קצת ציטוטים....

עלפית

New member
לוקהרט../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

"כן," הוא אמר בטון דרמטי, "פיוניות, היישר מהאחו בכפר."
"אני רואה שכולכם הבאתם סט שלם של הספרים שלי - כל הכבוד. חשבתי שנתחיל הבוקר בבוחן קטן. לא משהו שצריך להלחיץ אתכם - אני רק רוצה לבדוק כמה טוב קראתם אותם, מה למדתם... יש לכם שלוש דקות. אפשר להתחיל - עכשיו!"
"... אבל העלמה הרמיוני גריינג´ר ידעה שהשאיפה הסודית שלי היא לגרש את הרוע מהעולם, ולשווק סדרה של מוצרים לטיפוח השיער - ילדה טובה!"
" חלקכם צריכים לקרוא שוב את מסעותי עם מפלצות ביתר תשומת לב - אני מציים שם במפורש, כי מתנת יום-ההולדת שהכי הייתי רוצה לקבל היא אחווה בין כל הקוסמים והמכשפות לביו כל המוגלגים בעולם - אם-כי לא הייתי מתנגד לבקבוק גדול של ויסקי-אש של אוגדן!"
"הרשה לי רק לומר, שחתימה על תמונות בשלב זה בקריירה של אינה מעשה חכם - זה עושה רושם מעט נפוח, הארי, אם לומר את האמת. ייתכן שעוד יבוא יום שבו אתה, בדומה לי, תצטרך להסתובב עם חבילה של תמונות בכל מקום, אבל -" הוא פלט צחוק קצר, "אני חושב שהיום הזה עדיין לא הגיע."
מרשים מאוד היה לראות איך הוא מצליח לחשוף כל אחת מהשיניים הבוהקות שלו אפילו בזמן שלא דיבר.
"כן, כן, אני יודע מה אתה חושב! הוא - קל לו לדבר, הוא כבר קוסם מפורסם בכל העולם! אבל כשאני הייתי בן שתיים עשרה הייתי סתם עוד אפס, בדיוק כמוך(
). למען האמת, הייתי אומר שהייתי עוד יותר אפס ממך! זאת אומרת, ודאי יש כמה אנשים שכבר שמעו עליך לא? אחרי כל העניין הזה עם זה שאין-לנקוב-בשמו! אני יודע, אני יודע, זה פחות מרשים מאשר לזכות בפרס החיוך המקסים של השבועון למכשפה חמש פעמים ברציפות, כמוני - אבל זאת רק התחלה. הארי, זאת רק התחלה."
"שלום. מקום מוזר כאן, לא? אתם גרים כאן?" "לא," אמר רון זוקף גבה לעבר הארי.
ועוד אחד לא קשור - -
"דובי וידע אדונילי! הארי פוטר צריך להכנס לאגם ולמצוא את הוויזי שלו -" "את המה?" "- ולקחת את הוויזי מבנות-הימים!" "מה זה וויזי?"

דפנה10

New member
פרד וג´ורג´

"אנחנו לא טיפשיים,אנחנו יודעים שקוראים לנו גרד ופורג´"
"באמת כישפנו את את עוגיות הקרם"
"לא נתנו לו את זה בגלל שהוא מוגל,נתנו לו את זה בגלל שהוא בריון שמן ומטומטם"
"מה,אתה מדריך פרסי,לא ידענו- -רגע,שמעתי אותו אומר משהו פעם או פעמיים -לדקה -כל הקיץ"
"ובזאת אנו מורישים לך את זה,למעשה אנחנו לא צריכים את זה"
"הארי רשם לעצמו לא לקחת מפרד וג´ורג´ אפילו בוטן"
"וואו הארי,אתה בטח ממש טוב,ווד ממש דילג כשהוא סיפר לנו עליך"
"טוב הארי,כשההיינו תלמידי שנה ראשונה,עליזים תמימים,וחסרי דאגות" הארי גיחך,ספק היה בלילבו אם פרד וג´ורג´ היו פעם תמימים "טוב,תמימים יחסית להיום"
הוא סחב אותנו למשרד שלו והתחיל לאיים עלינו -עונש -כריתת אברים ככה שלא יכולנו שלא לשים לב למגירה קטנה שהייתה מסומנת ´חומרים מוחרמים ומסוכנים במיוחד"

N i C o L

New member
הוי גרד ופורג´!! הם כאלה מתוקים../images/Emo23.gif

האם יורשה לי להוסיף עוד ציטוט?
"הארי!" אמר פרד, דחף את פרסי הצידה וקד קידה עמוקה. "כמה נפלא לראות את זיו פניך, קשישי-" "פשוט תענוג," אמר ג´ורג´,דחף את פרד הצידה ולפת גם הוא את ידו של הארי. "הכבוד כולו שלי." פרסי הזעיף פנים. "די עם זה," אמרה גברת וויזלי. "אמא!" אמר פרד, כאילו רק עכשיו הוא שם לב אליה,ולפת גם את ידה. "כמה מצוין לראות אותך כאן-" אוי..איזה מתוקים!
---------------------------

דפנה10

New member
מישהו יודע מה זה הג´יי בשם של לופין

כאילו,אני יודעת שזה שם שני,אבל איזה שם זה?

מלאכית16

New member
עוד..... ../images/Emo110.gif

אהבתי את הציטוט הזה (
) של מאלפוי...... ואביגיל.... האי מייל לא מוכן לשלוח הודעות....... לא אליך כל מקרה....... אני שונאת את האי מייל! *מתקרבת עם פטיש לכיוון המסך* תבדקי אולי במזל זה נשלח.......

N i C o L

New member
ציטוט שגרם לי לשנוא את הרמיוני!!!!!

"לדעתי אסור שאף אחד ירכב על המטאטא הזה כרגע!" קראה הרמיוני בקול מתוח. אאאאארררררגגגגגגג
כל פעם שאני קוראת את המשפט הזה בא לי לחנוק אותה!!!!!!!!! הארי קיבל אש המחץ!מה אכפת לך דאמט?!?!??!? אאארררגג....אבל כעקרון אני מאד אוהבת את הדמות של הרמיוני. היא מודל לחיקוי בשבילי.
--------------------------------------------

פיבס!!! מיי לאב!! ../images/Emo23.gif

אחרי חיפוש מעייף בספרים, הגעתי למסקנה שפיבס לא מופיע מספיק!! מה קרה כבר אסור לדמויות מרושעות להופיע יותר?! אז מה אם הוא מת!! זה לא אומר שהוא לא בנאדם! (מאיפה זה מוכר לי??.. אהה מירטל אמרה פעם משהו דומה...) טוף... הנה:
חבילה של מקלות-סבא ריחפה באוויר מולם, וכשפרסי צעד לקראתם הם החלו לזרוק את עצמם עליו...
פיבס ריחף בחצי הדרך, מנסה לשחרר את השטיח כדי שאנשים ימעדו עליו. "מי שם?" הוא אמר לפתע כשהם עלו לעברו. הוא הצר את זוג זגוגיות עיניו השחורות והמרושעות (אוהההוו!!!!). "יודע שאתה שם, אפילו שאני לא יכול לראות אותך. אתה רוח, או שד, או פספוס מתלמד?"...
פיבס היה מפחידן שגר בבית הספר, צרה-צרורה עם חיוך זדוני, שריחף רב הזמן באוויר, וכל יעודו היה לעורר אנדרלמוסיה ומצוקה... (זה הפיבס שלי!)
"אל תשקרו לי," התנשמה מירטל ודמעות זרמו על לחייה בשעה שפיבס ציחקק בעליצות מעל לכתפה, "אתם חושבים שאני לא יודעת איך אנשים קוראים לי מאחורי הגב? ´מירטל השמנה!´ ´מירטל המכוערת!´ ´מירטל המדוכאת, המייללת, הבכיינית!´" "שכחת ´המחוצ´קנת´," לחש פיבס באוזנה. מירטל המייללת פרצה בבכי מיוסר ונמלטה בריצה מהחדר. פיבס טס אחריה כשהוא זורק עליה בוטנים עבשים וצועק: "מחוצ´קנת! מחוצ´קנת!"...
גם פיבס לא שיפר את המצב: מפעם לפעם הוא היה מופיע במסדרונות ומתחיל זמר:" הו הארי, מה עשית? בתלמידים היכת...", ועכשיו הוא פיתח גם ריקוד תואם...
פיבס שירבב לשונו לעברה, הטיל את באוויר את פצצת המים האחרונה שלו, וטס במעלה מדרגות השיש, מצחקק בטירוף... טוף.. אין לי כח יותר....

עלפית

New member
הוא לא רוח והוא לא מת.

הוא פוליגאטור (נדמה לי) שזה מן יצור כזה. זה כמו שתגידי שהבוגארט הוא רוח.

5 סיבות למה פיבס הוא רוח...

הוא מרחף...
הוא עובר דרך קירות...
במסיבת יום המוות של ניק היו רק רוחות ואני מצטטת..: "המראה היה מדהים. הצינוק היה מלא במאות אנשים לבנים כפנינים, שקופים זוהרים, שמרביתם ריחפו להם מעל..." קיצור- כולם שם היו רוחות כולל פיבס שהשתתף במסיבה.
הכומר השמן ביקש משאר הרוחות לסלוח לפיבס... (לא כל כך קשור.. אבל למה הרוחות צריכות לסלוח לו אם הוא לא בעצמו רוח?..)
אין לי 5 אבל " 5 סיבות למה פיבס הוא רוח" נשמע יותר טוף מ- "4 סיבות למה פיבס הוא רוח".

למעלה