פעם קראתי כתבה בעניין.. והמסקנות של המחקר היו פחות כך..לפחות לגבי 2 הנושאים.: אחוז משמעותישל הגירושין מתקיימים אחרי הולדת הילד השני.. ואחוז משמעותי של הגירושין מתקיימים עד 4 שנים מיום הנישואין. עברת את התקופה הזו(4 שנים)..יש סיכוי שתתגרש לאחר עשר שנים מיום הנישואין.
אישה יודעת מתי לחשוף את הילדים אל תשכח הילדים זה נושא מאוד חשוב בפרק ב' , לגבי החזרה לערב לבית היא צודקת , תן לה את הזמן אל תלחץ עליה לגבי הילדים . בהצלחה לכם
כיון שאיך בכלל אפשר לחשוב על חשיפת הילדים בקשר שהאישה גרה עם בעלה?! אין קשר לאישה יודעת או גבר יודע יש גבול מינימלי בין האגדה להיגיון וכל עוד היא בבלגן עם בעלה/פרודה איך בדיוק היא תכניס את הילדים לעוד תסבוכת? הם בטח לא יודעים אפילו שההורים שלהם מתגרשים אז להכיר להם מישהו חדש????
אי אפשר לחשוב אלא אם הסיפור שלה לא נכון!!! אני חשפתי את ילדי עוד כשגרתי בבית לדמויות מסוימות ועד היום לא חושב שטעיתי. וזו בגלל הסיבה שהייתי בטוח לאן אני הולך ואם היא לא מוכנה לחשוף אז בטח היא לא בטוחה! זה פשוט מאוד כי הדרך היחידה לבדוק אם אדם אומר לנו את האמת זה בדברים החשובים לו בחייו והילדים חשובים לרובנו וחושב שבקטע כזה אפשר להבין אם האדם משקר או לא.
אי אפשר לצפות ממנה שתכיר לו את הילדים אחרי חודש הכירות.. זה לא רציני. האבא עדיין בבית.. טרם התגרשה.. ואז תהיה תלויה בטוב ליבם של הילדים שלא יספרו לאבא? וועוד דבר שהוזכר כאן קודם.. אישה נשואה שנפגשת עם גבר אחר..לפי ההלכה היא מורדת.. ואז הבעל שלה יכול לפנות לבית דין רבני ולדרוש שיכירו בה כמורדת.. ואז יכולות להיות לה בעיות..
אם רוצים להראות כוונה רצינית אז אפשר לקבוע באיזה גלידריה למשל כאילו מפגש מיקרי לחלוטין ככה גם אפשר לראות איזה חיבור יש עם הילדים ולא חסר דוגמאות של איך אפשר לא חייבים להתנשק ולהתגפף לידם אפשר לעשות זאת בעדינות וזו נקודה שכנראה לא כל מה שהוא חושב וכל מה שאמרה אמת
באותו בית.. יש חברים.. יש משפחה.. יש שכנים.. זה להכניס את הראש למיטה חולה.. ועניין הילדים אין לו שום קשר לרצינות שלה.. שעליה(על הרצינות שלה) כתבתי קודם ..
במקרים כאלו... אני מאד לא פועלת ב"מקרה" עם ילדיי... להיפך...מאד מחושב,מתוכנן ובטיימינג הנכון להם...על פי הרגשתי. ואם אהייה חשודה בעקבות רגישותי לילדיי...אדע שאני במקום הלא נכון.
תצמעי.. אני אזביר לך לי למשל היה את הקטע של המיפגשים שיכולתי לבוא עם הילדים והם הכירו כבדרך אגב הם לא ראו בת זוג של אבא הם ראו ידידה. עכשיו אם זה לא היה במפגש אז אפשר לעשות זאת בדרך אחרת כמו שאמרתי ונקודה חשובה לפי מה שכתב הבעיה היא הגירושים ולא העניין של להכיר לו את הילדים לא אמר שלה יש בעיה עם זה בגלל חשיפה שלהם אליו אלא רק עניין הגירושים......אז לא רואה בעיה אלא אם כן הסיפור שלה לא כל כך אמיתי. ותאמיני לי שאני דואג לילדי ולא הייתי פועל במקרה רק כדי שיכירו
ולעניין בטח שיש זוית לילדים ואולי הכי חשובה גם אני לא מצוי בפרטים ובעצם כל מה שאמרו כולם הן הערכות בלבד והערכה שלי שאדם שמסתיר ..יש לו מה להסתיר...ואז הוא לא אמין עכשיו אם את ממשיכה להתווכח איתי אל תשכחי שאני יודע איפה את גרה