ק י ט ו ר י ם

../images/Emo24.gif

אם לא תדברו היום, אז מחר...אז יש למה לצפות
ואממ תרגישי טוב, כי כואבת לך הבטן, ויש לך בחילה ובא לך להקיא והכל, תשתי לך תה ותקפצי למיטה לנוח. לילה טוב מותק :]

EVE Lights

New member
כן.. סתם באסה קלה ../images/Emo13.gif

ותודה!
אני אלך לשתות מים ולישון.

SNoopY 26

New member
היה לי יום שלם

פשוט יום שלם לעשות את כל מה שתיכננתי לעשות היום וכל כך הרבה תכננתי ופשוט לא עשיתי כלום!!!!!! והיה לי פאקינג זמןןןןןןן אבל לאאאא נשארתי מול הטלוויזיה\מחשב מורחת את הזמן כאילו שאין לי מספיק דברים לעשות במשך השבוע יופי ספיר!!!!!11

aYaLoLy

New member
כלכך קשה לי ../images/Emo71.gif

עם העובדה שהן אוהבות אותי כלכך. אני כבר לא יודעת מה לומר להן (את האמת? אני לא יודעת מה האמת. אני לא יודעת מה קורה איתי כבר. ) וסתם.. יש עומס בלימודים. זה לא כיף

יבח

New member
כולם, מעצבנים!

הוא מסנן אותי! לא חשבתי שאני יכולה להגיע למצב כזה שאני רודפת אחריו איכס. בגללה אין לי ספר לעבודה בהיסטוריה מחר תעודות ואני מתה מפחד אני רוצה את הסיפור שלי חזרה!! אני עצבנית מכלוםםם עד לפני שעתיים הייתי מאושרת. ארגגגג נמאס. אני הולכת להתקלח. שיזדיינו כולם [זמן-עתיד, גוף-הם נסתרים, בניין-התפעל, שורש-ז'י'נ'] כל הזין לי. חה יותר מדי זמן עם אחותי

EVE Lights

New member
מרגישה ממש ממש רע

פיזית. כואבת לי הבטן וזה לא עוזר שאני רצה לשירותים בערך כל 2 דקות. גם יש לי בחילה היסטרית וחשק עז להקיא את הנשמה. ואני כן רוצה שנדבר (אני וההוא) היום אבל אני לא חושבת שייצא. אז באסה ... :/

EROTOMANIA

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני כל כך טיפשה! האם עדיף להפסיק לחפש ולהסתפק במה שיש או להמשיך לרדוף אחרי דבר שנראה כל כך רחוק מהמציאות?

הנשירה הזאת אוף

אז כן יש לי כבר איזה שנה ומשהו נשירה, אולי קצת פחות אולי אפילו קצת יותר. והייתי אצל רופאים, ועשיתי בדיקות, והכל תקין. אז כן אולי זה מלחץ נפשי וכל מיני כאלה, אבל היי ראבק אני גם ככה לא הכי שולטת על המצב עכשיו. וזה כל כך מעצבן, וזה בכמויות וזה רציני. פעם היה לי שיער מלא, היום הוא ממש דק שכזה וזה איף
ואממ נו אני אמורה לשבת עכשיו על התחת וללמוד למבחן בהיסטוריה, אבל לא למי יש בכלל כח וראש לשטויות האלה? העיקר שאני עוד שורדת :]

Blue mai

New member
מה קורה פה?../images/Emo82.gif

למה אני צריכה לספר לו הכל?איפה הייתי,עם דיברתי ועל מה וכשאני שואלת אותו הוא עושה לי טובה שהוא עונה. אני מרגישה שאני עושה דברים שאני לא רוצה,בגללו. זה נשמע טיפשי כי אלה יחסים ממרחק,אבל יש את ההרגשה הזו של המחויבות. ואני רוצה לעשות לו טוב,אבל יש גבול שאני אעשה דברים שאני לא רוצה. זה מחרפן עד כמה אני משנה את המחשבות שלי בנוגע אליו. אם זה היה תלוי בי כבר מזמן היינו נפגשים,אבל לצערי זה תלוי באבא. [כמה אירוני הנושא הזה אצלו]. הוא אמר לי הרבה פעמים שהוא לא רוצה אותי רק בגלל הסקס,אבל אני לא רואה את זה ככה כי הבקשות שלו מוגזמות. וחברה שלי העירה לי על זה שאני בכלל לא נותנת לה תשומת לב,וידעתי,פשוט ידעתי שאחת החברות שלי תתלונן על זה. למה 2 חברות אחרות שלי שמחות על זה שזה קורה לי והיא לא? היא אמרה לי ביום שישי שהיא גם הייתה רוצה מישהו כזה,אבל בכל"ז,אני לא נותנת לה תשומת לב בהפסקות ובביצפר,וזה לא נכון בכלל. נכון,יש הפסקות שאני מדברת איתו כי הוא מתקשר אליי ואני לא אתעלם ממנו,אבל אני מדברת איתה הרבה ורוב ההפסקות אני איתה ולא עם חברות אחרות. מה,ולפני שהיה לי את הקשר איתו,הייתי עם חברות אחרות בהפסקות שלמות והיא לא התלוננה,עכשיו פתאום זה מפריע לה? לא משנה,דיברנו על זה,אבל זה הציק לי כי למרות שאחרי שדיברנו היא העירה לי על זה שוב.

Blue mai

New member
אה וגם../images/Emo82.gif

אני לא יוצאת לטיול השנתי כי חברות שלי לא יוצאות[ארבעתן]. ולא,אין לי חברות אחרות שאני אוכל להיות איתן. יותר טוב שלא נצא,גם ככה כל הטיול הן היו מקטרות. חבורה של מפונקות.

EVE Lights

New member
אני לא מבינה

אלה יחסים ממרחק, והוא רוצה אותך בשביל הסקס? משהו פה לא נשמע לי הגיוני. ואגב מחויבות לא ממש הולכת כשזה יחסים מרחוק ועוד לא נפגשתם. הכל שאלה לאיפה לוקחים את זה. ולאיפה את רוצה לקחת את זה. לא יודעת בד"כ (אצלי) יחסים מרחוק תמיד אכזבו וכל ההשקעה וכל זה ירדו לטמיון מקווה שזה לא ככה אצלך.

Blue mai

New member
למה לא הגיוני?../images/Emo82.gif

יש לי משהו שיכול להפוך את זה להגיוני אני פשוט מעדיפה לא לכתוב פה. ככל שהימים עוברים ולא קורה כלום[מבחינת להיפגש] אני מתחילה לחשוב על לנתק איתו את הקשר כי אני לא יכולה לסחוב את זה איתי. כל פעם אנחנו מעלים את הנושא והוא אומר לי לדאוג,שניפגש מתישהו. פשוט,אם זה היה תלוי רק בי הייתי אצלו הרבה פעמים עד היום. אבא שלי...חייב לדעת איפה אני נמצאת,מה אני עושה ועם מי.אני לא יכולה לשקר לו[אוקיי,אז בקטע של המפגשים כן שיקרתי,אבל גם אז זה היה שקר לבן]. ותודה
[ד"א,יש לי מלא שאלות לשאול אותך..להתייעץ איתך וכו',אפשר במסרים?]

Mrs big

New member
הייתי אמורה להיות יפה מחר,

או יפה יחסית לפחות, אבל לא. והכל היה אמור להיות מושלם, אבל אני חייבת להרוס. אני חייבת להיות מעוותת, נכון? מעוותת וטיפשה.

little shorty

New member
רברברבאק. ../images/Emo210.gif

אני צריכה להשיג 200 שקל בשלושה שבועות. בלתי אפשרי. אוף.

למעלה