רגל פה רגל שם
שונאת את המסיבות האלה ..מלאות באור ולי מביאות חושך כל השנה אותו סיפור - מסיבות וישיבות והם כועסים עלי שאני צריכה לרוץ מכיתה לכיתה. הבן שלי החליט שאם אני צריכה ללכת גם למסיבה של אח שלו אז הוא לא רוצה ללכת למסיבה. אז אמרתי לו שיבקש מאבא שלו שיבוא. הוא התעצבן ואמר לי שאני לא אערב את אבא שלו
. את האמת נשבר לי ואם ישבר כאן משהו היום יש לי הרגשה שאני שולחת אותו ברכבת לאבא שלו! אמרו לי לנער אותו. ואני מפחדת למה אם אני אתפוס אותו ואטלטל אותו האוכל של שבוע שעבר יעוף לו החוצה. מהבוקר לא עבדתי ורצתי למצוא עזרה. אבל הם לא יודעים מה זה דחוף אז אני מחכה שיחזרו אליי מהרווחה. כל שניה יש לי ילד אחר. כאילו נדפקה לו הקופסא וזה לא הבן שלי נשבעת לא מכירה אותו כבר. עכשו הוא שוב לא רוצה לחכות לסוף השנה כי לא מסכים לי שאתחלק בזמן המסיבות.
לא בא לי לשמש להם דוגמא רעה אבל מה זה בא לי לתפוס משהו ולשבור אחרת אני אשבר היום. הדפיקות האלה בלב כבר עלו לי בימים האלה יותר מידי.
שונאת את המסיבות האלה ..מלאות באור ולי מביאות חושך כל השנה אותו סיפור - מסיבות וישיבות והם כועסים עלי שאני צריכה לרוץ מכיתה לכיתה. הבן שלי החליט שאם אני צריכה ללכת גם למסיבה של אח שלו אז הוא לא רוצה ללכת למסיבה. אז אמרתי לו שיבקש מאבא שלו שיבוא. הוא התעצבן ואמר לי שאני לא אערב את אבא שלו