ראיה לאמיתות התורה

דוד170

New member
אני בנושא השואה והנאצים יורד.

אני אומר שאנחנו לא יודעים את כל המהלכים של בורא העולם ואנחנו לא חייבים גם להבין בכדי לקיים תורה ומצוות. חבל להוציא אנרגיה ומחלוקות על דבר שאפשר גם בלי זה. מי שרוצה יקבל את דברי. ואין טעם להמשיך בנושא.

דוד170

New member
לא הושפלתי . מי שחוזר בתשובה מאהבה

העבירות הופכות לו למצוות.

begone

New member
אתה לא יודע כלום, אתה ילד קטן

"אני אומר שאנחנו לא יודעים את כל המהלכים של בורא העולם" זו התחמקות מאחריות. זו התחמקות מן המציאות. זו בריחה מן הידע. זו הימלטות מן העובדות. זו הסטת הדיון למקומות בדיוניים. זו התעלמות מן האמת הפיזית. זה נסיון נואל להתנהג כמו תינוק זב-פה. קח את עצמך ותלך מן הפורום, אם אינך מסוגל להתמודד עם המציאות.

דוד170

New member
איזה הגיון יש לך . הרי חייל בצבא לא

יכול להבין את כל המהלכים של הרמטכל. אז איך אדם יכול להבין את המהלכים של בורא העולם שאנחנו אפילו לא גרגר חול לעומתו. באתנו מטיפה סרוחה ואנחנו הולכים למקום רימה ותולעה. מה אנחנו יכולים להבין את הבורא העולם.

begone

New member
יש לי הגיון בריא

"חייל בצבא לא יכול להבין את כל המהלכים של הרמטכל" א) חייל יכול לפחות לראות את הרמטכל ב) חייל יכול לקבל את פקודת הרמטכל ולקרוא אותה כפי שהיא ג) הרמטכל מדבר בתקשורת ומסביר את עצמו ד) הרמטכל מנחה קצינים אחרים, שמסבירים חלק מכוונותיו ה) לחייל הפשוט יש קצינים זוטרים המפעילים אותו ישירות ו) אף רמטכל לא רצח שישה מליון יהודים ונעלם

דוד170

New member
ל---begone

בס"ד אני יוכיח לך שאין לך הגיון בריא. האם נראה לך הגיוני שהנאצים ימח שמם שרצחו מיליוני אדם וברחו עם הזהב לאמריקה וחיים באושר לא יקבלו עונש לא בעולם הזה ולא בעולם הבא? זה נראה לך הגיוני? אם אתה אומר שאין חלילה בורא הם לא יקבלו עונש. זה נוגד כל הגיון של כל האנשים בעולם בכל הדורות. אפילו במערב הפרוע מי שרוצח מכניסים אותו לכלא. מאחר ואדם לא יכול לתת עונש למי שרוצח ולא נתפס או אפילו שנתפש אם הוא רצח הרבה מיליוני אנשים העונש שיקבל שווה למי שרצח מעט אנשים. מאחר וזה לא הגיוני, חייבים לקבל שיש עולם הבא ששם יענשו אנשים אלה בהתאם לעבירות שעשו. הרמטכל לא מסביר בכלל את כל המהלכים שהוא עושה ובטח לא את המהלכים שהוא עומד לעשות. מה שהוא אמר בתקשורת לפעמים זה הפוך למה שהוא באמת עומד לעשות. לפעמים הוא נותן פקודות לגמרי לא הגיוניות לחייל בשטח כי החייל לא רואה מה נעשה ביתר הגזרות.

begone

New member
לדוד170

"האם נראה לך הגיוני שהנאצים ימח שמם שרצחו מיליוני אדם וברחו עם הזהב לאמריקה וחיים באושר לא יקבלו עונש לא בעולם הזה ולא בעולם הבא?" א) כן ב) אין עולם הבא "אם אתה אומר שאין חלילה בורא הם לא יקבלו עונש" יש בתי דין שעוסקים בזה, כולל שמעון ויזנטל, אבל רובם לא יקבלו שום עונש. אין מה לעשות - גם אני עברתי באור אדום לפעמים, ולא קיבלתי עונש. "אפילו במערב הפרוע מי שרוצח מכניסים אותו לכלא" רוב הפושעים בעולם לא נתפסים. גם בישראל זה המצב. תעיין פעם בנתוני משטרת ישראל. מיעוט מבין הפושעים נתפס. "חייבים לקבל שיש עולם הבא ששם יענשו אנשים אלה בהתאם לעבירות שעשו" אין העולם הבא. אי אפשר לראות את זה, ולכן זה לא קיים. "הרמטכל לא מסביר בכלל את כל המהלכים שהוא עושה ובטח לא את המהלכים שהוא עומד לעשות" הרמטכל מחוייב, על פי חוקי הצבא, לדווח על כל מעשיו לפני המטה הכללי. יש שם כמה וכמה אלופים. "מה שהוא אמר בתקשורת לפעמים זה הפוך למה שהוא באמת עומד לעשות" אני לא מדבר על התקשורת. "לפעמים הוא נותן פקודות לגמרי לא הגיוניות לחייל בשטח כי החייל לא רואה מה נעשה ביתר הגזרות" ועדיין הרמטכל חי וקיים. אפשר לראות אותו. אפשר לדבר איתו. אפשר לפטר אותו ואפשר להרוג אותו. האלוהים שלך לא קיים. אי אפשר לראות אותו, אי אפשר לשמוע אותו ואי אפשר לדבר איתו. אתה חולם, הוזה. אין לך הוכחות. כולך רעש וצלצולים. עבדו עליך בעיניים. החינוך שקיבלת היה דפוק. אתה שוגה באשליות ומוכר קסמים.

דוד170

New member
ל--begone

", אבל רובם לא יקבלו שום עונש. אין מה לעשות " ת. ובכן לפי דעתי זה לא הגיוני שבעולם כל כך מסודר והכל מתוכנן יפה שדווקא דבר שברור לכל האנשים שצריך שכר ועונש ולכן יש בכל הזמנים ובכל העולם בתי משפט ובתי כלא שלא יהיה שכר לצדיקים ועונש לרשעים. להלן קישור שמראה כמה שהעולם מתוכנן ומסודר. נא להיכנס למאמר התבוננות בנפלאות הבריאה. http://www.orhayahadut.co.il/msilot/index.htm " מיעוט מבין הפושעים נתפס." ת. זה מחזק את הטעני שלי שזה הגיוני שחייב להיות עולם הבא בכדי שיהיה צדק ולא הגיוני לומר שאין עולם הבא. " העולם הבא. אי אפשר לראות את זה, ולכן זה לא קיים.´" ת. הראיה שהבאתי שלא הופרכה היא ראיה מוחצת שיש בורא ואם יש בורא יש עולם הבא. " יש שם כמה וכמה אלופים." ת. אני כתבתי על החייל הפשוט שלא יודע מה נאמר לאלופים , הוא חייב לעשות מה שאומרים לו גם אם הוא לא יודע את כל מה שנעשה במטכל. "אפשר לדבר איתו. " ת. החייל הפשוט לא יכול לדבר איתו וגם הוא לא יקבל הסברים לכל המהלכים שהוא עושה. "אפשר לשמוע אותו ואי אפשר לדבר איתו. אתה חולם," ת. אפשר לדבר איתו בכל זמן בכל מקום והוא שומע אותך וגם עושה מה שתבקש תנסה ותבקש ותקבל. רק שלכל בקשה יש מספר תפילות עד שהיא תתקבל ויכול להיות שצריך להתפלל עוד תפילות בכדי שהבקשה תתקבל. תתחיל ותראה בעצמך. "...תקיים שוויון זכויות חברתי ומדיני גמור לכל אזרחיה בלי הבדל דת, גזע ומין..." ת. אין שוויון . יש סדר וצריך לפעול בהתאם למה שקבע הבורא ולסדר שהוא קבע.

G o v e r n o r

New member
שוב אתה מבלבל בין ישבנך למרפקך.

החברה קבעה ויסדה מערכת לאכיפת חוק והגדירה עבירות עם הסנקציות שבצידן. זוהי מערכת שלטונית מלאכותית שנוסדה ביד אדם. אלמלא מערכת זו, היית נוכח לדעת כי עבריינים _אינם_ באים על ענשם, וכי הישות המקננת בין אזניך (יעני, "אלוהים"), חסרת אונים בכל הנוגע לעברינים/רשעים אלה, לא בעולם הזה ולא בעולם אחר...

דוד170

New member
שמע אני לא מבין שפה קשה . המשפטים

שכתבת לא ברורים. מאחר ואנו עוסקים באמונה ובהגיון אין טעם להמשיך בנושא זה מאחר ואין כאן ראיות לתורה או להפרכת התורה. לפי ההגיון שלי לא יתכן שעולם מסודר כל כך יהיה חסר בו עונש לרשעים. זה מה שאני חושב ואני לא אוביקטיבי כי אני מאמין בתורה.

G o v e r n o r

New member
אני מעונין להמשיך בנושא, אולם, אם

נואשת ואתה מבקש לפרוש מובס וידיך על ראשך - ניחא. טוב לזהות מתי כדאי לפרוש, ובוודאי כדאי לעשות זאת לפני שעושם הכרות מקרוב מאד עם קרשי הזירה המאובקים...

דוד170

New member
אין כאן הפרכה התורה

אין כאן הפרכה התורה. לפי ההגיון שלי לא יתכן שעולם מסודר כל כך יהיה חסר בו עונש לרשעים. זה מה שאני חושב ואני לא אוביקטיבי כי אני מאמין בתורה.ואתה גם לא אוביקטיבי כי אתה לא מאמין בתורה. אם תרצה קובץ לחיזוק באמונה בתורה נא לבקש אני בשמחה רבה מוכן בלי נדר לתת לך.

G o v e r n o r

New member
מי אומר שהעולם מסודר?

היית רוצה לראות רשעים נענשים? מי לא? כל אחד מבין מהו צדק והגינות ומעונין לראות את העולם מתנהל על פי שכר למיטיבים וענש לרשעים, אלא שהמציאות אדישה למאוויינו. המערכת היחידה המענישה עבריינים היא המערכת השלטונית. ואני אוביקטיבי לחלוטין ובעל חשיבה בקורתית. שני דברים אותם אתה משולל ואינם בנמצא אצלך...

G o v e r n o r

New member
נו, זה הזבל המסיונרי השגרתי.

המציאות רחוקה מזאת. ומי שלא נענש ביד מערכת אכיפת החוק השלטונית לא יענש בכלל. אין עולם אחר מן העולם הנכחי, אבל אתה רשאי לכחש לעצמך...

דוד170

New member
מערכת אכיפת החוק השלטונית

יכולה להיות בכלל לא מוסרית ויכולה להפוך עם לאכזר. כמו שעשתה מערכת אכיפת החוק של הנאצים. בלי תורה אין דרך ארץ.

דוד170

New member
אין לך הוכחה לכך. אני אומר לך שהוא

כן קיים. ועוד אני אומר לך אני ראיתי אותו (כמו שלך מותר לומר דברים בלי להוכיח מותר לי גם לומר דברים בלי להוכיח). אכלת אותה.

G o v e r n o r

New member
ראית יותר מדי מערבונים. הקוד של

תעשית הסרטים (כללים אתיים שמפיקות הסרטים קבלו על עצמן) מחייב שהטובים ינצחו והרשעים יענשו. זה מה ש"צודק" וחשוב מכל, זה מה שהלקוח רוצה שיקרה, והלקוח הוא המלך. המציאות שונה. היא אדישה למאוויינו...

למעלה