רוברטו בן שושן דורש להגיב בשידור חי

קישור לתקציר הפרק ששודר על רוברטו

פורסם באתר NFC. לפי מה שכתוב שם על שרון גניש, לא נראה לי שכדאי למישהי להיות דוגמנית בסוכנות הזאת.

Tinkit16

New member
בנו תודה! ../images/Emo47.gif

בדיוק באתי לרשום אם מישהו יודע איפה אפשר לראות את הכתבה (פיספסתי כי הייתי בטיול)

שימוו לבב..

בכל הכתבהה דיברו עלל ועקניןן... ורוברטו כל הזמן בשיחות ניסה להגיד לו שכדי להפסיק עם זה.. כי זה עסק מלוכלכך בקיצורר הם דיברו על מאחורי סוכנות רוברטוו... ולא על רוברטו עצמו... לדעתי רוברט לא אשם בזהה... למרות שכולם כאן יגידו שכןן.. וגם.. אני מאמינה שבכל סוכנותת יש משהו מאחורי זה שאף אחדד לא יודעע נחכה וניראה מה קורה בהמשך

אתה תמים בצורה מדהימה

אם רוברטו אומר שכדאי להפסיק עם זה, ולמרות זה הענין ממשיך 6 שנים, אז רוברטו יוצא צדיק? זה ממש לא "מאחורי סוכנות רוברטו" או "בלי ידיעתו של רוברטו". זה לא משהו שקרה בקוטב הצפוני ורוברטו לא ידע על זה.

ברררר

New member
ת'אמת שרוברט לא יצא הרע בסיפור

הוא יצא יותר כמו אחד שנקלע למשהו רע ומנסה למנוע את זה... לא מכירה אותו ולא אכפת לי גם הוא נחמד או לא, הוא הסתבך והוא ישלם על זה עכשיו. על טעויות משלמים ואלה החיים. שיהיה לו בהצלחה.

בקיצור ולעניין

אני חושב שהתגובה שלי מסכמת את הכל בצורה הכי טובה.. רוברטו עצמו לא היה שמח לכל הדברים הפליליים של העברין ההוא שהישתצלט לו על הסוכנות כמו שהוא אמר לו בטלפון אנחנו ניפול בסוף וזה.. מצד שני הוא לא היה מספיק אמיץ כדי לעשות משו ותמיד אפשר לעזוב גם אם זה קשה כמו שמאיה בוסקילה עזבה בסוף אפילו כל האיומים וזה רוברטו נשמע דווקא בנאדם טוב אבח מה שבטוח שזה שהוא מוכשר מאוד והכניס לשוק בנות עם יופי חדשני ואמיתי.

אז מה אם הוא נשמע אדם טוב?

לפי הכתבה אתמול, כל הבנות בסוכנות התקדמו בזכות כספים של העבריין אסי ועקנין. לפני זה הסוכנות היתה על הפנים ורוברטו היה שקוע בחובות. אני לא חושב שהצלחה בזכות עבריין שבמקביל מאיים "לחתוך דוגמניות" שרוצות לעזוב - נחשבת הצלחה. זה נחשב בושה וחרפה. אני חושב שכל הורה שבתו חתומה בסוכנות הזאת עושה עכשיו חשבון נפש ומשכנע אותה לברוח משם. רוברטו עצמו הודיע אתמול לכל הדוגמניות אצלו שהן יכולות לעזוב בלי בעיות בעקבות החשיפות. אם לדוגמנית יש שכל אז היא לא תרצה להיות בסוכנות שהעולם התחתון שולט בה.

בתור אדם שנפגש עם רוברטו.

במהלך הצילומים של העונה נפגשתי עם רוברטו לפגישה בתיוך ההפקה של התכנית, התרשמתי מאד מרוברטו כאדם מקצועי ורציני מאד, אין ספק שהוא קצת קריר אבל שמעו זה אופי של בן אדם ואין לשפוט לפי זה על נחמד\לא נחמד. מבחינה מקצועית התרשמתי ממנו מאד.

Melvina

New member
רייטינג יומי: "עובדה" בשיא

מה הסיכויים ש-32.6%, או במספרים 761 אלף איש ישבו מול המסך ויצפו בכתבה על ילדה פלסטינית משותקת? צריך פשוט לדעת איך להגיש לכתבה..

FireRescue

New member
לא ימוטט כלום...

אני לא בא לעולם בדוגמנות אבל... איך שכולנו מכירים את הציבור הישראלי.. או יותר נכון את המשטרה וכל העניין מסביב... זה לא יעשה הרבה... כמו שציינו בכתבה המשטרה מודעת לעניין ככה ש...עא...

B a Z u K a

New member
שמעו

באמת שאין לי מושג מה קורה עם הסיפור הזה אבל מה שאני כן יכולה להגיד לכם זה שבישראל אוהבים לתפור לאנשים תיקים..כחו את זה בחשבון

באמת? אז גם ה FBI סתם ממציא דברים?

בחייכם, הביאו לכם שחור על גבי לבן עדויות מהמשטרה בארה"ב וממשטרת ישראל לכך שועקנין, השולט בסוכנות רוברטו, הוא עבריין, ואתם עוד חושבים שהכל בולשיט??? חלאס כבר עם התגובות המפרגנות לסוכנות הזאת. עובדה לא סתם תופרים תיקים. ההוכחה שהכל נכון זה שכמה ימים לפני התוכנית העולם התחתון פרץ לאילנה דיין הביתה, פרץ גם לבית של הכתבת וגם לבית של עורך התוכנית. כנסו לפורום של עובדה - מוזכר שם עוד שותף של רוברטו, בשם אייל מלול. לפי הכתוב שם, גם הוא מבוקש בארה"ב על כל מיני עבירות. קן צרעות אחד גדול.

למעלה