ק י ט ו ר י ם

©big smile©

New member
נדחה הטיול :\

ועכשיו אין לי חשק בכלל לצאת. מספיק היתה לי את ההרגשה הזו שמשהו יהרס, עכשיו בכלל... ולמי יש כח עכשיו לשבוע לימודים חדש? אוף. [חיבוק?]

N o o s h y

New member
../images/Emo24.gif אוהבת אותך

בטוחה שהמועד החדש של הטיול יהיה טוב יותר, בטח לפני הבגרויות :]

Shusho

New member
הו אני אפילו לא יודעת ממה להתחיל.

טוב הריב עם אמא: "איפה היית אתמול?" "מה זאת אומרת?" "איפה היית?" "בעבודה, למה איפה חשבת שאני?..." "לא יודעת, תגידי לי איפה היית" "בעבודה אני אומרת לך!" "את לא" "מה את אומרת לי שאני לא, אני הייתי שם!" משם זה התגלגל לריב על האמון במערכת היחסים העלובה שלנו, לצרחות עד לב שמיים שלי, אני עכשיו צרודה לגמרי ויש לי קול ממש לא סקסי, בכי מטורף מצידי כשאמא בוהה בי, ובעיקר המון, המון פגיעות מעליבות. הזונה הזאת חשבה שהלכתי למר בחור החדש לאנשהו והזדיינו כל היום, או שסיימתי מוקדם ואז הלכנו להזדיין איפשהו. כאילו מהההההההההה חשבבתתתת לעצמךךךךך. היא עשתה ממני שרמוטה דפוקה שכל מה שיש לה בראש זה בחורים וזיונים, היא לגמרי מפגרת. בסוף הבהרתי לה שאפילו לי יש גבולות ואחרי הסינון שהוא עשה לי ביום שישי אני די הפכתי אותו לבובת סמרטוטים קטנה וגרמתי לו להתנצל המון ולהסיע אותי הביתה כפיצוי. ולא עשיתי איתו אני לא יודעת מה. כוסעמק והוא התקשר שניה לפני שהתחלנו לריב איזה פעמיים ולא ראיתי כי הפלאפון היה על שקט וכשבאתי להחזיר לו צלצול היא אמרה שיש לנו על מה לדבר ואז הכל התחיל. ואז יצאתי מזה לגמרי כועסת ולא היו לי עצבים לדבר איתו אז לא התקשרתי חזרה ואני דופקת הכל כי אנחנו אמורים אולי לצאת לאנשהו. לא יודעת. בע ובנוסף לכל, 75 בספרות ואנעל אחותה הצולעת, אני השקעתי במבחן הזה! ולא למדתי למבחן בתנ"ך בכלל, לא ידעתי כלום. ניגשתי רק כדי שתגיש אותי למועד ב' ולא תסרב כי לא ניגשתי לא' למרות שלא הייתי חולה. והשעות של המבחן הזה עלו לי על שעות של בוחן בערבית מדוברת אז נדפקתי לגמרי ובכלל בבוקר איבדתי את המפתחות ולקחו לישנים עד שמצאתי אותם אז כבר לא הגעתי לערבית. המורה בטח תתעלם ממני עד סוף חיי עכשיו ובצדק. ואני לוקחת עכשיו כדורים שיגרמו למחזור המעאפן שלי להגיע (לא גלולות נגד הריון) ונראה לי שהם מדכאים אותי. טוב זהו

../images/Emo24.gif

איך מוכר הקטעים האלה עם אמא, גם היא חושבת שאני מזדיינת כל הזמן ועם כל אחד

Mrs big

New member
יירד גשם ביום שלישי. ;[

ואני לא יודעת כלום במתמטיקה. ובעוד המון מקצועות, אבל בהם אין מבחן מחרתיים. אה, ואני לא יכולה לטוס עם אבא בגלל כל המבחנים האלה. וואי, הלוואי ואלה יהיו הקיטורים של כולנו. זה נראה כאילו יש לי חיים טובים או משהו.

Mooa-Numi

New member
יום מסריח

קמתי ב10וחצי כשברבע ל11 יש לי שיעור. רק חבל הכבצפר 6 קילומטר מהבית, הא? הגעתי לבצפר ב11וחצי וגיליתי שפספסתי את כל ההתחלה של וקטורים על ציר מספרים במרחב (?!) וגם את הצילומים לספר מחזור השכבתיים. הו, לא! טוב, נו, אז אני פשוט אצביע על נקודה שחורה אחרת בספר מחזור ואגיד לכולם ש"תראו תראו1 הנה אני!!!". חוץ מזה היה לי חלון די אבוד כי התבטל לי אזרחות. וכל המערכת שלי מוצפת בחלונות, אבל לא, לא יהיו לי שיעורי נהיגה בהם!! ובכלל הוא ביטל לי היום והייתי הכי מבואסת כי ממש חיכיתי לזה. ויהיה לי שיעור ביום שלישי ב3ועשרים, זה כזה תקוע. אז דיברתי עם כמה מהשכבה שממוינות/בדיוק נפלו מהמיונים של דוברות ומידע. כל אחת למשהו אחר. וגיליתי שאני לא עושה מספיק. ואחרי זה פתחתי עיתון עם המפלגות וגיליתי שאין סיכוי שאני יודעת הכל. האמת שהראש שלי די מתפוצץ. ממש. ושאני בכלל לא יודעת מהי בירת איראן (נו, ברח לי!!), אז למה אני מצפה. בכלל לא יודעת אם אני רוצה את החרא הזה. וזהו, לא הולך לי במתמטיקה. ושבוע הבא יש לי 3 מבחנים יום אחרי יום. פסיכולוגיה בשני. מועד ב' במתמטיקה בשלישי (חייבת להצליח בו!!!!!!!!! ואני לא יודעת אנליטית בשיט) וספרות מורחב ברביעי כיף כיף כיף, בעיקר כמתחשבים בעובדה שסופשבוע אני בסמינר ושלישי זה יום שרוף מבחינתי. ווהו! אז זהו. ממש מתפוצץ לי הראש. והיום מועצת קן ואין לי כוח להיות יו"רית יותר לעולם. ביי.

יש לי מחר מבחן

ולאף אחד בכיתתי הדפוקה אין חומר מסודר כי בתכלס כולם ישנים בשיעור שלה והאמת אני מבינה אותם- כי המורה מדברת בקול מונוטוני ולמי יש כח לדבר על מושגי צבע וחרא בסגנון הזה, והאמת שזה יותר משעשע מעצוב. אבל זה יהיה מ-מש מדכא אם אני אכשל ביסודות העיצוב כי זה.. יסודות העיצוב! ונו, זה צריך להיות קל ויופיטופי וזה ממש לא
.

לומדים את ה-forms של ה-compositions

בע"פ, ולומדים את הרעיון הכללי של הטקסטים שנצטרך לכתוב עליהם ב-composition. [אותנו גם מכינים למודיול F :( ממש כיף.]

אה, זה פשוט נראה לי מוזר ללמוד

לאנגלית כי.. הממ, מעולם לא למדתי למבחן או משהו
. אתם עושים השנה גם את F? כי אם כן, כיף לכם, בגרות אחת פחות לדאוג שנה הבאה:>

לא, אנחנו עושים את F בחורף של י"ב!!

כוסעמקקקקקק וכן, גם אני לא למדתי למבחנים באנגלית עד השנה. כוסעמק כוסעמק, מה קרה למבחני-גראמר-שמקבלים-100-בלי-ללמוד?!

מה, למה אתם מתחילים עכשיו אז?../images/Emo12.gif

למרות שגם לנו המורה עושה לפעמים חיבורים וכאלה בשביל שנה הבאה, אבל לא ממש מבחנים שבנויים במבנה של G.

נשבעת שאין לי מושג

וזה ממש מטומטם כי תכלס זה חלק מהציון הגשה שלי, כל המבחנים האלה.. ציון הגשה לבגרות E!!! אז מה הקטע?! זה כ"כ עלוב. המבחנים שלכם זה אנסין וקטע שמיעה?

למעלה