רגל פה רגל שם

destiny36

New member
../images/Emo3.gif

אין שום כוונה לריב

מה שנאמר היתה מתוך כוונה טובה לנער אותה שתבין מה היא כן צריכה לעשות. יש כאן מצב מצוקה שלה ושלו והדרך לפתרון יעיל זה לקחת את עצמה בידיים. זה הכל.

מיכל ../images/Emo124.gif תתעוררי ../images/Emo124.gif

היא לא בפוקוס שלילי על עצמה, היא בתוך השלילי עמוק מאד בשלילי, מהמקום בו היא נמצאת, אי אפשר לראות את החיובי, כי מול העינים שלה עכשיו זה הילד שלה, והסבל שלו, ומנגד אבא רשע ומרושע. אם היתה צריכה לעמוד מול האבא, בטוחה שהיתה יודעת מה לעשות מבלי לחפש כאן חיזוקים וחיבוקים. אבל כנראה שאת באמת לא יודעת באיזה מצב היא נמצאת, באיזה אי ודאות, באיזה אין כוחות, באיזה חוסר אונים!!!! אין לה בעיה של אוקיינוסים, יש לה בעיה של ילד מתוסכל. ושום גבולות לא יעזרו כאן, כי הגרוש שלה יצר את הכאוס הזה. ונראה אותך או כל אמא , מתמודדת במצב שאת יודעת מראש שאין סיכוי. מצטערת, אבל אין כאן שום דבר חיובי שהיא יכולה להיתלות עליו כרגע. ומותר לה להיות בפוקוס מלא על עצמה, כי אילצו אותה להיות על הבמה הזאת, היא לא רצתה להיות שם.

אומרים שמתוך שלילי או חושך

פתאם רואים את האור. שלילי שנמשך המון זמן אז תגידי לי את.. לה אין כוח להראות מי בעל הבית בבית שלה? לא ייתכן. כל אחד כאן עובר משבר כזה או אחר עם הילד שלו. ואף אחד לא העביר אותנו קורס הורות היא הבוגרת..היא האמא..והוא הקטין שמושך את החבל וזה לא רק השבוע זה המון זמן. מה הקשר בין האב לגבולות שלה? שמעתי המון טיעונים אבל זה טיעון שלא מקובל עלי. ולא מתאים לדיינסטי(או חי כפי שהכרתי מזמן דרך כתיבתה להיות כזו חסרת אונים)

destiny36

New member
כשמדובר בילדים שלי

זה לא איזה טמבל שחשב שזיין אותי ומנפנף בזה. מדובר בחיים של הבן שלי!!!!!!!!!! האבא מסיט אותו ובונה לו הרים וגבעות שלעולם לא יראה. אבא שלו שם לו מסך גדול והוא לא רואה את אמא שהוא אוהב ומכיר. מה את חושבת אני מרגישה רע לראות את הבן שלי שילך חושבת שאמות רק מהצער אין לך מושג איך אני מחנכת ומה אני נותנת מכל הבחינות תרגעי

למה את חושבת שלא יודעת

לא מכירות מאתמול..ויודעת שאת נותנת כל מה שאת יכולה ויותר. אבל חושבת שיש כאן מצב שמצריך טיפול שורש. ועוד משהו ואחרון. חי..מזליקה..יודעת שאת מסוגלת לעשות את טיפול השורש אז יאללה תעשי מה שצריך. לתלות אשמה באבא לא יקח אותך קדימה רק יקח אותך אחורה. תראי ממה את עשוייה ולא לחשוב לרגע שאת נוקשה מידי..כניראה הילד זקוק לזה. וחוץ מזה במידה ואת שולחת אותו לאבא שלו סתכלי על חצי הכוס המלאה..את יכולה לראות אותו מתי שבא לך. אני לדוגמא..לא יכולה וחיה עם זה בשלווה והשלמה. כל אחד והכוס המלאה שלו..

destiny36

New member
אחיו כבר רואה את המלאה

הוא כבר כל כך מציק לו שהוא מחכה שילך

° זואי °

New member
כדור שלג

מתגלגל ומתגלגל ותוך כדי גילגול הוא הולך וגדל. מבטיחה לך שאם תרימי יד גם תתחרטי על זה וגם הילד ינצל את זה לטובתו ולכן באמת שעדיף לותר, זה משרת את הכעס הרגעי שלך ולא את הטווח הארוך. חושבת זה כבר עבר את השלב של עזרה ראשונה, חייבת דחוף עזרה, קודם כל עבורך, אחרכך עבור שניכם. לא קראתי את כל מה שכתבו בשירשור הזה ובאחרים ולכן אולי כבר המליצו לך מקודם, אבל שווה להתיעץ עם היועצת של ב"ס, בדרך כלל הן יכולות לעזור.

destiny36

New member
ממי

נראה לך שהייתי כותבת אם הייתי רוצה לעשות משהו? הייתי כבר נשאבת לשם מזמן ואני לא. יועצת לא ממש עזרה רק העבירה איתו שיחה ושאלה והוא ענה שלא רוצה לגור כאן כי הוא לא מסתדר עם אמא ואח שלו והחברים שלו. עם אח שלו היא גם דיברה והוא אמר שקשה לו לראות את אמא סובלת ואת אחיו מתפרע. אני בקשר אדוק עם בית הספר כרגע כל יום כמה פעמים. ואף שוחחתי עם הפסיכולוגית מבית הספר. הדברים כאן לא רק תלוים בי כרגע אלא בחוקים.

° זואי °

New member
אבל אולי

הפסיכולוגית מב"ס, בהיותה פסיכולוגית יכולה לשוחח איתך ולתת לך כלים איך להתמודד קצת יותר בקלות עם התקופה הקשה שעוברת עליכם?

destiny36

New member
חוץ מלהגיד לי "הבן בודק אותך

עם תוותרי עליו" המפגרת לא ידעה להגיד כלום ולא הבינה שום דבר. ותאמיני לי אני מכירה את הבן שלי. הוא ילך הוא יבכה ועוד יחזור. במקרה הרע- אבא שלי יתחנן שאקח אותו חזרה.

° זואי °

New member
טוב נו, לא אמרה כלום בעצם

כל הילדים בודקים את הגבולות של ההורים שלהם, לא צריך תואר בפסיכולוגיה בשביל לדעת את זה. לא יודעת מה ליעץ.

destiny36

New member
נשבעת לך שזה מה שהרגשתי ../images/Emo6.gif

שאני יושבת אצל מטומטמת שמנסה להראות בקיאות מיוחדת ולא מבינה כלום.

ילוטייל

New member
רק המקרים מיוחדים פגשתי שם

מישהי או מישהו שהבין את הנושא. במקרה כזה זו מורה יוצאת דופן ואישיות בפני עצמה. אבל הכלל - מערכת החינוך הישראלית על הפנים ושם כנראה לא תמצאי את התשובה. לא נורא הם לא שווים התייחסות בכל מקרה.

למי שיש מצב כלכלי שלא מאפשר לו

לקבל יעוץ פרטי.. חוץ ממערכת החינוך (שאינני מאמינה בה..לאור נסיון מר, אבל יכול להיות שאני טועה) האם אין דרך אחרת? זוכרת שהייתי צריכה יעוץ דחוף עם הקטן שלי ומייד קבלתי תור עם הפסיכולוג של בית הספר וגם קיבל באופן מיידי שעור פרטי פעם בשבוע ממורה שעסקה ביעוץ דרך דראמה..מהבחינה הזו בית הספר נתן תשובה באופן מיידי לבעייה הריגשית שהבן שלי סבל ממנה. הילד הלך פעם בשבוע לפסיכולוג בית הספר.. לא יודעת עם זה עזר..מה שכן עזר:שיאצו, וקפוארה..ורכיבה על סוסים..כן זה עלה יאמבה כסף..אך היה שווה כל פרוטה. הלוואי והיה פתרון יצירתי למען הילד כדי שאת התסכולים והכעס יפנה למקום אחר ולא כלפי אמא

למעלה