קשה האהבה קשה

אני דפקא...

בונה על ידיעותייך
(טיפלת באגוזי?אני בדרך לסייסטה...שלא יהיו הפתעות
)

שחר טל1

New member
ש א לה למומחים (אגוז..טלה..)

אם היא בעלת הסכם כפי שנכתב (הסכם גרושים ע"י בית משפט)ותהליך הגט מסתיים בקרוב........... עדיין אם היא נפגשת היא מורדת? ואם הם יגורו בבתים נפרדים?

מומחה אני בטוח לא

אבל עד כמה שאני יודע אפשר להכריז על אישה כמורדת 1 אם עזבה את הבית 2 אם מונעת את עצמה מבעלה 3 מתנגדת לשלום בית אבל בטח יש עוד ומרגע שיש הסכם חתום על ידי בית משפט כל הסיפורים שאנשים מספרים זה חצי בדיה וחצי שטות כי אם שני הצדדים רוצים גט ויש הסכם אז למה להם להמשיך לחיות תחת קורת גג אחת?? אין היגיון נכון?

כבר נרשם רבות על תחושות של זמן

כי לזמן אין הגדרה מיוחדת. עובדה שכותב ההודעה בעל תחושות מספיק עמוקות להגיד שהוא רוצה איתה עוד ומרגיש בטוח ובוטח בה. אבל שים לב יש בעיה כרגע עם הקשר שלה איתו ושלו איתה ביחסים שלהם. ולמה להכניס את הילדים לשם? הוא לפי מה שהבנתי גרוש והיא עדין לא. היא והוא רק חודש יחד. מה אתה מצפה שהיא תחשוף את הילדיה בקלילות בזמן שהיא עוד גרה עם בעלה ועדין לא מרשה לעצמה להשאר ללילה עם החבר שלה? נו באמת בקשר לחשיפת הילדים הענין שזה ענין בפני עצמו. לא פעם נרשמו שרשורים וגם אני תהיתי חששתי ושוב ועדין חושפת. נכון שיש תחושות ומשם אנחנו זורמים. לפעמים טועים ולפעמים לא. מה שחשוב לא להיות פזיזים. בנושא הנ"ל נראה לי פזיז מידי ממקום של בעיתיות מסוימת שיכולה חלילה לשנות את כיוון ההליכים. לא פעם שמעתי על קנאה מצד שני וחושבת שהזמן הכי טוב לחשוף שם יהיה כשהיא תרגיש בכלל שהיא יכולה לחשוף את עצמה יותר.

גנטי

New member
ילדה עם אופחי

לא אין פה עניין של שינוי כיוון ההליכים ואם היתה אומרת לי דבר כזה אז כן הייתי חושד שהיא "מסבנת" אותי כי הרי לדבריה יש הסכם חתום ומנוי וגמור עם הצדדים להתגרש וטענה כזו באמת היתה שמה לי דגל אדום כי זה פשוט היה נוגד את שאמרה ואת אומרת שאין לזמן הגדרה אבל בכל זאת נתפסת לעניין של החודש וגם בנקודה זו הזמן לא מהווה חשיבות אלא תחושות בטן

שלא אובן שלא כהלכה

לא לא נתפסתי בדיוק. בחיי הפרטיים גם הכרתי פחות מחודש. רק שיש דרך ועיתוי מוצלח. טלה הציע בחוץ כאילו וכאלה. אני בדרך כלל דוגלת בשיטת ה"ידיד" ולרוב הבנים שלי מחליטים לקרב יותר ממני. אם זה מצליח מה טוב. אבל תסכים איתי שיש סיכון כשמדובר בילדים..שם אפשר קצת להיות רגישים יותר בוגרים יותר ופחות פזיזים.

טלה

רגש= תחושת בטן רגש= אישה יודעת ומכירה יותר טוב מכולם מי אלו ילדיה . אי אפשר לדעת מה קורה אצלה בבית עם הילדים אולי הילדים עדיין לא מוכנים לפגוש אתו ? אולי היא לא רוצה לחשוף אותם כי היא חושבת שזה מוקדם מדיי ? כולם כתבו אותו דבר אני רק כתבתי "אישה יודעת מתי לחשוף את ילדיה " איזה קטע לא הבנת ?

|אייקון של זילזול גדול|

אישה יודעת טוב יותר....בתחת שלי(תיאה) לא חוזר איתך לויכוח הזה אבל יש הרבה גברים שיודעים יותר על הילדים מנשותיהם

גם אני לא חוזרת בי

יודעת יותר הכוונה בקשר לילדיה שלה !!!!!!!!1 ובזה סיימתי את דבריי איתךבנושא הזה

ויש נשים

שלקחו בעלות על הרגש כמו ש"ס על הדת וכולם יודעים שהם בכלל לא דתיים....

שחר טל1

New member
טלה כנראה שלא העברתי את דעתי

באופן ברור התכוונתי לומר שלהיות רגיש בעיניי זו תכונה טובה של לראות את האחר ולא רק את עצמך(כשאני כותבת אני מתכוונת גם לגברים וגם לנשים) התכוונתי שאני שמחה לדעת שיש גברים רגישים.... אמנם את האינטונציה של קולי לא שמעת... האמירה באה ממקום חיובי של שלווה ולא ממקום של כעס מקווה שכעת אני ברורה טוב יותר

שחר../images/Emo140.gif

זו לא היתה תגובה שמכוונת אלייך אלא רק לחדד את שאמרת וזה בא בתגובה לברבורה שהציגה עמדה נו את יודעת כזו לא ממש לעניין

לבדיתי

New member
עניין משפטי גרידא, ולא כלום מעבר לז

לזה תבין היא עדיין לא גרושה, מבחינת ההלכה אם היא יוצאת עם אחר בטרם התגרשה היא "אישה מורדת" - לכן אינה רוצה לחשוף את יחסיכם בטרם סיימה את ההליך. תן לה את הזמן, אם היא מוצאת חן בעיניך שווה לך להיות סבלני. ובכלל ביחסים לא צריך להאיץ... מה גם שהיא עוד גרה עם בעלה, באיזו סיטואציה בדיוק רצית לפגוש את ילדיה? בבית קפה? אני חושבת שמה שקשה לך זה שהיא חוזרת לישון עם בעלה (ואולי באותה המיטה)- נכון זה קשה, אבל אם אתה בוטח באהבתה אליך אז זה לא צריך להפריע לך. ואם אינך בוטח אז בכל מקרה כדאי לך לסיים את הקשר. הגיע הזמן שאנשים ישארו בקשר רק מתוך רצון ובחירה ולא מפחד הלבד או פחד הנטישה. בהצלחה שיהיה לכם

גנטי

New member
לבדיתי

אין פה עניין של הלכה. לפי דבריה יש הסכם ומנוי וגמור כל העניין ואם הייתי יודע שהיא ישנה איתו במיטה אחת .אז פשוט לא היה המשך איך אפשר להיות עם מישהי ולדעת שמישהו אחר יענג אותה בעוד שעה?

למעלה