קשה האהבה קשה

יעלילה1

New member
הגבר המצוי, כולל אותך?

וברצינות. זה בדיוק מה שהיה גם בעלי. וכשהשתניתי ועמדתי על הרגליים ולא הייתי תלויה בו עוד הוא לא יכל לסבול את זה. לא יכל עם זה שכבר לא הייתה לו שליטה. כתבתי לא מזמן על הסיפור "החתיכה החסרה" של סילברסטיין. אחלה סיפור שקראתי בצעירותי ואהבתי, אבל לאהוב ולהבין זה לא מספיק. אני רוצה להיות "שלמה". עקומה איכשהו, אבל שלמה... ולחיות עם מישהו כי אני אוהבת את הבן אדם (והוא אותי). כי מעניין לנו ביחד, כי סקסי לנו ביחד, כי זה כיף, כדי שנהיה "עדים" זה לזו, כל אחד לעולם האישי של האחר. לא להיות ביחד בגלל תלות, מחסור, בגלל שהוא ממלא פערים. נכון שיש צורך, הזדקקות, ואני מתארת לעצמי שאם יש מישהו כזה והוא נפטר או קורה משהו, זה כואב ויש געגועים וכן הלאה. אבל זה יהיה כמו שחבר הכי קרוב יחסר לך.

יעלילה..כאן את נכנסת לסרט חדש

שצריך לפתוח עליו שרשור נפרד. מערכת היחסים בין גבר לאישה. יש כמה מישורים.. תלוי מהי נקודת ההתחלה.. תלוי מי הגבר.. תלוי מי האישה.. יש המון מרכיבים לקשר..

בשאישה מתחתנת עם גבר בפעם הראשונה

זה שונה לגמרי מנישואין בפעם השניה.. בפעם הראשונה..יש יחסים אחרים..יש אהבה אחרת..יותר עיוורת..יש הסכמות לא כתובות.. יש פעמים שלא הסכמת עם חבר שלך ולא אמרת כלום..שתקת למרות שחשבת אחרת. הוא לא ראה שחשבת אחרת. הוא ראה את השתיקה שלך. וזה היה טוב עבורו. ומכל ההסכמים הבלתי כתובים הללו..התחתנתם בפעם הראשונה. עם הזמן ..למדת.. וראית מערכות יחסים של זוגות נשואים שקרובים אליך..ורצית שינוי. בן זוגך ..שונה מבן זוגה של חברה שלך.. היחסים בינהם שונים.. והוא(בעלך)לא קבל את השינוי שחל בך.. ואי אפשר להאשים אותו..הוא נשוי טרי.. הכיר אותך כמו שהיית..ולא ציפה שתהפכי את הפרצוף שלך..ותהיי פתאום זאב טורף.. הוא התחתן עם טלה..כבש רך ונעים..והיה לו טוב עם זה..וגם לך..כל עוד היית רווקה.. לכשנולדו הילדים..תפשת בטחון עצמי ..וזרקת לו בפרצוף..שאת רוצה תנאים יותר טובים. הוא לא הסכים.. אז התגרשתם.

יעלילה1

New member
מה נשוי טרי...

נשואים 8 שנים היינו. (וזה הורס לך את הסטטיסטיקה?) וזה לא קשור להולדת הילדים (נולדו אחרי הנישואים) בקיצור, לפעמים יש לך פנטזיות יפות

יעלילה..אי אפשר לתאר מצבים כאלה

בכתב בצורה יעילה.. אז אם לא הבנת אותי..אז אולי פעם נדבר אז אוכל להסביר את כוונתי.

יעלילה1

New member
בכלל כתב וגם דיבור יכולים ללכת ו

ולהתפרש להמון כיוונים שונים... אבל בכללי אפשר לתפוס את הכיוון

זו בדיוק הייתה כוונתי..אם את מכירה

את המצב..אז את יכולה להבין על מה אני מדבר.. ותודה על ההבנה.. בלי לפגוע..ההא?

ליאל212

New member
אגוז גנבת לי את קו המחשבה. רק לא

רציתי להגיד זאת במפורש. למה להרוס לו? הוא מאוהב!! אז שיהנה מההווה. הרבה היו רוצים להיות מאוהבים עכשיו. גנטי מי רץ אחריך? מי? ראית מישהו כזה? למה ללחוץ עליה? קח את הזמן לאט. לפעמים אנחנו נקרעים ממחשבות שדופקות במוח ולא מרפות ובסוף המערכת יחסים נגמרת וכל המחשבות הטורדניות שהיו, היו כ"כ מיותרות.....או שזה נמשך והכל מסתדר בסוף.(אני אגלה לך סוד זה לא רק אצלך שהכל בסדר אבל...אבל...אבל ... יש רק 2 דברים קטנים שמפריעים...) תיזרום תראה לאן יוביל אותך הזמן......

יערית

New member
המוכנות שלך זו לא המוכנות שלה

אתה כבר אחרי,היא בתהליך.ולא חשוב שיש הסכם גרושים, יש כ"כ הרבה עינינים רגישים שצריך לטפל בהם לפני שקופצים צעד קדימה. אני מאד מבינה אותה,חושבת שהיא עושה צעד חכם ,רק חודש הכרתם,היא צריכה להיתמודד מול הילדים לגבי הגרושים וגם מול חבר חדש,זו מעמסה נפשית לא קלה. כמה שפחות להיות לעמוד בצואר הבקבוק ,כך יהיה לכם קל יותר בעתיד.

יערית

New member
זהו ש...

גם לי זה קצת דיגדג בבטן..הייתי מעודנת יותר בתיאור מחנק
~דעתי~{היא לא תכעס נכון?}

גנטי

New member
הנודניקית עם הקוקו

אובססיה בכלל לא אבל רצון עז ואמיתי לקדם את המערכת לשלב הבא

דמדומים

New member
זוכר הימים

היתי יושב על מדרגות הכניסה,בערב קיץ חם.אני אחי והאמא שלי,מפליגים בדמיון על מילותיה.סיפורים פנטזיות ואגדות לרוב..היה שם שר הטבעות וכל ההמשכים,תשעת הנסיכים וגם אחרים.איך שהוא שם,באגדות שזוכר,הנסיכות והעלמות,לא חזרו בערב לבעל שלהן...

d n n a

New member
סבלנות אח שלי!!!

תרגיע מה קורה? עם אתה אוהב אותה קח נשימה ארוכה ותן לה זמן, וחיבוק גדול כדי שהיא תוכל להתגרש בשקט ולהתפנות בשבלך!! חודש כולה? מה קרה? אני גרושה כבר 5 שנים ויוצאת עם מישהוא חודש ונראה לי שסוף סוף מצאתי את שאהבה נפשי, אבל להציג אותו לילדים? לא מתאים לי בשלב זה. לאט לאט מה החיפזון?

למעלה