קרס לנקסון השרת?

xFade

New member
../images/Emo79.gifקראתי בFXP

שהייתה רעידת אדמה בקליפורניה ולכן השרתים קרסו. SAY WHAT?

Hasselblad

New member
אוקי יש לנו הרבה זמן בלי מייפל עכשיו

מקווה שזה לא היה רציני

זה מוזר כי תסתכלי על תאריך הכתבה...

ושאלתי חברה מקליפורניה... שלא היה לה מושג על מה אני מדברת...

xFade

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo12.gif

שלחו לי את זה במסנג'ר,אפילו לא שמתי לב לתאריך של הכתבה. אופס?

Hasselblad

New member
יתכן והייתה רעידת אדמה

אבל הכתבה שצירפת לא קשורה.... היא מלפני חודש

Hasselblad

New member
המממ קצת מוזר... האתר חזר

המשחק עולה.. אבל איך שאני בוחרת ערוץ אני מתנתקת... מישהו התחבר כבר?

SimsY

New member
איזה מכה

הייתי צריך לעשות היום את ארוויזיון רמה 83' דווקא זה היה יכול להיות אידיאלי אם היה אפשר להתחבר בזמן כזה כל השרתים ריקים - אין מי שיפריע להתאמן כאילו הוא היחיד שקיים בעולם

Hasselblad

New member
../images/Emo124.gif עידכון מבית נקסון

אכן היתה רעידת אדמה שהפילה את כל החשמל שלהם, כרגע הם עובדים על חשמל חירום (גנרטורים). למרות שהשרתים עלו עדיין יש בעיה בחיבור למייפל, הם ממלצים לשחקנים לא להתחבר כרגע למשחק ומעריכים כי יצטרכו לעשות סרבר צק, יוסיפו עידכונים בהמשך. Hello Maplers, This morning, we lost power in our west coast server center which caused all servers to unexpectedly shut down. This downtime affected our website as well as game and login servers. We apologize for the downtime and our inability to update you quickly about this issue. Right now we are on emergency power at the server center and while all game servers are up we are still experiencing issues with MapleStory. For now we advise players to not log into the game. We may require some maintenance on the database before you are able to log in normally. Please continue to check back here for updates. Thank you - MapleStory Staff -

בדיוק עמדתי לכתוב אותו הדבר

אני מוכנה עם ה PASTE מהאתר.....
מן הסתם המשחק יחזור כשאני אשן..... אין חנות.... באסה....

למעלה