גור אני לא רואה צורך להתייחס עליו
הוא לא נותן פה שום טיעונים מספקים חוץ מילמול חוזר של אתן הטענות שחוזרות על עצמם כל פעם מחדש.
התגובה שלו בהתחלה הרגיזה אותי, גם כתבתי לו עלי והאם אני מגובל?, אבל אני חושב שזה חסר טעם אבל
אני מבין אותך: גם הורי בהתחילה רצו שאני ישתלב אמי פחות היום הם כבר לא מציקים לי בעניין של" להיות כמו כולם"
להפך אפילו אבי מבין אותי : ורק מבקש שהיה פחות עצבני ותוקפני ולא מנסה שאהיה פחות מוזר, אפילו ראינו משחקי החקוי
והוא אמר" נתנאל אתה בול מדבר כמו אלן טריונג" למשל שאני מסביר לו על פיזיקה או סתם מדבר לעצמי, הסברתי לו שהוא
אוטיסט והוא הצליח להבין שזאת התנהגות המאפינית אוטיסטים, ושהם לא פגומים הוא לא חשב כך אף פעם אלה חשב שצריך
לעזור להם להשתלב והיום הוא כבר לא, חוץ מהקטע של העצבים ואולי להתחתן שעל זה הוא מתעקש בגלל המסורת: אני הבנתי
שלהסביר לו לא מתוך כעס ועוקצנות ועלבות מטיבה לי יותר, אפילו שהוא לפעמים מרגיז נורא ויורד עלי בכל מיני מצבים שאני נורא
מוזר או מתחיל לדבר כאלו לעצמי, כלומר אני מסביר לו דברים שהוא לא מבין ומתחיל להרצות והוא לא עונה וממשיך לדבר למשל
עם אחי ואני ממשיך כי אני שקוע בהסבר, והסבר חייבים לסיים זה כלל לא משנה אם הקישב-לך או לא דומה קצת לניטון תלא חושב?
,אבל אני הצלחתי להבין שגם הגישה שלך נכונה להיות כמו במסע בין כוכבים הקטע שהחיזירים פוגשים תבני אדם אז כמו
אני ואבי פעמים רבות, אז אפשר לריב או לנסות להבין אחד תשני ,ולמדתי את זה בימים האחרונים שעדיף להבליג ולא
להיות הכי שנון או הכי חכם ולשתוק ולא לעליב אם לא מבינים אותך או לועגים לך, וזה עוזר זה מין ארגז כלים כזה שאתה
יכול להעזר בו ,זה לפחות דעתי ומה שהבנתי שעשיתי חושבים בשבוע האחרון....