קצת חדשות

אויש, פלצן?

אחי תנוח..
&nbsp
לא קלאסי ולא ספורטיבי ולא משנה שיכור ומסטול מהתחת או לא...
&nbsp
אין פה שום דבר נורא, זה לא משנה את העובדה שזה אומלל, וזה לא נאמר בלהט הרגע, בשיא האנדרלנין על המגרש.. אז נפלט לו סבבה, זה לא נותן לזה לגיטימציה חיובית כי זה נפלט לו.
&nbsp
אני בטוח שאם היה יכול לחשוב על זה פעמיים הוא היה משנה את דעתו.

rapgamer4ever

New member
אני דוקא מסכים עם ליאור

דריימונד היה מסטול ואמר cleveland sucks בערך כמו כל אוהד ווריורס ממוצע. נכון שזה לא קלאסי אבל בסדר, נפלט לו.
מה שוויד ולברון עשו היה הרבה יותר אישי ומכוון כלפי דירק. הרבה יותר זחוח. זו גם לא הייתה פליטת פה אלא פשוט הם החליטו להסתלבט עליו מול המצלמות שזה דבר מגעיל בעיני.
וקליי תומפסון תמיד מחמיץ פנים, זו ההבעה הרגילה שלו

OrEl74

Well-known member
מנהל
נסחפת

הבן אדם היה קצת מסטול וזה מה שיצא לו
מה ההבדל בין זה לשאק שמכנה את הקינגס קווינס?

מייקל יכול ללמד את לברון כל מה שקשור להתבטאויות אומללות

רק לפני שבוע הוא אמר שהוא לא משחק אחד על אחד נגד שחקני שארלוט כדי לא להרוס להם את הביטחון.

הגם אתה דאמבי

אמר את זה בצחוק.. חוץ מזה למי אכפת מה מייקל אומר עכשיו, הוא כבר לא שחקן פעיל.
תראה, הוא תמיד היה עם אגו מטורף, אבל צריך לדעת גם איך לדבר לתקשורת.
יש מצב גדול שג'ורדן חשב כבר ב93 שהוא הכי גדול בהיסטוריה ולא רק בעולם, אבל צריך להפריד בין מה שאתה חושב לבין מה שאתה אומר..

OrEl74

Well-known member
מנהל

אני לא זוכר התבטאויות מהסוג הזה אצל ג'ורדן, הוא תמיד ידע איך צריך להתיחס לתקשורת אפילו אם הוא לא בהכרח מאמין במה שהוא אמר.
&nbsp
ובנוגע לאימון עם הקבוצה שלו.
לפני שנתיים הוא עשה בדיוק את זה והיו כמה שחקנים שלא ממש אהבו את הרעיון ושלא לעניי המצלמות הם הביעו את מורת רוחם מהעניין.
https://www.youtube.com/watch?v=MULAMm1Z__s
&nbsp
&nbsp

די נו, אם לברון היה עושה חצי ממה שג'ורדן היה עושה,

האינטרנט היה מתפוצץ. לבקר את לברון על התבטאויות רעות והתנהלות לא נחמדה זה לגיטימי אבל כל ניסיון לצייר את זה כאילו זה עוד תחום שבו מייקל הגדול שלט ולברון עושה במכנסיים זה סתם דמגוגיה.

אבל ברור שמייקל שלט בתחום ולברון פחות

מספיק לראות איך מייקל היה בא לבוש עם חליפות של 1000 $ , נותן כבוד..
בכל מקרה דיון לא רלוונטי בשיט

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה זה מה שג'ורדן עשה?

תסביר כי אני באמת לא מבין

הכוונה ללהיות זבל מחוץ למגרש

יחס לחברים לקבוצה אפילו כשהיה בן 40 ושבר לקוואמי בראון כל טיפת ביטחון שהייתה לו, הימורים, ציטוטים מזלזלים שלו ועוד מלא. אני בטוח שאתה מכיר את הסיפורים

חיפוש קצר בגוגל:

אגרוף לפנים של סטיב קר באימון:
http://bleacherreport.com/articles/...an-being-the-greatest-jerk-of-all-time/page/4
&nbsp
מציק לביל קארטרייט כי הוא הגיע בבמקום חבר שלו אוקלי:
http://bleacherreport.com/articles/...an-being-the-greatest-jerk-of-all-time/page/7
הנה כמה ציטוטים שלו שמצאתי בקישור אחר באותו הקשר:
"I don't know about trading a 24 year-old guy for a 34 year-old guy." - Michael questioning the Oakley trade
"He's causing me too many turnovers." - Michael on Cartwright's inability to catch
&nbsp
מייקל ג'ורדן מרמה זקנה במשחק קלפים:
http://bleacherreport.com/articles/...n-being-the-greatest-jerk-of-all-time/page/12
&nbsp
המקרה שהוא החליט לזרוק זריקת עונשין בזמן שהוא עוצם עיניים. אם קובי היה עושה את זה לא היינו שומעים את הסוף על כמה הוא מלא מעצמו.
&nbsp
עוד אוסף ציטוטים שלו:
"We're beating a lot of poor teams. So what? We won a lot of games last year, too. Will Horace and Bill still be playing at this level in the playoffs...Can Pip keep it up?"
"I hate being out there with those garbagemen. They don't get you the ball."
"They've got no idea what it's all about. The white guys, they work hard, but they don't have the talent. And the rest of them? Who knows what to expect? They're not good for much of anything."
"I know what's gonna happen. We'll wait until the last minute and then they'll say something like they couldn't get a deal done because of the cap or somebody pulled out at the last minute. It happens here all the time. I don't know why I'm surprised every year."
"He can't do anything with the ball. Don't give it to him." - Michael yelling at Paxson who passed the ball to Perdue
"You ever hear of a guy, six-eleven maybe and two hundred sixty pounds, a guy big and fat like that and he can't get but two rebounds, if that many, running all over the damn court and he gets two rebounds? Big guy like that and he gets one rebound. Can't even stick his *** into people and get more than that...Big, fat, fat guy. One rebound in three games. Power forward. Maybe they should call it powerless forward." - Michael ripping Stacey King a new one
"He was scared in there and panicking. He just lost it when Stockton scored." - Michael on B.J. Armstrong's mental fragility
I'll let them stand up and take responsibility for themselves."
"We have to do some things. We need to make some changes."
"...I call them 'the Looney Tunes.' Physically, they were the best. Mentally, they weren't even close."
"He's scared. He's got no heart...Nobody told me that. If I had spoken up, he wouldn't have been here."
"I know I can recognize what to do, but I'm not sure they can."
"It's a hell of a lot easier to make Earl Monroe look good than it is Brad Sellers."
"I hope there's a jumpshot in there." - Michael to Stacey King who was walking into the locker room with a box
"They don't need a ticket to watch you sitting on the bench. They can go to your house for that." - Michael to Charles Davis who was sorting through his tickets for his family and friends
"Give me the fu*king ball." - Michael to Doug Collins who drew up a play for Dave Corzine
"I hate when I have to read that in the papers the next day, that I couldn't do something. It wasn't my fault."
"You're an idiot. You've screwed up every play we ever ran. You're too stupid to even remember the plays. We ought to get rid of you." - Michael to Horace Grant
"If you [pass the ball to Bill Cartwright], you'll never get the ball from me."
"We're not winning because of talent. We're just beating bad teams."
"Headache tonight, Scottie?" - Michael asks Scottie, while showing him his 2-for-16 line
"It's probably a twelve-day. He needs two days to wake up." - Michael on a ten-day contract teammate
"Five more years and I'm out of here. I'm marking these days on a calendar, like I'm in jail. I'm tired of being used by this organization, by the league, by the writers, by everyone."
"They're not interested in winning. They just want to sell tickets, which they can do because of me. They won't make any deals to make us better. And this Kukoc thing. I hate that. They're spending all their time chasing this guy."
"If I were a general manager, we'd be a better team." Too much irony in this one.
&nbsp
&nbsp
תשמע, חלק מהם בדיחות. חלק מהם זה פשוט התחרותיות שצריך כשאתה רוצה להיות הכי טוב בעולם במשהו. זה לא הופך אותו לבנאדם לא זבל. לברון בסופו של דבר במעמד דומה מבחינת רמת כדורסל ביחס לשאר. מבלי להיכנס להפרש מדוייק בינו לבין שאר השחקנים, גם הוא השחקן הכי טוב בעולם כבר הרבה שנים ואפשר לפטור את כל האמירות וההתנהגות שלו באותה צורה. אבל להתייחס ללברון כאילו הוא זבל ובמקביל לתת דוגמאות של מייקל בתור איזה מודל לאיך כוכב צריך להתנהג? זאת צביעות.

חחח נו, זה לא ספציפית אליך. זאת כל ההתייחסות בשנים האחרונות

לשחקנים והשוואות לפעם, אפילו לא בדברים שקשורים לכדורסל.

הרג אותי עם ה

"I hope there's a jumpshot in there." - Michael to Stacey King who was walking into the locker room with a box

OrEl74

Well-known member
מנהל
תראה

נתחיל מזה שאני באופן אישי לא חושב שלברון חרא של בן אדם אלה שיש לו בעיה רצינית של חוסר בגרות (או התבגרות מוקדמת מידי ועכשיו הילד יוצא לו...אני לא פסיכולוג) וחוסר הבנה של איך הדברים שהוא אומר, משפיעים אח,כ על הקריירה שלו ומה לעשות שבעידן של היום אתה חייב להיות פוליטיקלי קורקט?
&nbsp
לגבי ג'ורדן, אני הראשון שיגיד שהוא זבל של בן אדם בכל מה שקשור לכדורסל ולתחרותיות המטורפת שלו ואני לא מצדיק את זה אבל שים לב שהכל מתקשר בסופו של דבר או לאיך שהשחקנים שאיתו שיחקו, או לאיך שהשחקנים שמולו שיחקו ולעובדה שלדעתו הם פשוט לא השקיעו מספיק בשביל להיות הכי טובים שהם יכולים כי כמו שכבר אמרנו, הבן אדם הזה תחרותי בצורה שהיא באמת לא כל כך הגיונית (וזה מה שהפך אותו לשחקן שהוא היה)
&nbsp
מייקל ידע איך להתנהג מול התקשורת, אם תראה את הראיונות שבהם הוא אמר את מה שהוא אמר אתה גם תראה שתמיד זה לווה בחיוך וקריצה כדי שיחשבו שזה נאמר כסוג של בדיחה.
&nbsp
אני חושב שלא צריך להקל ראש בדברים שהוא עשה או אמר ולא צריך לסלוח לו על דברים מסויימים (בטח לא על אגרוף לפנים) ובאמת שאין צורך להציג אותו כפרה קדושה כי הוא ממש לא.
אבל כן צריך להכיר בעובדה שאלה בדיוק הדברים שהפכו אותו לכל כך קטלני על המגרש.
&nbsp
אני לא יודע אם אתה עוקב אחרי WWE אבל אני עקבתי עד לפני איזה שנתיים והיה שם אחד, טריפל H שאמר "זאת לא שחצנות אם אתה יכול לגבות את זה"
ולכן כשלברון אומר שהוא לא מודאג כי הוא השחקן הטוב בעולם, כדאי מאוד שהוא גם יגבה את זה בניצחונות...אחרת זה נשמע ממש מגוכח...אפילו אם הוא באמת השחקן הטוב בעולם (לא נראה לי שמישהו חולק על האמירה הזאת)
&nbsp
וחלאס עם ההשוואות האלה למייקל כבר, לברון יזכר לעד כאחד מהגדולים ביותר ואולי הגדול מכולם (לא בעיניי אבל שיהיה) בזכות השחקן שהוא ולא בזכות זה שהוא ניסה להיות דומה לשחקן מסויים...שזה בניגוד לאיזה אחד מהלייקרס למשל

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

לברון ייזכר כלברון

הוא פשוט תופעת טבע ייחודית כמו בארקלי ומג'יק שגם הם היו מאוד יוצאי דופן

אני לא יודע כמה ברצינות להתייחס לציטוטים

חלק גדול מזה הוא טראש טוק שהיה מקובל מאוד בזמנו.

למעלה