רוני&גוני מציגות:

• פותח הנושא GoOni
  • פורסם בתאריך

The GereV

New member
התעצבנתי מהמורה, היא מכועערת וכלבה

ולא יודעת אנגלית ><

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifכן,

הוא לא קיים.

thebaby

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif../images/Emo101.gif

זה קורה לי מלא פעמים. אני קורא הודעות בפורום.. ממשיך הלאה... חוזר אחורה קורא את אותה ההודעה שוב ונקרע מצחוק. לא יודע למה :-X

HuGo Hell

New member
איזה שאלון נחמד~ ../images/Emo1.gif

שאלון סיכום שנה!
ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. האם טסת לאנשהו? לאן? - לצערי לא. אבל אטוס בעתיד ליפן
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? - פגשתי את עברי לידר והכרתי זמרת חדשה חדשה בשם אפרת גוש והיא מדהימה.
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? - אוזניות נחשב?
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? - סביר להניח שכן... אני פשוט לא זוכר איזה.
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? - השנה? לא ממש :|
היה לך איזה חיבוק טוב? - כל חיבוק מכל פורומיסטי פה הוא טוב + של מריאנה.
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? - לא התאהבתי. היה לי קראש והוא על יותר מידי אנשים :|
נשבר לך הלב? - כן.
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? - כן... אבל זה בגלל שהם בבי"ס שלי P:
יצרת קשרים חדשים? פרט! - כן, עם 4 בנות מהכיתה שלי.
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? - לא. לא. לא.
השתתפת בחוגים? אילו? - לא.. :|
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) - ייפ, ליומולדת של מריאנה.
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? - כן.
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? - סביר להניח שלא.
רצית למות? - חחח, כן.
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? - כן.
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? - כן.
היית גאה במשהו שעשית? - בהחלט כן.
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? - לא רצינית, היו קטנות... למשל רק אתמול חייכתי למישהי שאני לא מכיר כי חשבתי שזאת מישהי אחרת ;-;
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? - כן. לא חשוב P:
קראת ספר שהשפיע עליך? - כל מנגה אפשרית ;_;
ראית סרט שהשפיע עליך? - השפיע כלומר שינה לי את החיים או השפיע גרם לי לבכות? אם כך אז לא וכן.
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. - כן, המחנכת הפוסטמה שלי שיש לה פיצול אישיות ששולחת מכתבים בלי סוף וצורחת בלי סוף.
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? - כן. עם יותר מידי.
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? - כן. היא נמשכה תקופה מאוד ארוכה... והיא עדיין קצת נמשכת.
היית באירוע משפחתי? איזה? - בר מצווה.
צחקת עד שכאבה לך הבטן? - כן. עם אחותי תמיד יש קטעים.
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? - אני מתאמן כל יום? נחשב?
היית חולה במשהו? במה? - לא.. אפילו לא שפעת. השנה הייתי בריא לחלוטין. - חוץ מכמה צינונים קטנים.
נפצעת? איפה ואיך? - בכל הגוף? ע"י פשפשים ויתושים.
התמכרת למשהו? מה? - יפנית? התמכרתי יותר קשות לאלי מקביל. ולמלחמת הכוכבים.
היית ממש יפה? מתי ואיך נראית?
- כל יום
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: - "I Hate You So Much Right Now" - של קליס.
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? - בטח, ביומולדת. קבלתי בובת של קוסטה ומריאנה השקיעה כלכך והכינה לי בובה של בתולת ים וברכה ודיסקים. היא כלכך השקיעה ;;
מרגיש שהתבגרת? - כן.
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? -ייפ, אתמול קניתי מלא חולצות יפות חדשות.
עלית או ירדת במשקל? - ירדתי
התחפשת למשהו מגניב? למה? - לאיזה מכוער בשם אופיר.
שינית משהו בחדר שלך? - ייפ, צבעתי אותו לפני כמה ימים והוא מדהים~ |
|היית ממש בלחץ? למה? כן, בגלל הלימודים. כל מבחן ומתכונת ובגרות.
דיברת במגהפון? - מה? לא נראה לי.
עבדת במשהו? - לא ממש.
פחדת ממש? ממה? - המפ, לא כלכך... דווקא השנה הצלחתי להתגבר על הפחדים שלי מדברים מסויימים והם עכשיו לא מזיזים לי הרבה.
הרגשת חכמ\ה במיוחד? מתי ומדוע? אהה לא יודע?
חגגת יומולדת? איך היה? - ייפ, היה נפלא. ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? חוץ מבסוף שלה - הייתה לי שנה הכי נפלא בעולם.

ketty the sheep

New member
ניה 3:

ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. בגרות באנגלית (נו, סוף סוף יצא לי להתלהב מציון שקיבלתי. למרות שהסופי הוא 99 הארור
) ופרישה ממגמת מדעי החברה.
האם טסת לאנשהו? לא.
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? כמובן, כמו בכל שנה.
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? לא ממש קניתי, אבל אבא שלי הביא לי את הPocket PC הישן שלו.
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? פיתה עם לבנה וזעתר. D:
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? כן, עם שני אנשים.
היה לך איזה חיבוק טוב? היו לי כמה.
התאהבת\היה לך קראש? לא.
נשבר לך הלב? לא.
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? כן! למשל, לפני כמה ימים התחלתי לדבר עם מישהו נחמד מפורום נארוטו, והוא אחד האנשים הכי מגניבים בעולם.
יצרת קשרים חדשים? פרט! כן. לצערי (או לא, עדיין לא החלטתי) הכרתי את קהילת האנימה האשדודית, שבניגוד לחוג האנימה, מכילה כמה אנשים נורא מכוערים (טוב, אז בעיקר אחד). הכרתי גם כמה אנשים מבית הספר (מועצת תלמידים, יאא) וגם מהקבוצות של איגי באשדוד ובכפ"ס. אה, ופורום נארוטו. XD אה, ובעיקר יצא לי להכיר איזו טופו אחת קצת יותר לעומק, ובעקבות זה הכרתי גם כמה חברות מגניבות שלה.
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? יצאתי לטיול השנתי לאילת. היה מגניב. יצאתי גם לשלל טיולים ברחבי הארץ (טוב, אז בעיקר באיזור השרון) במטרה להשתלט על רעננה-כפ"ס.
השתתפת בחוגים? אילו? חוג האנימה האשדודי! D: 3>
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) כתבתי חיבורים בהבעה, זה נחשב?
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? לא.
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? לא שאני זוכרת.
רצית למות? לא!
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? לא, מה זה השאלות האלו?
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? הבנתי שאני אומו. XD חוץ מזה, לא הרבה.
היית גאה במשהו שעשית? בהרבה דברים. כלמיני שטויות שהסתדרתי איתן לבד בפעם הראשונה וציונים שלי במקצועות שונים.
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? לא חושבת.
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? ממ, לא חושבת שהיה משהו כזה.
קראת ספר שהשפיע עליך? לא.
ראית סרט שהשפיע עליך? לא. D:
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. נוופ.
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? לא חושבת, אבל היו לי כמה שיחות טובות עם כמה אנשים.
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? לא הייתה לי תקופה כזו, אולי כמה ימים בודדים שבהם לא ישנתי הרבה והרגשתי לא משהו. אבל זה עבר מהר.
היית באירוע משפחתי? איזה? ימי הולדת של ההורים/סבא וסבתא, ו.. אמ, גם של דודה שלי שבאה מאמריקה וחגגה פה. מוזרה.
צחקת עד שכאבה לך הבטן? כל כך הרבה פעמים. XD נגיד, בשישי האחרון, כשקראתי איזו מנגה וקראתי כמה שורות לא נכון. אמ, ובכלל, אני נוטה לחטוף התקפי צחוק מטומטמים לעתים נורא קרובות.
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? חדר כושר מדי פעם, ובגרות בספורט.
היית חולה במשהו? במה? הייתי מצוננת דיי הרבה זמן, בחורף.
נפצעת? איפה ואיך? בבגרות בספורט, במבחן זריזות, נפלתי כי רצתי מהר ועקום מדי ועד עכשיו יש לי סימנים מהפצעים על הידיים. לפחות הייתה לי תוצאה טובה. XDDD
התמכרת למשהו? מה? בירה שחורה. O:
אני חושבת שבפורים הייתי יפה. טוב, לפחות הייתה לי שמלה יפה ועשיתי קוספליי של דמות יפה.
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: Alright של סופרגראס, כי ההרגשה שהשיר הזה בד"כ נותן זה מה שהרגשתי רוב השנה.
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? לוח שנה hand-made מסיגל! O: אבל זה היה לפני תחילת שנת הלימודים. קיבלתי מגנט ממש מגניב למקרר מחברה שלי, עם אומואים זקנים (שר רוסי כלשהו ושר גרמני כלשהו בסצינה לוהטת).
מרגיש שהתבגרת? לא, אולי אפילו להיפך. XDDDD אבל למי אכפת.
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? לא קניתי, אבל הביאו לי חולצה ממש מגניבה מאמריקה, עם עיצוב סמי-יפני כזה.
עלית או ירדת במשקל? אני חושבת שדיי נשארתי באותו משקל.
התחפשת למשהו מגניב? למה? לאסטו.
שינית משהו בחדר שלך? יש לי כמה פוסטרים חדשים, וגם משהו חמוד שידיד שלי הביא לי אתמול. |
|היית ממש בלחץ? למה? לא, אני לא אדם לחוץ.
דיברת במגהפון? LOL, לא.
עבדת במשהו? לא. אבל התנדבתי ב'איקון' ו'עולמות'.
פחדת ממש? ממה? פחדתי מרופא שיניים, אז הלכתי וזה לא היה עד כדי כך נורא.
הרגשת חכמה במיוחד? מתי ומדוע? בגרות באנגלית, וביום שבו התחלתי לקלוט שאני מבינה מילים ומשפטים ביפנית משמיעה, וגם מסוגלת לקרוא קצת.
חגגת יומולדת? איך היה? חגגתי בחופש הגדול, כמובן. היה נהדר. D: ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? fuckalicous. XDDDD

~~

באמת מזמן לא שמו פה שאלון...
ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. אממ פרסמו משהו שכתבתי בעתון בי"ס P: [אכן גאווה גדולה] וארגנתי כל מיני פעילויות בבי"ס יחד עם לילך, לדוגמה ההפקה [הגרנדיוזית!] של הכנס ביו. אני נורא גאה שזה יצא לפועל.
האם טסת לאנשהו? לאן? לא.
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? ממ לא זוכרת את מי הכרתי השנה ואת מי קודם.
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה?
"קנית"? אני? אוו פאק שלשום קניתי מחשבון!
אז כן קניתי מכשיר אלקטרוני! o_O איך זה קרה?
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? המ ברד פסיפלורה?
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? ארר.. זאת היתה שנה ארוכה. רגע. 5.
היה לך איזה חיבוק טוב? כן: מירי, דינה, קיקין, אור מהכתה של ימיט, ונדב מהכתה שלי הם החבקנים המצטיינים לשנה"ל תשס"ד
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? 1 ועדיין
נשבר לך הלב? כן אבל לא ממש, נגיד מלקבל 71 בביולוגיה או באנגלית או 60 במבחן ממש קל במת'
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? כן
יצרת קשרים חדשים? פרט! ממ באייקון הכרתי כמה אנשים, את החברים של דינה, חברים של ימיט, אנשים באירועי-גיקים-אחרים וחברים של קטי אם אפשר לקרוא לזה קשר, זהו בערך.
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? טיול שנתי מהבי"ס פיקניק עם ניקול וסתם טיולים כאלה באיזור עירוני, או ברחבי הארץ עם אורה
השתתפת בחוגים? אילו? חוג האנימה האשדודי! ב-15/10
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) ממ אני כותבת בבלוג, וכתבתי כל מיני פזמונים בערך שיתאימו ללחנים במפוחית, וכתבתי כל מיני חיבורים לבי"ס... ובטח עוד דברים. גם כתבתי את הבלוז של יום כיפור
ופזמון רוק'נ'רול על גיקים
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? יום שלם?! O_O אני לא אעמוד בזה..
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? ממ הלכתי לבד בלילה במקומות מפחידים, כמו ראשל"צ-הארלם או באיזור הפראי בין ראשל"צ לנס ציונה, או מהסינמטק עד רמת אביב. גם עשיתי הרבה שטויות כמו להכנס לאיזה בניין חשוך עם בנאדם שהרגע ראיתי פעם ראשונה, לסכן את הבריאות והגוף שלי בשלל דרכים (אחד מהמקרים הסתיים ברע) ו..להסתובב בגדרות בלילה. אפילו עם עוד אנשים. זה פאקינג מפחיד.
רצית למות? *מזועזעת*
למה שאני ארצה?
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? ישלי ואני רק מרגישה כל הזמן שאני לא צריכה
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? אי אפשר להשקיע בלימודים ובו זמנית בתחום החברתי. את יוצאת קרחת מכאן ומכאן. לא שההכרה הזאת גרמה לי להשתנות איכשהו, כי אני לא מסוגלת להשקיע ~רק~ באחד מהם. אז בינתיים הציונים לא יעלו מעבר לשמונים ו-, מקסימום 90, ובכל זאת חלק מהחברים שלי ילכו לאיבוד וישכחו מי אני. איןמהלעשות.
היית גאה במשהו שעשית? ראו את השאלה הראשונה. וגם בכל מיני מצבים שהתנהגתי באצילות או היגיון או הייתי נאמנה לעצמי בזמן שכולם היו חארות מפגרים
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? אממ ב"עולמות" התיישבתי עם מכנסיים שחורים על צבע טרי לבן. כנראה הפדיחה היא בזה שאחרי הכנס עוד לבשתי אותם כמה פעמים עד שקלטתי את זה. היו עוד כמה אבל אני לא רוצה להגיד ><
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? ראו באחד הסעיפים הקודמים, הסכנה הבריאותית שבה הצבתי את עצמי
קראת ספר שהשפיע עליך? כן, "זן ואומנות אחזקת האופנוע" אני עדיין קוראת. הוא הביא אותי להבנות חדשות, עד כמה שזה נשמע פלצני.
ראית סרט שהשפיע עליך? לא חושבת
התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. חינוך תעבורתי! בשביל מה לעזאזל צריך את זה?
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? כלומר שמהוות נק' תפנית בעלילה אומשהו? אני יכולה להגיד על כמה שנראות ככה, אבל אני עדיין לא יודעת אם תהיה תפנית בעלילה
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? כל התקופה בין חנוכה לפסח היתה חרישה מטורפת, ויצאתי מזה בחופש, כי נמאס לי. וגם בתחילת השנה היה קצת מגעיל להסתגל לבי"ס. אבל עדיין נהניתי מכל רגע בצורה כלשהי
היית באירוע משפחתי? איזה? האירוע המסורתי של יום העצמאות. וגם סדר פסח וברית של מישהו, ואולי היו עוד.
צחקת עד שכאבה לך הבטן? בטח! לפני שבועיים, אפילו
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? כנראה, בשלב מסויים. הליכה של קילומטרים רבים עד כדי יבלת בקוטר סנטימטר וחצי, רדיפה אחרי אוטובוסים, התנפלות אלימה על צחי, ובתחילת השנה הייתי מכורה לבדמינגטון.
היית חולה במשהו? במה? הייתי מצוננת בחורף ועוד כל מיני דברים
נפצעת? איפה ואיך? נפצעתי הרבה! ע"י אנשים אחרים, מהציפורניים של עצמי, מלשטוף כלים באגרסיביות יתרה, כל מיני.
התמכרת למשהו? מה? בדמינגטון, קפה, עדכון בבלוג
זה לא כיף לי להגיד את זה על עצמי! >< זה מביך :/ - ארמ החמיאו לי על המשקפיים + גולגול + חולצת פסים :X - וגם יום אחד בחורף כשלבשתי הרבה שכבות בצורה מתוחכמת כזאת, זה כלל: גופייה ארוכה חומה, מעליה טישרט ירוק-זית כזה, מעליה חולצת צווארון מכופתרת עם שרוול קצר באותו צבע של הטישרט, ומעל הכל אפודה חומה עם צווארון וגדמים בירוק זית, והיה אפשר לראות את כל השכבות אז זה היה מבלבל כזה ומתוחכם. - בקוספליי התחפשתי למריאנה ולבשתי שמלת סטרפלס ארוכה שחורה ומעליה מחוך. אבל אולי נראיתי טוב רק בתמונה שמריאנה צילמה - גם שמתי קצת איפור מתישהו
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: lyla? כי כל השנה חיכיתי שהוא יצא, לא כלום מעבר לזה
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? כן, ביומולדת. קטי הכופרת הביאה לי לחם! והביאו לי חבילת טישו (זה שימושי) וימיט הכינה קופסה (עם ציור של ציצים
) ובפנים כל מיני דברים עם נצנצים. וגילי, גילי נתנה לי בן. *מלטפת את כרס ההריון*
מרגיש שהתבגרת? אולי. אני יותר רגועה ואדישה עכשיו ואני פחות מצפה מאנשים לא להיות כאלה. הנה הקמטים באים
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? אמא קנתה לי גרבי ברך שחורים עם תחרה לבנה בקצה
עלית או ירדת במשקל? כנראה נשארתי אותו הדבר - מקסימום שניים-שלושה קילו פחות, אבל במצב שלי לא הכי שמים לב לזה. (there's alot o' me to love, baby!
)
התחפשת למשהו מגניב? למה? התחפשתי לדריה ולמריאנה
שינית משהו בחדר שלך? כן, העברתי את המיטה לאמצע החדר ואת לוח המודעות הנחתי על השולחן |
|היית ממש בלחץ? למה? לימודים, דה
דיברת במגהפון? לא

המשך -

הרגשת חכמה במיוחד? מתי ומדוע? כשידעתי דברים שאחרים לא ידעו, אבל זה סתם פיכס. הרגשה חכמה כיפית זה כשמנצחים מישהו חכם בויכוח. אולי זה קרה השנה, לא זוכרת
חגגת יומולדת? איך היה? חגגתי ב"עולמות", בערך, היה בסדר. נוכחות יציבה יותר של אנשים היתה עוזרת,, חפיף. בערב הבא היתה ארוחה משפחתית וקיקין ודינה באו, היה נורא כיף ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? 'סדר

AGENT SHESH

New member
תשובותי:../images/Emo13.gif

שאלון סיכום שנה!
ציין שני דברים שהספקת לעשות השנה ואת שמחה שעשית. הייתי שמיניסט לא-סנוב (שלא כמו השמיניסטים שהיו לי) וזאת היתה מטרה חשובה מבחינתי, ועשיתי דיאטה\כושר ואני עדיין עושה – משהו שרציתי להתחיל ולעשות כבר המון זמן, אבל רק עכשיו, ממש לפני הגיוס קיבלתי מוטיבציה רצינית לזה.
האם טסת לאנשהו? לאן? לא, אבל יש טיסה לפולין בתכנון לקיץ, הכל תלוי כמובן במגבלות התקציב, ולהשערתי רוב הסיכויים שבסוף זה לא יצא לפועל בגלל זה..
הכרת זמר\ת או להקה חדשה וטובה? כן! כל כך הרבה... קודם כל התחלתי לאהוב מוזיקה יותר רגועה ואיכותית. אבל לא רק. אמנים חדשים (חדשים לי, לא חדשים על הבמה דווקא) על קצה המזלג: עברי לידר, היהודים שסוף סוף יצא לי לשמוע אותם ולאהוב את המוזיקה שלהם, דודו טסה (הוא עשה באלבום שלו ביצוע מחודש ל"אני גיטרה". וזה טוב.), כנסיית השכל, ירמי קפלן, הכרתי עוד שירים של משינה (שהיא הלהקה הישראלית האהובה עלי), ושוטי הנבואה. בלועזי הכרתי בכמויות, אז פה אשתדל לקצץ – קודם כל – Stereophonics, וThe Bravery המצוינים, השרלטנס שפשוט התאהבתי במוזיקה שלהם, 3 Doors Down, התעמקתי קצת במוזיקה של אלאניס, Bloc Party, Brian McFadden (כן, ההוא שהיה בווסטלייף, תקשיבו למוזיקה, אל תתייחסו למוצא המוזיקלי שלו), וכמובן – הלהקה הבריטית האהובה עליי – Coldplay (שיצאו לאחרונה עם שיר אדיר, מחכה שהאלבום יגיע לארץ..), Deftones (קצת רועש, אבל להקה פשוט מצוינת), Doves, Garbage, Green Day, Interpol(
לא רק Slow Hands, כל הדיסק), Jet, Jimmy Eat World (שחזרו עם דיסק חדש מצוין), Metallica – אחרי שנים ששמעתי עליהם, הבנתי על מה דיברו סוף סוף.. , New Order (אחת הלהקות האהובות עליי – לפחות באלבומים האחרונים, לא אהבתי את רוב השירים הישנים, אבל מהתקופה של Crystal אני פשוט לא מסוגל להפסיק לשמוע אותם..), Razorlight, Scissor Sister, Sum 41, The Killers, The Music (שאהבתי גם לפני כן, אבל האלבום החדש היה יותר מיינסטרימי ואהבתי אותו יותר מהקודמים), Train, U2, Weezer, The Thrills. בקיצור – הרבה מוזיקה חדשה היתה לי השנה. בשאלה הבאה – ההסבר..
קנית מכשיר אלקטרוני חדש? איזה? כן, אייפוד. של 40GB. ולפני שקניתי אותו גיליתי שיש המון מוזיקה שרציתי לשמוע ולא יצא לי, אז זאת היתה ההזדמנות. כל כך הרבה מוזיקה בפוטנציאל... אז עכשיו אני טוחן כל דיסק איכותי חדש שיוצא - ישר כשהוא יוצא.. (ככה שמעתי את החדש של אואזיס כבר לפני איזה שלושה שבועות..)
הכרת איזה אוכל טעים וחדש? לא כל כך, רוב הזמן אני בדיאטה.. מה שכן אני יכול להמליץ זה על הבורגר בר, אבל זה רק פעם ב..
התנשקת? אם כן, עם כמה אנשים? כן, לא מפרט.
היה לך איזה חיבוק טוב? שוב כן, שוב לא מפרט.
התאהבת\היה לך קראש? על כמה אנשים? שוב כן, כל כך כן, אבל לא מפרט.
נשבר לך הלב? לא.
התחלת לדבר עם אנשים חדשים באינטרנט? כן, בכמויות.
יצרת קשרים חדשים? פרט! כן, אבל אין לי כח לפרט.
יצאת לטיולים? באיזו מסגרת? לא.
השתתפת בחוגים? אילו? לא.
כתבת? (סיפורים\שירים\אגדות\מחזות וכדו'...) כן, אני כותב במהלך השנה וחצי האחרונות ספר.
היית ביום אחד שהוקדש לקניות? לא.
עשית איזה משהו מסוכן באמת? מה? לא במיוחד, קפצתי מצוק של 5 מטר, אני לא נוטה להסתכן יותר מדברים כאלה..
רצית למות? לא. החיים טובים, למה למות?
הרגשת שאת צריכה עזרה, כמו פסיכולוג? לא.
הבנת משהו חשוב על עצמך או על העולם? כן, קודם כל – על העולם ועלינו – כל כך הרבה דברים יש לנו בחיים, בעולם, וברגע אחד יכול להגיע איזה מטורף שמרגיש שאין לו שום דבר לאבד, ולקצור חיים של רבים כל כך, שיש להם כל כך הרבה בחיים, ושפתאום יהיה ריק, חלל, במקומם. בקיצור – שהחיים פשוט לא צודקים, אבל צריך ללמוד להסתדר איתם, כי אם רק תגיד שהם לא צודקים לא תגיע לכלום.
היית גאה במשהו שעשית? כן, ולא מפרט, כי זה דברים שלא נראה לי שירצו שאספר.
הייתה לך פאדיחה רצינית? מהי? לא.
עשית משהו טיפשי והצטערת עליו אחר כך? מה? אני משער שכן, אך לא עולה לי בראש כרגע.
קראת ספר שהשפיע עליך? לא, השנה בקושי יצא לי לקרוא ספרים.
ראית סרט שהשפיע עליך? כן, כל הסרטים מסביב לשואה, התעמקתי בנושא קצת יותר, והבנתי את עוצמת החיים שלנו כיום, וכמה שאנחנו לא מעריכים את מה שיש לנו, בייחוד לעומת מה שהיה לשני דורות לפנינו בעם הזה.

AGENT SHESH

New member
המשך...../images/Emo13.gif

התעצבנת באופן מיוחד ממקצוע או ממורה מסוים? פרט. כן, מהמורה שלי לאזרחות שהחליט להכשיל אותי למרות שבמתכונת קיבלתי ציונים גבוהים רק כי הוא לא אהב את זה שידעתי בלי להגיע לשיעורים.
היו לך שיחות משמעותיות? עם מי? כן, עם מספר ידידות טובות, שגרמו לי להבין דברים בעולם בצורה טובה יותר.
הייתה לך תקופה לא טובה\קשה? כמה זמן היא נמשכה? איך יצאת מזה? כן, בלימודים, העיפו אותי פעמיים מהביצפר, קצת אחרי חנוכה, ובעצם התקופה הזאת לא נגמרה ולא תיגמר, כי אני לא אחזור כבר למה שהיה, השתניתי מבחינה זאת, אני מגיע להיבחן בחלק מהבגרויות, את השאר אשלים במהלך הצבא, אבל לא אחזור ללימודים סדירים כבר.
היית באירוע משפחתי? איזה? לא שזכור לי.
צחקת עד שכאבה לך הבטן? כן, בערבים עם החבר'ה.. תמיד יש צחוקים..
עסקת בפעילות ספורטיבית כלשהי? כן, אני כפי שציינתי בהתחלה – אני עוסק המון בפעילות ספורטיבית לאחרונה. בייחוד שחיה וריצה.
היית חולה במשהו? במה? לא.
נפצעת? איפה ואיך? לא.
התמכרת למשהו? מה? לא. לשום דבר. אני מתרחק מדברים ממכרים.
שיר שמייצג את השנה הזאת בשבילך: לא מוצא אחד שיתאים לשנה הזאת.
קיבלת מתנה מאגניבה ממש? מה? לא ממש..
מרגיש שהתבגרת? כן, אני משער. התפיסה שלי לגבי דברים השתנתה מאוד בשנה האחרונה..
קנית בגד יפה במיוחד? איזה? לא, אני אוהב את כל הבגדים שלי, שום דבר לא מיוחד ביניהם מבחינתי.
עלית או ירדת במשקל? כן, ירדתי, בסה"כ השנה בסביבות 20 קילו.
התחפשת למשהו מגניב? למה? לא, סתם צבעתי חלק מהשיער ואת הזקנצרפתי.
שינית משהו בחדר שלך? כן, המון. סידרתי, צבעתי, אירגנתי, אני עדיין בתהליכים של אירגון.. |
|היית ממש בלחץ? למה? לא, אני רגוע רוב הזמן, לא נלחץ בקלות.
דיברת במגהפון? לא.
עבדת במשהו? כן, ועדיין – אני עובד כטכנאי מחשבים, אבל אין כמעט עבודה. כשיש – זה בוחטות של כסף.
פחדת ממש? ממה? לא.
הרגשת חכמה במיוחד? מתי ומדוע? כשהיה כזה משחק חשיבה מתוסבך בפלאפון של אחד מהחבר'ה אצלנו, וכל הגאונים של החמש-יחידות-מתמטיקה ניסו לפתור ולא הצליחו אחרי שעות, ואני הצלחתי לפתור את זה תוך כמה דקות...
חגגת יומולדת? איך היה? כן, אבל בקטנה. בכלזאת – היה אינטימי יותר ומהנה יותר מכל הפעמים הקודמות, ולו רק כי זה היה 18. ולסיכום...
במילה אחת, איך השנה הזאת הייתה? אחלה. תודה לרוני&גוני, נתתן לי כמה נקודות מחשבה על השנה האחרונה..

thebaby

New member
נחמד נחמד ../images/Emo13.gif../images/Emo101.gif

מלא זמן לא ראיתי אותך... נמנמ

ketty the sheep

New member
בעע, הקולדפליי החדש נשמע כמו

משהו שהם לא רצו לדחוף לאלבום הקודם ובסוף החליטו להשתמש בו כי לא היה להם משהו טוב יותר.
זה לא רע, זה פשוט... קצת משעמם.

למעלה