קשה האהבה קשה

אתה הולך על סמך תחושות וזה אחלה

לא אני שאגיד לך שזה למשהו שאני עושה בחיי היום יום שלי. אבל האם ראית הסכם? האם לא עלה בדעתך שיש בעיה עם זה שהיא "חייבת" לחזור הביתה?

גנטי

New member
ילדה עם אופי

לראות הסכם ראיתי. אבל הסכם לא תמיד מספר מה קורה שם באמת חוץ מזה שלא בעיה להביא מסמך שנראה אוטנתי בתור הוכחה יש אנשים שמזיפים דרכונים אז מה הבעיה בלזייף הסכם? ורק בגלל סיבה זו לא דיברתי עליו אלא רק על רגשות ותחושות בטן שלי

יערית

New member
רק על סמך מה שכתבת עכשיו

הייתי נחנקתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת. הלו לאט לאט,תרגע,תנשום קודם אותה,תכיר אותה,מה הפזיזות והדחף להכיר את ילדיה?זה ביטחון שאתה רוצה לקבל בקשר ליחס שלה כלפיך?

גנטי

New member
יערית

אני חושב שברור אמרתי הולך על התחושה שלי ולא על נייר כי כולם יודעים מה ניירת שווה בדרך כלל ואיך אני יכול להסביר שמרגיש טוב ובוטח בה ומצד שני הדברים האלה פשוט מבימים לי סרטים בראש.

יערית

New member
מבימים לך סרטים?

מי אדון לעצמ אם לא אתה??כבר לא בני 16 ,החשיבה שלנו מתעגלת מעט,לא חייבים לחיות תחת זכוכית מגדלת, בלבלת וסרטים.אמון,אהבה זורמת,ולחכות לטיימינג הנכון. אתה מחליט מתי הם מתחילים להבנות ,ומתי אתה מעיף אותם לעזעאזל!

הסוכן64

New member
אל תעסיק את עצמך במחשבה על "לדעת

עם מישהו אחר יענג אותה בעוד שעה". לידיעתך רוב הקשרים הראשונים לאחר הגט קורסים בשלב כל שהוא. תהנה מההווה,אתה והיא לא באותו שלב של יכולת לפתח קשר כמו שאתה רוצה. תמשיך להנות משינה באלכסון במיטתך. אני חושב שרוב החברה בפורום כתבו לך פחות או יותר את אותו הדבר.

הסוכן64

New member
ודרך אגב יש יתרון גדול בקשר שלך ../images/Emo70.gif

זר פרחים אינך יכול לקנות לה,ללכת לסרט אינך יכול,ללכת לבית קפה או מסעדה גם לא. קשר חסכוני הרבה מקנאים בך ברגעים אלה

יעלילה1

New member
מעניין אותי,

למה אתה חושב שרוב הקשרים הראשונים לאחר הגט קורסים מתישהו?

אז ככה.

היא במצב נפשי קשה..אפשר לאמר כמעט נואשת.. כל מה שבנתה במו ידיה היא או הוא רוצים להרוס. או זו היא שרוצה להרוס את קשר הנישואין.. אז היא נמצאת במצב הכי קשה.. היא צריכה חיזוקים מהסביבה..לצעד שהיא עומדת לעשות.. אם יש לה גבר בסביבה..היא מחבקת אותו כמו שילד שלא ראה את אבא שלו כמה ימים..קופץ עליו ומחבק אותו חיבוק אמיץ ואוהב.. זה מה שהיא עושה כרגע.. המאהב שלה..לא צריך לעשות הרבה..מספיק שלא יפריע לה..והיא תעריף עליו אהבה..אין קץ. עברה את השלב של הגירושין.. או אז היא מתחילה לעשות חשבון נפש.. אם היא זו שרצתה בפירוק ..היא בשלב של הרחמנות על הבעל שלה והילדים..(אוי..מה עשיתי להם..הרסתי להם את החיים) בשלב הזה..היחסים שלה עם המאהב..מתחילים לקבל את האור האמיתי שלהם.. היא רוה אותו כמו שהוא.. פתאום היא מתחילה לראות דפוסי התנהגות שלא מוצאים חן בעיניה.. ואז היא מטיחה בו האשמות.. או שהיא חושבת על זה בינה לבין עצמה.. הבעל שלי כבר היה יותר טוב בקטע הזה..או בנושא הזה.. ואז המאהב..מתחיל להרגיש את הקור.. הקור חודר לעצמותיו ומקפיא אותו.. שוב אין לו את הבטחון שהיא תלויה בו ומתרפקת עליו.. במקביל היא מתחילה לעמוד על הרגליים שלה.. ומראה לו את יציבותה.. במיוחד אם היא יפה או סקסית שמקבלת חיזורים מהסביבה.. ואז..המאהב מתחיל להבין שהאהבה שלו מגיעה לסוף הדרך..ודורש הוכחות לאהבתה אליו.. היא לא ממהרת עכשיו.. היא רוצה לשטוף את העיניים,להכיר,, לבדוק עוד אופציות.. אז היא מגיבה על הדרישות שלו..בתלונות נגדיות.. כמו למשל"איך אתה מצפה ממני שאני אעשה כך וכך..כשאתה עושה כך וכך.." והמסך יורד..

יעלילה1

New member
יש בזה משהו

בעניין של התלות והצורך. אבל כשאתה כותב על המאהב: "שוב אין לו את הבטחון שהיא תלויה בו ומתרפקת עליו.." אני חושבת לעצמי, למה צריכה להיות תלות ביחסים? ואם היא עומדת על רגליה, זה טוב, לא? באופן כללי זה נכון והבנתי את הכיוון

העניין הוא..שהגבר המצוי

אוהב שהאישה תלויה בו..זקוקה לו..זה טבע האדם.. וכשאתה אוהב אישה והיא זקוקה לך גם כן..זה נהדר מבחינתו של הגבר..זה נותן לו בטחון שהוא חשוב לה..והוא מביא תועלת..ולכן היא לא תעזוב אותו..

והמשפט האחרון שלך.....איך ומאיפה

הבאתה אותו? ובכל מקרה אתה נמצא במקום שהרבה נשים יש פה שעזבו שהלכו למרות מה שכתבת? אז איפה?

למעלה