אנחנו לא מכירים,ואני יכול רק לשער איזה "צונאמי" רגשי אתה עובר עכשיו.כמו בטבע כך גם בג'ונגל העירוני,יהיו ניסיונות של "הצבועים" חלשי האופי הסובבים אותך, לנצל את החולשה הזמנית שלך למטרתם הבזויה והלא ראויה.ואני אומר שזה הזמן שלך עכשיו !!!כל החיים שלך הכנת את עצמך לרגע הזה !!! תשאר זקוף ואל תשכח לרגע אחד שיש סיבה ומטרה לכל מה שאתה עובר עכשיו.תנסה לסנן את כל הפסולת שמושלכת עליך ברגעים אלה,פשוט אל תקשיב.תנסה לתעל את כל האינטלקט והאנרגיות שלך למטרה אחת בלבד כל פעם, ועל פי סדר העדיפות שלך בלבד.מקווה שהמשפחה שלך תעמוד בזה לפחות כמוך. מחזיק לך אצבעות....בהצלחה ושנה טובה.
האיש רק רוצה להצליח. לא, אל תרוצו לצעוק נגדי, אני לא תומכת בהלבנת כספים, אבל ברור מתוך החלק הראשון של התחקיר שפורסם, שהאיש הוא לחלוטין נגד מה שקרה, וה"חבר" שלו הרס לו את כל מה שבעצם הוא בנה בעמל וביזע. אני מקווה שבחלק הבא יתנו לו זכות תגובה, כדי שלפחות העולם יבין שלא הוא אשם אלא החבר שלו.
יש לי ילדה בת 14 שכל מי שרואה אותה אומר שיש לילדה עתיד מוצלח בדוגמנות, ומה אתם חושבים באמא אני חושבת? בטני מתהפכת,מפחדת פחד מוות,כי אני יודעת מה מסתתר מאחורי כל "הזוהר והנוצץ" הזה,ולאחר צפייה בתוכנית אני ובתי ההמומה הגענו למסקנה יחד שלא כדאי לה (בצער לב)להיות דוגמנית,אני רק יכולה להודות לאנשי קשת על הכתבה הזו שמאמינה בכל ליבי שזה הזיז המון לילדות התמימות שלנו ופקח להן את העיניים וחידד להן את המחשבות באותו נושא, תודה לכם כתבי קשת