קשר רציני/סתם קשר

שרוך

New member
אז ככה...

בס"ד נועה זה משפט נכון... כי יש אנשים ששואלים משהו ורוצים שיענו להם איך שנוח להם... ויש כאלה שאם משהו יגיד להם א' אז זהו יקבלו שזה א'!!! כן את תלכי אולי לשאול רב רפורמי ואז הוא מין הסתם יתיר לך לראות אין סיבה שלא!!! זה לא התחמכויות לכן הדגשתי את מי הוא שואל האם רב או יועץ או פסיכולוג כי לכל אחד יש תשובה משלנו!!! נועה את חושבת ואת קבעת שזה דבר שטוב לבני הזוג אבל יש אנשים כאלה שחולקים על זה נק' למחשבה.... שרוך

אבל..

זה לא נכון.... יופי שאתה רוצה לשמוע תשובה חיובית! תמיד אנשים רוצים לשמוע את מה שבא להם לשמוע... אבל זה לא אומר שזה נכון ושזה דבר טוב לעשות אני חושבת שזה דבר טוב לבני-זוג... אבל אני לא קבעתי שזה דבר טוב.. יש אנשים שחולקים על זה..למה? כי זה לא נוח להם! ולכן הם הולכים לרב ומבקשים ממנו תשובה שנוחה להם

אמממממ בעל...

כי הוא זה שהולך לצבא והכל... כאילו, גם האישה מן הסתם היא בזמן של שירות לאומי אבל בנות נשואות לא עושות שירות לאומי

שרוך

New member
עושות זה תלוי בך..

בס"ד נועה רק לידע כללית... בנות נשואות כן כן מי היה מאמין גם יכולות לעשות ש"ל זה תלוי בהן אני מכיר כמה בנות ש"ל עם משהו על הראש חחח... שרוך

Cat the Tiger

New member
יפה

שיש כאלו שעושות.. אידיאליסטיות
(ככה אמרו לי פעם.. שבנות שעושות ש"ל הן אידיאליסיות) לא כולן עושות, נכון? (גם כאלה שלא נשואות
) הן מקבלות משהו (כספי)? למרות שלא נראה לי בעקבות זאת שהן נשואות?

מממ נושא מעניין אין דעה אבל בכל זאת

אני חושב שקשר לפני שהוא קשר לא רציני הוא לא כזה איום כל עוד שומרים על מה שצריך לשמור כאילו אפשר לחשוב מה כבר עושים זה לא כזה "שיט הייתי בקשר ועכשיו שאני מעוניין בקשר רציני אני ירגיש חרא כי כבר היו לי קשרים אבל לא רציניים" ת'אמת זה סתם דפוק אבל בדוגרי יש ת'קטע של בשביל מה כאילו אפשר בינתיים רק לתכנן ולהתחיל רציני רק עוד 4 5 שנים (במקרה שלי) אני אישית בעד נישואים בזמן המתאים לא צריך להלחץ ולא צריך להסטלבט אני מכיר המון זוגות שהתחתנו בגיל 18 19 20 21 והתגרשו מתי שהוא זה גם יכול להחזיק מעמד אבל למה לקחת צ'אנסים טוב בעצם סתתי מהנושא אבל בתכלס אין שום בעיה עם קשר לא רציני לדעתי

לא....אני ממש לא מסכימה איתך

קשרים בעבר יכולים להשפיע מאוד מאוד על הקשר בעתיד.. וגם אם שומרים נגיעה וכו'..

אני חושב שזה יכול רק לעזור

כי כל השאר לא היה רציני ועכשיו זה כן רציני אבל אין לי אחת בנושא אני כבר לא מתעסק בנושא של הלא רציני ככה שבמילא הרציני זה מתי שהוא יצתרך להגיע אז כרגע אני רק מביע דעה

מממ נושא מעניין אין דעה אבל בכל זאת

אני חושב שקשר לפני שהוא קשר לא רציני הוא לא כזה איום כל עוד שומרים על מה שצריך לשמור כאילו אפשר לחשוב מה כבר עושים זה לא כזה "שיט הייתי בקשר ועכשיו שאני מעוניין בקשר רציני אני ירגיש חרא כי כבר היו לי קשרים אבל לא רציניים" ת'אמת זה סתם דפוקאבל בדוגרי יש ת'קטע של בשביל מה כאילו אפשר בינתיים רק לתכנן ולהתחיל רציני רק עוד 4 5 שנים (במקרה שלי) אני אישית בעד נישואים בזמן המתאים לא צריך להלחץ ולא צריך להסטלבט אני מכיר המון זוגות שהתחתנו בגיל 18 19 20 21 והתגרשו מתי שהוא זה גם יכול להחזיק מעמד אבל למה לקחת צ'אנסיםטוב בעצם סתתי מהנושא אבל בתכלס אין שום בעיה עם קשר לא רציני לדעתי

למעלה