קרבות בסיסטמה

אנחנו נשמח מאוד לדעת מי אתה ואצל מי אתה מתאמן

שנוכל לדבר עם המאמן שלך ולהראות לו איזה תלמיד "חכם ונעים הליכות" יש לו... ספר לנו בבקשה את הרקע שלך.

sgracie

New member
אוווהההה, רק אל תלשין עלי

אני לא זה שכתב לך דברים בסגנון: "יבוא יום ומישהו באמת יתעצבן עליך ותקבל פעם אחת פיצוץ" אז אם כבר למישהו אין תרבות שיחה (צ'ט) זה אתה. אתה חתיכת אפס, עכשיו לך תטיס טיסנים כי נראה שזה הדבר היחיד שאתה מבין בו. ול-bmt29, זלזלת בידע שלי בלי לדעת מי אני, אז זה הרקע שלי: לוחם MMA ותיק, מתאמן 6-7 שנים BJJ, אלוף אירופה 2007 ואלוף DC במשקל חצי-כבד (זה העיקר)

זקס11

New member
משל מעולם הכדורגל

הכדורגלן הישראלי שהבקיע הכי הרבע שערים בליגת העל נקרא אלון מזרחי. האם זה הופך אותו למומחה בתחום הכדורגל? או שאלה אחרת, אין מגיבים אנשים בתחום שלו כאשר הוא פותח את פיו ומדבר? האמת היא שזה חבל עבורי, כי המציאות טפחה על פני. בכל מקרה, הבטחה שנתתי לך בפורום אחר אני מתכוון לקיים: "בכל קרב בינלאומי שתערוך, אני אתמוך בך.

sgracie

New member
זקס, אם אתה רוצה להיות הוגן תצביע בבקשה

על שרשור אחד שבו אני זלזלתי במישהו כמו בהודעה של bmt29 למשל, זו שנמצאת 3-4 הודעות מעל. או זו של עמית, שבה הוא דיבר על זה שיום אחד אני אקבל פיצוץ(?) או שהוא יילך ו"ילשין" (???) עלי למאמני. זו התנהגות? אתה יכול לחבב אותי, ואתה יכול שלא, אך דיבור כזה אני לא מוכן לסבול. אני דווקא מחבב אותך כי אתה ענייני וכותב בצורה לא ילדותית

צוללן1978

New member
אני בד"כ לא נוטה להתערב...אבל זה מתבקש

הויכוח כויכוח ספורטיבי הוא ענייני ואין איתו כל בעיה מלבד שחלק מהשותפים בו חולקים קצת בעיה בהבנת הנקרא. מעבר לזה אני חייב לומר שההתייחסות לכפיר היתה מזלזלת ביותר במיוחד ע"י עמית וצורת ההתכתבות. כפיר לא צריך אותי לסנגר עליו אבל זה פשוט עבר את גבול הטעם הטוב. חבל שזה יורד לפסים של אלימת מילולית כי ככה אנחנו גם משתקפים אל מול הקורא ההדיוט שבא להתארח וללמוד. סה"כ מדובר באינטרנט ובפורום חברים, אל תגיעו לפסים אישיים או אפילו לאיומי מקלדת....לא מתאים. סופ"ש מנוחה לכולם.

בתור הקורא ההדיוט אני יכול לומר ש

באמת יש כאן כמה ויכוחים שהם לא במקום, sgracie, לא יודע אם זלזלת במישהו או לא אבל לדעתי הבעת הרבה זלזול בהרבה אומנויות לחימה מה שהרגיז כאן כמה אנשים ודי הגיע זמן לעשות לזה סוף לדעתי כי יש בעמוד הזה כבר שני דיונים ארוכים שלא הביאו שום דבר טוב...

sgracie

New member
מסכים, הגזמתי בתגובה לעמית, מתנצל...

לא זלזלתי בא"ל אחרות כא"ל, המעטתי בערכן של חלק מהן בהקשר של קרב אמיתי עכשיו אעזוב את הנושא

או אדון כפיר

עכשיו שכאתה במערומיך אתה מתחיל להתאפס. דוד בנימין אני מאמ ין שאתה לא מרוצה ממש שאתה רואה כאן ובטוחני כי כבר שוחחת עם הילדון הזה שמתעמר באנשי מיקצועי אחרים וקורא עליהם קריאות תיגר מגוכחות.. כפירוש אני מקווה שזה הסוף ושלמדת לקח מהעניין עמית

צוללן1978

New member
שחצן מתנשא...

הויכוח נסגר, למה אתה מתחיל שוב בנימה הזאת?? ילדון?אתה קורה לו ילדון? תתבגר עמית... DC הבא תגיע ותלחצו ידיים.

sgracie

New member
ילדון? כפירוש? ההתנצלות שלי עדיין עומדת בעינה

כי אני מאמין שבפורום לא צריך להתבטא כך. למרות זאת, אני עדיין חושב עליך את הדברים הללו, ואחרי ההודעה הזו שלך אפילו יותר ממקודם. במערומיי? יש מספיק אנשים בפורום שמכירים את הכינוי שלי ממזמן, כך שמההתחלה לא חייתי בסרט שאני אלמוני כאן. כמו שאני לא אנסה להתווכח איתך בנושא סט-אפ למסוקים כי אני לא מבין בזה כלום, אתה אל תתיימר להבין יותר ממני בנושאים עליהם אני כתבתי, אלא אם תפתיע אותי ותגיד לי שאתה מומחה לקרקע, נגיד, חומה אצל רויס, ואז אגיד אמן לכל מה שתגיד לגבי הטכניקות הנ"ל. לא קראתי תיגר על אף אחד, בשביל זה יש DC, מי שלא מת עלי ורוצה לתת לי פיצוץ (לדברייך) יכול לבקש מהמארגנים לעלות לקרב. אני כתבתי על תרגילי קרקע שלא עובדים, לדעתי, ותו לא.

כפיר

שמע אתה צודק זה נכתב ברוח ההתלהמות. אינני מומחה לקרקע אך אני איש מיקצוע דיי מוערך בתחומי המיקצועיוכיום אני מתפארנס מזה כך שכנראה שבאמת יש לי איזו שהיטא פיסת מידע. לא מומחה לקרקע ולא מתיימר להיות מומחה לקרקע אבל תראה, אצלך המדדהוא חגורה חומה של גרייסי כדי להבין בקרקע ואם אני לא טועה כיום יש זרמים רבים שיודעים לעשות קרקע לא רע... בקיצור המון הצלחה ואל תקרא לי לקרב אחי, זה לא בשבילינו האמן לי. שנה טובה לכולם..

bmt29

New member
שבוע טוב! זלזלתי בידע שלך?

אשמח מאוד אם תראה לי היכן עשיתי דבר כזה? הנתונים שהצגת ראויים לשבח אבל פשוט לא רלוונטיים בעיניי לדיון. עובדת היותך לוחם לוחם מנסה ב זירת הMMA לא מעידה על ניסיון באומנויות לחימה ושים לב שאני אומר אומנויות לחימה ולא קרבות רחוב. לא אני הוא שמזלזל אלא אתה. היותך לוחם MMA מנוסה לא הופכת אותה לבר סמכא לקבוע מה שווה אומנות כלשהי על פי צפייה בסרטונים שלה ביו טיוב. האם אמרתי משהו לא נכון בהודעותיי? האם טעיתי ובאמתחתך ניסיון קרבי עשיר מחוץ לזירה כולל נגד לוחמי סיסטמה? אם כן אתנצל ואומר שטעיתי. אך נדמה לי שלא כך הדבר, ותקן אותי אם אני טועה.... JB

john woo

New member
ממש לא התכוונתי לקרבות זירה

התכוונתי לעבודה הבאה: http://www.youtube.com/watch?v=YtGrGfRihV8 שניות 24-37 מראות למה התכוונתי (רואים שם שהידיים "עפות" בצורה משוחררת) מעניין אותי לדעת מה כיוון העבודה אצלכם מול יריב בעל ניסיון קרבי עשיר יותר מאדם ממוצע. מקווה שהייתי יותר ברור עכשיו :) אני אשמח לראות עוד סרטונים דומים

סיסטמתי

New member
למיטב הבנתי זה לא סיסטמה די ריאבקו...

נכון שזו אחת מהאומנויות הסלאביות אבל אני לא זוכר את שם הקהילה שעושה את זה ברוסיה, אבל למיטב זכרוני הם פאגאניים (זנחו את הנצרות האורתודוקסית) ויש להם הרבה עבודת ספארינג עם מוזיקה. אני לא לגמרי בטוח ואולי שרון יכול להרחיב על זה יותר, זה די אקזוטי. אגב ריאבקו הוא נוצרי אורתודוקסי מאוד מאוד דתי שאחרי שנודע לו שכמה חבר'ה הלכו ללמוד קצת אצל השבט הפאגני הזה, הוא עשה להם טקס טיהור שדים עם קטורת כנסיות. הרכילות בשיטה אומרת שפעם הגיע אליו למוסקווה תלמיד מוסלמי והוא היה נוהג לחבוט בחזה שלו בצורה של צלב (אגרוף למפתח הלב, אגרוף לבטן תחתונה ואגרופים לצלעות)....לא דווח על התנצרות, רק על סימנים כחולים. אגרוף סיסטמה הוא שונה מהותית, ונקרא "אגרוף חכם" אחת המטרות שלו היא לשנות מנח של התוקף כדי להגיע לשליטה ופחות לבצע "סיוף ידיים" כמו בקטע שאתה הבאת מכיוון שהוא פחות תכליתי לדעתי. אם הכוונה בקרב חופשי לכך שזזים בצורה משוחררת, אז השאיפה בסיסטמה להיות כמה שיותר משוחרר (לפעמים זה מגיע עד כדי הגזמה ומתחיל להראות כמו ברייקדנס
) ולמעשה רוב האפקטיביות של האגרוף בסיסטמה לא מגיעה מתוך המבנה כמו באומנויות המזרחיות אלא מתוך השחרור של היד והאמה, אתה למעשה מנסה ליצר תנועה של גל או הצלפה שיכולה להתחיל אפילו בכתף והיא מביאה את היד והמשקל שלה לתנועה בליסטית. אם מגיע תלמיד עם נסיון קרבי עשיר מהממוצע זה נפלא, כי אפשר ללמוד ממנו. בגלל שסיסטמה לא כופה תנועות, אין איבוד של מיומנות שנרכשה בדיסיפלינות אחרות.

למעלה