קשר רציני/סתם קשר

מה יש פה לא להבין?

הוא אמר שאם - כותב הודעת השרשור הנ"ל ירצה שידוך - יש לו - למי שהגבת אתה - מי להציע.

טוב אני כבר לא יכולה לעצור בעד עצמי

בס"ד כבר כמה ימים שהשירשור הדבילי הזה [תסלחו לי..] נמצא בעמוד הזה.... ואני לא מבינה מה הבעיה שלך???? מה אני חושבת על חתונה בגיל כזה?? זה הדבר הכי דבילי שזוג שאוהב [או לא...] יכולים לעשת... אם הם באמת אוהבים אחד את השני- הם יכולים לחכות אחד לשני.... ואם הזמן יגרום להם להפרד- סימן שהם לא באמת צריכים להיות ביחד! רבאק! למה להתחתן כל כך מוקדם???? סתם בשביל לשחק באבא ואמא??? כן! זה פשוט ככה!!!! לראות ששזה לא בשבילכם ואז להתגרש????? כן, אני מכירה מספיק מקרים כאלה של חבר'ה שהתחתנו כל כך מוקדם- כן בגילך- 19 ואחרי חודש חודשיי חצי שנה- התגרשו.... חוצמזה אם אתה כל כך מחפש מישי- אז לך לחפש.... מה אתה כותב הודעות מטומטמות שכאלה בפורום??? להרגיש כל כך מסכן???? בזמן שאתה הורס לאנשים אחרים את החיים..... אליקים עאלק.... שיהיה לך כל טוב! והקב"ה ישלח לך כלה...או רפואה שלמה.... [אני הייתי אומרת לו את השני...] .........

מסר?? אני אכתוב לך כאן!

בס"ד מה אתה שולח לי מסרים? אתה לא יכול לכתוב את זה כאן??? מה אתה מתבייש??? לא הבנתי שאתה בקשר, הבנתי שאת המחפש, אז בהתחלה הבהרתי לך את עמדתי בנושא נישואים בגיל צעיר, כמו ששאלת, ואח"כ כתבתי לך שאתה יכול לללכת לחפש לעצמך כלה בלי לערב את כל הפורום בתיסכולים שלך.... מה הקשר בלפגוע באנשים אחרים???? עיין ערך איימו שכבר לא נמצאת פה היום... אההמ.... לרדת על השם שלך??? חלילה לי מלעשות כך! אם אני לא טועה זה לא ממש השם שלך....

למעלה