הבנתי איך מפעילים את הצ´אט!
ק *קליאו* New member 28/7/02 #131 ../images/Emo41.gifDuh../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif
B bAlBuLa New member 28/7/02 #132 ../images/Emo23.gifמאוהב|כנסו לשם!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif|צפרד
P PopPy New member 27/7/02 #71 מסקנה:../images/Emo85.gif א. את משועממת. ב. את צריכה דחוף mIRC. הצ´ט הזה הוא גירסא עלובה למירק וחיקוי של הקרוסטוק (ז"ל). לא שאני מתלוננת- זה עדיין הרבה יותר טוב מהנטפאן, אבל אני רוצה להיכנס לשם מהמירררררק!
מסקנה:../images/Emo85.gif א. את משועממת. ב. את צריכה דחוף mIRC. הצ´ט הזה הוא גירסא עלובה למירק וחיקוי של הקרוסטוק (ז"ל). לא שאני מתלוננת- זה עדיין הרבה יותר טוב מהנטפאן, אבל אני רוצה להיכנס לשם מהמירררררק!
H HuGo Hell New member 27/7/02 #89 הי ^^ ואתי ayana ... צריך קוד מיוחד ראיתי פעם מישהו שניכנס לצ´אט {הרגיל} והיה לו את הקוד >< אבל הוא הציף והועף! >< שם בצ´אט את ההודעת המנהלת של לין..
הי ^^ ואתי ayana ... צריך קוד מיוחד ראיתי פעם מישהו שניכנס לצ´אט {הרגיל} והיה לו את הקוד >< אבל הוא הציף והועף! >< שם בצ´אט את ההודעת המנהלת של לין..
ק *קליאו* New member 27/7/02 #79 המפ. אני לא. ../images/Emo10.gif../images/Emo105.gif אתמול הייתי. אניוואי - שכחתי לציין גם שהסוגריים שם לא מתהפכות וכנ"ל כל הדברים שהיו מתהפכים. ואין לי מושג על מה דיברת ככה שזה לא מפריע לי. ובבקשה מיכל.
המפ. אני לא. ../images/Emo10.gif../images/Emo105.gif אתמול הייתי. אניוואי - שכחתי לציין גם שהסוגריים שם לא מתהפכות וכנ"ל כל הדברים שהיו מתהפכים. ואין לי מושג על מה דיברת ככה שזה לא מפריע לי. ובבקשה מיכל.
ה האחים וויזלי New member 27/7/02 #70 ../images/Emo25.gif אני מבטיח למצוא זמן לעבור על זה יש לך בעיות ראיה?
ק *קליאו* New member 27/7/02 #78 אה, סימני חיים!../images/Emo25.gif../images/Emo105.gif תמהר.. אחרת זה יהיה סוו לסט סיזון.. לא, אין לי. ו.. ארר.. זהו.
אה, סימני חיים!../images/Emo25.gif../images/Emo105.gif תמהר.. אחרת זה יהיה סוו לסט סיזון.. לא, אין לי. ו.. ארר.. זהו.
ע עלפית New member 27/7/02 #85 אני לא מצליחה לפתוח אף אחד מהצ´טים זה רק נותן לי דף לבן כזה כל פעם, ולא טוען כלום.
ק *קליאו* New member 27/7/02 #96 מאיפה אתן נכנסות לפורום?../images/Emo105.gif כי אם אתן נכנסות מתפוז.. אז שיהיה, אבל מי שנכנס מMSN ממה שהבנתי לא יכול..
מאיפה אתן נכנסות לפורום?../images/Emo105.gif כי אם אתן נכנסות מתפוז.. אז שיהיה, אבל מי שנכנס מMSN ממה שהבנתי לא יכול..
ע עלפית New member 27/7/02 #97 לא.. אני נכנסת מהכתובת הרגילה... נראה לי לפחות. מה זאת אומרת להכנס מMSN?
ק *קליאו* New member 27/7/02 #98 אין לי מושג.../images/Emo4.gif../images/Emo105.gif זו הייתה הבעיה של אור.
W =Wednesday= New member 28/7/02 #117 לחצתי YES וזה נשאר על "בטעינה..." רק שהושרה הכחולה שרצה למטה עברה למעלה משום מה אבל גם לצ´אט הישן אני לא יכולה להיכנס בגלל המחשב הדפוק שלי, אז אולי זה קשור
לחצתי YES וזה נשאר על "בטעינה..." רק שהושרה הכחולה שרצה למטה עברה למעלה משום מה אבל גם לצ´אט הישן אני לא יכולה להיכנס בגלל המחשב הדפוק שלי, אז אולי זה קשור