קצת ציטוטים....

Snitch

New member
טוב.. ציטוטים: ../images/Emo88.gif

"פילץ´ היה משוכנע שהארי ורון מנסים לפרוץ למסדרון האסור פנימה. הוא איים לנעול אותם במרתפים עד שפרופסור קווירל הציל אותם". (זה רעיון שמעיד על חוכמת חיים. למה הוא לא נעל אותם וזהו?! *בורחת*)
"פילץ´ הכיר את המסדרונות הסודיים של בית הספר יותר טוב מכל אדם אחר (מלבד אולי מהתאומים) והיה מסוגל להופיע פתאום בהפתעה כמו אחד מרוחות הרפאים". (מניאק
)
"לפילץ´ היתה חתולה שקראו לה גברת נוריס" -לדעתי זה מראה על מסירותו לבעלי חיים, והנפש הטובה שיש לו אי שם. (
)
"הארי גישש אחרי ידית הדלת- בין פילץ´ למוות. הוא העדיף את פילץ´." (אז הוא לא ~כזה; רע אחרי הכל
)
"עיניו הבהירות המוטרפות של פילץ´ הביטו ישר דרכו" (עיניים בהירות ומוטרפות?
) אר.. זה רק מהספר הראשון כי חלק לא אצלי.. אני אחפש עוד כמה

מלאכית16

New member
דרכי קיצור......... ../images/Emo110.gif

אני יכולה לכתוב משפט שגרם לי לשנוא את רון...... הארי:"מעניין מה קרה לרגל שלו?" רון:"מה שזה לא יהיה אני מקווה שזה ממש כואב לו" רשע! יש כל כך הרבה משפטים של סנייפ שאני אוהבת....... הרוע שלו כל כך... גרררררררררררר! אז אני סרקתי לכם קטעים אהובים (כי אין לי כוח לצטט) וזה מה שנקרא דרכי קיצור

Minerva

New member
LOL, שניצל!

והילה- פעם אמרתי לך בצ´אט את כל קטעי-הסנייפ האהובים עלי, זוכרת? אור- את רואה?! את לא אוהבת את דראקו של הספר...

Minerva

New member
קטע מ-ע-ו-ל-ה!!! ../images/Emo6.gif

למרות שאני במצברוח של רמוס היום...

Minerva

New member
יאמממ!

אל תגמרי לי את כל המשפטים המעולים! טוב, יש המוווון...

*קליאו*

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo105.gif

בואו נראה מה אני אמצא.. זה יהיה קצר, מצטערת.. אבל חפיף..
נרקיסה
: "גם אמו הייתה בלונדינית, גבוהה ורזה; היא הייתה יכולה להיות יפה, אלמלא הבעת פניה, כאילו משהו מסריח הונח מתחת לאפה". זהו.

מלאכית16

New member
תראו מה ציירתי......./images/Emo110.gif

ציירתי פגעסוס מוזר........ ואביגיל אני הייתי בודק את המייל שלי...... יותר נכון שלך.....

עלפית

New member
לא לא נכון../images/Emo3.gif

"אתה אי פעם הסתכלת על אימא שלך מאלפוי? ההבעה הזאת על הפנים שלה, כאילו מרחו לה זבל פרות מתחת לאף? היא תמיד נראית ככה, או שזה רק בגלל שהיא עמדה לידך?"

*קליאו*

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo105.gif

למעלה