קשר רציני/סתם קשר

Cat the Tiger

New member
קשר רציני/סתם קשר

למי שלא יודע, לפני כמה זמן הייתה לי יום הולדת 19
, סתם לידע כללי ;) עכשיו, מהי הדעה שלכם? צריך קשר רציני או סתם קשר. הדעה שלי היא כמובן שצריך רק קשר רציני כי `סתם קשר` לפי שמו כן הוא-הוא סתם ואין שום צורך בו והוא לא יעזור בכלום. כיום אני מרגיש כאחד בוגר שיכול להיות בקשר (רציני), רק בעיה אחת יש לי.. אין לי עם מי. הכוונה שלי שאני לא מכיר אף אחת אבל יש בי אמון שבע``ה אמצא אותה (בכל מקרה ככה אני מרגיש
)

בוקר טוב!!

אוקיי, כמו שכתבת סתם קשר זה לא דבר טוב. וחוץ מזה, גיל 19 זה לא כזה זקן. בגיל 19 עוד לא מתחתנים. תחכה עד גיל 21 ככה ותתחתן. בנתיים אתה יכול לחפש לך את האחת שלך. וזה לא בעיה כי אני מכיר אותך ובטוח שלא תהיה לך בעיה. המוני המונים של בהצלחה אחי!!

אממ אוקיי..

אני בכלל לא בעד קשר לא רציני, היו לי כמה כאלה, קשרים של ידידים, אבל ב"ה הפסקתי את כולם (חוץ מאלה של בנ"ע שגם איתם אני משתדלת כמה שפחות להיות בקשר..) ואני שמחה שהחלטתי את זה, כי חשבתי מה זה באמת נותן לי?!, זה לא תורם לי בכלום, אז מה הטעם? להפך קשרים כאלה לפי דעתי, (וגם בגילאים כאלה (פחות מ-18..) )יכולים רק להרוס את הקשר הרציני שיהיה בעתיד בע"ה, כי הקשר הרציני צריך להיות "האחד" וזה סתם הרגשה לא טובה שכבר היו לפני כמה כאלה שאפילו סתם דיברתם... ועכשיו ב"ה אין לי קשרים לא רציניים, ואין לי גם קשר רציני, בכלל אני חושבת שקשר רציני יכול להיות מגיל 18, לפחות, לפני זה לא יעזור כל מה שיגידו הבן אדם עדיין לא בשל לקשר רציני, לפני 18 זה גילאים שהאדם עוד בונה את עצמו,והמון דברים יכולים להשתנות בו ובדעות שלו עד גיל יותר מבוגר.. ואתה רק בן 19, יש לך עוד זמן לפניך, ואל תדאג, כשיגיע הזמן שלך, היא תגיע בע"ה...

קודם כל מזלטוב :]

אתה שמיניסט או אחרי? בכל אופן, אני חושבת שכולנו כאן מסכימים שצריך קשר רציני ובאמת בע"ה האבירה על הסוסה הלבנה תגיע :]] חח סתם נו אין לך מה לדאוג

Cat the Tiger

New member
אני

שמיניסט שממש כבר מסיים בע``ה (לפחות משהו משמח
) אני באמת מקווה שהיא תגיע
.. ותודה על ה`מזל טוב`

איזה חמוד אתה!!

אתה דואג וזה בסדר לפי דעתי זה די נורמלי לכל אחד יש את הדאגה הזאת אבל... לכל אחד יש את האחת שלו ובע"ה הכלה שלך תגיע גם.. בהצלחה לךךךךךך! =)

וואו...וואוו וואווווווווו....

מה קרה....אתה ילד ..על מה הלהיטות הזו...זה נשמע כמו אדם שעבר את עשורו הרביעי-גרוש-וזקוק ליד אישה תומכת ..שתטפל בילדיו הקטנים. ממש נואש ועצוב...אם לשפוט לפי הסמיילי ...והמילות הכבדות.. בסדר-רק התחלת..תרגע..איזו דרמטיות.. .

TillsWIFE

New member
תכלס!... בלי לפגוע

כאילו הדיבורים האלו ממש מצחיקים אותי, לאור העובדה שאני לא מתקרבת לחתונה או חבר במשך 10 השנים הבאות

אל תצהירי הצהרות

באמת, גמאני אמרתי את זה כל הזמן וזה לא שהיום אני בטוחה שאני מתחתנת עוד שניה וחצי אבל באמת, אל תצהירי הצהרות כי לכי תדעי מתי זה יגיע וכו'

elivnat

New member
לפי דעתי

צריך רק קשר רציני.. ואני מודה שיש לי עכשיו כל מיני קשרים בקטע של ידידות ותו לא.. ובקשר לבת זוג..אממממ... מה אני אגיד לך... היא תגיע מהמקום הכי לא צפוי (משפט ששמעתי ונראה לי ממש נכון)... בהצלחה

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif אל תדאג, יהיה טוב בע"ה.

ותאמין לי שגם אם אתה לא מכיר אף אחת-אותה אתה תכיר, וזאת תהיה הרגשה כל כך נפלאה.. באמת. אל תגרום לזה להגיע יותר מוקדם מהזמן שזה אמור להגיע.. זה יגיע בבום, ואתה תהיה הבנאדם המאושר בעולם.. אבל אם אתה כל כך רוצה שזה יגיע.. רוצה שידוך?

גולניסט

New member
אנל'א יודע מה איתכם...

יש לי חברה שהיא כמו אחותי. אנל'א אוהב אותה והיא לא אותי. סתם הכי כיף לי בארץ זה להתייעץ איתה! היא חכמה, יודעת מהחיים שלה. והיא גם חברת ילדות. אז ככה שאני אף פעם לא הייתי נגד קשרים של 'סתם' לפעמים הם מלמדים אותך המון על עצמך ועל החיים אבל צריך לדעת איך, מתי ועם מי. יומנדנד!

למעלה