רגל פה רגל שם

destiny36

New member
איזה יופי שמחה שהוא חוזר אליך../images/Emo20.gif

אני משתדלת לחכות עם הבן בסבלנות ובנתיים במקביל למצוא את הטיפול הראוי קודם לילד שלא יכאב ויתוסכל מההמתנה. תודה לך

חזקוש

New member
כל היועצים העו"סיות והפסיכולוגים

לא יעזרו, הם יכולים לכוון לתת כלים אם הם מקצועיים (וזה לא תמיד) כמו שאת ורק את יכולה לעזור לעצמך. כללים בבית מתחילים מהפרטים הקטנים וקשה לי להאמין שלא תצליחי להכניס ילד בן 9 לתלם אם באמת תרצי. זה דורש בהתחלה מאמץ יתר שכל בני הבית יסבלו ממנו ואפשר לקבל הבנה ושיתוף מאחרים. לאב אין צד במהלך ! גם אם הוא מסית או מניפולטיבי הוא יכול להקשות ,להפריע אך לא לקבוע ואפשר לגבור גם על ההשפעות הרעות הללו. לא מכיר את פרטי חיי הבית אצלך כי הכל מתחיל עם הפרטים הקטנים ולכן אני לא יכול סתם כך לייעץ אבל העצה הגדולה היא : " את צריכה להיות מנהיגה ומובילה " זאת לפתיחה אשמח לסייע בהמשך חזקי

destiny36

New member
מאמינה שיסתדר הענין בהמשך

מכירה את דרכי ביתי וחיי ולא חושבת שאני הגורם המכריעה שהיה כאן. אני מצידי רק רוצה לטובתו וכרגע היא תהיה ללכת לדרכו ובכמה נועם שאפשר. א"י כשהוא יחזור הוא גם יחזור לעצמו ואף יותר מזה. רק קח הוא יתקבל שוב בביתי בברכה. תודה

חזקוש

New member
רצון טוב

אינו מספיק צריך תוכנית טכניקה וטקטיקה ,אולי הצעדים שאת נקטת לא היו מספיק או לא מספיק מתאימים. בהצלחה בכל דרך שתבחרי

למעלה