קצת ציטוטים....

Snitch

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif

חבל, נרקיסה דווקא יכולה להיות דמות מעניינת..

*קליאו*

New member
אני יכולה למצוא עד מלא../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo105.gif

רק תראו!
נרקיסה מאלפוי: האמא שמסרבת להתבגר. רוצה להרגיש צעירה ולכן מנסה לפתות את החברים של בנה.
"אולי בא לך לבוא לראות את אוסף השזיפים המיובשים שלי? הם נראים רעננים במיוחד כשמסתכלים עליהם דרך הג´קוזי", היא הוסיפה בקול עמוק, אינפפה לכיוונו במבט מעורפל ומלא משמעות והשתדלה לחשוף כמה שיותר כתף מקשישה מבעד לחולצת הקטיפה שלה, שהיתה בצבע סגול-חציל עמוק.
"תגיד, זה כאב כשנפלת מגן-עדן?" אמרה נרקיסה בקול מגרה ונצמדה אליו באופן שבו הוא יוכל להריח את "פריחת ההדרים של שאנל" שלה ולראות בפירוט יתר את החזיה שלה, או את חוסר החזיה שלה.
"עכשיו" אמרה נרקיסה, מדליקה את הסיגריה שאחרי, "לא צריך להשאיר ראיות. אתה החולייה החלשה. שלום." ותוך כדי דיבור היא הוציאה אקדח ממתחת לכרית, קרצה וירתה בקרום. "חבל" היא מלמלה לעצמה תוך הרמת הגופה וזריקתה מהחלון אל הגינה של השכנים "היה לו מבטא נורא סקסי". *~*~*~* וזה רק משני פרקים.. אתם לא רוצים לדעת מה קורה בסוף...
מואהאהאהאהאה!!!!

*קליאו*

New member
לצ´אט החדששש../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo105.gif

הוא כל כךךךךךךךךךךךךך הרבה יותר שוווהה!!

*קליאו*

New member
הוא אמור לעבוד../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

גם לי הוא בהתחלה לא עבד, אבל צריך ללחוץ yes כשהוא שואל אתכם משהו בהתחלה, וזה פשוט נכנס. ואני יכולה להיכנס עם הניק האמיתי שלי ולא צריכה להיכנס בתור אורחת! זה נפלא!
וכל מי שנכנס לשם מתאר בונוס של תיאור נרגש על כל מה שיש שם מידי!!!

מלאכית16

New member
יש לי עצה........ ../images/Emo110.gif

באיזה שלב זה נתקע לכם? השלב של הטיענה בהתחלה? שבו הוא כותב:" טעינה ראונה תארך זמן" או משהו כזה??

מלאכית16

New member
יש לי עצה........ ../images/Emo110.gif

באיזה שלב זה נתקע לכם? השלב של הטיענה בהתחלה? שבו הוא כותב:" טעינה ראונה תארך זמן" או משהו כזה??

Snitch

New member
לא, אחרי זה. ../images/Emo88.gif

המסך פשוט לא רץ ונתקע.. הילה, את יכולה פשוט לשאול אותי באייסיקיו- 160273850 (פשוט יש לי קול של צפונית וזה מפחיד, אז אני שונאת טלפון
)

כמה זמן הטעינה לוקחת?../images/Emo121.gif

אני תמיד התייאשתי מתישהוא.... ב. מה יש בצ´אט החדש? במה הוא יותר טוב?

*קליאו*

New member
ובכן..../images/Emo123.gif (קראו../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif)../images/Emo105.gif

- הוספו בו שני אייקונים חשובים ביותר -
-
- אפשר לבחור רשימה של חברים וזה מודיע לך כשהם מחוברים (חברים אונליין) - אפשר לבחור מצב (פנוי לשיחות\לא פנוי לשיחות פרטיות\לא ליד המחשב) - הפרטי שם הרבה יותר נוח, מכיוון שמופיע חלון הצ´אט הרגיל בשורה אחת מתחת לכתוב, ובו אפשר לפתוח עוד חלונות ופשוט לעבור ממצב זה או אחר על ידי לחיצה על החלון, וזה ממש ממש קופקטי ונוח, בניגוד לישן, שבו האדום משגע אותך לחלוטין וקשה להבין מי אמר מה במקרה ובו אתה מדבר עם המון אנשים, וגם צריך בישן לבדוק במקרה של עומס שוכחת - מה המשט האחרון שאמרת מבעד לכל האדום, ובחדש אין צורך, פשוט וקל, כמו שציינתי, ואני מצרפת תמונה להמחשת החלונות כי זה בטח לא היה מובן >> - אפשר לשים אנשים על מצב של התעלמות וזה לא יראה לכם את ההודעות שהם שולחים לכם. - אפשר ללחוץ על מי זה וזה מספר לכם מה ידוע על האיש שאיתו אתה מדבר (לא שזה היה בצ´אט הישן בלחיצה ימנית על העכבר, אבל לא משנה
) - אפשר לשמור שיחות
שזה דבר ממש ממש שולת!!1 הגיע הקץ לפרינטסקרינים.. פשוט לוחצים על שמור ובוחרים מקום לשמור, וזהו - נשמרה כל השיחה!
(ארר.. אני מניחה שמישהו יודע למה אני מתכוונת.. ואני מחכה למשהו..
) - אפשר להיכנס גם עם ניקים כמו שלי. (*קליאו* << כוכביות)(כי בצ´אט הישן תמיד תמיד תמיד תמיד הייתי צריהכ להחליף לניק זמני, וזה היה מרגיז ולא יכולתי לבדוק מסרים תוך כדי צ´יטוט, אבל עכשיו זה נפתר. כי הוא מקבל את הניק שלי.
) - והכי הכי חשווובבב... אפשר לשלוח קבצים
אםשר לשלוח תמונות, קבצי וורד, אפילו *שירים*! (שלחתי לשני שיר אחד, וזה אפילו לא כל כך הרבה זמן) בקיצר - הצ´אט הזה הוא *הדבר* לאנשים חסרי אייסיקיו (כמוני
) וגם הוא ממש שווה לאלו שיש להם!!! כל כך הרבה יותר אסתטי מהאיציק..
אניוואי - זה מושא אהבתי והערצתי הזמני כרגע, אז כדאי לכם..
וזה אמור לעלות, שואלים בהתחלה משהו, בד"כ אנשים נוטים ללחוץ NO (כמו שאני עשיתי), אבל ברגע שלוחצים YES זה מסתדר ועולה ממש ממש מהר. (5 שניות בערך אצלי)

למעלה