רוברטו בן שושן דורש להגיב בשידור חי

ran refael

New member
היו לו 6 שנים, הוא יכל לעזוב וללכת

אל תהיי תמימה אף אחד לא הצמיד לו אקדח לראש מן הסתם רוברט היה מודע להכל זה שהוא היה נחמד לדוגמניות לא קובע שהוא בן אדם ישר

צודק. לא יתכן שהוא לא ידע עם מי הוא

מתעסק 6 שנים. מישהו צץ פתאום ומשקיע בסוכנות מיליוני דולרים והוא לא יודע מי הוא? באמת... גם שיחות הטלפון שהושמעו בינו לאסי ההוא מראות שהוא מודע היטב לכל מה שקורה - נדמה לי שהוא אמר שם בטלפון לאסי: "בסוף אנחנו ניפול עם כל הדברים האלה".

Melvina

New member
../images/Emo127.gif

כן זאת היתה הכוונה שלי, בכללי הוא גם לא אדם נחמד במיוחד רק לכאלו שמתלם לו להיות נחמד להם.

נכון

בתוכניות היו שיחות מוקלטות של רוברט ואסי ורואים שרוברט לא רצה להמשיך בזה או דברים כאלה ואחרים מצד אחד זה ידרדר מאוד את הסוכנות אבל מצד שני היה אפשרר להבין לפי התוכנית שזו לא סוכנות של רוברט אלא של אסי הזה ורוברט לא רצה להמשיך עם זה

המשך

*שלחתי בטעות בלי לסיים למרות השיחות המוקלטות של רוברט ואסי,רוברט היה מודע למצב שהיה בסוכנות למה הוא לא הפסיק עם זה?! אני חושבת שיש עוד הרבה דברים שאנחנו לא יודעים על המצב שמה... וגם ראיתי שמישהו רשם "זה לא שכיוונו לו אקדח לראש" משהו כזה אז חמוד זה המאפיה!!! אי אפשר לדעת

ממש לא

אני כמעט ולא רואה טלויזיה! אם אני רוצה זה רק ערוצי מוזיקה ! הכתבה של אתמול בעובדה עניינה אותי ובגלל זה ראיתי! אל תסיק עובדות לא נכונות

Melvina

New member
חיים אמיתיים? וואלה?

חיים אמיתיים, עם חובות ומתחת לקו העוני אלו הם החיים של יותר ממחצית מאזרחי מדינת ישראל ושל כל עולה חדש שמגיע לארץ הזאת. איכשהו המהפך הזה שנעשה בין הרבע יוגורט שהיה לנו במקרר לפני 17 שנה כשהגענו לארץ לבין הסטייקים שעכשיו יש לנו על השולחן, לא נעשה בעזרת שום מושיע או מאפיונר אלא עם קצת שכל והרבה חרישה על התחת. זה העולם האמיתי, לא צריך ללמד על העולם האמיתי.

את ממש אבל ממש סטית מנושא אחד

לנושא כללי אחר אבל עזבי כשיהיו לך ביות של גיל 30 נדבר... את בת 17 18 לא? את לא יודעת מה זה בעיות כלכליות חוץ ממה שאת רואה בחדשות... שוב בעקרון. לא יודע מה המצב אצלכם היה לך עסקים שנפלו? אנשים שרודפים אחרייך כל יום בשביל כסף? היית צריכה זהות בדויה כדי שלא ימצאו אותך?? עם כל הכבוד מה שכתבת אמנם נכון אבל ממש לא קשור לנושא של רוברט.

Melvina

New member
זה העיניין, עסקים

המשפחה שלי תמיד עסקה בעסקים שונים של ייצוא וייבוא מוצרים, עסקים וחברות התמוטטו והיו חובות והיה צריך הלוואות ואם יש מישהו שהוא מהווה את הדוגמא ההכי טובה הרי זהו אבא שלי שאף פעם לא היה עלוב נפש ופנה למאפיות ועבריינים ועוד התבכיין על זה אחרכך, הוא עשה הכול בדרכים אנושיות עם עזרה של חברים ובעיקר של עצמו. רוברט הכניס את עצמו לזה ובעיה שלו שהוא טובע.

קאריני17

New member
לדעתי..

אולי אם לא היה את אסי... רוברטו לא היה כל כך מצליח...אולי כי יש לו הרבה כסף אבל לא יודעת ננראה מה יש להגיד לרוברטו...

חח איזה מעצבת העובדה הזאת

למה עשו בכוונה 2 חלקים אוףף... נראה לי זה הפעם הראשונה בחיים שראיתי תתוכנית הזאתי

אבל עדין הוא מוכשר בטירוף

הוא הביא משו חדש לתחום.. בנה את הסוכנות מאפס וייצג תקדוגמניות והבנות הכי יפות שיש בארץ.. כמו סיגל כהן ומורן אטיאס וכמובן ברור שרון גניש.. וגם את אגם רודברג.. הוא הביא יופי אקזוטי ומיוחד והסוכנות שלו הלכה עים האמת שלו וייצג יופי אמיתי.. לא כמו כל מיני דוגמנויות אחרות.. ורק על זה מגיע לו כבוד ובאמת עצוב ממש שהבנתי בכתבה שהוא רצה להמשיך להיות ישר וההוא השתלט לו על המקום .. אבל הוא מוכשר רצח הוא עוד יקום והפעם הכל יהיה חוקי אני מקווה

Gal Nissan

New member
רוברטו

אני לא מאמינה שרוברט עצמו בנאדם רע..הוא היה כ"כ נחוש לפרוץ ולהצליח שהכל התגמד לעומת הרצון..בגלל זה הוא קשר קשרים עם ועקנין ועם העולם התחתון , כי ברגע שנבאדם רוצה משו באופן כ"כ חזק לא איכפת לו כלום או ההשלכות של המעשים שלו בדרך להצלחה... הדבר היחיד שמעצבן אותי אצלו זה למה לעזעזל הוא צריך לאיים על דוגמנית שרוצה לעזוב את הסוכנות באופן חוקי !?!?!!?!?!! {דוגמת שרון גניש היפייפיה}

שרון גניש הזאת היא אחד הדברים

הכי יפים שיש בארץ ולדעתי גם בעולם... ובלי רוברטו לא היתי מכיר אותה ביכלל.. קיצר הוא מוכשר על.. אבל עשה טעות רצח שהסתבך עם העולם התחתון.. אני לא שופט אותו.. כי אסור לישפוט אפחד עד שלא מגיעים למצב שלו..! (איזה חמוד אני :)

למעלה