רגל פה רגל שם

ילוטייל

New member
איזה רוע "לא בטוח כן בטוח" אבל..

מה שבטוח שמי שושזו לא תהיה - הרוע נשפך ממך.

d a n i e l s 5

New member
את יודעת.....

נגיד שאת צודקת....נגיד שכל מה שכתבת נכון..... לפעמים דווקא מי שהיה שם יכול לתת עצות בראייה לאחור...יכול להבין את המצב לאשורו יותר מכל אחד אחר כאן, זה לא אומר שהוא צודק אבל בהחלט שווה לשמוע גם את האנשים שהיו שם. אני לא אומרת שהמצב שתארת כאן הוא מצב דומה לזה שמוצג בפנינו , אבל הדרך שלך להשתלח בה היא ממש אבל ממש מיותרת. לי זה צרם.

וואי ווואייי ווואייייי, ../images/Emo4.gif

כמה הילד הזה יודע לנגן לך על המצפון! כמה הילד הזה גורם לך לרגשי אשם! כשאמא היא אמא במלוא מובן המילה - כמוך!!! אין מקום לכנה את עצמך "אמא מטומטמת" . ואני שואלת אותך אמא יקרה.... לא הגיע הזמן שתעצרי רגע את הרכבת הזו שהוא העלה אותך עליה??? את כל כך סובלת , אני לא מבינה אותך, יש גבול למה שאדם יכול לסבול , וכן, גם לאמהות יש גבול לסבלנות. האלימות שציינת בשרשור אחר, ושירים של הקנטות מצידו בהודעה הזו, והשד יודע עוד מה הוא גורם לך להרגיש.. עצרי!!!! תחשבי ותביטי על כל הימים האחרונים כמה התאמצת... כמה ניסית לדבר אליו בנועם... הילד שלך מניפולטיבי!!! שחררי אותו לדרכו זו דעתי !! ואת יודעת מה..........הוא עוד ישוב אליך וזה יהיה לתמיד!!! ממקום של השלמה עם עצמו , עם זה שהוא ידע שהמקום שבו הוא בוחר באמת לחיות זה עם אמא שלו!!! עצוב לי לראות אותך יום יום כותבת כאן בכאב... בדמעות... ואת יודעת מה.....אולי אהיה בוטה ובוטה מאוד אומר מתנצלת מראש.. אבל רואה אותך כאמא מוכה נפשית! שוב מצטערת אני , אבל רק כואבת את כאבך מאחלת לך למצוא את הכוחות להתחזק בזכות עצמך!!

destiny36

New member
אתה יודע מה לא מספיק!!!

וכמו שאמרה העובדת סוציאלית וכמו שאמרו לי עוד כמה טובים ובעלי מקצוע בענין עוד בשבוע שעבר. אין כאן יויו. אין ללכת ולחזור . הילד יקח אחריות בגיל צעיר מתוך הבחירה שלו לחוות את החיים הקשים שמנעתי ממנו . וחוק, בגלל אי תקשורת בין הגרוש לגרושה .הדרך חזרה תהיה גרועה יותר מקודמתה. לצערי בשבילו.

אל תנסי להיות פסיכולוגית, תהיי

ריאלית. לא למתוח את החבל יותר מידי, תתקשרי לאבא שלו ותגידי לו שהילד בדרך אליו, תארזי תיק לילד וקדימה............. לאבא!!!!!!!!!! את אמא ראויה, את אמא טובה, ואת אמא שאכפת לה, אבל כרגע אין לך שליטה על מה שקורה, כי לא על הכל יש לנו שליטה. אל תנסי לנסות, אני ניסיתי עד שהחבל נקרע, ועכשיו מנסה לאחות אותו, הייתי טיפשה אז, חשבתי שבשיחות וסבלנות יעזור לי משהו, ואז הגעתי למ.ר.מ. עם כאבים כמו לפני התקף לב. הבן שלי התנהג בדיוק כמו הבן שלך, הוא עושה הכל כדי שתעבירי אותו לאבא שלו, אז שיעבור לאבא שלו!!!!!!!!!!! די, מזל, את הורגת את עצמך!!!!!!!!!! קומי ועשי מעשה!!!!!!!

ועוד משהו..........

גם אם האבא מתנה את ההעברה הזאת על ידי חתימה, שימי עליו
ותגידי לו שיאכל את הדיסה שבישל. שהילד (עם כל הצער והכאב) יתמודד עם הדחיה של אבא שלו, ואז נקווה שירגע והכל יחזור על מקומו בשלום.

destiny36

New member
הוא לא רואה זאת כדחיה

כי האבא מסבן אותו שאני הגורם לזה שהוא לא עובר. המציא לו את הקטע של החתימה ושגע אותו. הרגע דיברתי עם המזכירות בלשכת הרוחה הקרובה זאת שהייתי בה הבוקר. עוד חצי שעה אני צריכה להתקשר לעובדת שעוסקת בהסדרי ראיה. ומקוה שיעבור בשלום ותהיה עזרה.
לא מתאים לי לקבל התקף לב ולא שום מחלה. בא לי לחיות ומגיע לי לחיות בשקט בעולם הזה. דייייייייי התגרשתי לא פשעתי לא חטאתי.

אז יופי,

תגידי לבן שאין בעיה עם החתימה, קודם כל את רוצה שיהיה מאושר במקום בו הוא רוצה להיות, ושאת מבטיחה לו שאת חותמת ולא תהיה עם זה בעיה (אבל תעמדי במילה שלך!!!!!!!) לא בטוחה שהעוס"ית תוכל לתת לך מענה אס. או .אס להסדרי ראיה היום, אם האבא לא רוצה את הילד אצלו, היא לא יכולה לעשות כלום עם זה. מקסימום תגיד לו נו, נו, נו. מאחלת לך שלוה,ורוגע, ושקט!!!!!!!!!!!

איזה ענקית ../images/Emo10.gif

כל הגוף שלי סובל, הכל יוצא עכשיו. לא רוצה שמזל תגיע למצב בו אני נמצאת. מנסה להאיר לה את הדרך,שלא תעשה את הטעויות שלי.

ילוטייל

New member
הלו! שלא תעיזי להרים יד שומעת?

זה רק יהפוך את המצב לגרוע יותר. וגם בסוף ינסו להשתמש בזה נגדך. לאט לאט תמצאי פיתרון. דוה דוד סבתא סבא חברה מ'כפת לי? יבואו לילד היותר רגוע ופייסני. יש פיתרון לכל דבר. תמצאי אותו. יש לך מספיק שכל.

a n a t i 3 3

New member
קוראת אותך לאחרונה..

קוראת ולא תמיד מוצאת את המילים. יודעת שכולנו עברנו/עוברים/נעבור סיטואציות דומות עם ילדינו.. הילד שלך נמצא במצוקה, הילד שלך זועק.. הילד שלך נילחם בך, בהם, בעולם.. נילחם בעצמו
לנו המבוגרים יש יותר כלים להתמודד עם כעסים, פחדים, תיסכולים.. הוא רק ילד, ילד שמחפש הבנה, ילד שזקוק להמון המון חום וביטחון. הנדנד הזה לא תורם לו, חוסר היציבות שלך, ההתפרצויות, האלימות.. כל אלו רק מריעים את המצב!!! הילד הזה זקוק לטיפול, גם לאמא שלו לא יזיק טיפול דחוף שינחה אותה איך לנהוג. לא באה פה לבקר אותך.. כותבת את זה מהמקום הכי נקי שיש, ממקום של הזדהות. אל תרימי ידיים (תרתי משמע) - אותה יד שיודעת להרביץ גם יודעת ללטף, אותו ניעור שכל כך בא לך לתת.. יכול להפוף בקלות לחיבוק. תחשבי על זה

destiny36

New member
אין לי מה להגיב יותר למיכלי

כי היא זורקת בוץ למקומות לא נכונים. ואני יכולה להגיד ואת יכולה לראות שאין לי בעיה לקבל ביקורת. אכן הדברים כאן יצאו מכלל שליטה. ואני חלק מהם. הבוקר אף חשבתי שהמצב השתנה בגלל השיחה אתמול ונוכל להמשיך וגם לטפל ולגשת יחד או לחוד לטיפול והכוונה. אבל במצב האנטי הזה בלתי אפשרי. אמרתי לו שאני דואגת להעברה שלו לאבא בהקדם כי אני באמת חושבת לעזור לו כי אולי זה נכון עבורו. הוא ענה לי יופי יופי אמרתי לך שאי אפשר להסתדר איתך. אז לא מרימה ידיים כי אני לא דוגלת בשיטה. והוא לא יגרום לי להכנס למקומות האלה. תודה

לא מבקשת שתגיבי

הייתי רוצה לראות אותך עושה. נתנו לך כל כך הרבה יעוץ.. ואל תחשבי שאני לא מבינה מה שאת עוברת ואין כאן שום כוונה לזרוק בוץ..וזה בטח לא אישי כלפייך.. אבל את פועלת מתוך הבטן והרגש במקום לפעול מהראש. ודווקא במקום לשבת ולקונן הייתי (ובטוחה שגם אחרים) רוצה לשמוע על דרך פעולה חיובית שתוציא אותך מהפלונטר הזה.. ועדיין לא רואה כיוון..מצידך. ושוב אין כאן דבר אישי חוץ מלהראות לך דרך פעולה אחרת כי את עוד יכולה להציל את המצב בגיל הזה.. בתקווה שתקחי את הדברים ואולי גם תיישמי. שיהיה בהצלחה.

destiny36

New member
יש כאן כמה שטובים בלהביא קישורים

מהעבר. בטוחה שלא היו מחמיאים לך
תודה גם לך מיכל

אין שום קשר..

למה שאני עוברת ואת עוברת.. אצלי זה ים ואוקינוס..ומרחקים..אבל הילדים שלי שחיו איתי ידעו את המקום שלהם ואת הגבולות שלהם.. יש הבדל בין לקונן ולבכות ולחפש סימפטיה למצב..ובין לעשות את מה שצריך. ושוב..מבינה אותך אבל לא רואה את הדרך החיובית שלך לשפר.. ואם את רוצה לזרוק בוץ..תעשי את זה.. זו לא היתה המטרה שלי במה שכתבתי לך.. ואם זה מה שיש לך בראש.. אם איי פעם היתה לי הערכה לכתיבתך ..זה יורד באופן משמעותי כרגע.

destiny36

New member
כשאין קשר אין מה להשוות לא?../images/Emo163.gif

יש לך בעיה עם הקינון הוירטואלי שלי?

לא ..בכלל לא.

אבל במקום להיות בפוקוס על השלילי חבל שאת לא מפוקסת על החיובי ועל מה שבאת חשוב כאן. הילד שלך. נראה לי שאת בפוקוס מלא על עצמך. וחבל.

למעלה