב בלשון זכרה ולא בלשון נקב
שאלון סיכום שנה!
ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואתה שמח שעשית. הייתי ברוקי... וגם הפכתי למנהל בתפוז
(ועוד כלמיני דברים אבל רציתם 2)
האם טסת לאנשהו? לאן? לא
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? לא
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? לא... אבל קנו לי אמפי3
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? לא
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? בתחילת השנה עם גוני... מאז יש לי חסך בנשיקות
היה לך איזה חיבוק טוב? היו לי הרבה כאלה...
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? לא התאהבתי... וגם לא היו לי ממש קראשים... אבל היו לי כמה הידלקויות פה ושם...
נשבר לך הלב? לא שאני יודע
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? זה משהו שאני עושה בערך כל יום
יצרת קשרים חדשים? פרט! זה משהו שאני עושה בערך כל יום... בעיקר עכשיו כשאני מנהל אז יש גם את כל המנהלים האחרים שפתאום מסתבר שמכירים אותי...
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? היו טיולים של בית ספר...
השתתפת בחוגים? אילו? אני אפפעם לא הולך לחוגים...
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) לא
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? לא
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? לא שידוע לי... צריך להגדיר מה זה מסוכן באמת... אמרו לי כמה פעמים שאני משוגע ושיכולתי למות מכמה דברים שעשיתי... אבל אני כבר לא זוכר מה הם...
רצית למות? לא
הרגשת שאתה צריך עזרה, כמו פסיכולוג? לא
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? תמיד
היית גאה במשהו שעשית? תמיד
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? היו לי הרבה פאדיחות... אבל לא משהו רציני...
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? לא...
קראת ספר שהשפיע עליך? לא
ראית סרט שהשפיע עליך? לא
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. כל פעם בערך שאני נזכר בבית ספר... אני לא אוהב לימודים וכל זה...
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? לא
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? לא
הכל שמח ומאושר... אם כי אתמול הייתי ממש מבואס בערב... אבל לא משהו רציני
היית באירוע משפחתי? איזה? כן... בר מצווה לחציאח שלי
צחקת עד שכאבה לך הבטן? לא
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? לא
היית חולה במשהו? במה? לא
נפצעת? איפה ואיך? כן... סריטות פה ושם... בל"ג בעומר זה היה מאיזשהו סלע או בטון שהרמתי וחתך אותי קצת בידיים קצת לפני זה רמבו שלי סרט אותי עם הציפורניים ברגליים שלו... צריך לגזור לו אותן קצת
התמכרת למשהו? מה? לא
היית ממש יפה? מתי ואיך נראית?
אני תמיד יפה
(בעצם חוצמעכשיו אחרי כמה ימים בלי מקלחת... למרות שבצ'טיוי אני תמיד נראה טוב
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: אני די די די אני די פנתר
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? כן... אמפי3
מרגיש שהתבגרת? כן... אבל כל יום אני מרגיש ככה
אני רוצה להיות ילד!!
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? לא
עלית או ירדת במשקל? לא... אני עדיין 50 קילו לפי מה שבדקתי
התחפשת למשהו מגניב? למה? לא... לא התחפשתי השנה... לא היה לי זמן להשקיע במשהו אבל באתי עם בגדים לבנים כדי שזה יהיה עם התחפושת של השכבה
שינית משהו בחדר שלך? לא |
|היית ממש בלחץ? למה? לא
דיברת במגהפון? לא
עבדת במשהו? כן... בתחילת השנה בתור אורז שקיות בסופר ובזמן האחרון יש לי משהו חסוי אחר
פחדת ממש? ממה? לא
הרגשת חכם במיוחד? מתי ומדוע? אני תמיד חכם במיוחד וגאון וכל זה
אין לי כוח לפרט את כל הדברים הגאוניים שעשיתי השנה
חגגת יומולדת? איך היה? היה אלכוהול... דיי מוזר שפעם ראשונה שהשתכרתי הייתה ב18 שלי ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? נחמדה

רוניבץ

New member
הידד!

שאלון סיכום שנה!
ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. להדריך, ו.. לסדר את החדר.
האם טסת לאנשהו? לאן? כן, לפולין. טיסה ראשונה שלי לחו"ל, היה מאוד משמעותי.
הכרת זמר/ת או להקה חדשה וטובה? נראה לי שלא. רק עוד שירים של הביטלס.
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? איתי קנה לנו מצלמה דיגיטלית, אבל עוד לא קיבלנו אותה.
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? קליק XL!
וגם.. מרק בטטה, שהיה טעים בפעם הראשונה, ושוקלד של מקס ברנר, ופיצה שמכינים לבד.
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? not this year..
היה לך איזה חיבוק טוב? יש כמה שאני זוכרת, כן.
התאהבת/היה לך קראש? על כמה אנשים? זה לא התחיל השנה, אבל זה בהחלט נמשך. וכמה מיני-קראשים תוך כדי..
נשבר לך הלב? כמובן. :)
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? לא נראה לי.
יצרת קשרים חדשים? פרט! בני גרעין! ובכלל, כלמיני אנשים מהתנועה. בעיקר.
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? הייתי בטיול בוגרת בסוכות ("אמא'שך בגבס!"), ובטיול פסח עם חניכות ("וואו, הוא כל כך גברירי!")
השתתפת בחוגים? אילו? הייתי בחוג "פאנקי-צ'יקן" בהשתלמות מדריכים.. ובסטודיו.
כתבת? (סיפורים/שירים/אגדות/מחזות וכדו'..) כתבתי סיפור קצר, "ניו-אייג'".
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? כן, ביום שני עשיתי שופינג מטורף בתל אביב.
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? לא.
רצית למות? לא לגמרי.
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? כן, וגם הייתי בטיפול כמה חודשים.
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? כן, כל הזמן. כל פעם אני מבינה על עצמי משהו ואז משליכה על זה את כל ההתנהגויות שלי.
היית גאה במשהו שעשית? כמה ציורים טובים, וכלמיני דברים שקשורים להדרכה, שזה באמת הדבר שאני עושה שאני הכי גאה בו בעולם.
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? כן. לא מדברים על זה.
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? זה קורה הרבה, כלמיני דברים קטנים. אולי על זה שלא למדתי מתחילת השנה.
קראת ספר שהשפיע עליך? כן, "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה", ו"1984". שניהם מומלצים בחום.
ראית סרט שהשפיע עליך? "אפקט הפרפר".
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. הרגשתי שהמורה לפסיכולוגיה 'מחפשת אותי'. זה הרגיז.
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? אני זוכרת אחת משמעותית עם אבא, כמה עם גל, כמה עם חברים, כמה עם קומונרים, חניכים. הייתה אחת ממש משמעותית איתם שלשום בפעולה.

רוניבץ

New member
האח!

הייתה לך תקופה לא טובה/קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? הייתה אחת בסביבות ספטמבר, אחת בינואר, ועוד כמה קצרות אחר כך.
היית באירוע משפחתי? איזה? בת-מצווה של איזה רחוקת משפחה שאני בכלל לא מכירה.
צחקת עד שכאבה לך הבטן? אני מניחה שמתישהו בדרך חזרה מהסטודיו.
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? לא! (לא בשביל המטרה הזאת לפחות. עשיתי קלאב-מד והכל..)
היית חולה במשהו? במה? אממ.. לא.
נפצעת? איפה ואיך? נקעתי את הרגל בסמינר בלוחמי הגטאות. נתליתי על שאולי ולא שמתי לב למדרגה ואיכשהו היא התעקמה. כמעט לא נסעתי לפולין בגלל זה..
התמכרת למשהו? מה? קליק XL, סטנסילים, קליקומניה (משחק מחשב ממכר-רצח), ובעיקר- ללהיכנס לסרטים!
בפורים (התחפשתי לחלום, אני אשים אחר כך תמונה), ו.. שלשום בקן עם השמלה הכתומה.
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: נראה לי שכל האלבום הלבן של הביטלס, דיסק 1 עושה לי אסוציאציות לחורף ולפתיחה המחודשת של הקן, ודיסק 2 ליום שנסענו לפרדסיה. ועוד כלמיני שירים ישראליים חדשים שנטחנו בלי סוף בגלגל"צ.
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? כן. חצאית ורודה מההורים, 'חטיף משחת שיניים' ו'כדורים נגד דיכאון' מליאור, פלטה לציור שכתובה עליה ברכה מברברה, תקליט עם סטנסיל של לני קרביץ מדוד, בלונים מהחניכות.
מרגיש שהתבגרת? כן, אבל גם התיילדתי קצת. או שפשוט נהייתי מודעת לזה.
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? כמה גופיות וחולצות מגניבות מהשופינג של יום שני.
עלית או ירדת במשקל? עליתי (
) וירדתי (
) לסירוגין. אבל נראה לי שבסך הכל ביחס לשנה שעברה- עליתי!
התחפשת למשהו מגניב? למה? לחלום. אבל לא קיבלתי מספיק מחמאות על זה.
שינית משהו בחדר שלך? הורדתי קצת מהעומס, סידרתי את הניירת האינסופית שלי בקלסר ובתיקיות כאלה, קצת ציורים חדשים. בכלליות די אותו דבר.
היית ממש בלחץ? למה? הרבה לפני פעולות.
דיברת במגהפון? לא. אני מתביישת.
עבדת במשהו? בייביסיטר, פעם אחת.
פחדת ממש? ממה? כן. עזבו.
הרגשת חכמה במיוחד? מתי ומדוע? זה קורה לעיתים, בדרך כלל כשיש לי ביטחון.
חגגת יומולדת? איך היה? כן, היה מאוד נחמד. ישבנו בהרצל וסתם, היה חביב.
ולסיכום..
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? אדישה. (וטוב שלא לקח לי שנה לענות על השאלון הזה.. @@)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif=)../images/Emo123.gif

שאלון סיכום שנה!
ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. לא הקדשתי את עצמי ללימודים ובמקום נהנתי. טיול שנתי אלטרנטיבי אצל קסם.
האם טסת לאנשהו? לאן? לא לא אבל טיילתי המון.
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? כן, התוודעתי לז'אנר הנהדר של פאנק-רוק של שנות ה70.^__^
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? ארר החלפתי פאלפון מדבר קרצייתי ואפור לביג בראת'ר,וגם מחשב. כן כן מחשב חדש שחור ושייני.
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? כן, פרוות חתולים.וזה אל מרשעות אלא שזה אפילו באוכל.
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? LOL.לא באמת הולכת לספור.
היה לך איזה חיבוק טוב? המונים .
נשבר לך הלב? לא לא.
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? קצת, בעיקר שמרתי על קשרים עם אנשים שאני כבר מכירה.
יצרת קשרים חדשים? פרט! כן כן, הכרתי כלמני כפרסבאים נהדרים,ויבנאים,ואממ חתולים ירוקים שהולכים על תקרות או משו.
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? אלא מה, במסגרת של עצמי.
השתתפת בחוגים? אילו? לא, ולא. בעיקר העסקתי את עצמי בתחביבים שלי.
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) הומ חזרתי לכתוב לפני שבוע או שבועיים. מאז כתבתי די הרבה.
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? לא ממש..
.
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? נדרסתי ע"י מכונית, חטפתי מכה רצינית בראש וסירבתי ללכת למיון.
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? נההה.לא נראה לי.
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? כןכן.
היית גאה במשהו שעשית? חחח, בפרוייקט שלי באומנות
בכמה דברים שאמרתי,תפרתי,ציירתי בעצמי בכלליות.
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? חחח בטח היומ לי אלף אבל שכחתי מרובן כי לא התייחסתי אליהן ככה.
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? סמכתי על אנשים יותר מדי
קראת ספר שהשפיע עליך? השפיעה השפיעה לא, אבל גרם יל לחשוב.
ראית סרט שהשפיע עליך? ראיית המוני סרטי איכות, הם השפיעו עלי כולם באיזו דרך.
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. תולדות האמנות, בעיקר בגלל הקבוצה המורה הייהת אחלה.המורה לאזרחות, שנוטה להיטלפל לזה שאפפעם לא באתי כמעט אבל לא לעובדה שרבים אחרים לא פחות ממני.
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? אנשים חשובים
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? אני כבר לא בטוחה, ז ה הסיניליות של גיל 6.
היית באירוע משפחתי? איזה? חוששניי שכן,אבל הוא לא היה משהו רשמי. וכמובן הייתה את האזכרה של סבא.
צחקת עד שכאבה לך הבטן? כן
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? אופניים מדי פעם, חרישת ת"א ברגל (נו זה ספורטיבי!),ריצה.
היית חולה במשהו? במה? צינון, נראלי.
נפצעת? איפה ואיך? חח רק בשבוע האחרון הצלחתי לחטוף כוויה תאומה לכווינה שהספיקה להחלים אבל ביד השניה, להשרט ע"י החתולה הפסיכית שלי וללקבל סימן כחול מהירי בחץ וקשת.
התמכרת למשהו? מה? ארר,תה.ופלינק פלוייד הו כן.
פורים- הייתי מושלמת, כי איך אפשר להיות נאגה ולא להיות מושלמת?? והיו עוד הזדמנויות פה ושם.
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: אוקי אין אחד, שילוב של מבול/רונה קינן,הכל פתוח/נעמי שמר מחר/נעמי שמר אני אנטיכריסט/הסקס פיסטולס,וויש יו וור היר/פינק פלויד.
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? אההה, קיבלתי את ספר האקרודיפ השלם של אואזיס, ואממ את הספר האחרון של דאגלס
,וגיטרה
אקוסטית שקסית למדיי.
מרגיש שהתבגרת? קצת, אבל רק בהבנה של דברים=)
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? אהה, תפרתי לעצמי שרוולי קטיפה נהדרים.
עלית או ירדת במשקל? אני לא עוקבת,זה לא חשוב.
התחפשת למשהו מגניב? למה? כןכןכן,לאליס מהמשחק,ולנאגה האחת והיחידה.
שינית משהו בחדר שלך? נראה יל, תלילית כלמני דברים.והורדתי את המיטה שלי לרצפה. |
|היית ממש בלחץ? למה? כן, ואני עד עכשיו לא ממש יודעת.משו עם סטוקרים.
דיברת במגהפון? חחח, לא אבל אני רוצה פעם.
עבדת במשהו? כן,חץוקשת בתור מדריכנה,בחומוסיה,בבייביסטיר,במפעל של אמא.
פחדת ממש? ממה? מנייר טואלט!
חגגת יומולדת? איך היה? מגניב ביותר
ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? מגוונת.

GalBatz

New member
תשובותיי המעפנות.

ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. להחליט סופית פחות-או-יותר שאני הולכת לקורס מד"צים, לצאת מהגישה של "בוהו, אני מסכנה וכולם שונאים אותי".
האם טסת לאנשהו? לאן? יאפ, לסן פרנסיסקו.^_^
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? לא יודעת.
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? נדמה לי שלא.
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? וואפל~^_^
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? 29348792384!
היה לך איזה חיבוק טוב? יכול להיות.oO
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? 0.
נשבר לך הלב? 0.
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? 'ני חושבת. אבל לא משו רציני, סתם שיחות "היי-ממצב-ביי" שכאלה מדי פעם.
יצרת קשרים חדשים? פרט! לא.
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? טיול סוכות של הנוע"ל, טיול לארה"ב, טיול של שעה בערך בהולנד.D:
השתתפת בחוגים? אילו? חוג אמנות שכזה.
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) קצת, ממש קצת.
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? נראה לי שכן.
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? לא חושבת.
רצית למות? אולי. אבל לא עשיתי משהו כדי לקדם את המטרה הזאת בכלמקרה.
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? היו שלבים, כן.
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? יכול להיות.
היית גאה במשהו שעשית? יכול להיות..?
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? אני לא מצליחה לחשוב על אף אחת חוץ מזה ששמעתי בשדה תעופה של הולנד מוזיקה בפול ווליום ולא שמעתי את עצמי ודיברתי *קצת* חזק מדי וכולם בהו בי.D:
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? לוידעת. אוף, אני לא טובה בזה.
קראת ספר שהשפיע עליך? לא חושבת.
ראית סרט שהשפיע עליך? לא חושבת..?
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. כןכןכןכן!!!!!!!! היסטוריה! המורה להיסטוריה! גרררר.><
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? לא יודעת. ארגגג.
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? אני לא חושבת שזאת הייתה תקופה מוגדרת, אבל היו הרבה מקרים שכאלה שהרגשתי ממש רע. בעיקר בתחילת השנה, אני חושבת. אבל גם הגעתי למסקנה שאני פשוט צריכה לקחת החלטה ולעצור את זה וגם זה איכשהו הפסיק לבד.
היית באירוע משפחתי? איזה? בטח הייתי, אבל לא עולה על דעתי כרגע משהו מסוים.
צחקת עד שכאבה לך הבטן? לא כואבת לי הבטן גם כשאני צוחקת המון.
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? לא.^_^|שמנה|
היית חולה במשהו? במה? קצת הצטננויות וכאלה, אבל שום דבר רציני.
נפצעת? איפה ואיך? לא זכור לי. חוץ מהמון שריטות ביד מהחתולה של גוני וכמה חתכים שטחיים בכל מני הזדמנויות.
התמכרת למשהו? מה? לא חושבת.
לא חושבת.
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: לא יודעת.><
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? שעון-אדו!^_^
מרגיש שהתבגרת? קצת.
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? לא חושבת.
עלית או ירדת במשקל? אני מניחה שעליתי קצת, אבל לא מדדתי וזה לא משנה במיוחד.
התחפשת למשהו מגניב? למה? למכשפה-וונאבי-מאגניבה. זה לא משוכלל.
שינית משהו בחדר שלך? אולי עוד כמה פוסטרים ועוד כמה סיכות על הוילון של הארון. |
|היית ממש בלחץ? למה? לפני יומיים מהראיון לקורס מד"צים (לקחתי את זה קשה מדי מסיבה לא ידועה) ואולי לפני מבחנים בהיסטוריה למיניהם. בטח היו עוד. ארג.
דיברת במגהפון? לא, למה שזה יקרה?D:
עבדת במשהו? לא.
פחדת ממש? ממה? לא זכור לי משהו רציני.
הרגשת חכמה במיוחד? מתי ומדוע? לא חושבת שזה קרה.
חגגת יומולדת? איך היה? כן, היה מוי מגניב. ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? בסדר.

הוריי! ../images/Emo57.gif

אני אוהבת שאלונים. מותר להפיץ לפורומים אחרים תוך מתן קרדיט? שאלון סיכום שנה!
ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. מממממ... פרוייקט הגמר במוכללת (מערכת ממוחשבת ללימוד כתב ברייל לילדים עיוורים) והתגברות על אדם מסוים שהייתי צריכה להתגבר עליו הרבה לפני זה.
האם טסת לאנשהו? לאן? לא. אני רוצה לטוס בקיץ...
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? כן-רק שאני לא בבית הנכון ולא זוכרת איזה. המ, הכרתי יותר שירים של חווה אלברשטיין, בתור התחלה.
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? קיבלתי מתנה מחשב חדש. נדמה לי שזה היה השנה. כן, השנה.
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? הממממ, אני חושבת שעוף בקארי (המאכל האהוב עלי) זה כבר משנה שעברה, אבל לא סגורה על זה.
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? איזה -_-
היה לך איזה חיבוק טוב? היה לי כמעט-חיבוק מצוין
. סיפור ארוך
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? אני חושבת שזו התאהבות. אה, מכירה אותו מספיק זמן בשביל לקרוא לזה ככה. סופסוף נפטרתי ממישהו שאהבתי נורא אבל לא סבל אותי. עכשיו יש מישהו אחר שאני מחבבת. הוא חמוד. רק אחד, נו.
נשבר לך הלב? לא, עוד לא (טפו טפו טפו).
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? הממממ, כן.
יצרת קשרים חדשים? פרט! אנשים חדשים באינטרנט, נו. אנש סגיד ביותר מ"במה חדשה" שללא ספק יהיה דגלאס אדמס כשיהיה גדול
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? כן, אר, טיול שנתי להרי אילת במסגרת ביצפר.
השתתפת בחוגים? אילו? כן. קבוצת אוהבי מדע בדיוני ופנטזיה בימי שלישי ושיעורי נהיגה כמה פעמים בשבוע.
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) כן.
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? נראה לי. לא רק לקניות, אבל אולי. אר.
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? אה, אני? לא.
רצית למות? לא. אני? לא ולא.
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? לא. אבל היו כמה פעמים שהייתי צריכה כתף תומכת להתבכיין עליה.
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? לא חושבת. אר.
היית גאה במשהו שעשית? ממממממ.... כן. הפרוייקט-גמר המדהים שלי (אר, שלנו)-שזכה בפרסים בכלמיני תחרויות.
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? לא.
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? הו, אמ. לא חושבת. רק אולי כמה דברים שחשבתי אחר כך שהיו חסרי טאקט.
קראת ספר שהשפיע עליך? מממממ... "אלים אמריקאיים" גרם לי נורא לרצות לנסוע לארה"ב.
ראית סרט שהשפיע עליך? צ'ארלי והשוקולדה עוד לא יצא.
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. כן-את המורה שלי לאלקטרוניקה את רוצה לחתוך לחתיכות קטנות ולפזר בכור האטומי. מצד שני, זה אל שונה בהרבה משאר התלמידים שלו...
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? האע, היו כמה. עם נופר. תהיה אחת משמעותית עוד מעט. נראה לי. המ.
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? מממממ, כן-הייתה. נמשכה יומיים. יצאתי? כתבתי על מה שהציק לי ובערך-את-מה שרציתי להגיד, וזה עבר.
היית באירוע משפחתי? איזה? כן-מסיבה לכבוד לידת הבן של בתדודה שלי (שאני מאמצת בתור אחיין כי אין לי אחיינים).
צחקת עד שכאבה לך הבטן? מן הסתם מתישהו.
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? אר, כדורעף בשיעורי ספורט? טיול שנתי?
היית חולה במשהו? במה? מן הסתם בכאב גרון איזה פעם פעמיים.
נפצעת? איפה ואיך? הו, לא זוכרת, אבל אני חושבת שכן.
התמכרת למשהו? מה? מממממ.... למשחק באתר 2 pixel (שעכשיו לא עולה לי), ל"הסימס 2"...
הו, בליל הסדר. קניתי שמלה שחורה ארוכה ברנואר והיא סגידה וגורמת לי להיראות כמו בת. חבל שאין לי תמונה.
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: ממממממ.... "התקף לב קטן" של יוני בלוך. לגמרי.
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? הו, קיבלתי הרבה. שיר עשתה לי לבד מסגרת לתמונה מפימו (ועוד לא השתמשתי בה כי היא גדולה יותר מרוב התמונות שלי, אבל מילא)-וגם מחשב חדש היה מגניב.
מרגיש שהתבגרת? לא ממש.
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? האע, השמלה השחורה הסגידה שלי. וגם כמה חולצות חדשות מפוקס. הן יפות
.
עלית או ירדת במשקל? ירדתי
שלושה קילו לפחות.
התחפשת למשהו מגניב? למה? מממממ.... התחפשתי לארנב האביב (החבר של הכובען), וחברה שלי הייתה הכובען והיה לנו אפילו קומקום שבתוכו שמנו בובה של עכבר ממש שמן. יצא מגניב ביותר.
שינית משהו בחדר שלך? רק החלפתי פוסטרים. |
|היית ממש בלחץ? למה? כן, כי יום לפני תחרות ארצית של פרוייקטי גמר, הפרוייקט שלנו לא היה גמור והפלקט שלנו נאבד והכל נראה שחור, אפל ונורא בלי שום אור בקצה המנהרה.
דיברת במגהפון? לא
עבדת במשהו? ממממממ, פעם-פעמיים מילאתי משמרות בסטימצקי האזורי. אני עובדת שם לפעמים. זה כיף למכור ספרים.
פחדת ממש? ממה? מן הסתם כן, אבל אני לא זוכרת ממה.
הרגשת חכמה במיוחד? מתי ומדוע? הו, בהרבה נסיבות
בתחרויות שהיו לנו, כשהרצנו והלך טוב-וכל פעם שעשו חידונים (אפילו אני עשיתי חידון לקבוצת D&D שלי לפני שבועיים-הצרה היא שהם לא ידעו כלום).
חגגת יומולדת? איך היה? כן, חגגתי. היה נחמד. ראינו "הקיסר נפל על הראש" ואלכנו עוגה. המ, אימא שלי נסתה לעשות לי מסיבת הפתעה וזה לא היה רעיון טוב כי היא עשתה את זה בערב חג ואף אחד לא יכול היה לבוא... ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? נחמדה.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif שנה נחמדה זה טוב^.^

ו-אף אחד לא יכול להכנס לנעליו של דאגלס.

ועוד "קשרים חדשים" ../images/Emo57.gif

איך שכחתי?! חבורת האנחנו-אוהבים-מד"ב-ופנטזיה-וגאים-בזה שאני פוגשת כל יום שלישי ואוהבת עד מעיכה כל אחד ואחד מהם (מלבד אלו שאני לא
)

GoOni

New member
עונה.../images/Emo13.gif

ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. התקבלתי לתלמה ילין ויצאתי עם אחד שרציתי.
האם טסת לאנשהו? לאן? לאוסטרליה, דרך רומא וסינגפור. היה כל כך טוב
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? simple plan. יאי.
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? אבא קנה לי MP3, מצלמה דיגיטלית שעכשיו מנסים להציל את חייה וזהו, נראה לי.
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? triangle! (נדמה לי שככה כותבים את זה) איזה משהו אוסטרלי, משולשים עם תפוחי אדמה בפנים. יאמי יאמי.
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? כן, עם שלושה. מי שרמוטההה, מי???
היה לך איזה חיבוק טוב? כן, עם ההוא שיצאתי איתו. ועם בנדוד.
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? וואה. אמ היה לי קראש על.. 5-6 אנשים. התאהבתי באחד.
נשבר לך הלב? כע:\
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? כן, ורבם ניהיו חברים נורא טובים שלי וזה כייף ממש.
יצרת קשרים חדשים? פרט! כן, עם מישהי מהנוע"ל, עם בנות מהחוג דרמה שלי, עם יצורות מפורום בנות. עם נוע"ליסטים חביבים. לא רע, לא רע בכלל.
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? יצאתי לטיול אחד במסגרת דודים שלי ולטיול סוכות של הנוע"ל ולשלושה כנסים, אם זה נחשב.
השתתפת בחוגים? אילו? חוג דרמה רולז.
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) כע, כתבתי המון השנה.. אני בטוח אשכח כמה, אבל מה שאני זוכרת זה: ילדה בקצה הרחוב, האיש עם המטריה, מכונית קטנה ונטושה, קירות, קופסת צבעים, ילדה קטנה... מממ.. עוד משהו?
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? כן, אפילו בכמה. ת"א עם בץ, ת"א עם חברה אחת ונטע וחבר של נטע ובץ... ועוד יומיים באוסטרליה.
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? טסתי! והמטוס יכל להתרסק! זה מסוכן!
רצית למות? כן. בימים רעים במיוחד, תקופות רעות במיוחד.
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? כן, אבל לא באמת הלכתי לאחד או משו. נעזרתי בחברים בד"כ.
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? אמממ.. שאני לוקחת דברים בצורה הרבה יותר קשה ועמוקה מאנשים אחרים. ועדיין לא הבנתי אם זה טוב. נראה לי שלא כל כך.
היית גאה במשהו שעשית? כן, שהתקבלתי לתלמה ילין ושיצאתי לכל הכנסי ט' של הנוע"ל שהיו! הא הא!
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? אמ. היו לי כמה פאדיחות, הכי רצינית נראה לי זה שאלביס, הכלב של בני דודים שלי לקח את התחתונים שלי והסתובב איתם ברחבי הבית של הדודים שלי באוסטרליה
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? ממ שהייתי בקשר עם אחד שחשבתי שאני רוצה אבל בסוף זה לא באמת היה ככה.
קראת ספר שהשפיע עליך? לרחם על סיליה. אבל אני לא יודעת איך הוא השפיע, אני רק יודעת שהוא השפיע.
ראית סרט שהשפיע עליך? כן, שמש נצחית בראש צלול.
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. התעצבנתי ממתמטיקה, כי זה פשוט מקצוע שמעצבן ומדכא אותי בצורה מטורפת, והתעצבנתי די הרבה מהמורה שלי להסטוריה ש"מורה" זה כינוי חיבה בשבילה. היא ממש גרועה ומטומטמת ולא יודעת ללמד.
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי?עם חברה אחת, ועם אורן ועם גלבץ ועם אמא שלי. זה מה שאני זוכרת.
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? הייתה, בערך מדצמבר עד תחילת מרץ... אני חושבת שיצאתי מזה בזכות כמה אנשים שבאמת היו סופר נחמדים אלי מתי שהייתי צריכה ובעקבות כמה ארועים טובים (כמו כנס ט' שני) שהיו לי אז.
היית באירוע משפחתי? איזה? החתונה של דוד שלי.
צחקת עד שכאבה לך הבטן? כן, באחד הכנסים אני חושבת. לא זוכרת בדיוק מתי ואת הסיטואציה, אבל זה אכן קרה.
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? צעדתי בתחילת השנה ולפני אוסטרליה, כדי לרזות. עכשיו חם מידי:\
היית חולה במשהו? במה? הייתה לי שפעת.
נפצעת? איפה ואיך? ממממ לא שזכור לי. זאת אומרת, לא שום דבר רציני.
התמכרת למשהו? מה? למשנזר!
אני חושבת שבחתונה של דוד שלי הייתי די יפה. לבשתי את השמלה המקסימה של ענבל, הורודה הזאת עם הכפלים למטה והייתה לי תסרוקת כזאת יפה ופרח בשיער ותכשיטים יפים שנטע נתנה לי ונעליים יפות וזה היה די יפה
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: symapthy של הגו גו דולז.
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? טיסה לאוסטרליה, המתנה מאילאיל, חברה שלי (מלא מתנות "קטנות".. זה היה מקסים.)
מרגיש שהתבגרת? מבחינה מנטלית, כן.
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? חולצת קשירה ורדרדה מאוסטרליה, חצאית שחורה, ג'ינס עד הברך.
עלית או ירדת במשקל? עליתי, ירדתי, עליתי, ירדתי באוסטרליה שלושה קילו, ואז העליתי שניים בחזרה
התחפשת למשהו מגניב? למה? פיה מוכה
שינית משהו בחדר שלך? הוספתי בעיקר.. פוסטר, ואת "הכתום" (לוח כזה כתום שתליתי עליו מלא תמונות ושטויות) ועוד פוסטר של הנוע"ל, ומפת אוסטרליה, ומפת עולם, ופינה ערבית... |
|היית ממש בלחץ? למה? הייתי בגלל שהיה המון מה לעשות בבית ספר (מלא מבחנים מסכמים וכאלה). ולפני זה גם הייתי בגלל שהיה לי מלא דברים לעשות לכבוד הטיסה לאוסטרליה, וגם הייתי צריכה להכין איזה עבודה וזה לא היה נחמד.
דיברת במגהפון? לא שזכור לי.
עבדת במשהו? עשיתי בייביסיטר פעם אחת.
פחדת ממש? ממה? ממ אני מעדיפה לא לפרט פה.
הרגשת חכמה במיוחד? מתי ומדוע? כשקיבלתי 90 בבוחן בגיאומטריה ו98 בעבודה בהסטוריה, בגלל שזה ציונים שאני לא מקבלת הרבה. במיוחד 90 בגיאומטריה, אז זה כייף.
חגגת יומולדת? איך היה? היה ממש נחמד.
באו מלא חברים וזה. ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? מוזרה. (כאילו, לא כל כך טובה, אבל גם לא תמיד גרועה)

לרחם על סיליה../images/Emo99.gif../images/Emo57.gif

אני כל כך אוהבת את הספר הזה. אם הוא לא היה מתרחש באוסטרליה, הוא היה מושלם (אני נוטה מעט מאוד חיבה לארץ הזו. יש לי תסביך).

thebaby

New member
בלה בלה נדב נדב ../images/Emo101.gif

שאלון סיכום שנה!
ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. רשיון. התחלתי לעבוד.
האם טסת לאנשהו? לאן? פולין. עוד איזה חודשיים גם אמסטרדם וארה"ב...=]
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? הרבה... נמנמ
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? לא חושב...
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? סושי?
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? כן.. 5-10(לא יודע
)
היה לך איזה חיבוק טוב? כן.
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? כן. 1. לין.
נשבר לך הלב? לא.
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? כן.
יצרת קשרים חדשים? פרט! כן, לימור, לין, כל מיני... לא יודע
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? כן, סיירות ולבד עם חברים...
השתתפת בחוגים? אילו? לא חושב...
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) אני לא בטוח. אולי.
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? לא חושב.
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? חציית כביש בעל יותר משניים שלושה נתיבים בשעות העומס נחשב? כמעט תאונות בשיעורי נהיגה? לא יודע...(חיפה בלילה
)
רצית למות? לא ממש.
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? לפעמים.
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? כן.
היית גאה במשהו שעשית? כן. התחלתי לעבוד... השגתי רישיון... כל מיני דברים.
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? לא ממש.
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? לא ממש. אני משתדל לא להצטער על דברים. אבל היו כמה דברים שאמרתי שלא הובנו כהלכה ואולי היה עדיף אם לא היו נאמרים. נו אני נזק, מזה השאלה הזאת
קראת ספר שהשפיע עליך? לא בטוח.
ראית סרט שהשפיע עליך? לא בטוח.
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. לא זוכר
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? כן. רן, לין, לימור ועוד...
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? לא זוכר. אולי.
היית באירוע משפחתי? איזה? השתדלתי שלא.. ממש לא היה לי כח לזה השנה...
צחקת עד שכאבה לך הבטן?|סדגש אני חושב שכן. בטח בטיול...
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? טיולים?
היית חולה במשהו? במה? לא ממש...
נפצעת? איפה ואיך? כל הזמן...
התמכרת למשהו? מה? גיליתי שאני מכור לאוכל. אכן אכן.
תמיד.(זה לא היה צפוי
)
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: לא יודע.
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? לא יודע.
מרגיש שהתבגרת? כן.
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? לא יודע.
עלית או ירדת במשקל? עליתי אני חושב... אני איזה 85-90 עכשיו...
התחפשת למשהו מגניב? למה? לא. הייתי בטיול.
שינית משהו בחדר שלך? לא חושב.. |
|היית ממש בלחץ? למה? צו ראשון, דברים שמארגנים לך את החיים זה מרגיז. אני לא נלחץ מכלום ומזה נלחצתי...
דיברת במגהפון? לא.
עבדת במשהו? כן. מלצרות, טכנאי מחשבים כזה... וקצת סבלות..
פחדת ממש? ממה? לא יודע, אולי מזה שדברים שלא רציתי שיגמרו, יגמרו. אולי. לא ממש.
הרגשת חכמה במיוחד? מתי ומדוע? תמיד.(גם לא צפוי
)
חגגת יומולדת? איך היה? בסדר...
ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? סבבה. אחלה. היה לא רע בכלל. מגניב, בואו נעבור הלאה... בלה בלה...

Kouryuu

New member
גוו~!

שאלון סיכום שנה!
ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. 1.לפתח את עצמי לאדם שאני היום. 2.ללמוד, וכמה שיותר, נושאים שמעניינים אותי באופן אישי.
האם טסת לאנשהו? לאן? לאלא, לא טסתי.
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? הו, כן. זוהי חובה עבורי. הנאה נטו~
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? הממ, לא אני אישית, אבל אחי קנה אמפי3 ואני כל הזמן 'שואלת' לו אותו. :>
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? וודאי~ ^-^ אך לנצח אשאר נאמנה לג'אנק האיכותי שלי.
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? אכן. לא זוכרת כמה בשנה החולפת כולה (;;), אבל מאז היומולדת שלי (17.4), 7 אנשים בסה"כ. השרמוטיות. ;;
היה לך איזה חיבוק טוב? אכן. ואפילו יותר מאחד. :>
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? נראלי שכן. :X
נשבר לך הלב? יכולהיות? אולי פשוט הדחקתי.
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? אני תמיד עושה אתזה.
יצרת קשרים חדשים? פרט! יצרתי גם יצרתי. קשרים רבים, ועל כן הפירוט יהיה גמהוא רב, ואני עייפה ומעט מיובשת, כעת, אז, הממ, לא הפעם. ^-^;
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? אכן. במסגרת ביתספר, ובמסגרת 'חברת הנסיעות הנסיכה הגמדית'.
השתתפת בחוגים? אילו? לאאא, רק בכנסי גיקים.
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) כתבתי, מעט, אבל כתבתי.
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? ימים בהם קניתי, אך לא כאלה המוקדשים לקניות נטו.
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? הממ, כן. :X
רצית למות? כן. אבל אני עדיין כאן.
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? פסיכיאטר ב-3 השנים האחרונות, זה אומר משהו? :X
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? הבנתי. לא בטוח שהבנתי נכון.
היית גאה במשהו שעשית? אכן.
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? נפילה ל'מים של ספיר', כלמיני נפילות ראנדומאליות מספסלים ונפילות בכלל, פליטות פה, וכו'. לפחות לא התפשטתי בעודי שיכורה? :|
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? הו אלוהים. אם אפרט, זה יימשך לנצח.
קראת ספר שהשפיע עליך? אכן, ואפילו מס' כאלה. ספרים זה אהבה. 3>
ראית סרט שהשפיע עליך? נראלי. אני לא רואה יותרמידי סרטים, האמת. ספרים זה יותר הקטע שלי.
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. מתכונת ביוטופ, מחר. ולמדתי (אוקיי, קראתי את העבודה פעם אחת וברפרוף. זה נקרא 'למידה למבחן', נו), וכל השנה לא למדתי, לשום מבחן/מתכונת/בגרות ארורים. הכל בגלל המורה הארורה, שהיא המורה של הביוטכנולוגים ולא שלי. המורה שלי איכותית, ולו הייתי נאלצת ללמוד עם המורה של הביוטכנולוגים ב-3 השנים האחרונות, מישהי מאיתנו הייתה מתה, ואני לא בטוחה שזו הייתה אני.
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? היו לי. אנשים מסויימים מאוד, רגעים מסויימים מאוד.
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? התקופה הלא טובה לא ממש מסתיימת מתישהו, נראלי. צריך פשוט ללמוד לחיות איתה, זה הכל. בכל מקרה, עכשיו דברים סבילים יותר, או שסתם למדתי איך להתמודד איתם.
היית באירוע משפחתי? איזה? לכו מכאן. >.>
צחקת עד שכאבה לך הבטן? בטח, בכל רגע פנוי, בערך. לצחוק זה איכות~
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? הייתה בגרות בספורט ורצתי, אז כן. :> אוה, וגם מרתון חציית כל ת"א בזמן 'עולמות'.
היית חולה במשהו? במה? נראלי. לא דברים רציניים.
נפצעת? איפה ואיך? פווו. אני ילדה מוכה. :<
התמכרת למשהו? מה? מאזוכיזם? אנא עראף, זה היה שם תמיד.
אני חושבת שאני די יפה, לרוב. לא ממש יפה, אבל די יפה(?).
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: יותרמידי מכדי שאבחר, ואני כלכך לא רוצה לבחור, זה יכאיב.
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? וודאי~! מתנת היומולדת של קטיה, למשל. ^-^
מרגיש שהתבגרת? כן. :| קורה, אני מניחה.
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? הממ, שמלת המיני השחורה? :>
עלית או ירדת במשקל? ירדתי. ככה זה שמפסיקים ליטול נוגדי פסיכוזה, אני מניחה.
התחפשת למשהו מגניב? למה? ריטסוקה. הוא לא מגניב, הוא מאגניב. ;;
שינית משהו בחדר שלך? אכן~! יש בו עכשיו פוסטרים איכותיים. ^-^ |
|היית ממש בלחץ? למה? כן. יותרמידי סיבות לא רלוונטיות.
דיברת במגהפון? יכולהיות, האמת. ם_ם
עבדת במשהו? באופן חלקי? :X
פחדת ממש? ממה? *מצחקקת* :<
הרגשת חכמה במיוחד? מתי ומדוע? מידי פעם.
חגגת יומולדת? איך היה? אכן. הממ, יומולדת. ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? חולפת.

The GereV

New member
טוב, לא ישנתי ושיעמם לי בלילה.

שאלון סיכום שנה!
ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. לא נכשלתי בתנ"כ [YAY] ו...זהו
האם טסת לאנשהו? לאן?לא ): אולי בחופש...
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? לא
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה?נגן MP3 ולפטופ :)
הכרת איזה אוכל טעים וחדש?אני נמנעת מלאכול ><
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? איבדתי תספירה... 8?10?
היה לך איזה חיבוק טוב? היו הרבה, חיבוקים זה בנזונה.
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? איכס רגשות.
נשבר לך הלב? לי? מפתאום :)
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? כן
יצרת קשרים חדשים? פרט! למי יש כוח?
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? בית ספר? P: אילת עם חברים נחשב?
השתתפת בחוגים? אילו? נופ
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) נופ
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? נופ
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? נופ
רצית למות? מפתאום :) אני אופטימית
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג?יאפ
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? לא
היית גאה במשהו שעשית?התקבלתי למגמת מוזיקה :)
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? לא
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? לא מצטערת על דברים שאני עושה.
קראת ספר שהשפיע עליך? לא
ראית סרט שהשפיע עליך? לא
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. המורה לאנגלית, היא פשוט מכוערת ברמות מטורפות.
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? לדבר? חס וחלילה
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? הכל טוב...
היית באירוע משפחתי? איזה? לא נראה לי
צחקת עד שכאבה לך הבטן?|סדגש כן
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? כן
היית חולה במשהו? במה? הרבה? שפעת מיגרנות סינוסיטיס
נפצעת? איפה ואיך? לא... אולי נקעתי תרגל
התמכרת למשהו? מה? לא
איכס? >< אני?
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך:בת שבע – קוקו בלוף והיתושים
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה?לא
מרגיש שהתבגרת? אולי
קנית בגד יפה במיוחד? איזה?לא
עלית או ירדת במשקל? אני שמנה ;;
התחפשת למשהו מגניב? למה?נופ
שינית משהו בחדר שלך?צבעתי אותו לאדום,תליתי תחשמלית הישנה שלי על הקיר וציירתי נמר על הקיר :) |
|היית ממש בלחץ? למה? אני לא בלחץ
דיברת במגהפון? לא? Oo
עבדת במשהו? מזכירה במרפאה של אבא, נחשב?
פחדת ממש? ממה? נה...
הרגשת חכמה במיוחד? מתי ומדוע? להרגיש חכמה יהיה טיפשי מצידי
חגגת יומולדת? איך היה? השתכרתי ודפקי תראש בספה, זה בקיצור. ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? בתזונהההההההה

למעלה