רוברטו בן שושן דורש להגיב בשידור חי

זה לא רוברט איים תבינו!!

רוברט לא מאיים על אף אחד ואין לו אופי כזה אתם פשוט לא מבינים על מה אתם מדברים כל מי שרוצה לעזוב בסוכנות הוא נתן לה בלי בעיות - דוגמנית שלא רוצה לעבוד ממילא לא תרוויח שקל! אז מה הטעם? אני יודע כי אני מכיר בנות ששם!! אבא שלך שרון היה מקושר איכשהו גם לא זוכר כרגע ככ אבל אני יודע שרוברט עצמו לא איים עליה.... אתם ראית בעצמכם איך הוא מתנגד לזה!! אבל מה יש לו לעשות.????? הסוכנות אפילו לא שלו!!!!!!!!! אנשים תבינו על מה אתם מדברים

egomodel

New member
לאלת החוכמה

אבא של שרון היה מעורב בעולם התחתון לפני המון המן זמן ונירצח לפני שנים רבות, עוד לפני שהיא התחילה לדגמן. חברים שלו ניסו , לבקשתה, לעזור לה להשתחרר מהסוכנות אבל האיומים כניראה היו גדולים מדי והיא הוכרחה להישאר. אל תערבבי מידע לא נכון...

"אל תערבבי מידע לא נכון..."

בנתיים זה אתה שמנסה לערבב. זה בדיוק מה שאמרתי! אבא שלה היה מעורב, היה חלק, ונרצח! זה שלא ציינתי זמנים - חשבתי שזה היה ברור שזה לא קרה לפני שנה - כי אז כולם בתקשורת היו יודעים! {ואופן כליי, ביקשתי ממך בכלל לא להגיב ולא לפנות אליי}

egomodel

New member
ל Goddess of Wisdom

שוב - אבא שלה לא היה מעורב בקטע שלה (דוגמנות\רוברטו) וכדומה. את שוב כותבת שהוא היה קשור וזה פשוט לא נכון. ואני לא אגיב לך יותר. שנה אזרחית טובה...

Gal Nissan

New member
מי אמר שרוברטו איים ?

סוכנות שלו או לא שלו ברגע שלסוכנות קוראים "רוברטו" ודוגמנית תמימה שרוצה לעזוב את הסוכנות או לעבור סוכנות ואומרים לה "אם את עוזבת אנחנו שורפים לך תבית וחותכים לך תפנים"...ניראה לי קצת קצת מפחיד לא?! שוב , לא אמרתי שרוברט עשה את זה, זה לא משנה מי עשה את זה , זה בא מטעם הסוכנות...

egomodel

New member
לעמירם

עמירם ידידי,רוברטו נושא את שם הסוכנות והוא זה שהקים אותה.ה"משקיעים" עם דירות הפאר ומשרדי הסוכנות המפוארים באו בהמשך.רוברטו ידע מי הם ומה הרקע שלהם, הוא הרי מתפאר שהיו חברי ילדות.אני לא נגד רוברטו אבל דברים צריכים להיות מדוייקים.אל תכניס ראש בריא למיטה חולה... וגם אל תכניס ראש חולה (חובות וכדומה).גם לי הציעו בעבר גורמים אלו ואחרים להצטרף לסוכנות - וידעתי לסרב למרות שזה היה מעלה אותי 3 רמות בענף.אולי רוברט אדם נחמד (ויש לי הרבה בחורות שיעידו אחרת...) - עדיין, השותפים \ בעלים של הסוכנות שלו - עברינים.וכמו שנאמר - ה"חומר הקשה" יוצג בשבוע הבא. זה היה רק החימום כניראה.בכל אופן - עצוב לכולנו שכאלו אנשים מעורבים בענף הזה.סופ"ש שמח לכולם.

אני לא נוטה להאמין לרכילות ולדברים

לא מבוססים. "ויש לי הרבה בחורות שיעידו אחרת..." {לגבי הנחמדות של רוברט} אני בטוחה שהבנות שחתמונות אצלך יעידו שהוא לא נחמד - אבל אני גם בטוחה שזה נאמר מתוך זה שרוברט מאוד סלקטיבי והן כנראה לא התאימו לו - הוא לא קיבל אותן, והן עשו ממנו מפלצת רשעה.

egomodel

New member
לאלת החוכמה

אני מניח שהוא לא קיבל אותן וכדומה. רוב הבנות ששמעתי את זה מהן לא חתומות אצלי או קשורות לסוכנות שלי. התלונות על "נחמדות" - לא היו בקשר להתקבלו או לא התקבלו. הן התיחסו ליחס (או לחוסר יחס) עצמו בשעת הראיון\מיפגש איתו וכדומה. שוב, אולי הוא שה תמים ואולי הוא הכי נחמד בעולם. אבל בינתיים הדברים ניראים ונישמעים אחרת. עובדה...

אתה תופס טרמפ על זה

אל תתפוס טרמפ על כשלונו ומעידתו של אחר כדי להראות בצורה "עקיפה" שאתה ל-א כזה. כל גורם וכל סיפור לגופו. והעניין הוא שאני מכיר את רוברט ואת אסי ואת כולם בסוכנות יותר טוב מכולכם פה. אי אפשר להזרים מידע של שנים בכמה שורות בפורום. יש דברים שהוא לא טלית שכולה תכלת אבל תשפוט אדם לפני שתהייה בנעליו.

egomodel

New member
לעמירם

אף אחד לא תופס טרמפ על זה. בגלל הכתבה הזו כל עולם הדוגמנות יסבול ולא רק הסוכנות של רוברטו. מה שכן - התיחסתי לזה שאל תכניס גורמים עבריינים לעסק שלך למשך שנים רבות כל כך ואז תגיד שלא ידעת מכלום. זה נשמע לא לעניין. אפילו די אומלל. אני לא טלית שכולה תכלת ואני בטוח שרוברטו עצמו הוא בחור נחמד ובאמת רק רצה להצליח. אבל לפעמים הכסף מסנוור. חלק יותר וחלק פחות. ודרך אגב - הפרק השני אמור להראות דברים קשים יותר מהפרק הראשון עד כמה שאני מבין. אבל אל דאגה עמירם, רוברטו יוציא הודעה כמה ימים אחרי התוכנית שהוא ניתק מגע מאותם אנשים ואחרי חודשיים שלושה כולם ישכחו מזה. ככה זה כאן... שנה חדשה מוצלחת לכולם !!!

אני לא דואג

ואין לי מושג מה יש בתוכנית השנייה. אתה רק שוכח משהו אסי שילם את החובות אבל הוא היחיד שהיה רשום כבעל הסוכנות לרוברט לא היו זכויות בכלל.... אז איך בדיוק יכל לצאת מזה?! עזוב קל לך לדבר מהצד.... הוא לא ידע שהם גורמים כאלה עבריינים בהתחלה!

egomodel

New member
לעמירם

מה אני אגיד לך... הלוואי ואתה צודק. ניראה אחרי התוכנית השניה. אני רק מקווה שיפסיקו לפרוץ לאנשים של "עובדה" לבית...

למעלה