קצת חדשות

dark happy shadow

Member
מנהל
טריידים ושמועות
פירס לקליפרס?
&nbsp
קאבס:
וייד לקאבס? למרות שאני לא מבין למה ומדוע לקחת שחקן גמור אלא בשביל לרצות את לברון בלבד.
ברנדן הייווד הבחירה שלהם בסיבוב הראשון (הבחירה ה-24) ואת הזכויות לסנטר הרוסי סאשה קאון - שהכחיש את הדיווחים על כך שפרש
&nbsp

Reutk

Active member
אם זה מה שיחזיר ללברון את מוג'ו הקליעה

הקאבס גם יפרשו לו שטיח אדום.
אבל וויד משחק בקבוצה שהיא לא ההיט, זה פשוט לא מרגיש לי נכון.

dark happy shadow

Member
מנהל
ברגע שבוש ולברון "נחתו" בקבוצה שלו
אי אפשר לקרוא לו סמל של קבוצה ובהחלט יש מצב שתראה אותו בקאבס עונה הבאה לדעתי.

picki23

New member
שמע אתה הזוי

דבר ראשון השמועה שבה ווייד עובר לקליבלנד היא שמועה שרשומה באתרי פאן בויז.
&nbsp
&nbsp
כרגע הדיבור הוא על הלייקרס או היט.
&nbsp
דבר שני אם יש סמל אי פעם של ההיט זה ווייד לצד אלונזו מורנינג שלא מגיע בכלל לכבוד שווייד הביא להיט.
&nbsp
אם תשאל אותי ווייד הציל את לברון מתצוגות צ'וקריות לא מעט לאורך השנים ששיחקו יחד. מה גם שאם שני סופרסטארים מצטרפים לקבוצה של סופרסטאר אחר אפשר להבין שהוא לא התכוון ללכת לשום מקום (לא לשיקגו שזו עיר הבית ולא לניקס)

fatnoam

Active member
פיקי צודק

וגם מעבר לזה, כל הסכסוך של ווייד עם ההיט מבוסס על דבר אחד. הוא ויתר על כסף כשלברון ובוש חתמו. אוף דה רקורד מדברים על הבטחה לחוזה שמן (כמו של בראיינט בלייקרס), שההיט נתנו לו, ולא קיימו. אז עכשיו הוא מחפש קצת כסף וקצת להנות מהשנתיים האחרונות של הקריירה שלו.
&nbsp
ווייד הוא ה-סמל של ההיט.

dark happy shadow

Member
מנהל
כאשר מדובר בוויד ולברון אף פעם אל תקרא למשהו אחר הזוי
וויד עוד יסיים בקאבס והקרקס שהתנהל מסביב המעבר של לברון באותו קיץ לא מאפשר לפסול את השמועה הזאת.
&nbsp
אם וויד יגיע לקאבס אני אזכיר לך את זה דרך אגב עונה הבאה...

NETANELD

New member
מחזק את 2 החברה' מעליי

אין למיאמי סמל כמו וויד ואין שום קשר למי שהצטרף אליהם או לא.
גם אם הוא יעבור ממיאמי ,אני אישית בתור אוהד מיאמי לא יכעס על זה, בגלל שהוא עשה את הוויתור הכי גדול בשביל שלברון ובוש יצטרפו למיאמי,ועכשיו הוא רוצה באמת עוד שנתיים של שכר גבוה בקונטנדרית בניסין להשיג אולי טבעת 4 ולעשות אולי מסלול דומה למה שעשה שאק.

מסכים שהוא סמל אבל שווה לציין שוויד הרוויח כולה 300K פחות

מבוש ולברון בחוזה שהם חתמו ב-2011 - וויד הרוויח בעונה הראשון 14.2 והם 14.5 (כל הסכומים האלה הם כמה מיל' פחות מהמקסימום שלהם). מצד שני, הם היו צריכים לעזוב את הפרנצ'ייז הקודם שלהם ואת הבית שלהם בשבע שנים האחרונות (ויותר מזה בשביל לברון), לוותר על הנאמנות שלהם ולהצטרף לפרנצ'ייז של ווייד שנשאר נקי מכל הסיפור. אפשר לבנות קייס די קל לזה שדווקא וויד היה זה שויתר על פחות כסף.

מה שכן, בשנה שעברה, לוויד היה עוד אופציית שחקן ל-40 מיליון לשנתיים והוא ויתר על זה ולקח 32 לשנתיים כדי לנסות להתחזק ולהשאיר את לברון. זה לא הלך אז עכשיו הוא רוצה את הכסף שויתר עליו חזרה.

אבל הכסף של 2011? שם הוא לא עשה אף ויתור קיצוני שבוש ולברון לא עשו גם כן ואפילו פחות מכך.
קשר לשאק גם אין כל כך, עוד בפריים שלו (איפה שוויד כבר לא נמצא) הוא בילה ב-3 קבוצות שונות, אבל הבנתי את הקישור.

כמו שכתבת - הוא לקח פחות מהמקס

וייד יכל לחותם על מקס, וויתר על זה כדי שיוכלו להביא את בוש ולברון. בשורה התחתונה הוא ויתר ב 4 שנים של חוזה על 12 מיליון דולר. אחרי זה הוא ויתר על אופציות שחקן ב 40 מיליון בשביל לחתום על 32, זה עוד 8 מיליון דולר.
ועכשיו יש לו אופצית שחקן ל 16 מיליון לעונה הבאה.
לדעתי הוא צריך להשאר במיאמי, והם צריכים לדעת להשאיר אותו. הוא ה-סמל של הקבוצה בהא הידיעה ולא יהיה עוד סמל כמוהו הרבה זמן. הם צריכים לתת לו להגיע לגיל פרישה בכבוד ולשדר לליגה שהם קבוצה שיודעת לטפל בכוכבים שלה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ההיט מציעים לדראגיץ' 80 מליון ל-5 עונות

וכך נסללת דרכו של וויד החוצה מהקבוצה.
&nbsp
אגב, השמועות האחרונות הן שוויד והלייקרס מביעים עניין הדדי אחד בשני.
&nbsp

Executioner

New member
הנושא של ווייד טרנדיג בפייסבוק

לצערי הקבוצה הזו לא בדרך לצאת מהבוץ בשנים הקרובות. אחרי שנתנו לקובי חוזה נוראי אני בטוח שגם לווייד ייתנו חוזה רע, אולי גם לרונדו יציעו חוזה רע. יש שם מאמן רע. אני מהמר שאת הבחירת דראפט הם ייתנו בטרייד רע. אבל אם יצליחו לשים את ידם על באטלר זה יהיה לא רע.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הבעיה של הלייקרס היא שאין להם סבלנות

החשיבה שלהם שהם תמיד חייבים להיות בצמרת ולכן הם יעשו החלטות שגויות כמו להחתים את וויד על חוזה מפוצץ כשברור שקובי פורש בסוף העונה הקרובה ווויד עצמו יכול לשחק ברמה סביה עוד 2-3 עונות גג ובכלל ברור שהשילוב הזה של וויד-קובי לא יוביל לשום דבר.
ככה לא בונים קבוצה עם עתיד.

picki23

New member
אני לא חושב שאתה צודק (תגובה גם ל OrEl74)

נכון המאמן לא טוב כמו כל שאר מאמני הNBA
&nbsp
נכון שהחוזה של קובי שמן מדי.
&nbsp
&nbsp
אבל ההתנהלות של הלייקרס מאז המשבר בסוף 2013 בסה"כ הייתה חכמה. הם לקחו את ראנדל שבתיכונים נחשב טופ 3 אחרי פארקר ווויגינס בבחירה מס' 7. ראנדל שם ממוצעים של דאבל דאבל בשנה הראשונה במכללות. אתה יודע מי עוד עשה את זה? אנתוני דייוויס בלבד באותו קונפרנס. בסה"כ אם תשווה את ראנדל לשחקן ב NBA יש לו גוף של בלייק גריפין אבל אגרסיביות של זאק רנדולף ויש לו המון פוטנציאל. אני מפחד שהוא יהיה באסט מכיוון שהקליעה שלו לא מספיק טובה והבריאות גם לא הייתה משהו אבל בגדול הוא יכול להיות כשרון ענק.
&nbsp
אתה באמת חושב שהם יבצעו טרייד על בחירה מס' 2? אתה יכול לדמיין לעצמך מה זה אומר ג'ליל אוקפור וג'וליוס ראנדל ביחד בעוד שלוש שנים? ביחד עם ג'ורדן קלרקסון שנבחר לחמישית הרוקיז הראשונה ותוסיף לזה עוד סופר סטאר שהם בוודאי יביאו הם ייראו לגמרי לגיטימיים.
&nbsp
מאז אותו כישלון ב2013 הם לא נתנו לאף שחקן חוזה רע, הם השיגו על ג'ורדן היל אופציית קבוצה שעליה הם וויתרו השנה על מנת להביא שחקנים, הם שמו את סוואגי פי בחוזה שכיר, הם הכריזו שקובי לא ישחק בשנה הבאה כדי להגיד לכולם שאם כן לא בשכר כזה, קופצ'ק אמר על רונדו שלא יחתימו אותו במחיר שיעלה על בין 9 -12 מליון דולר.
&nbsp
&nbsp
אני חושב שמאז הם עושים הכל בסדר או שיש לכם איך לסתור אותי

ממה שהבנתי ראנדל-אוקאפור יהיה שילוב רע

אוקאפור שחקן הגנה רע (יש כאלה שמדרגים אותו בינוני ומטה) שלא צפוי אי פעם להפוך ליותר משומר סביר. לצד ראנדל שגם הוא בעייתי בצד הזה נוצר לך קו קדמי שלא יספק לך הגנה על הטבעת וזה רע מאוד.
&nbsp
אוקאפור שחקן פוסט מעולה אבל כל המשחק שלו הוא 15 פיט מהסל ופנימה יותר. עכשיו אתה אומר שהקליעה של ראנדל היא גם סימן שאלה. שני ביגמנים שאף אחד מהם לא קולע מחצי מרחק בצורה יציבה זה בעיה בליגה של היום. בטח אם הם גם לא מספקים הגנה כדי לחפות על זה.
&nbsp
בנוסף, על ראנדל אומרים שהוא קצת זין ועל אוקאפור שהוא נראה לא סופר נלהב מכל העניין של הכדורסל. שהוא אומר הכל נכון ומתאמן והכל אבל שיש חשש בקשר למחוייבות שלו. אז קיבלנו חיסרון שלישי וזה שני שחקנים שעלולים להיות בעייתים מבחינת אופי.
&nbsp
קיצר, נשמע לי כמו שילוב רע. אבל הם אפילו לא רוקיז (טוב ראנדל בערך אבל לא ממש), אז הם עוד יכולים להשתפר ולהשנות, אבל סימני אזהרה כבר יש.

picki23

New member
תראה זה לא נכון

בפוטנציאל שלו השילוב יכול להכשל אבל יותר מיועד להצליח.
&nbsp
עכשיו ג'ליל אוקפור זורק חצי מרחק בצורה לא רעה בכלל. הוא לא משחק טוב מספיק בהגנה. הוא לא גרוע, הוא לא רך, הוא פשוט לא העמיד מספיק בלוקים המתאים לרמת השיח עליו. אוקפור נחשב לפני השנה לבחירה מס' 1 הבלתי מעורערת. יש לו יסודות של אולסטאר כבר עכשיו בפוסט, הוא ייכנס וישר יהיה אחד מהגבוהים הטובים בליגה במהלכי פוסט. ששבסקי אמר עליו שההגנה שלו תשתפר עם הגעתו לNBA אז אם ששבסקי אמר את זה מי אני שאתנגד?
&nbsp
ג'וליוס ראנדל - כרגע בעל קליעה מחצי מרחק אומנם לא יציבה אבל זה משהו שיכול להשתנות. אתה זוכר איך בלייק גריפין הגיע לליגה? הוא היה פחות טוב מחצי מרחק. היום הוא וג'ורדן הפכו למותג " Lob city" . אני יכול להגיד לך שג'וליוס ראנדל וורטיקלי (ניצח את וויגינס בתחרות הטבעות), חזק וחודר מצוין. הוא רץ ממש מהר יחסית למשקלו ערב הNBA והיום הוא אפילו השיל לא מעט ממשקלו.
&nbsp
&nbsp
מנטלית שניהם נחשבים Hard Workers , ואם למישהו בדראפט הזה יש בעיה מנטלית היא כנראה ל טאונס שנכס לתקלים רציניים עם קליפרי.
&nbsp
&nbsp
עכשיו תחשוב לדוגמא על מהלך Horns שבו ראנדל חוסם לאוקפור, קלארקסון בכנף לבד, אוקפור חוסם לקלארקסון - זה לא נשמע לך קטלני?
&nbsp
לי כן
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אם אתה מאמין שההם ישפרו את החסרונות שלהם אז אחלה

עם הסט יכולות הנוכחי, לא נראה שזה בכיוון הנכון.
&nbsp
ששבסקי הוא המאמן שלו, מה רצית שהוא יגיד? שאין שום סיכוי שהוא יהפוך לשומר טוב? ברור שלא. שמעתי על אוקאפור בשלושה פודקאסטים שונים, כולל אחד עם הכותב הראשי של draftexpress, בשבועות האחרונים ועוד כתבה מקיפה ב-GRANTLAND שאני אצרף בסיום הפסקה ואף אחד מששת הסקאוטים לא מצפה מאוקאפור להיות יותר משומר סביר במקרה הטוב.
http://grantland.com/the-triangle/r...tial-real-scouts-on-towns-russell-and-okafor/
&nbsp
אתה אוהב לציין שלפני שנה הוא נחשב המועמד המוביל, אבל זה לא רלוונטי, מה שרלוונטי זה מה חושבים עליו עכשיו (שזה עדיין דברים טובים). אם כבר, העובדה שלפני שנה תפסו ממנו יותר ממה שתופסים ממנו עכשיו זאת דווקא נקודה לרעתו.
&nbsp
אחלה שתיארת מהלך ספציפי שאתה חושב שיצליח אבל כרגע כל שלושת השמות שנתת לא הוכיחו שום דבר ב-NBA, כן גם לא קלארקסון שנתן חצי עונה נחמדה באחת הקבוצות הגרועות בליגה. בשורה התחתונה, כרגע זה שילוב שאין לו הגנה ואין לו קליעה (ויש חשש קל לבעיות אופי אבל זה משני) ככה שאם שתי הבעיות האלה לא ישתפרו זה נראה רע על הנייר. אבל כמו שאמרתי, יש עוד זמן. נדיר שרוקיז מגיעים מוכנים לליגה. לוקח להם כמה שנים והרבה יכול לקרות בזמן הזה.

למעלה