רוברטו בן שושן דורש להגיב בשידור חי

Melvina

New member
למרות האיום בתביעה, "עובדה" תשדר

חרף האיומים, תחקיר "עובדה" אודות סוכנות הדוגמניות רוברטו של רוברט בן שושן ישודר ביום חמישי כמתוכנן. "אנו מאמינים כי תחקיר "עובדה" עלול למוטט בן לילה את כל מה שרוברטו בנה במשך כל השנים, אמר ל"גלובס" עורך הדין של רוברטו, תדהר צור. במהלך הימים האחרונים פנה בן שושן לדירקטוריון קשת ולנציב תלונות הציבור של הרשות השנייה לטלוויזיה ורדיו, זאת בניסיון למנוע את שידור התחקיר. המשך הכתבה... מה דעתכם? האם הניסיון למנוע את שידור התוכנית מעיד שאכן יש משהו שיכול לגרום להתמוטטותו של רוברטו? או האם אין שום סיבה מוצדקת מצד תוכנית "עובדה" לשדר דברים שכביכול נטען שהם לא נכונים ומדובר בהוצאת דיבה?

לעמירם, הדוגמנית סיון רז!!!

עמירם, אני מכיר קצת את הדוגמנית סיון רז, אני זוכר שעשית לה תמונות מדהימות כשהייתה עוד חתומה אצל "רוברטו". מה איתה?. מה קרה איתה?. ולמה עזבה את הסוכנות ובכלל את עולם האופנה?... מה אתה אומר על התגובה שלה בתוכנית עובדה?... עידן.

וואו.. אני מחכה רצח לתוכנית

ואם זה ימוטט תסוכנות סימן שמגיע לה להתמוטט.. אפילו שזאת היתה סוכנות על.. מאיה בוסקילה היתה הראישונה שהתחילה את כל השרשרת והעיקר כולם צעקו עליה שהיא אשמה וזה חעח.. אבל אם זה יתמוטט זה לא יהיה כיף כי הוא ייצג גם טאלנטים וכוכבי על ולא רק דוגמנים מגובה 180 ומעלה גם אם הם עקומים אתם יודעים אם "לוק" מייצגים טאלנטים חוץ מדוגמנים?

עמי1986

New member
|*מייצגים כן...אם אני לא טועה...../images/Emo41.gif

שמעתי על שחקנים שיצאו משם לזה את מתכוונת לא?? מעבר לזה אני חושב שמדובר בהוצאת דיבה! וגם אם לא והעולם התחתון הישתלט על הסוכנות אני מאמין שזה בדיוק כמו במקרה של מכירת המשחקים בכדורגל.. ברגע שבנאדם שם לך 10 אלף שקל בכיס ואומר לך "קח אותם אל תסרב!!" אין לך הרבה ברירות.... במצב של המשטרה כיום באמת שאין לך הרבה ברירות.. בכל מקרה מחכה גם לשידור הכתבה.... מה עוד שאני מאמין שרוברטו רוצה להיתראיין כדי להסביר הכל ואני חושב שיש לו מה להגיד את האמת זה בנאדם שהקים עצמו מאפס אני מאמין שהוא לא אשם!

רוברטו בן שושן דורש להגיב בשידור חי

סוכן הדוגמניות רוברטו בן שושן מאיים להגיש תביעה בסך 10 מיליון שקל נגד זכיינית ערוץ 2, קשת, אם לא יינתן לו להתראיין בשידור חי הערב (חמישי), בתום שידור תחקיר עליו בתוכנית "עובדה". עורך "עובדה", דורון גלעזר טוען כי אין כל חובה, על פי תקנות הרשות השנייה, לאפשר לבן שושן להגיב בשידור חי, אבל מערכת "עובדה" מוכנה להקליט עמו ראיון בן דקה שישודר היום בתום הכתבה. בן שושן לא הגיב בינתיים להצעה. לכתבה המלאה לחצו כאן התחקיר על סוכנות רוברטו ישודר היום בתוכנית עובדה בשעה 21:00 אתר עובדה לחצו פה את כל התגובות לאחר שידור התחקיר אתם מוזמנים לשרשר להודעה זו. נא לא להשמיץ או להוציא לשון הרע כנגד הסוכנות הודעות כאלו ימחקו נא להגיב בצורה מכובדת ולגיטימית.

בכמה מילים

התוכנית בהחלט תמוטט את הסוכנות במיוחד על מה שאמרו על שרון גניש מסכנה.

R-o-i

New member
אני דווקא מכיר אישית את אדון ועקנין

אחלה בנאדם

8MiMi8

New member
מצטרפת לדעתך....

גם אני לא מבינה איך הוא מסתובב חופשי פה ועוד עם שמו המקורי. בארה"ב הרי יש צו מעצר נגדו.. למה מדינת ישראל / משטרת ישראל לא מוסרים אותו לידי ה FBI??? למה אנחנו צריכים להחזיק פה את כל החרא?!?!? אם יש צו שימסרו אותו לעזאזל ... בטוח לא יחסר פה ... וכאילו שלמדינה הזאת חסרים מאפיונרים ופושעים.

וואו... מצד אחד זה מפתיע מצד שני לא

תמיד היו כל מיני שמועות על עולם תחתון וקשר לסוכנות הזאת אבל אפעם לא דימיינתי שזה ברמה כזאת.. עכשיו כל הסיפור על מאיה בוסקילה פתאום נראה לי הגיוני.. למה היא כל כך פחדה לעזוב והכתבה שלה בראיון אולפן שישי שהיתה שהיא היתה חנוקה מזה שלא נתנו לה לעזוב.. בנאדם לא יפחד בצורה כזאת רק מחוזה שהוא חוקי... וכאן נכנס כל הקטע של האיומים והסחיטות ועולם הפשע.. שזה יהיה שבוע הבא.. בכל מקרה זה ממש עצוב לשמוע.. רוברט דווקא נשמע בן אדם הגון וטוב שרק רצה להצליח ואפילו בשיחות המוקלטות הוא אומר "זה ימוטט אותנו" אני אישית שמחתי לשמוע שהוא אישית כאילו לא קשור לפשיעה.. אבל עדייןם בראש הסוכנות עומד אדם מסוכן וזה מספיק.. נראה לי ש"לוק" היא הסוכנות המועדפת עליי עכשיו..

Melvina

New member
מי שפונה למאפיונרים=אותו החרא

ומצחיק, רק ממבט בעיניים שלו אפשר להבין שהוא חרא. מגיע לו, חבל לי על הדוגמניות אבל הוא שיירקב עמוק באדמה, יש מאות סוכנים שלא רואים אותו ממטר גם בהצלחה וגם בתור בני אנוש עם קצת כבוד כלפי עצמם ואחרים.

מלוינה את מדברת שטויות

אני 6 שנים הייתי שם מכיר את כולם התארחתי אצל אסי הייתי ביום הולדת שלו - על פני השטח לא רואים כלום רוברט לא שולט בכלום שם! לא מגיע לו כלום הוא התנגד לכל מה שקרה כל הזמן הוא לא חרא - הוא כפוף למישהו ובעל הממון הוא בעל החזון

Melvina

New member
הכל התחיל מאיפשהו

מי שמתעסק עם אנשים כאלו הוא לא פחות גרוע, הרי זה הוא שמלכתחילה פנה אליו אין לו על מה להתבכיין עכשיו, זה שזה נגרר לאן שנגרר זה טבעי לחלוטין זה סופו של כל אדם שיוצר קשר עם העולם הזה.

yuli17

New member
תכלס זאת בעיה שלוו

זה לא חכמה גדולה להגיד שהוא התנגד לכל מה שקרה.. הוא מהתחלה לא היה צריך להכנס לחרא הזה.. נכון שהוא רצה להתקדם אבל צריך לעשות את הדברים ביושר ולבנות את עצמך לאט לאט.. וכשמתעסקים בחרא מתישהו זה צריך להתמוטט.. והוא ידע שזה יקרה בקיצור הוא עשה טעות ועכשיו הוא יצטרך לשלם עלייה!

תראו זה פשוט לא נכון

רוברט לא ידע שאסי עבריין! אתם לא יודעים איך זה כי אתם ילדים עדיין! כשאתה בן 30+ ויש לך מליון חובות ואתה צריך להתקיים! ולא לגור בבית של אמא!, אז מי שבא ואומר לך אני אכסה לך את כל החובות מבלי שאת יודע לאן אתה נכנס הוא כמו אלוהים בשבילך.... רק שמתברר שרוברט עשה עסקה עם "השטן" ולא עם אלוהים עזבו תגדלו תבינו. אתם לא יודעים מה זה בעיות של אנשים אמיתיים בחיים האמיתיים אני מכיר את רוברט אישית הוא בן אדם טוב עם לב טוב.... זאת האמת

בזה אני מצדיקה.

רוברט אכן בן אדם טוב {מנסיון!}, והוא דואג לכל הדוגמניות, ואם רוברט היה יכול אני בטוחה שהיה מחזיר את הגלגל אחורה ולא מתעסק עם אסי.

למעלה