קצת ציטוטים....

דפנה10

New member
יש לי סיבה חמש

במהשך השיחה בין הכומר לניק,ניק אומר שפיבס הוא לא רוח רפאים רגיל אבל הוא מוציא שם רע לרוחות.

עלפית

New member
והנה לך ציטוט אחר מאותו פרק,

שמוכיח בדיוק את ההפך: "שלא כמו רוחות הרפאים סביבו, פיבס המפחידן היה ההיפך הגמור מחיוור ושקוף. הוא חבש לראשו כובע מסיבות כתום(
), ענד עניבת פפיון מסתובבת, וחיוך רחב היה מרוח על פניו הרחבים, המרושעים." מתי בדיוק הוא עובר בקירות?

או שלא...

שלא כמו רוחות הרפאים סביבו כלומר בניגוד להם, זה לא אומר שהוא לא רוח. המפחידן כלומר הוא מפחיד אנשים תמימים, מפחידן זה לא שם של יצור... אין לי כח לחפש את זה אבל נדמה לי בשנה הראשונה, בפעם הראשונה בהוגוורטס הרוחות נכנסו דרך הקירות כולל פיבס.

ganooov

New member
פיבס הוא סוג של רוח.

הוא כן רוח ולא רוח. יש לו את כל התכונות של רוח, חוץ מזה שהוא לא שקוף, יכול להרים חפצים, ולא יכול לעבור דרך קירות. אין שום קטע בספרים שמתאר אותו עובר דרך קיר או דלת, הוא פותח דלתות, דוחף שטיחים וכאלה, אבל לא עובר דרכם.

Witchcraft Girl

New member
פיבס הוא מפחידן, ומפחידן זה-../images/Emo142.gif

סוג של יצור מוזר שלא מופיע בחיות פלא ואיפה למצוא אותם מסיבה לא ממש ברורה.. יש לו תכונות בדיוק כמו של רוח: יכול להרים חפצים אבל עם זאת לעבור דרכם. יכול לרחף ויכול להיות בלתינראה. יכול להיות שנגלה מהו בדיוק כשנגלה איך חלק מהקוסמים הופכים לרוחות וחלק לא. אולי גם פיבס היה פעם בנאדם חי שמת ובגלל כל מיני סיבות הפך למפחידן
ועוד לא הבנתי מה זה בדיוק מפחידן...

ganooov

New member
רוחות רפאים

לא יכולות להרים חפצים. הרוח היחידה בהסטוריה הספרותית/פנטזית שהרימה חפצים זה: ורנס, דוכס לנקר והוא המצאתו של טרי פראצ´ט המלך. והוא היה במפורש ייחודי. ורולינג לא המציאה כמעט כלום, אז אם נחפש נמצא איפהשהו את היצור הזה.

Witchcraft Girl

New member
רולינג המציאה הרבה!../images/Emo142.gif

גיב מי א ברייק!! מה היא לא המציאה?? היא לוקחת כל מיני מפלצות (או רק שמות למפלצות) מהמיתולוגיה או מכל מיני דברים כאלה אבל זכותה המלאה לשנות אותם ואפילו כדאי!!!
ולידיעתך, מר גאון, רוחות הרפאים בהארי פוטר
כן
יכולות להרים חפצים וזה שבהיסטוריה הסיפרותית/פנטזית או וואטאבר הם לא יכולות זה הדבר האחרון שמשנה!!!!
ובקשר לפיבס- הוא מפחידן ואני לא חושבת שהיא המציאה את זה אבל בכל זאת נגלה בספרים הבאים, אז אין לי כוח לחפש...
רוחות רפאים כן יכולות להרים חפצים

ganooov

New member
אז ככה:

תני דוגמה לרוח שיכולה להרים חפצים, ניק למשל קורא ממכתב שקוף של רוחות, ולא כתוב שבינס קורא מתוך ספר ממשי. אני לא נגד שימוש במיתולוגיה, אבל היא לקחה הרבה דברים: אלמנה צעירה (שבעלה נרצח באחד מהפיגועים שנה שעברה, ובעצם הוא די מפורסם), אנגליה במקור, אמרה לי שהסניץ´ למשל נלקח ממלחמת הכוכבים.

Witchcraft Girl

New member
רולינג המציאה הרבה!../images/Emo142.gif

גיב מי א ברייק!! מה היא לא המציאה?? היא לוקחת כל מיני מפלצות (או רק שמות למפלצות) מהמיתולוגיה או מכל מיני דברים כאלה אבל זכותה המלאה לשנות אותם ואפילו כדאי!!!
ולידיעתך, מר גאון, רוחות הרפאים בהארי פוטר
כן
יכולות להרים חפצים וזה שבהיסטוריה הסיפרותית/פנטזית או וואטאבר הם לא יכולות זה הדבר האחרון שמשנה!!!!
ובקשר לפיבס- הוא מפחידן ואני לא חושבת שהיא המציאה את זה אבל בכל זאת נגלה בספרים הבאים, אז אין לי כוח לחפש...
רוחות רפאים כן יכולות להרים חפצים

עלפית

New member
הקטע הזה לא קיים.

אם הוא גם היה רוח, היה כתוב שם "בניגוד לרוחות הרפאים האחרים" אבל כתוב שם רק "הניגוד לרוחות הרפאים". מפחידן זה פשוט הדרך שגילי תרגמה את היצור שהוא - פוליגייסטור? משהו בסגנון. וליסכום, פיבס לא רוח!

אמממ....

אין לי כח להתווכח יותר.... נראה בספרים הבאים. אני עדיין בטוחה שפיבס הוא רוח. חוץ מזה, אם רוח לא יכולה להרים חפצים איך בינס כותב על הלוח? או בודק מבחנים?.... ורוח זה נקבה...

sarah

New member
גרמת לי לתאהב בלופין../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo96.gif

איק

Minerva

New member
YAY!

הוא פשוט כזה.... מושלם, מיוסר... עדין, מתוק ו... מושלם.
GO SARAH!!!

Minerva

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifלקרוא../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

תראו... אם אני לא אראה כאן בקרוב ערימת ציטוטים אהובים של דראקו... אני פשוט אחליט ש.... ניצחתי!!!!
אני אסיק שהוא באמת סתם חרא-טיפש-חסר חיים, וכל מה שטוב בו קיים רק בפאנפיקס ובראש שלכן!!! וכן, זה היה איום.

Minerva

New member
hehehehehe.........

I´ve just said it yourself: "is what I say he is" and he has nothing to do with the Draco that Rowling writes about... and sorry to disappoint you and everything, but HE is the real Draco!!!!! MWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

למעלה