מה קורה פה?../images/Emo82.gif
למה אני צריכה לספר לו הכל?איפה הייתי,עם דיברתי ועל מה וכשאני שואלת אותו הוא עושה לי טובה שהוא עונה. אני מרגישה שאני עושה דברים שאני לא רוצה,בגללו. זה נשמע טיפשי כי אלה יחסים ממרחק,אבל יש את ההרגשה הזו של המחויבות. ואני רוצה לעשות לו טוב,אבל יש גבול שאני אעשה דברים שאני לא רוצה. זה מחרפן עד כמה אני משנה את המחשבות שלי בנוגע אליו. אם זה היה תלוי בי כבר מזמן היינו נפגשים,אבל לצערי זה תלוי באבא. [כמה אירוני הנושא הזה אצלו]. הוא אמר לי הרבה פעמים שהוא לא רוצה אותי רק בגלל הסקס,אבל אני לא רואה את זה ככה כי הבקשות שלו מוגזמות. וחברה שלי העירה לי על זה שאני בכלל לא נותנת לה תשומת לב,וידעתי,פשוט ידעתי שאחת החברות שלי תתלונן על זה. למה 2 חברות אחרות שלי שמחות על זה שזה קורה לי והיא לא? היא אמרה לי ביום שישי שהיא גם הייתה רוצה מישהו כזה,אבל בכל"ז,אני לא נותנת לה תשומת לב בהפסקות ובביצפר,וזה לא נכון בכלל. נכון,יש הפסקות שאני מדברת איתו כי הוא מתקשר אליי ואני לא אתעלם ממנו,אבל אני מדברת איתה הרבה ורוב ההפסקות אני איתה ולא עם חברות אחרות. מה,ולפני שהיה לי את הקשר איתו,הייתי עם חברות אחרות בהפסקות שלמות והיא לא התלוננה,עכשיו פתאום זה מפריע לה? לא משנה,דיברנו על זה,אבל זה הציק לי כי למרות שאחרי שדיברנו היא העירה לי על זה שוב.