קשה האהבה קשה

חחחחחחחחחחחחחח

אחרי הילד השני?? לא מזלזל חס וחלילה אבל למה מישהו לא סיפר את זה לנחמה??(פרעה לשעבר)

יש סטטיסטיקה בנושא..

פעם קראתי כתבה בעניין.. והמסקנות של המחקר היו פחות כך..לפחות לגבי 2 הנושאים.: אחוז משמעותישל הגירושין מתקיימים אחרי הולדת הילד השני.. ואחוז משמעותי של הגירושין מתקיימים עד 4 שנים מיום הנישואין. עברת את התקופה הזו(4 שנים)..יש סיכוי שתתגרש לאחר עשר שנים מיום הנישואין.

תן לה את הזמן שלה ,

אישה יודעת מתי לחשוף את הילדים אל תשכח הילדים זה נושא מאוד חשוב בפרק ב' , לגבי החזרה לערב לבית היא צודקת , תן לה את הזמן אל תלחץ עליה לגבי הילדים . בהצלחה לכם

ברבורה

כנראה השבוע אני לא מבין אותך איך היא בדיוק צודקת לגביי החזרה הביתה? ורק אישה יודעת מתי לחשוף את הילדם????????????????

על החלק של הילדים לא הגבתי לו

כיון שאיך בכלל אפשר לחשוב על חשיפת הילדים בקשר שהאישה גרה עם בעלה?! אין קשר לאישה יודעת או גבר יודע יש גבול מינימלי בין האגדה להיגיון וכל עוד היא בבלגן עם בעלה/פרודה איך בדיוק היא תכניס את הילדים לעוד תסבוכת? הם בטח לא יודעים אפילו שההורים שלהם מתגרשים אז להכיר להם מישהו חדש????

איך אפשר לחשוב...

אי אפשר לחשוב אלא אם הסיפור שלה לא נכון!!! אני חשפתי את ילדי עוד כשגרתי בבית לדמויות מסוימות ועד היום לא חושב שטעיתי. וזו בגלל הסיבה שהייתי בטוח לאן אני הולך ואם היא לא מוכנה לחשוף אז בטח היא לא בטוחה! זה פשוט מאוד כי הדרך היחידה לבדוק אם אדם אומר לנו את האמת זה בדברים החשובים לו בחייו והילדים חשובים לרובנו וחושב שבקטע כזה אפשר להבין אם האדם משקר או לא.

טלה..לגבי ילדים אני חולק עליך

אי אפשר לצפות ממנה שתכיר לו את הילדים אחרי חודש הכירות.. זה לא רציני. האבא עדיין בבית.. טרם התגרשה.. ואז תהיה תלויה בטוב ליבם של הילדים שלא יספרו לאבא? וועוד דבר שהוזכר כאן קודם.. אישה נשואה שנפגשת עם גבר אחר..לפי ההלכה היא מורדת.. ואז הבעל שלה יכול לפנות לבית דין רבני ולדרוש שיכירו בה כמורדת.. ואז יכולות להיות לה בעיות..

חולק עליך בגדול

אם רוצים להראות כוונה רצינית אז אפשר לקבוע באיזה גלידריה למשל כאילו מפגש מיקרי לחלוטין ככה גם אפשר לראות איזה חיבור יש עם הילדים ולא חסר דוגמאות של איך אפשר לא חייבים להתנשק ולהתגפף לידם אפשר לעשות זאת בעדינות וזו נקודה שכנראה לא כל מה שהוא חושב וכל מה שאמרה אמת

בוקר טוב אגוז

היא נשואה נכון לפי טענתו יש הסכם גירושים אז על הנייר היא כבר גרושה!!!!!!!!!!! עכשיו תנסה שוב

על הנייר היא נשואה..היא גרה איתו

באותו בית.. יש חברים.. יש משפחה.. יש שכנים.. זה להכניס את הראש למיטה חולה.. ועניין הילדים אין לו שום קשר לרצינות שלה.. שעליה(על הרצינות שלה) כתבתי קודם ..

לי נראה הכי בריא

שנסכים שאנחנו לא מסכימים אבל אם יצא אני מבטיח לך שפנים מול פנים אם אסביר לך לאט אתה תבין מהר... את הנקודה

נו ברצינות

גם הקטע של השינה מעלה חשש אבל תקראי למעלה ותראי אמרתי אם היא לא מוכנה אפילו כאילו במקרה להכיר לו אותם זה חשוד בעיני אלא אם כן יש לה המון להסתיר.

אומר לך משו...

במקרים כאלו... אני מאד לא פועלת ב"מקרה" עם ילדיי... להיפך...מאד מחושב,מתוכנן ובטיימינג הנכון להם...על פי הרגשתי. ואם אהייה חשודה בעקבות רגישותי לילדיי...אדע שאני במקום הלא נכון.

קוקואית

תצמעי.. אני אזביר לך לי למשל היה את הקטע של המיפגשים שיכולתי לבוא עם הילדים והם הכירו כבדרך אגב הם לא ראו בת זוג של אבא הם ראו ידידה. עכשיו אם זה לא היה במפגש אז אפשר לעשות זאת בדרך אחרת כמו שאמרתי ונקודה חשובה לפי מה שכתב הבעיה היא הגירושים ולא העניין של להכיר לו את הילדים לא אמר שלה יש בעיה עם זה בגלל חשיפה שלהם אליו אלא רק עניין הגירושים......אז לא רואה בעיה אלא אם כן הסיפור שלה לא כל כך אמיתי. ותאמיני לי שאני דואג לילדי ולא הייתי פועל במקרה רק כדי שיכירו

קודמכל...

בוא נבהיר משו... אין בינינו ולו סיפקיה אחת,לגבי דאגתך לילדייך
יודעת היטב איזה אבא אתה
הכי חשוב הבהרנו
עכשיו... עניין הגירושים...אין לו אישו בעינייך מזוית הילדים? אם אמת דברה,אם לאו... מי אני שאדע לומר...אינני מצויה בפרטים. אני פה רק בשביל הילדים
נ.ב. זמן סייסטה עבורי...פליזזזזזז,תעשה משו עם אגוזי בנידון

אם את ככה מדבר ../images/Emo88.gif

קודמכול
ולעניין בטח שיש זוית לילדים ואולי הכי חשובה גם אני לא מצוי בפרטים ובעצם כל מה שאמרו כולם הן הערכות בלבד והערכה שלי שאדם שמסתיר ..יש לו מה להסתיר...ואז הוא לא אמין עכשיו אם את ממשיכה להתווכח איתי אל תשכחי שאני יודע איפה את גרה

למעלה