רונית ישנה אצלי!

lirlurim

New member
יאללה, מפגש פורום ברעל ../images/Emo13.gif

איזה כייף, עכשיו התקינו לנו אינטרנט, ועוד לפני שפתחתי פורטים לאימיול (ויש לי low id) - הוא מוריד לי במהירות 150!

berta84

New member
זברה גם אוהבת את ליאונרד כהן המלך

שבדיוק עכשיו אני מגלה שירים נוספים שלו רק שאין לי זמן לקרוא כי אני צריכה ללמוד על מעו"ף ואני לא מבינה כלום
[1] [1]וואיי עכשיו לי נפל האסימון על מה האייקון הזה- זה מיגרנה, נכון?ככה זה מרגיש לי לפחות

zebrafish

New member
אוי, לא ראיתי את ההודעה הזו

כי בימים האחרונים שקדתי לסיים את העבודה שהגשתי הערב (או יותר נכון, ידיד שלי הגיש במקומי) לטכניון. וכן, נשארתי, וישנתי רוב הזמן, אחרי שבועיים ממש לחוצים עם תואר שני במשרה מלאה+הצקות למנחים+2 מבחנים בשבוע הראשון של הסמסטר+ העבודה המדוברת (=מלא לילות עם שינה חלקית/לילות לבנים ללא שינה בכלל). בדר"כ אני נשארת כאן שבת כן שבת לא, אז בשבת הקרובה אני לא אשאר, אבל זו שאחריה- רוב הסיכויים שכן. תביאו מצרכים כשרים, אני אבשל אותם (ועוד דברים) ביום חמישי או שישי, ואז תהיה לנו ארוחת שבת כשרה למהדרין וטעימה
אגב, יש לכם משחקים שאפשר לשחק בשבת (נניח קלפים, או כל מיני משחקים שהפעם האחרונה ששיחקתם בהם היתה לפני שנים רבות מאד- נניח מונופול, רמי וכו')- פתאום היום עלתה לי הברקה שכזו, שזה יכול להיות נחמד.

berta84

New member
נראה לי אני והכישורי כדורסל שלי יצליחו לשעשע

כמה אנשים פעם אחרונה שניסיתי לקלוע לסל היתה לדעתי בביה"ס

berta84

New member
לדעתי גם היה ניסיון בשיעור ספורט באונ' כשעוד

היתה חובת חינוך גופני, זוכרים את הימים ההם? נו אז יאללה בוא נשחק איזה משהו, אחים לפאדיחה אנחנו

lirlurim

New member
אבל את יודעת

המין שלך משחק לטובתך, בעוד שאצלי זה הפוך... אחח...אי אפשר להתחמק מענייני המגדר.

lirlurim

New member
את לא צריכה להיות נשית

מספיק להיות בחורה כדי שלא יצפו ממך לדעת לשחק כדורסל. או נאמר את זה הפוך: אם תגיעי למגרש ותעשי שם שטויות - כולם יבינו. חבל אבל זה המצב.

berta84

New member
דווקא ההיפך יא מעפן

חכה חכה השוט של שירי שמיר כבר יתנקם בך

אליהו ד

New member
ברטה תמצאי לי קורס לברוח אליו מקניין רוחני!!!

לא יכול לסבול את המחשבה של עוד קורס סטייל משפט עסקי המרדים הרשמי של הקיץ ברחתי מפרסום וקידום שקר כלשהו (קורס מתדלקים) לקבוצת א1 ואייל אישר לי לעשות את זה גם עם קניין אבל הכל מלא הינעל דיןדין , חוץ משיווי משקל שואתי תגידי היית רצינית כשאמרת לי השבוע ששיטוביץ נותן פקטורים עצבניים?כי אם זו המצאה חבל שימצאו אותך באיזו תעלה עם כרי

אליהו ד

New member
וייייייייייייי ברטה מה קלטתי עכשיו!!!! את אחו

את פאקינג אחות של ארתור!!!! איך לא קישרתי את השם משפחה!!!!!!! כבוד למגזר תכלס הוא תותח , קיבל דוקטורט השנה ופשוט יודע המון , גם מצחיק וחמוד כזה, בא לי ממש בטוב הקורס שלו

berta84

New member
היה לי סבא פרופסור וזה עוד אחרי שנדפקה לו יד

ימין במלחמה

berta84

New member
כרישים?אל תיקח אותי ברצינות זה הכל משמועות

אז אתה עושה 3 קורסים מ-א1?חשבתי שברחת לבקר כי השתפנת מזפקוביץ לא ידעתי שמאשרים דברים כאלה, אני הייתי מעדיפה א1 על פני מעוף

למעלה