קצת ציטוטים....

Minerva

New member
It doesnt work.......

here as well.

מסתבר... ../images/Emo57.gif

שאת אוהבת את נרקיסה שלי כי את כל הציטוטים האלו אני כתבתי
. אני אוהבת במיוחד את השני אבל אני נאמנה לסייאורן שלי (טוב, תשמעו, אין לי בעלות בלעדית על רון ודראקו. על סייאורן כן
. לא מאיה ונטע, תמצאו לכן דמות אחרת. אני אימצתי אותו ראשונה!). "בשבילי" *טוינק**טוינק**בורחת*. אגב, זה מוריד לי את פרק חמישים ואחת... היחיד שהצלחתי למצוא. איזה פרק זה נטע? משהו עם אריול זה בטוח. הפרק עם האוזניים אני חושבת... אר... הפרק עם הדובי הענק! (הרגע הבנתי את זה. לא חשבתי על זה קודם). אוי, ואני קיוותי שזה יהיה הפרק עם הכבשים או עליסה בארץ הפלאות... וול, אני איאלץ להתייבש
.

*קליאו*

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo105.gif

בהתחלה כמעט לא כתבתי נרקיסה.. אח"כ אני כתבתי את הרוב..
לקחתי רק משני הפרקים הראשונים, כשעוד לא הייתה עלילה..
את יודעת שאני לא יכולה לכתוב טוב בלי עלילה... ^^ (טוב=נרקיסה >> בגלל זה אין נרקיסה שלי) אבל תודי שהשיקוי שהוא לא הסלאוטר שולת!!1
חוץ מזה - זה רק מוכיח שנכנסת לדמות..
אני מנסה לצייר אותה עכשיו, בדיוק מ-
מספר שלוש. ^^ *מגחכת*

*קליאו*

New member
דוחה../images/Emo35.gif איך הגענו../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif>>../images/Emo105.gif

"עוד קצת...! רק עוד קצת... עוד! עוד! עוד! עוד! עוד!" מלמלה נרקיסה, מלווה את עצמה בגניחות. עכשיו, ראו והקשיבו, ילדים – מצב זה ~עלול~ היה להיות אירוטי או משהו, אבל הוא לא. ממש לא. זו הרי נרקיסה, אחרי הכל.. :) "עוד אחד..." היא המשיכה לומר, לשונה בין שיניה, ועיניה מכווצות בהבעת מאמץ. "והוא בחוץ!!!!!!" היא קראה באושר, מניפה לראווה בפני העולם את הפינצטה ה-קצת-מעוקמת-במיוחד שלה, שתפסה בגאון בין שיניה חצ´קון, אדום, עסיסי ושמנמן לתפארת!

../images/Emo3.gif ../images/Emo57.gif

עלילה? WTF is that? והשיקוי האדום שהוא לא הסלאוטר בהחלט שולט ואני פשוט לא מספיק פסיכית כדי לחשוב על השפעה כזו
. נכנסתי לדמות? אני מעדיפה להיות בדמות של דראקו, תודה. הוא הרבהההההה יותר דומה לי. אבל את יודעת, זה גנים. הכל גנים.
מספר שלוש? מה זה? הא? בא לי לראות את הפרק הראשון של ראנמה ומשום מה זה לא עובד...

*קליאו*

New member
משהו עם חזיה, או חוסר חזיה.../images/Emo105.gif

ד"א- סיימתי את הציור. אני לא חושבת שאי פעם מישהו הגיע לרמה כזו של קירבה לציור הדחליל מהקוסם מארץ עוץ.
בכל מקרה, ציור אחר - מתאר את האקדח מפרק 2 (90210 לייק), ומישהו בגוף של פמלה, השיער של מה שמה מהקליף של ווסטלייף, עיניו של סייארון, (NOT), ושמלה שלא הייתה מביישת אף אזרחים צומת.
היא שקסית, ואני חושבת שאני אלך להתקלח עכשיו.. o_O במים קרים. עדיף.
^^

ayana

New member
סייארון??? ../images/Emo59.gif

מי זה? משהו מאיזה פיק? איזה?????? שרשרו אותו בבקשה אני רוצה לקרוא גגגגגם

סייאורן ../images/Emo26.gif../images/Emo57.gif

יש לי עוד מלא תמונות שלו (עשיתי היום איסוף) אבל אין לי כוח לשנות את הפורמט של כולן. בכל אופן, זה יקירי היחיד שיש לי בלעדיות עליו מלבד סאם. (מאיה, החלטתי שאני מאמצת את סאם. הוא יותר שווה מקרולי. הוא כזה כזה חמוד! קראתי היום שוב את פרק אחד והחלטתי שסאם שולט!)

Minerva

New member
נו...

למה הסדרה המטופשת הזאת השתלטה לי על הטופיק?!?!
*נסקלת*

למעלה