קרס לנקסון השרת?

מ י ל ר

New member
תודה על העדכון D:

אני רוצה שנקסון יביאו לי גם 20K אנקס על עוקמת הנפש!

Hasselblad

New member
ואני רוצה

שאתה תביא לי 50K אנקס על עוגמת הנפש שגרמת לי (או עוקמת הנפש מה שבא לך)

מ י ל ר

New member
בא לי להגיד עוקמת נפש!

כי התעקמה לי הנפש
ואני אביא לך מה שתרצי 3> רוצה 50K אנקס? קיבלת! כרגע יש לי מספיק אנקס בשביל קוביה, אז רק תמתיני קצת בסבלנות :)

xFade

New member
../images/Emo79.gifרק שלא יהיה רול באק ../images/Emo122.gif

עד שסוף סוף הקוביות פעלו לטובתי והכפפות שלי 6% INT...

Hasselblad

New member
ברמת העיקרון אין סיבה לרול באק

כל זה תלוי במהירות גיבוי מידע של נקסון, אם הגיבוי הוא בכל רגע נתון אז אין בעיה... אבל אם הגיבוי הוא אחת ל X זמן... נחזור למשחק מהגיבוי האחרון. לדעתי לא יהיה רול באק.

SimsY

New member
כן זהו - לכל קריסה

יש סיכוי לאובדן נתונים אבל יכול להיות שנקבל NX כפיצוי

Hasselblad

New member
זה נכון שלכל קריסה יש סיכון

והכל בעצם תלוי במערכת גיבוי של נקסון.

הספקתי אחה"צ לעשות מכירה ב 68 מיל של BS 20

מקווה שלא תלך לאיבוד.... גם הספקתי לעשות 1% שלם. והלך GB RUN להיום.... כי אני ומיקי בכל זאת קמות תכף לעבודה....
לפחות סגרתי בת מצווה לבת סנדויץ' שלי.

Hasselblad

New member
שיהיה במזל טוב לבת מצווה!

אני הספקתי לעשות 5% ומכירות ב100מיל ככה שממש לא בא לי רול באק. ומשהו אישי קצת, אם את מחפשת מישהו שיעשה בוק בת מצווה לבת שלך כולל אלבום חתימות דברי איתי.

Hasselblad

New member
הצלם אירוע של המקום עושה בוק בת מצווה

כולל אלבום חתימות? לרוב צלמי האירוע לא עושים את זה כי הבוק נעשה לפני האירוע בכדי שהאלבום עצמו יהיה מוכן לאירוע. אני אגב לא מצלמת אירועים בכלל (למרות שמבקשים ממני הרבה), אני עושה המון בוקים לבת/בר מצוות.

אז ככה

יש צלם שעובד עם המקום שעושה בוק בת מצווה לפני הארוע, במקום אחר.... ואנחנו הוספנו תשלום על זה שהוא יגיע ויצלם גם את הארוע כולל קטעי וידאו קצרים. קודם כל המצלמה שלי, למרות שהיא לא מהפושטיות ביותר, לא תצלם בחושך ממש טוב ומהר כמו מצלמה מקצועית. שנית, בתור אמא לא מתאים לי להדחף לילדים..... ככה הצלם יעשה את העבודה ותהיה לילדה מזכרת. (אני חייבת להתוודות שכל הסגנון הזה של חגיגת הבת מצווה במועדון עם ריקודים ו"סטירה נשיקה" זה מה זה לא נראה לי... אבל אל תגלו ....). לגבי אלבום חתימות - לא שמעתי על זה.... אולי אעשה לילדה משהו נוסף לחגיגה המשפחתית שלנו..... כי זו חגיגה רק לילדים מ 2 כיתות ו' של השיכבה. אני צריכה לחשוב על זה...

SimsY

New member
אחוז אחד זה משהו ששוה לדבר עליו |מזועזע| ?

עד כדי כך לוקח שנים לעלות ברמות כאלה ?

אחוז אחד זה קצת יותר משעה עבודה .....

שווה לדבר עליו..... כן. שעה זה חצי או שליש מזמן מייפל היומי שלי.....

SimsY

New member
אז כל כמה זמן עולים ברמה ברמות האלה ?

אחת לחודש ?? אני לא מבין איך אנשים הגיעו לרמה 200 - הם כנראה או השתמשו בהקינג או שלא היו להם חיים בכלל

צ ל י ל 8

New member
אישית, אני מצדיעה לסמדר לגמרי על ההתמדה שלה

הרמה הכי גבוהה שהגעתי זה 160 עם הבישופית שלי בגלל שאז היה ספאם של ג'נסיס והתאמנתי רק בסקלס. 4 רמות נוספות עשה הבעל שלה שהשתמש בה כדי לעשות להירו שלו ליצ'ים בזמנו. השאדוורית שלי נתקעה ברמה 131. לא ניסיתי אותה מאז ה-BB שהם קיבלו שאדוו-פרטנר. היא היתה מעצבנת. בגלל כמות ה-HP הנמוך שלה היא היתה מתה הרבה.אף על פי שהגעתי איתה רחוק ב TOT, היא כבר לא יכולה ללכת לשם יותר ואין לי שמץ מושג איפה לאמן אותה ואם יש לי בכלל חשק. אין עליה שום ציוד שווה. כלומר, הוא היה איכשהו טוב לפני ה-BB, אבל עכשיו אין לה כלום עם אחוזים. לא בא לי להשקיע עליה
נראה לי שה-BM שלי תגיע הכי רחוק מכולן
אני ממש נהנית ממנה לאורך כל הדרך. אולי בזכות ה-BB. ה"פשטות" לעלות רמות עכשיו עוזרת מאוד! השאלה היא כמה זמן יקח עד שימאס לי גם ממנה
(ככה רק ביננו, אני פתאום מוצאת את עצמי מתגעגעת להרמיטית שלי ברמה 87
) אז סמדר, כל הכבוד שהגעת לרמות 19X

SimsY

New member
גם בעלה במשחק ?

|מקנא| הלוואי והייתי פוגש איזה מבוגר שמשחק גם .... לצערי אני פוגש רק מבוגרים שיורדים עליי כי אני משחק

למעלה