רוחות!

מה את זורקת משפטים סתם?!

אני מעדיף R6...אבל מה זה קשור?!?! ואני לא חוטא בכוונה...אין מה לעשות אני בנאדם... "איש איש.."? למה "נדמה לך שאני צריך לדעת מהיכן משפט זה?!" אולי תגידי לי? אז תפסיקי להפליץ משפטים סתם...ואם את מתעצבנת, דחפי אצבע ותשתקי... ולמה אני מתעצבן? כי אני יודע מאיזה סוג מעצבן את...פלצפנית שאוהבת לריב עם דתיים...תשימי לעצמך גבולות דברי איתי יפה...אחר כך גם אני..

I am a freak

New member
בנאדם, אתה מרמה את עצמך../images/Emo70.gif

אתה הולך לשיעורי תורה ואתה עוד לא יודע שאלוהים לא סולח למבקשי הסליחה אשר רוצים להמשיך בדרכים הרעות שלהם
אלוהים, על פי היהדות שהוא יצר, לא סולח לאנשים שמבקשים סליחה במטרה לנקות את המצפון שלהם. זהו חוק ייסוד בתורה. תפילותיך לשווא. תשאל את הרב שלך, הוא יסביר לך בדיוק. אם אתה כבר מאמין במשהו, לך אחריו באמונה שלמה. אחרת, אתה |סתם" קטן אמונה שרוצה לחיות חיים נוחים ללא ייסורי מצפון. הפריק.

יפה אתה יודע מה שאתה אומר..

אני רשמתי כאן באחד ההודעות...אולי לזאת שהגבת..לא יודע שסליחות לחוד וחטאים לחוד... על חטאים תענש, ובקשת סליחה זה חובה, זה חלק מתוך התפילה! "סלח לנו אבינו כי חטאנו מחול לנו מלכינו כי פשענו, כי אל טוב וסלח אתה".. אז למה אתה קופץ ורושם שאני מרמה את עצמי? ודרך אגב אין לי שום יסורי מצפון על שום דבר...

I am a freak

New member
אתה מרמה את עצמך-

כי אתה חושב שאלוהים סולח לך כי אתה רוצה לנקות את המצפון שלך. יש על זה סיפור טוב בספר מלכים פרק י"ב- אם אני לא טועה. אני אנסה לברר- אם אני אזכור. בקיצור, בקשת סליחה במטרה להמשיך לחטוא- הבל היא. הפריק.

היועץ מ

New member
אנשים בעלי אופי חלש

הם אנשים מלאי חרדות, שאינם מאוזנים, ולכן הנשמות יכולות "להתלבש" עליהם. כמו כן, גם אנשים המשתמשים בסמים; אנשים המזמנים רוחות, אך אינם יודעים איך להתגונן בפניהם; וכו' נמצאים בסיכון דומה.

I am a freak

New member
כיצד הן פועלות../images/Emo35.gif

הן מחפשות אחר אנשים שיש להם קרעים בהילה, כי אלו אנשים חלשים, מבחינה נפשית- ולכן איתם קל יותר ליצור קשר. כיצד נוצרים קרעים בהילה
מאנרגיה שמופנת לרעתך... ברוב המקרים.. אבל, גם מעצבות, כעס ושנאה.... ובכלל- רגשות שפוגעות בנפש שלך, שהורסות אותך לאט לאט. אם תמנעי מרגשות כאלה, הסיכוי שרוח או בכלל יישות כלשהי, תפגע בך- הוא הרבה יותר נמוך. הפריק.

Dark Muse

New member
לך לפסיכולוג

אני ממליץ לך בחום אפילו פסכיאטר במקרה קיצוני כמו שלך שאתה סובל גם מסחרחורות.

Dark Muse

New member
אני אתאיסט...

אני לא מאמין בשטויות פרי דמיונם של אנשים...

I am a freak

New member
שטות היא להפוך אמונה לבדיחה

יכול להיות שאתה צודק, שאין שום תכלית בדבריהם של הכותבים הנ"ל... אבל, זו שטות גמורה להגיד שהאמונות שלהן שטותיות... פשוט כך. במקום לרדת לרמה כזו, תתחיל דיון, תנסה להוכיח להם שהם טועים. או שלפחות תראה את דעתך.. בצורה יפה והולמת. אחרת, לא שווה להתייחס להודעות שלך, "יחס גורר יחס". הפריק.

Dark Muse

New member
הכיצד אני יכול להוכיח?

אי אפשר להוכיח דבר שלא קיים (אלא המחשבה קיימת בראשו של אותו מאמין). אתה מוכן להציג לי הוכחות מדעיות חותכות של ניסוים שהוכיחו שקיימים רוחות (נצפו ונשמעו) וקיומו של עולם הבא?

I am a freak

New member
הוכחה היא לאו דווקא תופעה מתמטית

אתה יכול גם להויח לעצמך דבר מה- דבר שאין לו הוכחה חד משמעית. אתה יכול למצוא את האמת שלך, לאחר שהוכחת לעצמך שאתה צודק. ואם יבוא מישהו שיצליח להוכיח לך ולהראות שאתה טועה ותשתכנע- תוכל רק ללמוד מזה... הפריק.

Dark Muse

New member
ובגישה הזאת הכל אפשרי...

תקח לדוגמא אנשים שנחטפו על ידי חייזרים כביכול. הם הרגישו את זה ממש על בשרם והם בטוחים במאה אחוז שזה אכן מה שקרה. אבל כל זה הוכח שזה לא נכון, שגלים מגנטים שנוצרים מאדמה יכולים לפרוץ ולגרום למוח לחוש דברים כאלה (זה הוכח מדעית), כמו כן אותם גלים יכולים לגרום לנקודות אור שונות בשמים (גם הוכח מדעית). ובכל זאת, אנשים לא משתכנעים, הם בטוחים שהם נחטפו וזאת האמת שלהם, למרות שאין שום עדות מדעית לכך שיש חייזרים ויש חיים מלבד אנחנו. יש גם אנשים שמנצלים זאת פסיכולוגית כדי לקדם את מטרותם, הם לוחצים עליהם לזכור דברים כביכול מהחוויה שעברה עליהם, וגם זה הוכח מדעית שאפשר לגרום לאנשים לזכור דברים שאף פעם לא קרו (עשו ניסוי על אנשים וכביכול גרמו להם להאמין שכאשר הם היו ילדים הם הלכו לאיבוד בקניון, ואנשים באמת ובתמים חשבו שהם הלכו לאיבוד והם כביכול זכרו דברים שלא קרו בכלל). לכל דבר שאפשר להמציא אין הוכחה משמעית (כמו אלוהים למשל שהוא אינו בר הוכחה, מה שגורם למאמינים בו ביטחון). ברגע שיוכיחו שאני טועה בקשר למשהו (כלומר שכן יהיו הוכחות לאלוהים, עולם הבא, רוחות ושדים, חטיפות של חייזרים) אני אהיה ראשון שאשמח לדעת. כי ידע זה כוח, ואמונה זה גם כוח, אך זהו כוח נפשי שקיומו הוא רק בגלל הצורך בו (או במקרה של שדים וחייזרים לדעתי, של דמיון פורה ופחד)

עוד שאלה..

שים לב שכבר שלחתי לך תגובה על משהו שרשמת, אז תקרא את זה... למה אתה מאמין שהכל הוכח מדעית? אתה כזה תמים?, כל דבר שאומרים הוכח מדעית מי אמר לך שזה הוכח, חבר שלך טלויזה?, איינשטיין קם ואמר לך? המדען עצמו, אולי המדען סתם פסיכופט שיש לו קשרים בעיתונות? אולי המדען רוצה קצת למשוך צומת לב?, לא כל המדענים מסכימים אחד עם השני! הם לא גוף אחיד...ואיזה ילד שלא הסתובב בקניון הרגיש שהוא לא נאבד? איזה גלים מגנטים?! מה אתה רץ לספר אתה בן 16! על תחזיק כ"כ חזק בשטויות שכל אחד אומר...

Dark Muse

New member
מתי אמרתי שהכל הוכח מדעית?

רק נתתי דוגמא של החטיפות של חייזרים. אני לא בן 16, אבל גם אם גילי צעיר משלך אני בהחלט קורא ויודע יותר. אני מחזיק מ"שטויות" שהוכיחו שוב ושוב במעבדה מאשר שטויות שאתה או רב יגיד לי שיש אלוהים ויגיד לי ככה כתוב או ישלוף לי איזו תשובה אחרת.

I am a freak

New member
כל הכבוד לך.

האידאולוגיה הזו של "לא לבלוע את כל מה שנותנים לך" היא טובה, אני דוגל בה ומאמין בה לגמרי. אני חושב, לדעתי, שזהי צורת המחשבה הכי טובה. אבל, אצלך יש גם משהו אחר, אתה לא מתכופףו בלוע את מה שנותנים לך, אבל, מצד שני- אתה לא מקשיב כדי לנסות ולראות שאולי יש טעם בדבריהם של אנשים אחרים. כאילו אתה סוגר את הראש שלך בכוונה, כאילו אתה לא רוצה להבין. אז, כמה דברים 1. אם אתה משחק אותה ראש קטן- אל תפתח דיונים, כי זה חסר טעם. 2. אם הראש שלך פתוח, ואני אכן טועה- אז תנמק את דבריך ואל תירה "סתם" באויר- כי אז זה עושה רושם שיש לך דיעה, אבל בלי שום ביסוס מאחוריה. כל הכבוד על האידאולוגיה,
הפריק.

Dark Muse

New member
אני יכול להבין למה אנשים מאמינים

אני לא יכול להבין מאיפה הם בטוחים שהאמת שלהם היא אמיתית (ומי יודע, אולי גם אני טועה, כי הנושא הזה בנוי ככה שאי אפשר להוכיח, אם זה קיימים סתירות).

למעלה