רונית ישנה אצלי!

lirlurim

New member
רונית ישנה אצלי!

אתם מכירים את החתולה בצבע שחור-לבן שמסתובבת בטליה? זאת שנובחת על זרים? אז היום היא ישנה אצלי בחדר
אכלה לי את כל הטבעול...

deathcaster

New member
רגע רגע רגע

רונית ?! מי המציא לה את השם הזה ?
והיא נובחת ? חתול נובח ?

lirlurim

New member
אמממ

לא, חיות לא מפריעות לי
הרבה יותר מפריע שאדם, שאמור להיות מודע לעצמו ומסגל טכנית להיות נקי, מזניח את עצמו או את הבית שלו. ובכל מקרה, חתול ספציפית זו החיה הכי נקיה שיש...(אתה יודע, מנקה את עצמו בכל הזדמנות וכו') אני המצאתי לה את השם
כן, היא סוג של נובחת. בוא נאמר שהקולות שהיא מפיקה הרבה יותר דומים לכלב מאשר לחתול. אתה מכיר אותה? עכשיו בדרך לרחבת ה- WiFi של פדרמן הבנתי שיש הרבה כמוה, שממש דומים לה. אני עכשיו משאיר את החלון פתוח וכשהיא רוצה היא נכנסת דרך הסורגים. מעניין אם השותפים בסדר עם זה
אגב,מה אתה לומד?

deathcaster

New member
תגובה

צר לי, אני מאוד אוהב בעלי חיים, אבל אני שונא חתולים.. הייתי מעדיף אצלי בחדר מחלקה של חירניקים אחרי תרגיל חוליה מאשר חתול שיתלקק שם... סיפור ארוך.... שנאת החתולים נובעת מעשרות שנים של שכנים שלי שמאכילים חתולים שאח"ףכ מייללים בלילה מתחת לחלון שלי ומפריעים לי לישון... איך לעזאזל הדעת ל"רונית" ?
אני לא מכיר אותה ולא רוצה להכיר, אני גם רק פעם אחת הייתי במעונות שניסיתי לראות מה לא בסדר עם המחשב של אחד בחוג שלי שגר שם... וחקרו אות המאבטחים חקירת שב"כ למה אני צריך להכנס למעונות אם אני לא גר שם... אז אני לא מתכוון להיכנס למעונות שוב בזמן הקרוב, לקחתי את המחשב של הברנש וסידרתי אותו, ועכשיו הוא מרוצה שהמחשב שלו לא נע במהירות של צב. מה זה רחבת WIFI של פדרמן ? זה בתוך המעונות ? אז אני לא מכיר... אתה מכיר את ZEBRAFISH , נכון ? אני לומדים באותו חוג.

lirlurim

New member
אמממ..

מחלקה של חי"רניקים אחרי תרגיל חוליה?
איך הגעתי לרונית? רונית פשוט התאים לה. כשתראה אותה אתה תבין שרונית זה פשוט בשבילה. הייתי בטוח שאתה גר במעונות... כן, באחת הקומות של מעונות פדרמן יש רחבה של אינטרנט אלחוטי שבה נאספים כל קבצני המעונות כדי לגלוש. לפני יומיים הגיע טכנאי של בזק להתקין לנו אינטרנט, לא היינו בבית אז הוא השאיר את המודם-ראוטר במשרד המעונות ואמר שהוא התקין לנו קו מבחוץ כי לא צריך להיות בחדר. בדקנו - וכלום, אז אני עדיין תקוע בלי אינטרנט. מחר אתקשר שוב... כן, הבנתי באיזה חוג אתה

stkachov

New member
איזו רונית??

קוראים לה חיפה ! והיא תמיד יושנת אצלנו על הספות במפלס שלנו...

lirlurim

New member
יש כמה!

אני מדבר על זאת שעד לא מזמן היתה כל הזמן על הכיסא שנמצא ליד השלט "רח' ברוש כניסה ד'". יש לה שני כתמים על האף

berta84

New member
רואים שלא הכרת את טינו

חתול שגידלנו ליד הבית, הוא היה קופץ עלינו ונושך ממש כמו איזה כלבלב, אבל זאת כנראה היתה תוצאה של האלימות אותה הוא ספג מבעליו הקודמים שהיו שכנים שלנו ופשוט לקחתי להם אותו

lirlurim

New member
יש פה מלא בקומה שלי...

אני בטוח שכמה ישמחו לאמא (או אבא, אם אתה זכר).

stkachov

New member
אני גם

לא יודע... חשבתי אולי יתחשק לי להזמין פיצה בערב או לשחק מחר כדורסל... אז אני מחפש שותף פוטנציאלי. למה אתה סוגר שבת כל כל מוקדם הסמסטר?

lirlurim

New member
אני סוגר

בגלל שאני גר בדרום ולנסוע עד ב"ש כל סופ"ש (ומשם עוד אוטובוס...) וחזרה לחיפה - זה בזבוז של יומיים. יש לי המון חומר לקרוא... מה גם שנחמד לי פה. מאוד נחמד גם בבית אבל נראה לי שפעם בשבעיים ככה זה בסדר לי
אמממ...אני לא בטוח שאני טיפוס של כדורסל, אבל פיצה זה בסדר. אגב, כשחבר'ה נשארים פה - אין מעין מפגשי על של הפורום?
זברה, את נשארת?

stkachov

New member
אני יכול

להציע גם סרטים. הורדתי עכשיו: EDEN LAKE THE WAY OF WAR MAX PAYNE אני אראה מי עוד נשאר, ואולי נארגן איזה משהו בערב. ובאמת נתת עכשיו רעיון. אפשר כל שיש לעשות "שרשור סוגרים" ולעשות מאין מפגשי פורום. נ.ב. אני מקווה מאוד שזברה סוגרת, כי היא בשלנית נהדרת (או לפחות משתמשת מעולה בפלטת שבת!)

למעלה