קרס לנקסון השרת?

צ ל י ל 8

New member
הבנת נכון, ואני מתקנת אותך לשרון ../images/Emo6.gif

אין מצב בעולם שבעלי במציאות יסכים לשחק מייפל
כמה שאני מנסה לשכנע אותו, אני לא מצליחה... ביננו עדיף ככה, אחרת היה עוד מישהו שהייתי צריכה להתחלק איתו על זמן מייפל במחשב הנייח חוץ מהבן שלי

צ ל י ל 8

New member
אה? התכוונתי למי שהתחתנתי איתו במשחק ../images/Emo3.gif

הוא לא ילד קטן, אבל הוא בן 23 היום. אני מכירה רק BM אחד בבאדי שלי שהוא בן גילי עם 2 ילדים בגילאים שלי (מארה"ב). חוץ מזה, הרוב בגיילד שלי בני 20+ יש קטנים יותר, ויש אחת מבוגרת ממני (42 אם אני לא טועה)

דרגה = 20-30 יום בשבילי

אני לא משחקת נטו רק שעה ביום....אני מחוברת בתכלס הרבה יותר משעה. אני לא 100 % מהזמן ליד המחשב. אני מולטיטסק. קודם כל יש לי חנות קבועה בשוק. ויש לי שלט רחוק לטיפול בחנות. כך שאם קנו לי משהו זה מדווח לי ואני מיד שמה חפץ חדש למכירה.... אני עושה בין 3-5% ביום. בחודש הבא מגיעות מפות אימון חדשות וטובות לדרגה שלי. מקווה לעשות קצת יותר מ 3% ביום.

SimsY

New member
אפשר לשאול מה את מספיקה בשעה ?

כי פשוט אני תמיד מנסה להגביל את עצמי לשעה ואף פעם לא מצליח ואחר כך מרגיש לא נעים עם עצמי. איך אפשר לעשות מסחר בכל כך מעט זמן - צריך זמן כדי למצוא קונה לכל מיני דברים.

SimsY

New member
הבעייה שלי עם חנות זה

שאני לא יכול לפתוח אותה בלילה כי אחרת הרעש של המחשב משגע אותי ומפריע לי לישון - ויש לי רק חדר אחד. וגם כל האקרים האלה שלוקחים לך את המקום בשוק הפתוח בכלל מעצבן

צ ל י ל 8

New member
אז תפתח אותה במהלך היום, קונים גם אז

אמנם פחות, אבל יש מכירות גם במהלך היום ולא רק בלילה. לדעתי, חנות זה הדבר הכי הכי נחוץ והכי הכי שווה להשקיע בו NX (וזה לא סכום בשמיים 1.8K NX ל-3 חודשים)

SimsY

New member
כן מן הסתם זה רק 9 שקלים לפי החישוב שלי

צריך רק לפתוח דמות מיוחדת לזה כי זה התאבדות להכנס עם הדמויות הראשיות כחנות

SimsY

New member
אוף אני רוצה לשחק

עדיין אין כלום - היום הפריסט שלי אמור להיות בארוויזיון של רמה 83'

למעלה