ק י ט ו ר י ם

כרגיליש לי על מה לקטר=/

- התספורת החדשה נוראית!!!!!!!!!!!!!!! -יש לי טונות עבודות ושיעורים -פיספתי 2 מסיבות של חברים שלי שנורא רציתי ללכת -אני צריכה להרוויח 4500 ש"ח תוך 4 חודשים, אני גרה בחור ואין פה איפה לעבוד אני עושה בייביסטינג כמה שאפשר אבל עדיין אני לא אצליח בחיים!!! -אני מתגעגעת לכולם כ"כ -נמאס לי מחברות צבועות שנמצאות איתך רק כדי להוציא עליך את העצבים שלהן. שבועטוב.

אין לי כוח ../images/Emo4.gif

להקליד את כל העבודה הזאתי בספרות וכדאי שאני אתחיל כי אני לא אסיים אותה - הגשה למחר. אני מפחדת שהיא לא תתרחק ממני פתאום. מאוד מפחדת. אין עבודה. זה בערך כל הקיטורים....

נייזק

New member
מי יודע מתמטיקה?

לא אני!!!!!! וגם החדר שלי מבולגן סופר ואין לי כח, כי במילא מחר הוא שוב פעם יתבלגן מעצמו..

אעע

שוב אני לא מבינה כלום במתמטיקה ושוב המחזור כל כךךךך מאחר (הוא היה עמור לבוא ב28 בערך ><), וב-ט-ו-ח שעם המזל שלי הוא יפול על הטיול השנתי (שלישי-רביעי הזה). ואני מצוננת. ועייפה. ולא בא לי בצפר מחר אבל אני צריכה ללכת כי היועצת רוצה אותי לשיחה או מחר או בשישי, ובשישי אני באזכרה של סבתא. יופי טופי.

נשברו לי המשקפיים^!!^$@&^@^

וזה לא בורג או משהו! זה ככה סתם באמצע, הורדתי אותן שניה וחלק נשאר ביד אחת והחלק השני ביד השניה%!! כאילו מזה החרא הזה$@#! ואין לי משקפיים רזרבי ומחר יש מבחן ואני עיוורת קצת ואוף כואב לחי הראש]:

EVE Lights

New member
אוף.

פתאום ממש ממש לא בא לי להתקשר. ואני אתקשר בסוף כי אני מכירה את עצמי יותר מדי טוב. אבל אוף. יש מצב שזו טעות מאוד מאוד גדולה. ואם כן, רק מקווה שאני אשים לב לפני שאני אפגע בעצמי.

תחזיקי את עצמך

ובאמת אל תתקשרי המצב הזה כל כך מוכר לי (אבל במקום שיחות בהודעות) והיו כבר פעמים ששלחתי לו הודעה, עם תוכן כזה או אחר והוא לא ענה או שהוא החזיר איזה הודעה מייבשת ואז ייסרתי את עצמי, למרות שידעתי שזה מה שיקרה. אז בזמן האחרון שהדחף הזה מתעורר אני דוחקת אותו חזק חזק ושומרת על עצמי שלא לעשות עוד טעויות שבסופו של דבר יפגעו בי.
וחיזוק גדול גדול ממני אלייך :]

EVE Lights

New member
האמת שהתכוונתי למישהו אחר

ולא לאלון. אבל בסוף התקשרתי לבחורון. חבל שהוא היה עסוק

EVE Lights

New member
חחח כן

לא נורא מותק
התקשרתי אליו ויש לו קול נחמד אבל הוא פשוט היה עסוק ואמר שיחזור אליי... וזה לא ממש קורה בינתיים. ואני בשלב של "עוד רגע להתפגר למיטה"

למעלה