לוקהרט../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
"כן," הוא אמר בטון דרמטי, "פיוניות, היישר מהאחו בכפר."
"אני רואה שכולכם הבאתם סט שלם של הספרים שלי - כל הכבוד. חשבתי שנתחיל הבוקר בבוחן קטן. לא משהו שצריך להלחיץ אתכם - אני רק רוצה לבדוק כמה טוב קראתם אותם, מה למדתם... יש לכם שלוש דקות. אפשר להתחיל - עכשיו!"
"... אבל העלמה הרמיוני גריינג´ר ידעה שהשאיפה הסודית שלי היא לגרש את הרוע מהעולם, ולשווק סדרה של מוצרים לטיפוח השיער - ילדה טובה!"
" חלקכם צריכים לקרוא שוב את מסעותי עם מפלצות ביתר תשומת לב - אני מציים שם במפורש, כי מתנת יום-ההולדת שהכי הייתי רוצה לקבל היא אחווה בין כל הקוסמים והמכשפות לביו כל המוגלגים בעולם - אם-כי לא הייתי מתנגד לבקבוק גדול של ויסקי-אש של אוגדן!"
"הרשה לי רק לומר, שחתימה על תמונות בשלב זה בקריירה של אינה מעשה חכם - זה עושה רושם מעט נפוח, הארי, אם לומר את האמת. ייתכן שעוד יבוא יום שבו אתה, בדומה לי, תצטרך להסתובב עם חבילה של תמונות בכל מקום, אבל -" הוא פלט צחוק קצר, "אני חושב שהיום הזה עדיין לא הגיע."
מרשים מאוד היה לראות איך הוא מצליח לחשוף כל אחת מהשיניים הבוהקות שלו אפילו בזמן שלא דיבר.
"כן, כן, אני יודע מה אתה חושב! הוא - קל לו לדבר, הוא כבר קוסם מפורסם בכל העולם! אבל כשאני הייתי בן שתיים עשרה הייתי סתם עוד אפס, בדיוק כמוך(
). למען האמת, הייתי אומר שהייתי עוד יותר אפס ממך! זאת אומרת, ודאי יש כמה אנשים שכבר שמעו עליך לא? אחרי כל העניין הזה עם זה שאין-לנקוב-בשמו! אני יודע, אני יודע, זה פחות מרשים מאשר לזכות בפרס החיוך המקסים של השבועון למכשפה חמש פעמים ברציפות, כמוני - אבל זאת רק התחלה. הארי, זאת רק התחלה."
"שלום. מקום מוזר כאן, לא? אתם גרים כאן?" "לא," אמר רון זוקף גבה לעבר הארי.
ועוד אחד לא קשור - -
"דובי וידע אדונילי! הארי פוטר צריך להכנס לאגם ולמצוא את הוויזי שלו -" "את המה?" "- ולקחת את הוויזי מבנות-הימים!" "מה זה וויזי?"