קרס לנקסון השרת? אין מייפל אין אתר?
L LaChicaDeLasNovelas New member 21/2/11 #2 סדיוק מה שאני שאלתי הרגע... קיבלתי לאג עצבני לפני יותר מחצי שעה, נזרקתי מהמשחק ומאז אפילו לאתר לא מצליחה להתחבר
סדיוק מה שאני שאלתי הרגע... קיבלתי לאג עצבני לפני יותר מחצי שעה, נזרקתי מהמשחק ומאז אפילו לאתר לא מצליחה להתחבר
פ פעם 3 סוכריה New member 21/2/11 #6 אין מייפל ואין שרת. ../images/Emo46.gif ואני תקועה באובליויון 5.... אני מניחה שהלך המקום הטוב בשוק....
אין מייפל ואין שרת. ../images/Emo46.gif ואני תקועה באובליויון 5.... אני מניחה שהלך המקום הטוב בשוק....
H Hasselblad New member 21/2/11 #12 צרת רבים נחמת טיפשים? אני איבדתי דור ספוט בחדר שתיים... ובגלל שעכשיו אני צריכה לנקות את הבית גם לא אזכה לתפוס ספוט חדש כי אין לי זמן להקליק ולבדוק מתי חוזר המשחק... אם את מגלה שחזר המשחק את מוזמנת לסמס לי...
צרת רבים נחמת טיפשים? אני איבדתי דור ספוט בחדר שתיים... ובגלל שעכשיו אני צריכה לנקות את הבית גם לא אזכה לתפוס ספוט חדש כי אין לי זמן להקליק ולבדוק מתי חוזר המשחק... אם את מגלה שחזר המשחק את מוזמנת לסמס לי...
H Hasselblad New member 21/2/11 #14 אם היית רואה את הבית שלי כרגע היית מבינה שאני לא אסיים לנקות כל כך מהר שלוש הולכים על ארבע שבילו והתפלשו בבוץ אחרי הגשם והחליטו לבדוק אם זה מלכלך כנשכנסים הביתה.....
אם היית רואה את הבית שלי כרגע היית מבינה שאני לא אסיים לנקות כל כך מהר שלוש הולכים על ארבע שבילו והתפלשו בבוץ אחרי הגשם והחליטו לבדוק אם זה מלכלך כנשכנסים הביתה.....
פ פעם 3 סוכריה New member 21/2/11 #16 ../images/Emo4.gif../images/Emo10.gifצהצרה היא שאני יוצאת תכף עם הבת שלי לראות מועדון למסיבת הבת מצווה שלה.... קבעתי עם עוד אמא והבת שלה. במידה ואהיה ליד המחשב כשיחזור המשחק אסמס לך.....
../images/Emo4.gif../images/Emo10.gifצהצרה היא שאני יוצאת תכף עם הבת שלי לראות מועדון למסיבת הבת מצווה שלה.... קבעתי עם עוד אמא והבת שלה. במידה ואהיה ליד המחשב כשיחזור המשחק אסמס לך.....
I ibinjamin New member 21/2/11 #7 מי יודע ? היי אשמח אם מי מכם יודעי דבר יעדכן אותי מתי האתר חוזר לאויר? יובל
מ מ י ל ר New member 21/2/11 #9 FAIL: המשחק קרס והאתר נפל ../images/Emo6.gif פעם ראשונה שזה קורה שאני רואה שגם האתר נפל, לול ופייל בו זמנית D:
FAIL: המשחק קרס והאתר נפל ../images/Emo6.gif פעם ראשונה שזה קורה שאני רואה שגם האתר נפל, לול ופייל בו זמנית D:
H Hasselblad New member 21/2/11 #15 כמו שאסף אמר מי ביקש דאבלים ולא קיבל????? לגבי השעות של הדאבלים זה כבר יהיה סיפור אחר...
M Macbook New member 21/2/11 #20 כבר עדיף לא לבקש.. סתם סיבה להשאיר אנשים ערים ב2 לפנות בוקר. למרות שזה לא משנה עם השעות שאני לומד למבחנים בזמן האחרון. |מנתק את המחשב וזורק מהחלון לשנים הקרובות|
כבר עדיף לא לבקש.. סתם סיבה להשאיר אנשים ערים ב2 לפנות בוקר. למרות שזה לא משנה עם השעות שאני לומד למבחנים בזמן האחרון. |מנתק את המחשב וזורק מהחלון לשנים הקרובות|