~~
באמת מזמן לא שמו פה שאלון...
ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. אממ פרסמו משהו שכתבתי בעתון בי"ס P: [אכן גאווה גדולה] וארגנתי כל מיני פעילויות בבי"ס יחד עם לילך, לדוגמה ההפקה [הגרנדיוזית!] של הכנס ביו. אני נורא גאה שזה יצא לפועל.
האם טסת לאנשהו? לאן? לא.
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? ממ לא זוכרת את מי הכרתי השנה ואת מי קודם.
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה?
"קנית"? אני? אוו פאק שלשום קניתי מחשבון!
אז כן קניתי מכשיר אלקטרוני!

איך זה קרה?
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? המ ברד פסיפלורה?
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? ארר.. זאת היתה שנה ארוכה. רגע. 5.
היה לך איזה חיבוק טוב? כן: מירי, דינה, קיקין, אור מהכתה של ימיט, ונדב מהכתה שלי הם החבקנים המצטיינים לשנה"ל תשס"ד
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? 1 ועדיין
נשבר לך הלב? כן אבל לא ממש, נגיד מלקבל 71 בביולוגיה או באנגלית או 60 במבחן ממש קל במת'
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? כן
יצרת קשרים חדשים? פרט! ממ באייקון הכרתי כמה אנשים, את החברים של דינה, חברים של ימיט, אנשים באירועי-גיקים-אחרים וחברים של קטי אם אפשר לקרוא לזה קשר, זהו בערך.
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? טיול שנתי מהבי"ס פיקניק עם ניקול וסתם טיולים כאלה באיזור עירוני, או ברחבי הארץ עם אורה
השתתפת בחוגים? אילו? חוג האנימה האשדודי! ב-15/10
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) ממ אני כותבת בבלוג, וכתבתי כל מיני פזמונים בערך שיתאימו ללחנים במפוחית, וכתבתי כל מיני חיבורים לבי"ס... ובטח עוד דברים. גם כתבתי את הבלוז של יום כיפור
ופזמון רוק'נ'רול על גיקים
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? יום שלם?! O_O אני לא אעמוד בזה..
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? ממ הלכתי לבד בלילה במקומות מפחידים, כמו ראשל"צ-הארלם או באיזור הפראי בין ראשל"צ לנס ציונה, או מהסינמטק עד רמת אביב. גם עשיתי הרבה שטויות כמו להכנס לאיזה בניין חשוך עם בנאדם שהרגע ראיתי פעם ראשונה, לסכן את הבריאות והגוף שלי בשלל דרכים (אחד מהמקרים הסתיים ברע) ו..להסתובב בגדרות בלילה. אפילו עם עוד אנשים. זה פאקינג מפחיד.
רצית למות? *מזועזעת*
למה שאני ארצה?
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? ישלי ואני רק מרגישה כל הזמן שאני לא צריכה
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? אי אפשר להשקיע בלימודים ובו זמנית בתחום החברתי. את יוצאת קרחת מכאן ומכאן. לא שההכרה הזאת גרמה לי להשתנות איכשהו, כי אני לא מסוגלת להשקיע ~רק~ באחד מהם. אז בינתיים הציונים לא יעלו מעבר לשמונים ו-, מקסימום 90, ובכל זאת חלק מהחברים שלי ילכו לאיבוד וישכחו מי אני. איןמהלעשות.
היית גאה במשהו שעשית? ראו את השאלה הראשונה. וגם בכל מיני מצבים שהתנהגתי באצילות או היגיון או הייתי נאמנה לעצמי בזמן שכולם היו חארות מפגרים
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? אממ ב"עולמות" התיישבתי עם מכנסיים שחורים על צבע טרי לבן. כנראה הפדיחה היא בזה שאחרי הכנס עוד לבשתי אותם כמה פעמים עד שקלטתי את זה. היו עוד כמה אבל אני לא רוצה להגיד ><
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? ראו באחד הסעיפים הקודמים, הסכנה הבריאותית שבה הצבתי את עצמי
קראת ספר שהשפיע עליך? כן, "זן ואומנות אחזקת האופנוע" אני עדיין קוראת. הוא הביא אותי להבנות חדשות, עד כמה שזה נשמע פלצני.
ראית סרט שהשפיע עליך? לא חושבת
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. חינוך תעבורתי! בשביל מה לעזאזל צריך את זה?
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? כלומר שמהוות נק' תפנית בעלילה אומשהו? אני יכולה להגיד על כמה שנראות ככה, אבל אני עדיין לא יודעת אם תהיה תפנית בעלילה
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? כל התקופה בין חנוכה לפסח היתה חרישה מטורפת, ויצאתי מזה בחופש, כי נמאס לי. וגם בתחילת השנה היה קצת מגעיל להסתגל לבי"ס. אבל עדיין נהניתי מכל רגע בצורה כלשהי
היית באירוע משפחתי? איזה? האירוע המסורתי של יום העצמאות. וגם סדר פסח וברית של מישהו, ואולי היו עוד.
צחקת עד שכאבה לך הבטן? בטח! לפני שבועיים, אפילו
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? כנראה, בשלב מסויים. הליכה של קילומטרים רבים עד כדי יבלת בקוטר סנטימטר וחצי, רדיפה אחרי אוטובוסים, התנפלות אלימה על צחי, ובתחילת השנה הייתי מכורה לבדמינגטון.
היית חולה במשהו? במה? הייתי מצוננת בחורף ועוד כל מיני דברים
נפצעת? איפה ואיך? נפצעתי הרבה! ע"י אנשים אחרים, מהציפורניים של עצמי, מלשטוף כלים באגרסיביות יתרה, כל מיני.
התמכרת למשהו? מה? בדמינגטון, קפה, עדכון בבלוג
היית ממש יפה? מתי ואיך נראית? זה לא כיף לי להגיד את זה על עצמי! >< זה מביך :/ - ארמ החמיאו לי על המשקפיים + גולגול + חולצת פסים :X - וגם יום אחד בחורף כשלבשתי הרבה שכבות בצורה מתוחכמת כזאת, זה כלל: גופייה ארוכה חומה, מעליה טישרט ירוק-זית כזה, מעליה חולצת צווארון מכופתרת עם שרוול קצר באותו צבע של הטישרט, ומעל הכל אפודה חומה עם צווארון וגדמים בירוק זית, והיה אפשר לראות את כל השכבות אז זה היה מבלבל כזה ומתוחכם. - בקוספליי התחפשתי למריאנה ולבשתי שמלת סטרפלס ארוכה שחורה ומעליה מחוך. אבל אולי נראיתי טוב רק בתמונה שמריאנה צילמה - גם שמתי קצת איפור מתישהו
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: lyla? כי כל השנה חיכיתי שהוא יצא, לא כלום מעבר לזה
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? כן, ביומולדת. קטי הכופרת הביאה לי לחם! והביאו לי חבילת טישו (זה שימושי) וימיט הכינה קופסה (עם ציור של ציצים
) ובפנים כל מיני דברים עם נצנצים. וגילי, גילי נתנה לי בן. *מלטפת את כרס ההריון*
מרגיש שהתבגרת? אולי. אני יותר רגועה ואדישה עכשיו ואני פחות מצפה מאנשים לא להיות כאלה. הנה הקמטים באים
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? אמא קנתה לי גרבי ברך שחורים עם תחרה לבנה בקצה
עלית או ירדת במשקל? כנראה נשארתי אותו הדבר - מקסימום שניים-שלושה קילו פחות, אבל במצב שלי לא הכי שמים לב לזה. (there's alot o' me to love, baby!
)
התחפשת למשהו מגניב? למה? התחפשתי לדריה ולמריאנה
שינית משהו בחדר שלך? כן, העברתי את המיטה לאמצע החדר ואת לוח המודעות הנחתי על השולחן |
|
היית ממש בלחץ? למה? לימודים, דה
דיברת במגהפון? לא